Zignaly Review – En New Age Crypto Trading Bot?

Kryptovalutamarkedet var vitne til en økning på grunn av den plutselige prisstigningen i 2017. Dette fikk et stort antall mennesker til å investere i kryptomarkeder. Men mangel på markedsbevissthet resulterte i store tap for disse menneskene.

Ettersom kryptomarkedene er utsatt for en høy grad av volatilitet, er det umulig å fullt ut utnytte endringen i markedspriser uten å være på tærne 24 × 7. Det er her tradingbots er nyttige. Når du har opprettet en strategi for trading bot, vil den utføre transaksjoner på dine vegne.

Automatiserte handelsroboter har hjulpet folk med å hente ut store fordeler fra markedsvolatiliteten ved å øke frekvensen av handel. En slik handelsbot er Zignaly. La oss utforske de forskjellige fasettene i Zignaly og forstå de forskjellige måtene det kan hjelpe handelsmenn på.

KOM I GANG MED ZIGNALY!

Zignaly: Hvordan fungerer det?

Zignaly er en automatisert kryptohandel-bot som nylig har blitt lansert og for tiden er i beta-fasen av testingen. Det tar dataene sine fra eksterne signalleverandører, som lar brukerne foreta automatiske handler. Det fungerer sammen med signalleverandører som TradingView som kan kobles til og brukes til å skaffe handelsindikatorer. Bortsett fra TradingView, kan du også bruke en trading terminal utviklet internt for å sette din handelsstrategi.

Hvis du vil begynne å handle med Zignaly, må du opprette en konto ved å oppgi grunnleggende detaljer som navn, e-post-ID og passord. Etter at du har registrert kontoen din, blir du bedt om å velge en bytte du ønsker via API-tilkobling. Foreløpig er det bare Binance-utveksling som støttes av plattformen. Teamet bak Zignaly har imidlertid kunngjort at det snart vil legge til andre børser som Bittrex også.

Når du har valgt sentralen din, må du velge dine preferanser. Disse preferansene inkluderer valg av basisvaluta, kjøpskursavvik, stopptap, etterfølgende stopp, minimumsvolum, maksimale samtidige posisjoner og så videre, som er avgjørende for å gjøre live trading til en berikende opplevelse for deg.

For tiden er det 21 signalleverandører som kan brukes som handelsindikatorer på Zignaly, og nye leverandører vil bli lagt til i løpet av de kommende dagene. Noen av disse signalene er gratis, mens andre blir betalt.

Funksjoner av Zignaly

1) Skybasert grensesnitt

Zignaly har et grensesnitt som er helt skybasert. Dette gjør hele opplevelsen problemfri. Hvis du står overfor problemer, kan du enkelt oppdatere programvaren hvor som helst når som helst på dagen. Det legger mye til bekvemmelighetsfaktoren, ettersom du kan få tilgang til kontoen din fra hvilken som helst plattform, det være seg mobil eller stasjonær. Eventuelle endringer du gjør blir oppdatert i skyen og gjenspeiles i hele.

2) Kryptosignaler

Zignaly får fremtredende hovedsakelig på grunn av sømløse interaksjoner med plattformer som gir kryptosignaler. Denne funksjonen er ganske praktisk for folk som ikke kan følge med på markedet på grunn av andre forpliktelser, men som likevel har en forkjærlighet for investeringer. Plattformene som gir signaler analyserer markedsforholdene og gir deg beskjed om at forholdene er gunstige for å maksimere fortjenesten din.

3) Trailing Stop Loss

Hver næringsdrivende er klar over hvor nyttig denne handelsstrategien er. Imidlertid tilbyr de fleste kryptobørser ikke denne funksjonen. Takket være utviklerne kan slepestopp enkelt brukes på Zignaly.

Det er i utgangspunktet en handelsstrategi som hjelper deg med å maksimere fortjenesten og minimere tapene dine. Når prisen på en valuta går, kjøper den, følger den opp til det er en prisomslag. Så snart prisene begynner å falle etter reversering, begynner det å selge altcoins. Dette sikrer at du nyter oppsiden uten å møte tap på baksiden av kryptomarkedet.  

4) Ingen begrensning på handler

Hvis du bruker en kryptobørs på Zignaly som investor, kan du handle hvilket som helst valutapar som er tilgjengelig på børsplattformen.

5) TradingView

Hvert handelssignal på Zignaly foregår gjennom TradingView, som er en av funksjonene som skiller den fra konkurrentene. TradingView er en handelsbot som lar deg sende dine egne handelssignaler ved hjelp av automatiske indikatorer. Du kan også bruke anbefalingene fra Cryptocurrency Signal Finder for å få handelsindikatorer.

Prisstruktur av Zignaly

Akkurat nå, når den er i beta-modus for testingen, tar den en minimal pris på $ 9 per måned. Det gjenstår imidlertid å se om prisen vil være den samme eller øke når nye funksjoner blir lagt til. Noen mennesker har spådd at prisen kan stige når de avanserte funksjonene blir funksjonelle, men dette kan være i strid med påstandene fra teamet bak Zignaly..

Zignaly-priser

Selskapet hevder at det vil ‘fryse’ prisene til $ 9 i måneden for folk som kjøper det i de første stadiene av adopsjonen. Dette kan være en god avtale, hvis du leter etter en kryptobot og blir tidlig med da forskjellige nye funksjoner er i røret.

Noen av funksjonene som er tilgjengelige for medlemmene er støtte for ubegrenset bytte, ubegrenset antall valutapar, muligheten til å ta ubegrensede posisjoner og prioritert støtte. Det er noen avanserte funksjoner som Trailing Stop Loss, Autoclose, DCA ReBuy og så videre som er eksklusivt tilgjengelige for premiummedlemmene.

KOM I GANG MED ZIGNALY!

Zignaly Review: The Verdict

Zignaly tilbyr et flott handelsmiljø for brukerne. Plattformen er ganske brukervennlig, og grensesnittdesignet gir den et elegant utseende. Den har også gode sikkerhetsfunksjoner, da den ikke gir noen angrerett til Zignaly.

Alle transaksjonene du gjør og dine digitale eiendeler reflekteres på utvekslingsplattformen. Sikkerheten forbedres ytterligere av at den er skybasert. Signalene fungerer ganske riktig ettersom du har sterke signalleverandører som Mining Hamster Signals, Crypto Quality Signals og så videre.

Den eneste ulempen med å bruke Zignaly er at den for tiden er i beta-fasen av testingen, som begrenser funksjonaliteten og etterlater den sårbar for potensielle feil. Imidlertid, med mange flere funksjoner planlagt, vil plattformen bare se ytterligere forbedringer ettersom veksten til brukere på plattformen har sett en gjennomsnittlig økning på 70% per måned. Bare i desember 2018 hadde den mer enn 2 millioner dollar i handelsvolum. Hvis du leter etter en handelsbot til rimelige priser, kan Zignaly være den for deg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me