Volledig overzicht van Bithoven Exchange – Hoe is het uniek?

Met een toename van de vraag naar cryptocurrency, is er een toename van het aantal crypto-uitwisselingsplatforms. Er zijn echter niet veel uitwisselingsplatforms die de intense concurrentie kunnen weerstaan, omdat ze niet in staat zijn om voor zichzelf een plekje te veroveren.

Bithoven bleek een game-wisselaar te zijn, want het zat boordevol nieuwe en opwindende functies die veel positieve bijval oogstten van zowel critici als publiek. Laten we de verschillende kenmerken van Bithoven opsplitsen en begrijpen hoe goed het gaat.

AAN DE SLAG MET BITHOVEN!

Bithoven: An Introduction

Bithoven is een van de beste cryptocurrency-uitwisselingsplatforms omdat het een eenvoudig te gebruiken interface, betere beveiligingsfuncties en handige handelshulpmiddelen biedt. Het is erin geslaagd om een ​​reputatie op te bouwen, ondanks dat het een recente nieuwkomer is in het cryptocurrency-domein.

Het heeft ook een robuust mechanisme voor klantenondersteuning, wat bijdraagt ​​aan het gemak van het kopen en verkopen van cryptocurrencies en altcoins. De gebruikerservaring wordt verder verrijkt door de voorbeeldige uptime en ook functies zoals fouttolerantie die een handelaar kunnen helpen zijn winst te maximaliseren.

Aan de slag met Bithoven

Zoals de meeste crypto-uitwisselingsplatforms, moet u zich eerst aanmelden voor een account met basisinformatie zoals e-mail en wachtwoord. U hoeft zich geen zorgen te maken over het verstrekken van identiteitsdocumenten of in de volksmond bekend als het KYC-proces als uw dagelijkse opnames binnen 2 BTC vallen. Als u de dagelijkse opnamelimiet wilt verhogen tot 100 BTC, moet u het KYC-proces voltooien. Het proces is vrij eenvoudig en gemakkelijk te volgen. 

Een van de beste dingen aan het gebruik van Bithoven is dat het geen limiet stelt aan het aantal stortingen of opnames dat een handelaar in een dag kan doen. Deze functie is erg gunstig voor handelaren die zich overgeven aan transacties met een hoog volume, aangezien de meeste crypto-uitwisselingsplatforms een bovengrens aan uw transacties stellen, wat betekent dat u een bepaald vast aantal stortingen of opnames niet kunt overschrijden..

Dus wanneer u op Bithoven bent, kunt u eenvoudig een willekeurig bedrag aan cryptocurrency op uw Bithoven-account storten vanuit uw persoonlijke cryptocurrency-portemonnee..

Zodra u een eerste storting heeft gedaan en een bevestiging heeft ontvangen, kunt u beginnen met handelen. Uw handelservaring wordt verder verbeterd door verschillende handelshulpmiddelen die beschikbaar zijn op het platform, zoals Candlestick-grafiek, marktoverzicht en orderboek. Het platform biedt ook een verscheidenheid aan ordertypes voor een ander type gebruikers, zoals marktorders, geschaalde orders en limietorders.  

De interface is vrij eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. U kunt uw transacties beheren via de pagina Saldi. De pagina bestaat uit uw rekeningsaldo, dat is het aantal verschillende cryptocurrencies dat beschikbaar is in uw account, de storting en de opties om geld op te nemen.

De geschiedenispagina bevat gedetailleerde informatie over uw huidige en eerdere transacties. Als u een overzicht van uw handelsactiviteiten wilt krijgen, kunt u eenvoudig naar het handelsgedeelte gaan.

Bithoven brengt een commissie in rekening van 0,2% van de handelswaarde, wat vrij gelijkaardig is aan de huidige tarieven van verschillende cryptobeurzen.

Belangrijkste kenmerken van Bithoven Exchange

1) Betere beveiliging

Naast het opslaan van uw gegevens in een gecodeerd formaat, gebruikt de uitwisseling ook een proces in twee stappen om de authenticiteit te verifiëren van de persoon die een transactie op het platform uitvoert. Dit proces wordt 2FA (Two Factor Authentication) genoemd en helpt de beveiliging aanzienlijk te verhogen, waardoor een veiligere en veiligere handelsomgeving wordt geboden..

2) Meer liquiditeit

Omdat het een van de platforms is zonder bovengrens voor de transacties, zal het ongetwijfeld een groot aantal investeerders aantrekken, wat het hoogste liquiditeitsniveau mogelijk maakt.

3) Snellere verwerkingstijd

De architectuur van het platform is zo ontworpen dat wachttijden voor elke bestelling bijna nul zijn. Uitgerust met superieure technologie en een betere infrastructuur, kunt u snellere transacties en een hogere handelsfrequentie ervaren.

4) Volledige compatibiliteit

Het uitwisselingsplatform is beschikbaar op de meeste besturingsplatforms en gemakkelijk toegankelijk vanaf alle belangrijke besturingssystemen en mobiele apparaten. Dit betekent dat u eenvoudig toegang heeft tot uw account wanneer u maar wilt met het topje van uw vinger.

5) Klantenservice

Bithoven biedt een van de beste klantenondersteuningsservices van alle uitwisselingsplatforms, omdat het 24 uur per dag hulp biedt. Er zijn twee manieren waarop u toegang kunt krijgen tot klantenondersteuning, livechat of het contactformulier. De livechat is geweldig om te gebruiken, omdat je gemakkelijk binnen 2-3 minuten na het stellen van een vraag een antwoord kunt krijgen.

Met het online contactformulier kunt u een gedetailleerd bericht plaatsen over elk onderliggend probleem dat niet onmiddellijk moet worden aangepakt. Over het algemeen kunt u binnen 8 uur na het indienen van het formulier een reactie krijgen.

Als u geen contact wilt opnemen met hun ondersteuningsteam, kunt u eenvoudig hun uitgebreide lijst met veelgestelde vragen lezen, die een lijst bevat met de meest voorkomende problemen waarmee u te maken kunt krijgen tijdens het gebruik van het platform..

6) Beschikbare munten

U kunt een groot aantal verschillende cryptocurrencies verhandelen, zoals BTC, ETH, LTC, BCC, OMG, IOTA, ICN, MCO, SALT, KNC, enz. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om meer dan 350 altcoins te verhandelen vanaf één handelsaccount. Het platform werkt ook aan het toevoegen van nieuwe munten op dit moment. Daarnaast zijn er 858 handelsparen die bijdragen aan de veelzijdigheid van het platform. 

AAN DE SLAG MET BITHOVEN!

Bithoven recensie: The Verdict

Bithoven is een van de meest transparante uitwisselingsplatforms die geen verborgen kosten in rekening brengt en de commissie vast houdt op 0,1%. Gesteund door een sterk team van professionals die in het cryptocurrency-domein werken, vindt u gegarandeerd dat het platform zeer samengesteld is, omdat het enkele van de meest geavanceerde algoritmen bevat die u helpen marktvolatiliteit te vermijden en altijd de beste deals te krijgen.

Het voert momenteel een promotiecampagne op zijn platform, waarbij elke nieuwe gebruiker die zich registreert de kans krijgt om 100 DOGE-munten te ontvangen, en u zelfs het bedrag kunt opnemen zodra uw account een saldo bevat dat de initiële drempel van 100 DOGE overschrijdt..

Een van de nadelen van het gebruik van Bithoven is dat het geen fiatafzettingen toestaat. Dit kan een bepaalde categorie handelaren afstoten die fiat-stortingen nuttig vinden. Afgezien van dit aspect, lijkt Bithoven zijn koers goed te hebben gezet en is het op weg om serieuze concurrentie te bieden aan bestaande platforms.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me