Switchere Review – Gemakkelijkste platform om crypto te kopen?

In de digitale wereld van vandaag is cryptocurrency-handel een populaire praktijk geworden. Er zijn verschillende crypto-handelsbeurzen die u zullen helpen en begeleiden bij uw handelsonderneming. Switchere is zo’n handelsplatform.

Wat is Switchere?

Switchere is een van de nieuwste cryptocurrency-handelsplatforms, die erom bekend staat dat gebruikers cryptocurrency met hun kaarten kunnen kopen. Het biedt de gebruikers de vrijheid om op transparante wijze crypto te kopen en zonder de reguliere procedures te ondergaan die een vereiste zijn in andere beurzen.

Switchere trading bot is gevestigd in Tallinn, Estland. De belangrijkste focus van Switchere is om de gebruikers een eenvoudige interface te bieden die beginnersvriendelijk zou zijn. Switchere is een niet-bewaarplichtige beurs. In plaats van uw munten vast te houden, draagt ​​Switchere ze over naar een door u opgegeven offline portefeuilleadres.

Switchere is vooral om drie dingen populair geworden. Ten eerste heeft het een transparante workflow. Ten tweede volgt het strikte beveiligingsbeleid en -voorschriften. Ten slotte voldoet het aan de wet. Een van de grootste problemen van Switchere is echter dat het niet uit alle landen kaarten accepteert. Sommigen van hen zijn de Verenigde Staten van Amerika en Canada.

AAN DE SLAG MET SWITCHERE!

Switchere Review: functies om op te letten

1) Veiligheid van Switchere

Switchere is een relatief nieuw handelsplatform. Daarom is de eerste vraag die bij ons opkomt, de veiligheid van Switchere. Laten we eens kijken naar de voorschriften en het beveiligingsbeleid van Switchere.

Regulatie

Het volgt strikte voorschriften van de Estse autoriteiten. Het is een volledig nieuw concept voor een cryptocurrency-uitwisseling om zijn eigen regelgevingskader te hebben. Switchere heeft twee licenties die zijn uitgegeven door deze toezichthouders. Ze zijn de “Virtual Wallet Service” -providerlicentie en de “Virtual Currency Exchange” -licentie.

Deze twee licenties bewijzen dat Switchere door de Estse autoriteiten als een goede ruil wordt beschouwd. Deze licenties verplichten ook alle bestuurders van het bedrijf om een ​​uitgebreide KYC te hebben voltooid.

Exchange-beveiliging

Aangezien Switchere een bewaarbedrijf is, hoeft u zich geen zorgen te maken over de opslag van munten. In het geval van beveiliging met betrekking tot communicatie, omvat Switchere volledige SSL- en TLS-codering op hun website. 

SSL- en TLS-codering zorgt ervoor dat alle online communicatie privé plaatsvindt en wordt gecodeerd met SHA 256-hashing. Dit betekent dat de hacker uw persoonlijke gegevens niet kan stelen. 

Bij het openen van Switchere vindt u een veilig hangslot in uw browser. Dit is een van de beste maatregelen om hacken te stoppen. In het geval van kaartbeveiliging past Switchere het 3D secure protocol toe.

Gebruikersbeveiliging

Switchere biedt verschillende gebruikersbeveiligingsfuncties om hacking en andere phishing-pogingen te voorkomen. Het biedt 2FA voor de accounthouders, wat betekent dat je voor elke login moet autoriseren. Dit voorkomt dat hackers uw account hacken, zelfs als ze uw wachtwoord kennen.

Er is nog een andere functie van automatisch uitloggen in Switchere, waarmee u om veiligheidsredenen automatisch wordt uitgelogd. U kunt ook de tijdsduur kiezen voor hoeveel tijd u wilt zijn ingelogd.

2) Muntondersteuning

Op dit moment zijn er slechts drie munten die te koop zijn in Switchere. De drie munten zijn Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) en Bitcoin (BTC). Hoewel het aantal munten beperkt is in vergelijking met andere beurzen, zal er in de toekomst meer crypto beschikbaar zijn voor aankoop.

3) Switchere vergoedingen

Switchere handelskosten

In tegenstelling tot andere platforms staat Switchere het handelen tussen verschillende munten niet toe. Hiermee kan de gebruiker ETH, LTC of BTC kopen met behulp van VISA of MasterCard. Switchere toont de aanschafprijs iets hoger dan de gebruikelijke prijs.

Opnamekosten

Dergelijke opnamekosten worden niet vermeld op de officiële website van Switchere. Het maakt de vergoedingen niet bekend op zijn platform.

Switchere staat bekend om zijn transparantie. Ze brengen geen extra kosten in rekening, behalve de kosten die bij het afrekenen worden getoond. Alle kosten zijn inbegrepen in de uiteindelijke prijs en u zult zien hoeveel munten u voor dat bepaalde bedrag ontvangt.

4) Verificatie

Het is in Switchere niet vereist om een ​​account aan te maken of om geverifieerd te worden bij het starten van uw reis in cryptocurrency-handel. Als het bedrag minder is dan € 100, kun je direct naar betaling gaan, en het enige dat nodig is, is je e-mailadres en je offline bitcoin-adres.

Als het betrokken bedrag hoger is, moet u enkele eenvoudige verificatiestappen doorlopen voordat u begint met handelen. De vier verificatieniveaus die op dit platform worden uitgevoerd, zijn:

E-mail- en telefoonverificatie

Nadat u uw e-mailadres en telefoonnummer heeft opgegeven, ontvangt u een e-mail en een sms om uw account te verifiëren. Dit is nodig bij een aankoop van € 500, – per keer.

Identiteit en bankkaart

In het geval dat het bedrag oploopt tot € 1000, moet u uw identiteit en bankkaart verifiëren. Om ze te verifiëren, moet u kopieën van uw identiteits- en bankdocumenten opsturen.

Adres geverifieerd

Als u tot € 5000 per keer wilt kopen, moet u uw adres verifiëren. Om dit te verifiëren, moet u een kopie van sommige documenten overleggen, zoals een energierekening of bankafschrift met uw adres erop.

Bewijs van inkomen

Als u hen uw bewijs van inkomen kunt overleggen, worden alle limieten voor u opgeheven.

5) Klantenservice

Een ander belangrijk kenmerk van Switchere is het klantenserviceteam. Het ondersteuningsteam staat 24 uur per dag voor u klaar om u op elk moment van de dag van alle soorten hulp te voorzien. Ze geven snel en nuttig advies via de online chatfunctie. 

U kunt op een aantal manieren contact opnemen met het klantenserviceteam. Je kunt ze mailen op [e-mail beveiligd] en kan ze ook bellen op het nummer 3726104250.

AAN DE SLAG MET SWITCHERE!

Gevolgtrekking

Over het algemeen is Switchere een indrukwekkend handelsplatform. Het heeft een van de eenvoudigste interfaces en is een niet-bewarende uitwisseling; er zijn geen risico’s verbonden aan de munten. Bovendien heeft het een efficiënt klantenserviceteam dat u tijdens uw handelsreis zal begeleiden. Hoewel het verschillende nadelen heeft, is het nog steeds een van de beste handelsplatforms voor beginners.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me