Paxful Review – Onze eerlijke mening

“Om werkende mensen een eenvoudig, eerlijk en veilig platform te bieden om de waarde van hun werk te verhandelen. Onze grootste problemen draaien vaak om geld, het verdienen en vervoeren ervan. We zijn toegewijd aan het ontsluiten van de kracht van mensen door het bouwen van een wereldwijd peer-to-peer logistiek betalingsplatform van de toekomst. Paxful is PayPal Uber en Wall Street van de mensen. “

Net zoals de Changelly en CEX.IO in het verleden zijn beoordeeld, zullen we ook dieper ingaan op Paxful-uitwisseling, waar we verschillende secties en gebieden zullen verkennen waar het van belang kan zijn voor u als gebruiker en hoe u kunt investeren uw kostbare goederen op de juiste manier in deze Paxful-recensie.

AAN DE SLAG MET PAXFUL

Achtergrond van Paxful

paxful recensieHet bedrijf, gevestigd in de VS, werd in 2015 opgericht door een groep ontwikkelaars die een peer-to-peer-marktplaats wilden opzetten en creëren die handelaren (kopers en verkopers) in staat stelde te communiceren na het aanbrengen van verschillende handelsmogelijkheden. Het team dat voor Paxful werkt, heeft de intentie om een ​​eenvoudig, rechtvaardig en veilig platform te genereren en te ondersteunen waarmee gebruikers waarde uit de transactie kunnen halen.

De site fungeert als een wereldwijd peer-to-peer logistiek betalingsplatform en ondersteunt Bitcoin-transacties op dezelfde manier als de manier waarop Ebay de handel in dagelijkse goederen promoot. De site treedt op als arbiter of bemiddelaar tussen partijen die geïntrigeerd zijn en creëert een ruimte voor de gebruikers om effectief contact te onderhouden of te communiceren.

Paxful lijkt een bekende keuze te zijn om een ​​Bitcoin-handel mogelijk te maken, aangezien de site een gebruiksvriendelijke ervaring biedt en ook de meerdere arrays van verschillende betaalmethoden biedt die online worden gevonden of beschikbaar worden gesteld. Verschillende betalingskeuzes zijn onder meer bankoverschrijving, creditcard of betaalpas, PayPal, MoneyGram en Skrill.

Om dezelfde reden, samen met deze methoden, kunnen gebruikers beslissen en kiezen om aankopen te doen door gebruik te maken van een groot aantal cadeaubonnen zoals Amazon en iTunes. Al deze opties stellen Paxful in staat om een ​​geschikte site te zijn voor handel (kopen en verkopen van Bitcoin) met meerdere transacties.

Hoe werkt het?

Om Paxful te gaan gebruiken, kunnen gebruikers contact opnemen met de site en eenvoudig elke hoeveelheid Bitcoin selecteren die ze zouden willen kopen, samen met de lokale valuta.Het Bitcoin-bedrag wordt vervolgens op het scherm weergegeven na het invoeren van de vorige stappen..

Verder gaan, na het aanmaken van een account; gebruikers hebben het recht om online naar beschikbare Bitcoin-verkopers te zoeken. Zoek in categorieën die een veelvoorkomend en open compromis zijn van verschillende valutatypen en verschillende betalingsmethoden.

Hierna kunnen gebruikers alle bestellingen bekijken die zijn gedaan en geopend, waarbij; een behoorlijk aantal leveranciers zal toegankelijk zijn. Daarom kan de meest acceptabele leverancier worden bereikt door verschillende geaccepteerde betaalmethoden, minimale en maximale bestelbedragen en de prijs te bekijken. Gebruikers kunnen ook een feedbackbeoordeling van een verkoper zoeken, evenals de accountgeschiedenis om hun geschiktheid te bepalen.

Terwijl de gebruiker een geschikte leverancier zoekt en zocht, is het waarschijnlijk om een ​​transactie te starten door de optie ‘Kopen’ te selecteren. Het is dan verplicht om te beslissen over het bedrag dat de gebruiker zou willen kopen en het zo af te ronden. Dit zal ertoe leiden dat een escrow-service wordt geopend en een chatoptie waardoor de gebruiker rechtstreeks met de verkoper communiceert en later in detail over de transactie bespreekt.

Zodra de transactie is voltooid en de gebruiker de respectieve betaling heeft afgerond, kan hij / zij op ‘Markeren als betaald’ klikken en vasthouden voor de Bitcoin-overdracht naar de Paxful-portemonnee van de respectieve gebruiker. Wanneer dit is bereikt, kunnen gebruikers profiteren van het gebruik van de Bitcoin op elke mogelijke manier.

Gebruikers die bezoekers van de site zijn en geen account hebben gemaakt, krijgen vervolgens een alternatieve of een andere methode te zien om munten te kopen. Na het selecteren van de valuta en het bepaalde bedrag dat ze zouden willen kopen, kunnen bezoekers de instructies volgen die worden beschreven om hun aankoop volledig en succesvol te genereren.

Bitcoin gekocht via Paxful is een vrij gemakkelijke ervaring. Bovendien biedt de site zijn gebruikers een breed scala aan manieren om te betalen, daarnaast rekent de site als zodanig geen kosten rechtstreeks aan de koper wanneer Bitcoin bij hen wordt gekocht. Aan de andere kant zal de gebruiker worden gemaakt met een vergoeding die in het bijzonder wordt bepaald en gekozen door de verkoper. Deze vergoeding kan enorm afhangen van de gebruikte betaalmethode. Betalen met een cadeaubon kan ook erg duur zijn

Dealers die op de site worden bekeken, worden opgelegd met een vergoeding van 1%, waarbij er ook een minuut ‘mining fee’ is die door de dealer moet worden betaald wanneer Bitcoin van het ene naar het andere adres wordt verzonden. In vergelijking met Localbitcoins; Paxful beheert zich als een peer-to-peer-marktplaats en profiteert ook van tal van belangrijke functies waarbij een hoog niveau van bruikbaarheid wordt uitgeprobeerd en gegarandeerd.

Waarom Paxful?

 • Geen handelaarskosten: Handelaren betalen 0% op alle verkopen. Het aandeel van de koersen wordt overgenomen van verkopers.
 • Een enorme nieuwe markt:  Krijg toegang tot de 2,5 miljard ongelukkige mensen die geen toegang hebben tot financiële diensten in de wereld.
 • Geen terugboekingen: Verkopers beschermen verkopers tegen elk soort risico.
 • Veilig en vertrouwd: Gebruik een veilig token om gebruikers te beschermen tegen cyberaanvallen.
 • Radicale steun: Klantenondersteuning is overal beschikbaar om gebruikers dagelijks te helpen.

Voordelen

 • Makkelijk te gebruiken
 • Grote verscheidenheid aan betalingsmogelijkheden
 • Goed gevestigde beoordelingen
 • Meerdere opties om beslissingen over te nemen

Nadelen

 • U moet oplettend en alert zijn op cyberaanvallen en andere problemen
 • Klantondersteuning lijkt langzamer te zijn dan gepredikt
 • Hoge kosten die door de site in rekening worden gebracht

Belangrijkste kenmerken

Paxful stelt kopers en verkopers in staat om transacties te initiëren via een fenomenaal scala aan betaalmethoden. Waaronder:

 • Stortingen in contanten
 • Creditcards en betaalpassen
 • Cadeaubonnen
 • MoneyGram
 • Nationale bankoverschrijving
 • PayPal
 • Western Union

De site integreert ook tal van functies die zijn ontworpen om te helpen en om veiliger te handelen:

 • Veiligheid van fondsen – Paxful genereert portemonnees die geld zullen reserveren wanneer de gebruiker zich registreert voor een account. Deze portemonnee werkt op een efficiënte manier om geld op de site op te slaan en over te boeken. De servers van Paxful worden gecontroleerd en onderhouden met betrekking tot de specificaties van het bankwezen die op hun hoogtepunt zijn op het gebied van beveiliging.
 • 2-factorenauthenticatie – Om veiligheid te garanderen; wallets hebben complexe wachtwoorden en tweefactorauthenticatie nodig. Door 2FA in te schrijven, worden portefeuilles van gebruikers beschermd en wordt een extra beschermingslaag tegen cyberaanvallen ondersteund, met name hackers.
 • Een escrow-service – Terwijl gebruikers op de site handelen, worden alle fondsen in escrow vastgehouden totdat partijen van beide kanten bevestigen of alle delen van de transactie. Dit wordt geïnterpreteerd als een methode om handelaren te beschermen en een vlottere transactiestroom mogelijk te maken.
 • Reputatieclassificaties – Op basis van de activiteiten krijgen alle handelaren bovendien een rangorde; feedbackbeoordelingen, handelsgeschiedenis worden allemaal openbaar gemaakt en bekeken voor het publiek.
 • Klant Ondersteuning – Het ondersteuningssysteem van Paxful werkt als een begrijpelijke begeleiding waarbij het ondersteuningsteam meestal een snelle responstijd heeft. Gebruikers hebben de mogelijkheid om contact op te nemen met het ondersteuningsteam via verschillende opties, zoals direct bericht, e-mail, telefoon en sociale media.

Opgemerkt moet worden dat Paxful een goedkope optie blijft vanwege de lage provisiekosten. Hoewel, met betrekking tot Localbitcoins, leveranciers op de site meer Bitcoins in rekening brengen in vergelijking met meer bekende gecentraliseerde uitwisselingen in het algemeen.

Op peer-to-peer-marktplaatsen kiezen verkopers er vaak voor om winst te maken door hun verkoopprijzen matig te verhogen. Vanwege dit resultaat lopen leveranciers doorgaans het risico om Bitcoin te verkopen aan verschillende gebruikers die kunnen proberen een terugboeking te starten (via creditcard / betaalkaart of PayPal); prijzen worden veel hoger over het platform verhoogd, zodat het risico wordt afgezwakt.

Dingen om te overwegen

Paxful beheert als een gedecentraliseerde Bitcoin-uitwisseling en het is essentieel voor alle gebruikers om specifieke veiligheidsmaatregelen en -procedures te integreren wanneer ze op de site zijn om een ​​ervaring van een pijnloze handel te creëren. De site heeft een goede ranking gecreëerd en ontwikkeld als een eervolle plaats om Bitcoin te verhandelen (kopen en verkopen); hoewel het brede scala aan afwikkelingsopties die beschikbaar zijn op Paxful ook een groot aantal oplichters aanspreekt die zich richten op het oplichten van handelaren die professioneel werken. Daarom is het vooral om:

Houd het profiel van de leverancier in de gaten en verifieer of ze acceptabel zijn om mee om te gaan. Zoek waar mogelijk altijd naar verkopers met een gereputeerde en officiële account en een hoge positieve feedbackscore. Accounts die worden aangemaakt, moeten meer dan een jaar ervaring hebben, met een minimale beoordeling van ten minste 98%.

Communiceer de verkoper en doe een oproep voor een uitwisseling via het platform. Het is verplicht om niet te onderhandelen en externe transacties met verkopers op te zetten, aangezien dit de escrow-service ongeldig maakt en de mogelijkheid van oplichting creëert. Er wordt ook opgemerkt dat u zich houdt aan verbinding maken via de Paxful-berichtenbox en geen berichten verzendt via e-mail, mobiel of sms.

Zorg ervoor dat u de eisen zo veel mogelijk beschrijft en benadruk eventuele problemen die zijn aangetroffen. Gewoonlijk zullen de prijzen variëren afhankelijk van de verschillende betaalmethoden die de gebruiker kiest en kunnen ze ook sterk afhangen, dus zorg ervoor dat u een acceptabele inschrijving bevestigt.

Kies een betalingsmethode die een goed beschermingsniveau biedt. Cadeaubonnen die met contant geld zijn gekocht, hebben de voorkeur van oplichters omdat ze moeilijk te traceren zijn. Als een gebruiker een probleem tegenkomt na gebruik van een creditcard of betaalpas, PayPal of misschien zelfs een bankoverschrijving, dan heeft hij / zij een extra beveiligingslaag.

Omgaan met de klantenondersteuning en gebruik maken van het forum als er problemen zijn of vragen hebben over aanbestedingen. Hoewel het lijkt alsof het hele proces vrij direct en eenvoudig is, is het altijd waarschijnlijk dat gebruikers met dergelijke problemen te maken krijgen. Daarom is het raadzaam om gebruik te maken van de beschikbare middelen.

Openbare paxful beoordelingen & Meningen

Paxful is een van de ongecompliceerde methoden om Bitcoins te verkrijgen en de site zorgt ervoor dat het afhandelen van een koop-verkoop-transactie beschikbaar en toegankelijk is voor iedereen met een computer. Voor gebruikers van Paxful bestaan ​​er niet zoiets als beperkingen bij het kopen en verkopen van munten, aangezien de gebruikers de volledige vrijheid hebben om te beslissen over de hoeveelheid identificatie-verificatie die ze tijdens de transacties kunnen gebruiken. Door meer licht op Paxful te werpen, mogen gebruikers verschillende aankopen doen via het immense scala aan betalingsopties die momenteel beschikbaar zijn.

Veel van de aantrekkelijke inzichten van de site zijn te danken aan het feit dat deze een grote mate van flexibiliteit met betrekking tot betalingen mogelijk maakt. Maar wanneer de gebruiker de site gebruikt, is het belangrijk op te merken dat er omkoopbare en valse kopers en verkopers op de site zijn die erop gericht zijn legitieme handelaren op te lichten..

Dit is het belangrijkste nadeel bij het gebruik van de site en het kernteam achter Paxful zorgt voor een uitgebreide klantenondersteuning, bovendien besteedt het team inspanningen aan een forum- en bronnengedeelte dat ervoor zorgt dat gebruikers op de hoogte worden gehouden en op de hoogte worden gehouden van alles wat er op de site gebeurt..

Voor gebruikers die Bitcoin willen verhandelen terwijl ze betaaldiensten gebruiken zoals PayPal, MoneyGram en Skrill, is Paxful de bijgewerkte optie. Om te profiteren van een grotere flexibiliteit met betalingsmethoden, moeten gebruikers bereid zijn om verder te betalen dan de prijzen op de markt, aangezien verkopers ervoor kiezen om meer voor Bitcoin op te leggen in vergelijking met andere reguliere beurzen..

Gevolgtrekking

Paxful is een goed gerangschikte methode voor individuen om in Bitcoin te handelen en blijft nog steeds een veelzijdige optie voor veel gebruikers in de Bitcoin-gemeenschap. De site biedt koopmogelijkheden voor gebruikers die over het algemeen niet het geluk hebben Bitcoin te kopen.

Als gevolg hiervan is het een aan te bevelen keuze voor zowel nieuwe als meer deskundige en ervaren handelaren. Desondanks moeten Paxful-gebruikers in staat zijn om alle middelen te begrijpen die nodig zijn om leveranciers te authenticeren en te kunnen werken op manieren die te allen tijde bescherming en veiligheid garanderen..

AAN DE SLAG MET PAXFUL

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me