Switchere Review – najlažja platforma za nakup kripto?

V današnjem digitalnem svetu je trgovanje s kriptovalutami postalo priljubljena praksa. Obstaja več borz za kripto trgovanje, ki vam bodo pomagale in vas vodile v vašem podjetju. Switchere je ena takih trgovskih platform.

Kaj je Switchere?

Switchere je ena najnovejših platform za trgovanje s kriptovalutami, ki je znana po tem, da uporabnikom omogoča nakup kriptovalut s svojimi karticami. Uporabnikom omogoča, da kripto kupujejo transparentno in brez rednih postopkov, ki so predpogoj pri drugih borzah..

Trgovski bot Switchere ima sedež v Talinu v Estoniji. Glavni poudarek Switchereja je zagotoviti preprost vmesnik za uporabnike, ki bi bil prijazen do začetnikov. Switchere je borzna enota brez skrbništva. Namesto da zadrži svoje kovance, jih Switchere prenese na naslov denarnice brez povezave, ki ste ga navedli vi.

Switchere je postal priljubljen predvsem zaradi treh stvari. Prvič, ima pregleden potek dela. Drugič, sledi strogim varnostnim politikam in predpisom. Nazadnje ima zakonsko skladnost. Vendar je ena glavnih težav Switchereja ta, da ne sprejema kart iz vseh držav. Nekatere med njimi so Združene države Amerike in Kanada.

ZAČNITE S STIKALOM!

Pregled stikala: funkcije, na katere morate biti pozorni

1) Varnost stikala

Switchere je razmeroma nova trgovalna platforma. Zato je prvo vprašanje, ki nam pade na pamet, o varnosti Switchereja. Oglejmo si predpise in varnostne politike podjetja Switchere.

Uredbe

Upošteva stroge predpise estonskih oblasti. Popolnoma nov koncept za izmenjavo kriptovalut je, da ima svoj regulativni okvir. Switchere ima dve licenci, ki so jih izdali ti regulatorji. So licenca ponudnika storitev »Virtual Wallet Service« in »Virtual Currency Exchange«.

Ti dve licenci dokazujeta, da estonske oblasti Switchere štejejo za dobro izmenjavo. Zaradi teh licenc morajo vsi direktorji podjetja opraviti obsežen KYC.

Varnost izmenjave

Ker je Switchere skrbniška borza, vam ni treba skrbeti za shranjevanje kovancev. V primeru varnosti v zvezi s komunikacijami Switchere vsebuje popolno šifriranje SSL in TLS na svoji spletni strani. 

Šifriranje SSL in TLS zagotavljata, da se vsa spletna komunikacija izvaja zasebno in kodira s SHA 256 zgoščevanjem. To pomeni, da heker ne bo mogel ukrasti vaših osebnih podatkov. 

Ko odprete Switchere, boste v brskalniku našli varno ključavnico. To je eden najboljših ukrepov za ustavitev vdorov. V primeru varnosti kartice Switchere uporablja 3D zaščiten protokol.

Varnost uporabnika

Switchere ponuja več uporabniških varnostnih funkcij za preprečevanje vdorov in drugih poskusov lažnega predstavljanja. Za imetnike računov zagotavlja 2FA, kar pomeni, da morate pred vsako prijavo odobriti. Tako hekerji ne bodo mogli vdreti v vaš račun, tudi če poznajo vaše geslo.

Obstaja še ena značilnost samodejne odjave v Switchereju, ki vas samodejno odjavi iz varnostnih razlogov. Izberete lahko tudi časovno trajanje, koliko časa želite biti prijavljeni.

2) Podpora kovancev

Trenutno so v Switchereju na voljo le trije kovanci. Trije kovanci so Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) in Bitcoin (BTC). Čeprav je število kovancev v primerjavi z drugimi borzami omejeno, bo v prihodnosti na voljo več kriptokontrole.

3) Provizije za stikala

Provizije za trgovanje z menjalnikom

Za razliko od drugih platform Switchere ne dovoljuje trgovanja med različnimi kovanci. Uporabniku omogoča nakup ETH, LTC ali BTC s pomočjo VISA ali MasterCard. Switchere prikazuje kupnino, ki je nekoliko višja od običajne cene.

Odstopnine

Na uradni spletni strani Switchere takšnih odstopnin ni omenjenih. Provizij na svoji platformi ne razkriva.

Switchere je znan po svoji preglednosti. Dodatnih stroškov ne bodo zaračunavali, razen tistih, ki so prikazane na blagajni. Vsi stroški so vključeni v končno ceno in videli boste, koliko kovancev boste prejeli za določen znesek.

4) Preverjanje

V Switchereju ni treba ustvariti računa ali se preveriti na začetku potovanja pri trgovanju s kriptovalutami. Če je znesek manjši od 100 EUR, lahko greste neposredno na plačilo in zahtevata le vaš e-poštni naslov in vaš bitcoin naslov brez povezave.

Če gre za večji znesek, morate pred začetkom trgovanja opraviti nekaj preprostih korakov preverjanja. Štiri ravni preverjanja, opravljenega na tej platformi, so:

Preverjanje e-pošte in telefona

Ko vnesete svoj e-poštni ID in telefonsko številko, boste prejeli e-poštno sporočilo in besedilo za potrditev računa. To je potrebno za nakup 500 EUR naenkrat.

Osebna in bančna kartica

V primeru, da se znesek povzpne na 1000 EUR, morate preveriti svojo identiteto in bančno kartico. Če jih želite preveriti, morate poslati kopije osebne dokumentacije in bančnih dokumentov.

Naslov preverjen

Če želite hkrati kupiti do 5000 €, morate potrditi svoj naslov. Če ga želite preveriti, morate predložiti kopijo nekaterih dokumentov, kot so račun za komunalne storitve ali bančni izpisek, na katerem je naslov.

Dokazilo o dohodku

Če jim lahko predložite dokazilo o dohodku, bodo za vas odpravljene vse omejitve.

5) Podpora strankam

Druga najpomembnejša značilnost Switchereja je skupina za podporo strankam. Skupina za podporo je na voljo 24 ur na dan, da vam nudi kakršno koli pomoč kadar koli v dnevu. Hitro in koristno svetujejo prek funkcije spletnega klepeta. 

Na več načinov se lahko obrnete na skupino za podporo strankam. Lahko jih pošljete na [e-pošta zaščitena] in jih lahko pokličete tudi na številko 3726104250.

ZAČNITE S STIKALOM!

Zaključek

Na splošno je Switchere impresivna trgovalna platforma. Ima enega najpreprostejših vmesnikov in je nekodijska borza; s kovanci ni nobenega tveganja. Poleg tega ima učinkovito skupino za podporo strankam, ki vas bo vodila skozi celotno trgovsko pot. Čeprav ima različne pomanjkljivosti, je še vedno ena najboljših trgovalnih platform za začetnike.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me