Pregled Antminer T9 – preberite pred nakupom!

Rudarstvo je in bo morda vedno povezano z zlatom in drugimi plemenitimi kovinami. Toda napočil je čas, ko bo na seznamu povsem nov dodatek. Kmalu, ko bodo ljudje govorili o rudarstvu, ne bodo govorili le o zlatu, srebru ali diamantih, ampak o nečem povsem novem in razburljivem. Toda kaj bi to lahko bilo? Je prišlo do prelomnega odkritja, neke new age kovine, ki nam je uspela ostati skrita pred očmi vsa ta leta? Ali gre za nekaj, kar je pravkar nastalo? Odgovor se bolj nagiba k slednjemu.

Vse se je začelo leta 2009, ko je bil svet uveden na področje kriptovalut. S prihodom Bitcoina se je finančni sektor zmeraj spremenil. Ljudje so mislili, da bo Bitcoin kmalu postal ena edinstvena osrednja valuta sveta, ki se uporablja in trguje v skoraj vseh delih sveta. Na žalost je hype dovolj kmalu zamrl.

Vrnitev

Bitcoin je nehal objavljati naslove tako hitro, kot se je povzpel na lestvice priljubljenosti. A to nikakor ni pomenilo, da je popolnoma izginil v neobstoj. Bitcoin je preživel in se tiho potegoval za svoj čas, vse do pred kratkim, ko se je leta 2015 vrnil v razburljivo vrnitev. Kmalu je svet spet govoril o tem. Največje pero v zgornji meji je bilo dejstvo, da se mu je uspelo dotakniti vrednosti skoraj 20.000 USD za en Bitcoin.

Ob tako obetavnih podvigih se je svet kmalu znova globoko zanimal zanj. Naložbe so začele pritekati in kmalu se je o Bitcoinu govorilo po vsem svetu. Toda naredimo nekaj korakov nazaj in se še enkrat podamo na področje kriptovalut, o katerih smo govorili.

Predstavljamo rudarstvo

Ko je Bitcoin postal uspešen, so ljudje postali malo bolj radovedni do celotnega pojma kriptovalut, nekateri pa so začeli z nadaljnjim raziskovanjem. V tem času je svet odkril rudarstvo kriptovalut.

Izkoriščen kot sredstvo za zagotavljanje varnosti in preglednosti vseh transakcij s kriptovalutami, je Bitcoin rudarstvo način, kako se v verigo blokov dodajajo nove transakcije, tako da ne more biti možnih načinov za prevare ali ponarejanje. Na nek način je tudi odgovoren za ustvarjanje novih Bitcoinov in njihovo dodajanje v knjigo Bitcoin, na skoraj popolnoma enak način kot v resničnem rudarstvu.

Vendar se podobnosti tu končajo, saj se kripto-rudarstvo in rudarstvo v resničnem svetu tako različno razlikujeta. Medtem ko bo rudarstvo v resničnem svetu zahtevalo, da imate težko mehansko opremo, rudarjenje za kriptovalute ne bi zahtevalo ničesar takega. Vseeno pa potrebujete primerno rudarsko ploščad, ki je prilagojena vašim potrebam, in veliko moči za njeno upravljanje..

Bitmain Antminer T9 Review

antminer-t9-pregledGlavna prodajna mesta T9 so ta, da je cenovno ugoden in učinkovit. Razvijalci so zelo pazili, da bi se izognili omejitvam prejšnjega modela Antminer S9. Bitmain, proizvodno podjetje je eden najpomembnejših akterjev na področju BTC rudarjev in ima v lasti dokaj impresivnih 70% celotnega tržnega deleža.

Zdaj morda ljudje, ki stojijo za Bitmainom, nameravajo svoje poslovanje še razširiti, kar bi razložilo nenadno povečanje njihove strojne opreme, ko primerjamo S9 in T9.

T9 se ponaša s prvim rudarjem BTC na svetu, ki deluje na 16nm procesni kodi. Ohišje izjemno učinkovitega čipa BM1387 ne pušča prostora za zaskrbljenost, saj je do zmogljivosti opremljeno s skupno 171 takšnimi čipi. Poleg tega je T9 znan tudi po uvajanju prepotrebne stabilnosti na področju Bitcoin rudarjenja.

Če obstaja en parameter, po katerem T9 zaostaja za S9, je to zelo iskana hitrost razpršitve, ki znaša 11,5 TH / s v primerjavi s S9 14 TH / s.

ZAČNITE Z ANTMINER T9

Donosnost

Morda je ena stvar, ki je resnično pomembna, kadar gre nekdo za nakup blaga, povezana donosnost. Naložba ostane plodna le, dokler potrošniku ne prinese dostojnega dobička. Ko se dobiček zmanjša, je blago tako zastarelo. Zato se izdelovalci in razvijalci rudarskih ploščadi zelo trudijo zagotoviti, da njihov predlagani model dobro deluje na vseh vrstah merilnikov donosnosti in ostane ploden dober del svojega življenja. Kar zadeva Antminer T9, v enem mesecu proizvede povprečno 0,09 BTC, kar je precej dobro, če jih primerjate z drugimi podobnimi modeli na trgu.

Poraba energije

Drug parameter, ki je v središču, ko morate kupiti rudarsko ploščad, je poraba energije. Očitno je, da manjša kot je poraba energije zadevnega modela, večja bo neto donosnost modela. Če na koncu porabite preveč denarja za zgolj račune za elektriko in elektriko, obstaja velika verjetnost, da bi izgubili več denarja, kot zaslužite..

Zaradi istega je bil Antminer T9 zasnovan tako, da je električno optimiziran in uporablja najmanjšo možno moč. Medtem ko ima T9 oceno porabe energije 0,126 J / GH, je bil S9 še bolj energetsko učinkovit s samo 0,098 J / GH.

Temperatura

Težka mehanizacija se pogosto segreje. Tudi naši lastni pametni telefoni in prenosne naprave se običajno segrejejo, če jih priklopimo na napajanje ali če jih čezmerno uporabljamo dlje časa. Povsem naravno je, da imajo rudarske ploščadi podobne težave. Na srečo so proizvajalci prav v ta namen predstavili posebej določene ventilatorje. Vendar pa se s povečano toploto poveča tudi poraba energije ventilatorjev, saj ponavadi črpajo več energije za boljše hlajenje.

V T9 sta dva računalniško vodena ventilatorja, ki sta zaprta v aluminijasto ohišje. Na voljo so tudi po meri prilagojeni hladilniki, ki s pomočjo prevodnih in konvekcijskih tehnologij hladijo enoto.

Nastavitev

Nastavitev Antminerja T9 je dobesedno otroška igra. Pravzaprav je tako preprosto kot uporaba katere koli druge strojne opreme Bitmain. Vse, kar potrebujete, je, da enoto vklopite in zaženete brskalnik, tako da se lahko začne postopek. Nato se morate pomakniti na uradno spletno mesto Bitmain, da dobite dostop do naslova IP rudarja.

Kar zadeva nadzorno ploščo, je povsem samoumevna in zahteva le dodajanje denarnice za lažje shranjevanje kovancev, ki jih boste izkopali. Poleg tega morate nastaviti geslo, ki vas in vaš račun dodatno zaščiti pred kakršnimi koli neželenimi kršitvami ali uhajanjem varnosti.

Enostavna uporaba

Kot pri vsaki novi tehnologiji je tudi eden najbolj kritičnih vidikov uspeha rudarskih plošč takšen uporabniški vmesnik, ki ga na koncu namestijo v svojo napravo. Da bi pritegnili največje število strank in pritegnili največjo množico, morajo uvesti uporabniški vmesnik, ki ni le preprost in enostaven, ampak deluje tudi kot vodilo za nove uporabnike ali tiste, ki se želijo naučiti nekaj trikov. Brez celovitega in koristnega uporabniškega vmesnika postaja tehnologija na koncu veliko težja za upravljanje in splošne težave pri delu.

Kar zadeva T9, se ponaša z zapletenim uporabniškim vmesnikom, ki uporabnika vodi in olajša navigacijo med različnimi meniji za nove uporabnike. Poleg tega omogoča preproste prilagoditve, ki se navadno ujemajo s preferencami uporabnika, zaradi česar je splošna uporaba naprave precej prijetna in brez težav.

Cena

Na koncu vse prihaja do tega. Ne glede na to, kako dobro je narejena naprava ali kakšne nore funkcije so vanjo vključene, ne bo mogla pustiti večjega vpliva na trgu, če nima spodobne cene. Na srečo Antminer T9 ne trpi zaradi te težave. Trenutno ima ceno zmernih 12350 USD. Kar zadeva razpoložljivost izdelka, ga je trenutno mogoče kupiti na kateri koli vodilni platformi za e-poslovanje. Nekateri izmed njih, kot sta Amazon ali eBay, vam morda celo ponudijo spodobno ponudbo in znižane cene na ploščadi.

Če si nameravate privoščiti nekaj rudarjenja kriptovalut, morate poskrbeti za nekaj stvari, ki jih morate zagotoviti po svojih najboljših močeh. Poskusimo dobro pogledati, kaj so.

ZAČNITE Z ANTMINER T9

Stvari, ki jih je treba gledati naprej

Najprej se prepričajte, da ste dobro pripravljeni na nekaj izgub. Iskreno, rudarstvo kriptovalut ni povsem donosno podjetje. Seveda obstaja neverjeten obseg zaslužka, če ste predani ali dovolj pametni, vendar obstaja še večja verjetnost, da ne boste uspeli. Glavni razlog za to je dejstvo, da rudarstvo zahteva veliko naložb.

Navsezadnje rudarske ploščadi, o katerih smo govorili prej, niso ravno poceni. Poleg tega bi morali za njihovo vodenje plačati močno povečane račune za energijo, kar bi še povečalo vaše celotne stroške podjetja. In možnosti za dobiček v primerjavi z vsem tem so le majhne.

Nato morate imeti namensko območje za rudarske dejavnosti. To zdaj ne pomeni, da si morate zgraditi jamo, če nameravate od doma kopati kriptokovance, toda ker rudarske ploščadi ponavadi povzročajo veliko hrupa, lahko poiščete tudi kraj, ki je nekoliko izolirani in ne bodo ovirali drugih v vaši hiši ali stanovanjskem kompleksu.

Kako izbrati model zase

Poleg tega je izbira rudarske naprave samo po sebi naloga. Trenutno je na trgu na voljo toliko blagovnih znamk in modelov, da se stranke včasih zmedejo in pogosto na koncu sprejmejo napačno odločitev. Bolje se poskusite izogniti takšni situaciji. Vse, kar morate storiti, je oceniti svojo situacijo, poiskati stvari, ki so vam pomembne, in se jih držati.

Na primer, če bo hrup zaskrbljujoč, bi bilo bolje, če bi kupili rudar, ki povzroča najmanj hrupa. V nasprotnem primeru, če vas povišani računi za energijo skrbijo, se odločite za najbolj energetsko učinkovit model na trgu. Takšna dejstva, značilnosti in ocene so jasno navedena na modelu ali njegovi embalaži. Pred nakupom jih preverite.

Hash je ime zapletenega problema, ki je zasnovan tako, da ga reši rudarska ploščad. Skozi reševanje tako zapletenih problemov in matematičnih algoritmov rudarji kopljejo po verigi blokov in kopajo kovance.

Zdaj imajo rudarji vedno to oceno, imenovano hitrost razpršitve, kar ni nič drugega kot število težav, ki jih lahko rudar učinkovito reši na sekundo. Očitno je, da višja kot je hitrost razpršitve, boljši bo rudar sam. Zato upoštevajte ta dejavnik.

Nazadnje, kot smo že navedli, se prepričajte, da ste pripravljeni nekaj tednov zapraviti nekaj denarja za stvari, kot so računi za elektriko, vsaj dokler vam z rudarskim podvigom ne uspe spodobno zaslužiti..

Zaključek

Zdaj, ko je bilo vse to razumljeno in sprejeto, je čas, da preidemo na bistvo zadeve. Obljubili smo, da vam bomo pomagali pri nakupu rudarja Bitcoinov, tako da bomo pregledali eno najbolj izvedljivih in resničnih možnosti na trgu, Antminer T9. Najprej smo vam dali majhen pregled izdelka, nato podroben opis specifikacij, ki jih dobimo, zdaj pa na koncu še malo vpogleda v to, ali je to lahko vznemirljiva možnost nakupa. Tu je torej naša sodba:

Za ljudi, ki so S9 navajeni in so navdušeni nad njegovim delovanjem, ne more biti boljše izbire kot T9, ki je bolj ali manj nadgradnja in bi fantastično deloval v rokah predanega rudarja, ki bi želel nekaj narediti spodoben dobiček.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me