Pregled Coinbase – Resnica o Coinbase

Imate težave z iskanjem najboljše menjalnice za trgovanje z bitcoini? Iščete popolne podrobnosti o najboljšem načinu za nakup bitcoinov, preden se dejansko prijavite? V tem primeru ste pristali na pravem spletnem mestu. V tem članku vam bomo podali popoln opis ene največjih borz bitcoinov; Coinbase.

Ni pomembno, ali ste začetnik ali spreten trgovec, Coinbase ponuja najboljši vmesnik, skupaj z naprednimi orodji za vse vrste uporabnikov. Coinbase je enostavno dostopen v vseh napravah, denarnica pa je dostopna od kjer koli.

Coinbase je največja svetovna platforma za izmenjavo / trgovanje z bitkoini z več kot 15 milijoni uporabnikov in skupaj 20 milijard dolarjev zamenjanih kriptovalut. To kaže na pomembnost Bitcoinov v današnjem svetu.

ZAČNITE Z COINBASE

(Uporabite našo povezavo in si pri nakupu Bitcoina v vrednosti nad 100 USD brezplačno priskrbite Bitcoin v vrednosti 10 USD)

Ozadje na Coinbase

Coinbase-pregledCoinbase je bil ustanovljen leta 2012 v San Franciscu v Kaliforniji kot del Ycombinatorja. Je ena najstarejših in največjih borz, ki danes obstajajo po vsem svetu. Trenutno deluje v več kot 32 državah in oskrbuje več kot 15 milijonov uporabnikov z 28,7 milijona denarnic in 46 tisoč trgovcev.

Coinbase je sestavljen iz različnih možnosti plačila, od katerih je ena izmed njih kreditna kartica. Vse borze ne omogočajo plačil s kreditno kartico. Uporabniku omogoča trgovanje po fiksni ceni (že določena), ki temelji na tržni vrednosti, kar ni enako kot pri drugih borzah, kjer morajo uporabniki trgovati na trgu. Ta funkcija poveča hitrost transakcij, da bo hitrejša.

Delovanje Coinbase

Coinbase je največja borza kriptovalut na svetu. Ima intuitiven vmesnik, ki je koristen za vse začetnike. Coinbase je enostavno dostopen v vseh računalnikih, napravah Android in iOS. Takoj, ko je preverjanje končano, so prenosi takoj. Za izvedbo kakršnih koli transakcij mora biti vaš bančni račun povezan z vašim računom Coinbase. Tudi nastavitev računa Coinbase je enostavna, koraki so.

Vpiši se – potrebno je vaše ime, e-poštni naslov in geslo prijavite se.

Vrsta računa – obstaja možnost, da ustvarite bodisi poslovni račun bodisi posamezni račun. Pozvani boste, da potrdite svoj e-poštni naslov in nato izberete vrsto računa.

Preverite svojo telefonsko številko – preverjanje vašega telefona je potrebno, da se omogoči dvostopenjsko preverjanje pristnosti kot del varnostnega procesa.

Izberite način plačila – izbrati boste morali način plačila med bančnim nakazilom in kreditno kartico. Vendar bo Coinbase zaradi preverjanja vzpostavil majhne prenose na vaš račun in z njega na bančni račun. Posnetek zaslona kreditne kartice je potreben, da omogočite transakcije s kreditnimi karticami. Transakcije s kreditnimi karticami so v večini držav takojšnje.

Nakup kriptovalut – po nastavitvi vseh zgornjih korakov lahko kupujete kriptovalute, ko imate sredstva na računu.

Kako varen je Coinbase?

Coinbase je ena najbolj zavarovanih platform danes. Vključil je vse možne varnostne ukrepe za zaščito uporabnikovih podatkov. AES-256 je na nivoju banke omogočen na vseh strežnikih za shranjevanje poti in številk računov. Zaposleni v Coinbase ne smejo dostopati do nobenih podatkov, kar urejajo pogosta preverjanja preteklosti.

Tretje osebe se zmanjšajo z omogočanjem tehnologije SSL, ki tretjim osebam preprečuje prisluškovanje uporabnikom Coinbase. Tretja oseba, imenovana Plaid Technologies Inc., prejme vaše bančne poverilnice, ki so potrebne za preverjanje. Nobene poverilnice se ne delijo z Coinbase.

Svoje bančne podatke lahko tudi omejite tako, da jih posredujejo Coinbaseu, tako da pri povezovanju bančnega računa izberete možnost »Druga banka«. Coinbase uporablja pogone USB FIPS-140, ki so sestavljeni iz podrobnosti o transakcijah in računu, ki se nato natisnejo in razdelijo na deponije po vsem svetu. 98% uporabnikovih podatkov je shranjenih brez povezave.

Poleg tega je Coinbase sestavljen iz trezorja z več podpisi (multisig), dodatne zaščite s tremi ključi za vaše račune in denarnice Coinbase. Obstajajo trije ključi (Coinbase ključ, skupni ključ, uporabniški ključ) za zaščito vašega denarja in transakcij. Poleg vseh teh varnostnih ukrepov ima Coinbase tudi zavarovanje londonskega Lloyd’s, ki krije vse izgube, ki so posledica kakršne koli kršitve kibernetske ali fizične varnosti Coinbase.

Preverjanje

Preverjanje identitete je ključnega pomena za prepoznavanje kupcev Coinbase, kar je mogoče storiti prek spletnega mesta ali pametnega telefona. Coinbase priporoča uporabo brskalnika Google Chrome za dokončanje postopka preverjanja identitete. Preverjanje osebne izkaznice vključuje osebne izkaznice ali vozniško dovoljenje. Veliko kupcev Coinbase mora preveriti svoj fizični naslov.

Dopisnica za preverjanje se pošlje s kodo v njej na naslov uporabnika, ki ga je treba vnesti na stran za preverjanje naslova, da nadaljuje delovanje računa. Koda, poslana uporabniku, je veljavna samo 14 dni.

Pristojbine

pristojbine za coinbaseDenarnice, ki jih je predstavil Coinbase, so brezplačne. Vendar se za prenose na drug naslov platforme zaračuna pristojbina za omrežno transakcijo. Obstajajo menjalni tečaji za nakup in prodajo kriptovalut, ki v celoti temeljijo na tržnem tečaju na platformi GDAX, ki se uporablja v trenutku menjave, z razmikom do 50 baznih točk..

Provizija za transakcijo je odvisna predvsem od načina plačila, lokacije in drugih situacij, ki se izračuna kot večja od najnižje provizije in provizije.

Minimalna provizija je pavšalna provizija, ki se uporablja za transakcije nad 200 USD in se doda v času izvršitve. Odstotek provizije ni enak, spreminja se glede na način plačila in lokacijo uporabnika.

Odstotnina za različne regije je navedena spodaj

Provizija za nakup bitcoinov s kreditnimi / debetnimi karticami znaša 3,99% za uporabnike v Avstraliji. Uporabniki iz Kanade bodo zaračunali tudi provizijo v višini 3,99% za uporabo kreditnih / debetnih kartic za nakup bitcoinov. Evropski kupci bodo pri nakupu bitcoinov plačali pavšalno provizijo v višini 1,49% skupaj s provizijo v višini 3,99% za kreditne / debetne kartice.

Bančna nakazila (SEPA) z vlogami za evropske uporabnike so brezplačna, medtem ko se za dvige uporablja provizija v višini 0,15 EUR. Pristojbina za uporabnike v Združenem kraljestvu je enaka pristojbini za evropske uporabnike. Uporabniki iz Singapurja bodo morali plačati pavšalno provizijo v višini 1,49% za nakup / prodajo bitcoinov in provizijo v višini 3,99% za kreditne / debetne kartice.

Za uporabnike iz ZDA se za vse transakcije uporablja 4-odstotna osnovna stopnja. Ameriški bančni račun za nakup (1,40% 0,15 USD minimalne provizije), prodajo (1,40% 0,15 USD minimalne provizije); Nakup denarnice Coinbase USD (1,49%), prodaja (1,49%); kreditne / debetne kartice vključujejo 3,99% provizije. Depoziti za uporabnike v ZDA so brezplačni.

Določen znesek provizije se uporablja tudi za Merchant Tools

Če plačilo z bitcoinom sprejmete s svoje strani kot trgovec in če sredstva shranjujete v Bitcoin samem, potem transakcijam ne bo zaračunana nobena provizija. Zamenjava bitcoinov v vašo lokalno valuto pa vas bo stala 1% provizije (odvisno od obsega). Coinbase ne zaračunava polog in dvigov, vendar lahko vaša banka za obdelavo zaračuna dodatno provizijo.

Omejitve nakupa in prodaje

Omejitve nakupa / prodaje so za vsakega posameznika različne. Omejitve si lahko ogledate na strani za preverjanje. Na strani bo prikazana omejitev nakupa / prodaje na teden skupaj z omejitvijo nakupa / prodaje na kreditni / debetni kartici. Omejitve, ki se uporabljajo, so odvisne zgolj od treh dejavnikov – starosti vašega računa Coinbase, vaše dejavnosti in zgodovine nakupov ter stopnje preverjanja vašega računa.

Pomoč strankam

Coinbase ima stran z bazo znanja in pogosta vprašanja, kjer lahko najdete odgovore na številna vprašanja. Če poizvedbe niso rešene, se lahko po elektronski pošti obrnete na Coinbase ali oddate vozovnico ali pa za pomoč prek klepeta v živo zaprosite za podporo bota Ada. Zaradi vse večjega povpraševanja pa bo sistem za podporo morda potreboval 24-72 ur za rešitev težave.

Podprte države

Coinbase nudi svoje storitve naslednjim državam:

Avstralija, Avstrija, Belgija, Bolgarija, Kanada, Hrvaška, Ciper, Češka, Danska, Finska, Grčija, Madžarska, Irska, Italija, Jersey, Latvija, Lihtenštajn, Malta, Monako, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, San Marino, Singapur, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Združeno kraljestvo in ZDA.

Kartica za premik Coinbase

Coinbase ima to novo funkcijo, imenovano Shift Card, ki jo VISA zagotavlja strankam Coinbase s sedežem v ZDA. Kartica Shift je podprta v nekaterih zveznih državah in na ozemljih ZDA, prek katerih lahko porabite Bitcoin, ki je prisoten na vašem računu, na mestih, kjer sprejemajo VISA. Shift Card ima začetni strošek 10 USD, vendar ne vključuje nobene provizije za domače transakcije ali kakršne koli provizije v zameno za Bitcoin v USD.

Platforma GDAX

gdax-platformaCoinbase je sestavljen iz dveh vrst vmesnikov. Preprosta uporabniku prijazna platforma za začetnike in zapletena platforma za trgovanje za profesionalne trgovce. Za prijavo v platformo GDAX lahko uporabite isti račun Coinbase in poverilnice.

Napredni uporabniki uporabljajo to platformo za obdelavo čakajočih naročil, skupaj z omejitvami vstopa in vstopa pri drugih vrstah naročil. Vključuje cene na dveh ravneh in globino knjige, ki bodo trgovcem omogočile natančnejše raziskovanje cen in razpoložljive likvidnosti.

Bitcoin denarnica Coinbase

Denarnica Coinbase za vaš račun je na voljo enostavno in je dostopna iz spleta, pametnega telefona Android ali celo iPhone ali iPad. Namesto da deluje kot čista denarnica Bitcoin, Coinbase deluje bolj kot banka z nadzorom vseh zasebnih ključev.

Varnost denarnice

Denarnica z večstranskim trezorjem je odličen dodatek Coinbase. Podjetje nadzoruje bitkoine v vaši denarnici in zaščititi boste morali le prijavo in geslo za svoj račun Coinbase. Coinbase ponuja napredno varnostno nastavitev. Poleg stopnje varnosti je uveden trezor kot rešitev za shranjevanje bitcoinov v razsutem stanju. To je bistvena značilnost poslovne transakcije z več uporabniki.

Trezor zahteva več odobriteljev. Če je na primer trezor sestavljen iz dveh uporabnikov, bi morala oba odobriti transakcijo za umik. Če niste zadovoljni z nobeno zahtevo za umik drugega uporabnika, bo preklic preklican. Vsi dvigi iz trezorja zahtevajo 48 ur obdelave. Coinbase lahko kadar koli blokira vaše račune trezorja.

Multisig trezor je bil uveden kot dodatni varnostni ukrep. Vključuje tri ključe, od katerih ima en ključ uporabnik ali imetnik računa. Vsak od obeh ključev sodeluje pri porabi sredstev. Ključ v skupni rabi bo šifriran z vašim geslom, s čimer se izognemo zadržanju sredstev drugega uporabnika.

Zasebnost

Zasebnost denarnice Coinbase vključuje del osebnih podatkov uporabnika ter elektronski naslov in telefonsko številko kot del preverjanja. Upošteva vse zakone KYC / AML. Dvofaktorska avtentikacija se izvede prek SMS-a ali e-poštnega naslova. Naslov za plačilo se vsakič spreminja in drugi ne morejo dostopati do njega.

Prednosti

Coinbase je najbolj priporočljiva in zelo zanesljiva platforma za izmenjavo bitcoinov. Preprost in eleganten vmesnik Coinbase je odporen proti vsem začetnikom.

Napredni trgovci uporabljajo platformo GDAX, ki jo sestavljajo napredna orodja in rahlo zapleten vmesnik. Uporabniki lahko trgujejo neposredno na trgu s platformo GDAX. Coinbase svojim uporabnikom ponuja različne možnosti. Coinbase se je v smislu nastavitve varnosti razširil na večjo dolžino.

Multisig trezor je uveden kot dodatni varnostni ukrep. 98% podatkov o transakcijah je shranjenih brez povezave na trdi ali papirnati denarnici. Coinbase trenutno ponuja svoje storitve za približno 32 držav.

Slabosti

Zgodila se je polemika, v kateri je naveden uporabnikov račun, ki ga je treba spremljati. Treba je izboljšati podporo strankam, vendar je to enako za vse izmenjave Bitcoinov.

Spodnja črta

Po branju tega precej dolgega pregleda ste morda dobili vse podrobnosti o Coinbase. Če ste začetnik, je Coinbase kot nalašč za vas, da stopite v ta cvetoči svet kriptovalut. Coinbase je zelo zanesljiv in mu zaupajo številni uporabniki po vsem svetu. Menjalni tečaji so v primerjavi z drugimi spletnimi mesti z možnostjo plačevanja s kreditnimi karticami precej nizki. Denarnica Coinbase in kartica Shift sta mnogim uporabnikom v pomoč pri nemotenem izvajanju transakcij.

ZAČNITE Z COINBASE

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me