Trezor Wallet Review – Een veilige portemonnee om uw crypto op te slaan?

Voorbij zijn de dagen dat dikke proppen contant geld in uw portemonnee een nauwkeurige maatstaf waren voor uw rijkdom. Tegenwoordig zijn de dikke proppen contant geld vervangen door dikke hoeveelheden geld in je Bitcoin-portemonnee (s). Dit is het tijdperk van technologie en innovatie. Niemand houdt er meer van om teveel contant geld bij zich te hebben. Het wordt in ieder geval meer als een last dan als een voorrecht beschouwd.

Sinds we kennis hebben gemaakt met het concept van banken en pinpassen, hebben mensen zich zo aangepast dat nu bijna elke aankoop cashless mogelijk is. Het enige dat u hoeft te doen, is uw bankpas of creditcard bij u te hebben en u kunt bijna alles ter wereld kopen waarvoor u uw geld eerder zou hebben gebruikt.

TREZOR-portemonnee: een inzicht

Hier helpen we u met hetzelfde door een van de meest prominente, populaire en betrouwbare portemonnees te bekijken die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn, de TREZOR-portemonnee. Eerst geven we u een kleine introductie van hetzelfde, gevolgd door een diepgaande analyse van wat TREZOR de beste keuze maakt voor uw crypto-opslagbehoeften..

TREZOR brengt zichzelf op de markt als ‘s werelds allereerste hardware wallet voor Bitcoins. Het is uniek in de zin dat het de kenmerken van zowel warme als koude portemonnees combineert, waardoor het de ideale keuze is voor diegenen die er nog steeds niet in zijn geslaagd om uit het dilemma te komen om tussen de twee te kiezen..

Hoewel TREZOR een uitstekende en veilige functie voor koude offline opslag biedt, geeft het je tegelijkertijd ook de flexibiliteit om tokens onderweg net zo gemakkelijk uit te geven als in een koude portemonnee..

TREZOR is ook geweldig in de zin dat het een portemonnee met meerdere valuta’s is, wat betekent dat het kan worden gebruikt om meer dan één cryptocurrency tegelijk op te slaan. De valuta’s die het ondersteunt, zijn gevarieerd en divers, met de volledige lijst ervan: – Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dash, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Zcash, Expanse, Bitcoin Gold, Namecoin, UBIQ, NEM, Dogecoin en alle andere ERC20-tokens.

TREZOR, gelanceerd in augustus 2014 door het vooraanstaande cryptocurrency-bedrijf SatoshiLabs, heeft een lange weg afgelegd sinds het begin. Door regelmatige updates aan hun programma’s toe te voegen en opwindende nieuwe functies te introduceren met een enorme aantrekkingskracht voor de consument, hebben ze het grootste deel van hun concurrentie achter zich gelaten en zijn ze nu misschien wel een van de meest succesvolle en meest gebruikte cryptocurrency-portefeuilles ooit..

AAN DE SLAG MET TREZOR PORTEMONNEE

Grootte

Een van de grootste voordelen van Trezo is het feit dat het zo compact is. Het heeft een prachtig ontwerp en heeft de vorm van bijna een autosleutel. Het enige dat u nodig heeft om hem op uw computer aan te sluiten, is een eenvoudige USB-kabel. Het is de moeite waard hier te vermelden dat de Trezo-portemonnee veilig kan worden aangesloten op elke computer, zelfs een die is geïnfecteerd met malware. De eigen firewalls en beveiligingsmaatregelen van de portemonnee zijn voldoende om mogelijke inbreuken op de beveiliging te weerstaan ​​en buiten de deur te houden.

Publieke opinie

In dit gedeelte hebben we een groot aantal recensies verzameld over de TREZOR-portemonnee die we op internet rondzweven en een paar belangrijke punten samenvatten. De volgende punten die hieronder worden genoemd, leken de algemene consensus te zijn, aangezien er in verschillende van dergelijke recensies over is gesproken en u een goed idee krijgt van welke factoren de portemonnee de moeite waard maken om te kopen en welke nadelen zijn van het systeem dat u moet op uw hoede zijn voordat u een aankoop doet.

Volle punten voor kernfunctionaliteit – Wat betreft de basisfuncties van een crypto-portemonnee; de TREZOR-portemonnee weet alle prijzen te winnen. Het werkt perfect als de one-stop-bestemming voor uw op te slaan cryptomunten en neemt alle vereiste maatregelen om hun veiligheid te waarborgen.

Moeilijkheden bij het instellen – Er waren echter enkele negatieve recensies over het gemak van het installeren van het systeem, wat een beetje aan de negatieve kant lijkt. De eerste keer opstarten was enigszins verwarrend en overweldigend, zoals opgemerkt door een groot aantal gebruikers.

Bouwkwaliteit – Sommige gebruikers klaagden zelfs dat er in hoeken werd gesneden als het gaat om de bouwkwaliteit van het apparaat. Blijkbaar is het fysieke apparaat niet gebouwd volgens de vereiste kwaliteitsnormen en lijkt het gemaakt te zijn van plastic van lage kwaliteit.

Gebruikersomgeving

Om toegang te krijgen tot de gebruikersinterface van de TREZOR-portemonnee, kunt u inloggen op wallet.trezor.io of deze openen via Google Chrome of de TREZOR Bridge. De TREZOR-portemonnee direct en automatisch met uw fysieke hardwareapparaat en laat u gemakkelijk uw munten beheren, saldi bekijken en zelfs transacties uitvoeren. Bovendien kunt u zoveel openbare adressen genereren als u wilt om betalingen van andere gebruikers te doen of te ontvangen.

Om de beveiliging te verbeteren, is de enige functie die u kunt gebruiken de wachtwoordzinfunctie, die niets anders is dan een wachtwoord dat u kunt instellen om de beveiliging van uw munten verder te versterken. U moet dit echter met de nodige voorzichtigheid doen, want als u uw wachtwoord verliest of vergeet, blijft er absoluut geen manier om toegang te krijgen tot uw account of munten die dan voor altijd verloren zullen gaan, zoals vermeld op de officiële website zelf..

Veiligheid

Omdat beveiliging van het grootste belang is voor het succes van een portemonnee, heeft TREZOR er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat ze de meest veilige services aan hun klanten bieden. Omdat het een overwegend koude portemonnee is, worden uw munten offline opgeslagen, waardoor het risico op bedreigingen of virusaanvallen vanaf internet volledig wordt geëlimineerd.

Bovendien, als u nog steeds niet zeker bent van de veiligheid van uw munten, hoeft u alleen al uw munten in de portemonnee te stoppen en de portemonnee vervolgens fysiek op een veilige plaats te bewaren. Op die manier kan niemand er zelfs maar in de buurt komen zonder uw toestemming.

Toegankelijkheid

Voor handelsdoeleinden of om transacties uit te voeren, moet u uw portemonnee aansluiten op een computer. Gebruik een snelle USB-kabel om de portemonnee op de computer aan te sluiten. Aangezien TREZOR nu een beperkte USB-verbinding biedt, betekent dit dat zelfs computers die mogelijk zijn getroffen door malware, kunnen worden aangesloten op de portemonnee, aangezien uw munten altijd veilig blijven aan de andere kant van de eenzijdige verbinding..

Nadat een verbinding tot stand is gebracht, moet u de TREZOR-portemonnee-interface starten op wallet.trezor.io en dat is alles. U bent helemaal klaar om uw saldo te bekijken, zoveel adressen te genereren als u wilt, munten te verzenden of te ontvangen of andere basisfunctionaliteiten uit te voeren.

Vonnis

TREZOR, het bedrijf bestaat lang genoeg om een ​​grote consumentenbasis en populariteit te hebben. Er is ook een zeker niveau van vertrouwen dat het bedrijf in de loop der jaren voor zichzelf heeft weten op te bouwen. Bovendien is de portemonnee zelf met veel zorg ontworpen en zit hij boordevol alles en nog wat een liefhebber van cryptocurrency zou kunnen vragen..

AAN DE SLAG MET TREZOR PORTEMONNEE

Portefeuilles over bankrekeningen

Maar zijn banken en pinpassen het grootste deel van onze innovatie? Het antwoord is een duidelijk nee. We hebben eigenlijk een lange weg afgelegd met eenvoudige bankrekeningen en ATM-transacties. In feite zijn we nu actief op weg naar het tijdperk van e-wallets. Deze portemonnees zijn eenvoudiger, sneller en soms veiliger dan bankrekeningen. Hiermee kunt u onderweg geld toevoegen en ze vervolgens op een veel naadloze manier uitgeven wanneer en wanneer u maar wilt.

Hoewel u bij banktransacties wel uw bankrekeningkaart moet meenemen, vragen alle e-wallets u om uw eigen smartphone persoonlijk te hebben, samen met een stabiele internetverbinding. Als u aan de bovenstaande vereisten voldoet, bent u er klaar voor om allerlei transacties uit te voeren en zelfs gemakkelijk geld over te maken over internationale grenzen.

Door al deze faciliteiten en voordelen is het geen wonder dat de wereld in het algemeen gecharmeerd is van de kracht en flexibiliteit van deze digitale portemonnees. Maar de vraag die hier moet worden gesteld is: bestaan ​​e-wallets alleen voor echte valuta of werken ze net zo goed voor iets meer obscure of nieuwere vormen van digitale valuta, zoals cryptocurrencies? Eigenlijk wel.

Dit brengt ons bij het volgende discussiepunt in dit artikel. Later in het artikel zullen we ons best doen om u inzicht te geven in wat een goede cryptocurrency-portemonnee is en welke soorten u doorgaans op de markt zult vinden..

Maar het probleem zit hem in het feit dat er zoveel beschikbaar zijn, dat de gemiddelde gebruiker de neiging heeft enigszins in de war te raken voordat hij een aankoop doet of zich aanmeldt voor een dienst, en als gevolg daarvan vaak de verkeerde beslissing neemt. De enige manier waarop dit probleem kan worden opgelost, is door daadwerkelijk de tijd te nemen om naar verschillende beschikbare wallets te kijken en de unieke functies die door de een worden aangeboden met elkaar te vergelijken. Bekijk hun specificaties goed en neem vervolgens een weloverwogen beslissing om een ​​portemonnee te kiezen die het beste bij uw budget en uw behoeften past.

Portefeuilles met cryptocurrency: een noodzaak

Vanwege de enorme populariteit en fenomenale respons die werd gegeven op het domein van cryptocurrencies over de hele wereld, hebben we deze gespecialiseerde e-wallets kunnen ontwikkelen die alleen werken voor cryptocurrencies en over het algemeen een veel veiligere, gemakkelijkere en snellere opslagmethode bieden. , verzend of ontvang cryptomunten.

Eigenlijk ontstond de behoefte aan dergelijke portemonnees met het succes van de Bitcoin, die een grote gamechanger bleek te zijn in de financiële sector. Zodra het zijn triomfantelijke terugkeer naar de markt maakte met zulke torenhoge wisselkoersen, waren ontwikkelaars over de hele wereld bezig met het creëren van snelle en gemakkelijke oplossingen voor de problemen die vaak voorkomen bij het opslaan en ophalen van bitcoin..

Deze inspanningen leidden tot de creatie van de Bitcoin e-wallet, die verder werd aangepast en aangepast zodat deze nu zelfs andere cryptocurrencies één voor één kon opslaan..

De categorieën: Hot & Verkoudheid

Voordat u helemaal opgewonden raakt en naar buiten gaat om een ​​cryptocurrency-portemonnee voor uzelf te krijgen, zijn er een paar dingen die u moet weten. Allereerst zul je zien dat cryptocurrency wallets beschikbaar zijn in twee vormen. Ze kunnen van het softwaretype of het hardwaretype zijn.

Wat softwareportefeuilles betreft, ze bestaan ​​als alleen maar programma’s en er wordt nooit een fysieke implementatie van de portemonnee aan u overgedragen. U krijgt meestal een gebruikersnaam en een wachtwoord, die u kunt gebruiken om in te loggen op uw account en toegang te krijgen tot al uw munten.

U heeft verder de mogelijkheid om uw munten naar een andere soortgelijke rekening te sturen, meer munten te ontvangen of eenvoudig transacties uit te voeren met uw huidige saldo aan munten. Het is duidelijk dat de volledige omvang van deze services in grote mate afhankelijk is van de portemonnee die u kiest, aangezien er tegenwoordig verschillende op de markt beschikbaar zijn.

Aan de andere kant bestaan ​​hardwareportefeuilles als fysieke hardwareapparaten, die veiliger zijn dan softwareportefeuilles en over het algemeen als beter worden beschouwd dan softwareportefeuilles. Hier zijn eigenlijk een groot aantal redenen voor. Allereerst bieden hardwareportefeuilles u volledige immuniteit tegen computervirussen en malwareaanvallen, waar softwareportefeuilles over het algemeen vatbaar voor zijn. Bovendien worden ze beschouwd als veel interactiever van aard dan softwareportefeuilles.

De categorieën: hardware & Software

Nu komen we bij een andere fundamentele maar kritische classificatie als het gaat om portefeuilles met cryptocurrency, namelijk hot wallets en cold wallets. Het belangrijkste verschil zit hem in het feit of deze portemonnees al dan niet met internet zijn verbonden. Terwijl hot wallets een constante netwerkconnectiviteit genieten, missen cold wallets een dergelijke functie.

Hoewel hot wallets over het algemeen als veel minder veilig worden beschouwd dan cold wallets, verzilveren cold wallets zichzelf als het gaat om gebruiksvriendelijkheid en gebruiksgemak. De reden waarom hot wallets als onbeveiligd worden beschouwd, is dat internet toevallig een broeinest is voor mogelijke virusaanvallen en inbreuken op de veiligheid, terwijl de echte wereldkluis of kluis zoals de implementatie van de cold wallets ze volledig gemakkelijk te gebruiken en te bedienen maakt..

Gezien de omvang van het gebruik, hebben hot wallets over het algemeen de voorkeur voor kortetermijninvesteringen en holdings, zoals dagelijkse transacties. Koude portemonnees zijn daarentegen meer geschikt voor langdurige opslag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me