Wall of Coins Review – Hvordan de skiller seg ut

Hvis du til og med har den minste interesse for å overvåke potensielle finansielle investeringsordninger eller til og med har den vanlige vanen å holde deg oppdatert med alle de nåværende prosedyrene i verden, er det ikke en eneste sjanse for at du kanskje har gått glipp av det strålende og plutselige popularitet opplevd av Bitcoins.

Allment ansett som en kryptokurrency, begynte Bitcoin først å lage bølger helt tilbake i 2009, da den ble lansert som et middel for å forenkle online-transaksjoner og ble spioneringen som den allment aksepterte valutaen, alt for å revolusjonere måten online-transaksjoner fungerer på..

Dessverre levde det ikke opp til all sprøytenarkoman og ganske snart bleknet til anonymitet. Men historien om Bitcoins var ennå ikke over. Nesten et tiår senere gjorde Bitcoins en spektakulær avkastning. Mens de snikende klatret på valutastigen, nesten ubemerket av befolkningen generelt, slo de i 2017 alle rekordene da de berørte et helt topp på 19 783,06 dollar..

Da investorer gikk i vanvidd, og visse individer som var heldige nok til å ha investert i valutaen tilbake i 2009-10, fant store grunner til å feire, så verden hva en enestående kraft Bitcoins hadde vist seg å være.

I denne Wall of Coins-gjennomgangen vil vi grave dypere inn i hva Wall of Coins er og hvordan de skiller seg ut, men først en orientering!

Wall of Coins Review: A Briefing

wallofcoins anmeldelseMed økningen i kraften til Bitcoins har det også økt behovet for effektive plattformer som kan tillate brukere fra hele verden å handle i Bitcoins og faktisk bruke dem til å utføre transaksjoner. Naturligvis ser det ut til at en rekke slike plattformer og applikasjoner har dukket opp, hvor en av dem er Wall of Coins.

Wall of Coins er en utvekslingstjeneste som kun henvender seg til Bitcoins og lar kundene kjøpe og selge kryptovalutaen ved å koble dem direkte til motparten. Kanalene som brukes av Wall of Coins har blitt spioneringen for å være sikre og pålitelige til det fulle, mens selve tjenesten er praktisk og enkel å bruke.

Noen av de viktigste funksjonene i Wall of Coins som den har markedsført seg på, er tilfeldigvis et nullprosent transaksjonsgebyr, web-API og til slutt det faktum at de har fryselager til å lagre myntene dine.

Det spiller ingen rolle om du er en erfaren kjøper av kryptovalutaer eller er i ferd med å gjøre ditt første kjøp. Wall of Coins henvender seg til alle. Hvis du virkelig er en erfaren kjøper, vil du oppdage at du har mange alternativer å utforske fra og en rekke betalingsalternativer for å gi drivstoff til transaksjonene dine..

For de som er helt nye i hele prosessen, har Wall of Coins faktisk noe stort i butikken. De har et SMS-system som er ganske unikt i seg selv og guider den første gangen kjøperen gjennom alt som trengs for å gjøre et kjøp, og gir også nyttige anbefalinger som du kan følge for å få den beste servicen og produktet for pengene. Dette er nettopp grunnen til at Wall of Coins tilfeldigvis er et godt valg for første gangs kjøpere som ønsker å bruke pengene sine på Bitcoins.

Hva du skal se etter

Først, før vi til og med begynner å gi deg en grundig analyse av hva Wall of Coins handler om og hvordan den klarer å gjøre det den gjør, er det et stort behov for å forstå hva det er som gjør en vanlig gammel byttetjeneste til en av topplinjen og kraftige, men forenklede verktøy som alle ser ut til å snakke om. I utgangspunktet må vi forstå hva som gjør en flott utvekslingstjeneste for kryptovaluta.

Til å begynne med, som med enhver god service, er brukervennlighet et must. Tross alt, hva bra er en tjeneste med alle de nyeste funksjonene og hvilke vanvittige funksjoner man kan tenke på hvis det ikke en gang lar kundene få tilgang til dem uten mye bry?

For det andre, for en god tjeneste for utveksling av kryptovaluta, må man være i stand til å velge mellom et godt utvalg av betalingsmåter. Ikke alle er komfortable med å foreta innbetalinger med kredittkort, eller for eksempel direkte kontooverføringer. Med mindre de har et godt utvalg av betalingsalternativer, forblir en god del av forbrukerbasen misfornøyd.

I tillegg må en god byttetjeneste ha en rimelig betalingsplan, det vil si at de må tilby rimelige priser på alle slags betalingsalternativer og kryptokurver. Til slutt kan du ikke snakke om god service uten å nevne behovet for et fantastisk kundeserviceteam. Med mindre og inntil klager fra kundene ikke blir behandlet tidligst, er det ingen grunn til at de fortsetter å komme tilbake til den aktuelle portalen.

Betalinger og kjøp

Wall of Coins er ganske fleksibel i den forstand at det gir selgeren full frihet til å akseptere den betalingsformen de ønsker. Kjøpere, derimot, må konsultere den tilgjengelige ordreboken for å sjekke om deres foretrukne betalingsmåte er akseptabel for selgeren.

Det som gjør Wall of Coins flott, er at det gir selgeren et variert utvalg av betalingsalternativer å velge mellom. De kan enten godta betalinger i kontantinnskudd eller ringe kreditt- eller debetkortbetalinger. Selv direkte kontooverføring er et alternativ. Når betalingsmåten er angitt av selgeren, må imidlertid kjøperen imøtekomme det og utføre betalingen bare som angitt av selgeren..

Statistisk sett foretrekker selgere generelt å velge et enkelt kontantinnskudd, som også ser ut til å være den mest foretrukne betalingsmåten for kjøpere. Disse kontantinnskuddene innebærer at kjøperen fysisk må gå til banken og gjøre et innskudd for det avtalte beløpet på selgerens konto.

Når selgeren mottar beløpet på kontoen, må de gå tilbake til portalen og bekrefte fullføringen av betalingen. Når bekreftelsen er mottatt, blir først det nødvendige antall Bitcoins kreditert kjøperens konto.

Hvor det står

Hvis du sammenligner Wall of Coins med andre populære byttetjenester på markedet, vil du oppdage at det faktisk går ganske bra på en rekke domener. Mens andre byttetjenester som BitQuick og LibertyX tar et gebyr på henholdsvis 2% og 1,5-8% for hver sentral som gjøres ved å bruke tjenestene deres, krever Wall of Coins deg bare 1% avgift på noen av transaksjonene dine..

En annen fantastisk funksjon som gjør Wall of Coins til et godt valg er det faktum at ingen ID-er kreves for å handle, mens de fleste andre ledende byttetjenester krever at kundene deres gir ID. Mens BitQuick og LibertyX ikke lar deg gjøre transaksjoner uten ID, kan LocalBitcoins også kreve at du oppgir ID i noen tilfeller. Denne funksjonen gjør imidlertid Wall of Coins til et utsatt mål for svindel og gjør det til en ideell plattform for å gjennomføre ulovlige transaksjoner..

Når det gjelder rekkevidden til tjenesten, er den nå i gang i totalt 12 land, hvor noen av dem blant annet er USA, Storbritannia, Australia, Brasil, Tyskland, Mexico og Polen. Sammenlignet med andre populære børser, finner du ut at selv om LocalBitcoins er tilgjengelig over hele verden og utvider støtte til nesten alle andre land, er BitQuick og LibertyX bare tilgjengelige og opererer innenfor rammen av USA..

Forstå grenser og beskytte personvernet ditt

Wall of Coins setter offisielt ingen grenser for hvor mye penger du kan bruke på Bitcoin-transaksjoner. Du kan kjøpe dem så høyt du vil, eller så lite du vil. Og likevel er fangsten her at for at du skal investere enormt og gjøre store kjøp, må selgeren først godta et stort salg, noe som vanligvis ikke skjer på plattformen.

Så på en måte er kjøpere begrenset av alternativene som selgerne legger på dem. Hvis det er et tilbud fra en selger om beløpet de ser frem til å kjøpe det, vil de kunne gjøre kjøpet. Ellers må de rett og slett vente på at riktig tilbud kommer med.

Personvern ser ut til å være ganske topp på Wall of Coins, for alt du trenger for å foreta en transaksjon er et telefonnummer. Mens andre byttetjenester kan be om mer intime detaljer, for eksempel en kopi av ID-en din, kontaktinformasjonen din og mer, følger ikke Wall of Coins denne policyen.

De krever ikke engang adressen din eksplisitt, men ber bare om den siden de trenger å lete etter nabolandene. I stedet for å gi dem tilgang til posisjonen din, kan du til og med velge å bare legge inn postnummeret i området ditt manuelt for å minimere sjansene for et informasjonsbrudd eller en inntrenging av personvernet ditt..

Raskhet

Hastigheten som transaksjoner fungerer på Wall of Coins gir ingenting å klage på. Transaksjonene er nesten øyeblikkelige, og så snart betalingen er utført av kjøperen, tar det i gjennomsnitt ikke mer enn 15 minutter for myntene å gjenspeile seg i kontoen deres.

Kraften til å bekrefte kjøperens betaling ligger imidlertid hos selgeren, og det er derfor visse transaksjoner kan kreve lengre perioder for fullføring. Som forklart tidligere vil Wall of Coins bare frigjøre gjeldende antall mynter på kjøperens konto når de er sikre på at betalingen er fullført og mottatt av selgeren.

Og den eneste måten for dem å vite dette er hvis selgeren selv anerkjenner betalingen som er gjort av kjøperen på portalen.

Åpenhet

Uansett hvor bra en tjeneste eller et produkt, vil en kunde fremdeles føle seg nølende med å bruke penger på det, med mindre de er klar over arten av selskapet som selger produktet eller til og med menneskene bak selskapet. Dette er nettopp grunnen til at store merker tjener mer penger enn mindre fordi folk er mer bevisste og er i stand til å identifisere seg mer med de store navnene i markedet..

Når det gjelder Wall of Coins, har dette aktuelle problemet aldri vært et problem fordi de har vært ganske gjennomsiktige i sine tjenester og aldri prøvd å holde informasjon fra sine kunder. Faktisk er mye av informasjonen om tjenesten, sammen med navnene og kontaktinformasjonen til eierne behørig nevnt på nettstedet for alle å lese og gå gjennom.

Løse problemer

Alle disse funksjonene beskrevet ovenfor ville utgjøre ingenting hvis Wall of Coins ikke hadde et tilfredsstillende kundeserviceteam for å sikkerhetskopiere det hele. Heldigvis gjør de det.

For å tilfredsstille spørsmål, godta tilbakemeldinger eller for annen generell hjelp, er alle tjenestens kunder fritt til å ringe på deres gratisnummer eller til og med kontakte dem via en live chat-boks som til enhver tid er tilgjengelig på selve nettstedet..

I tillegg lover en unik og omfattende SMS-tjeneste å veilede nye kjøpere om hvordan du gjør kjøp så snart de registrerer seg på nettstedet.

Dommen

Hvis Bitcoins fortsetter å bli kjent, vil også slike utvekslingstjenester og transaksjonsplattformer. Og det er ikke bare Bitcoins som raskt får helt nye nivåer av stjernestatus, kryptovalutaverdenen ser generelt ut til å utvide og utvide horisonten..

Med suksessen til at Bitcoins fungerer som katalysator, har en rekke andre kryptovalutaer begynt å fange publikums oppmerksomhet på en fantastisk måte. Og ettersom hver av dem prøver å få mer fremtredende enn den andre, er den ene tingen som sikkert bare blir større og større behovet for en slik Wall of Coins Review.

Nå mens det kan bli forvirrende for den gjennomsnittlige investoren å bestemme seg for en god service fra en mengde tilgjengelige alternativer, har Wall of Coins absolutt vist seg å være et verdig alternativ og en fin løsning for de som leter etter en omfattende, men praktisk plattform for deres kryptovaluta-handel.

Nybegynnere og erfarne handelsmenn kan registrere seg for tjenesten og bare la selve tjenesten veilede deg mens du ser på inntjeningen din flere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me