Consensus 2019 – Belangrijkste aankondigingen

De cryptocurrency-ruimte heeft de grootste conferentieweek van dit jaar met nietjes op de lange termijn, zoals Consensus, Etherisch en nieuwkomer Magic Crypto-conferentie. Aangezien elke congres belangrijke aankondigingen heeft, zal dit artikel samenvatten wat er tot dusver is aangekondigd en hoe dit de toekomst van Bitcoin en andere cryptocurrencies kan beïnvloeden.

eBay om cryptocurrencies te accepteren

Bijwerken: eBay heeft ontkend dat ze cryptocurrencies op hun site accepteren. Officieel commentaar vermeld dat er een misverstand bestaat en dat eBay geen cryptocurrencies accepteert, noch maakt cryptocurrencies deel uit van hun strategie. In feite zijn “virtuele valuta’s en cryptocurrencies” verboden volgens de noteringsregels van eBay. Bij vragen over de Consensus-foto’s, beweert eBay dat dit een “misverstand” is, aangezien mijnbouwapparatuur wordt verkocht op eBay..

“Cryptocurrency wordt niet geaccepteerd als betaalmethode op het eBay-platform en maakt ook geen deel uit van onze betalingsstrategie,”

eBay’s officiële reactie op Cryptonews.com

Advertentieruimte rond de Consensus-locatie laat zien dat eBay cryptocurrencies naar 179 miljoen actieve kopers brengt. We wachten op de officiële bevestigingsdetails over hoe en welke cryptocurrencies op eBay zullen worden gebruikt. Adoptie op het eBay-front zou een groot voordeel betekenen voor verkopers die tot moeten betalen 4,4% + een vast bedrag bij acceptatie met PayPal.

@boxmining Ik heb dit gekregen van Consensus. Misschien een interessant toneelstuk pic.twitter.com/00ivTy9tTl

– Sugartits McCrypto (@SugartitsCrypto) 13 mei 2019

Whole Foods en andere grote retailers accepteren nu Bitcoin

Consumentenhandelaren die crypto accepteren is eindelijk hier!

Grote namen – Whole Foods (eigendom van Amazon), Nordstrom en Gamestop accepteren nu Bitcoin en drie andere soorten digitaal geld. Deze integratie verloopt via de Flexa-netwerk met de hulp van Gemini.

BAKKT stelt de datum van juli vast voor Bitcoin Futures-contracten

BAKKT bereidt zich voor op het testen van gebruikersacceptatie

BAKKT-futurescontracten voor Bitcoin zullen naar verwachting in juli van start gaan. Nieuwe updates van BAKKT beschrijven de gebruikerstestfase voor Bitcoin-futures die hun eigen bewaaroplossingen omvatten. Op BAKKT is lang geanticipeerd sinds het werd aangekondigd door ICE (Intercontinental Exchange), en wordt gezien als een van de belangrijkste methoden voor institutionele beleggers om cryptocurrencies te verwerven.

Microsoft gebruikt Bitcoin voor identiteit

Microsoft lanceert de eerste gedecentraliseerde identiteitstool direct op de bitcoin blockchain. Deze tool, momenteel Ion genaamd, stelt verschillende bedrijven in staat om universele logins te accepteren zonder de gebruikersgegevens in gevaar te brengen. Dit is de eerste grote ontwikkeling van Microsoft op dit gebied (eerdere ontwikkelingen waren voornamelijk gericht op het promoten van de cloudservice Azure van Microsoft).

Er zijn systemen die we bij Microsoft hebben die u machtigingen geven in een bedrijfscontext, een product genaamd Active Directory, waarvan we denken dat ze deze DID’s ook moeten kunnen herkennen.

Rhodes, Stichting Digitale Identiteit

Binance-onderhoud (opschorting van handelen, storten en opnemen)

Binance zal op 15 mei een gepland systeemonderhoud ondergaan om de systeembeveiliging te verbeteren (iets dat drastisch is verbeterd na de Binance-hack). Velen verwachten dat dit invloed heeft op de prijs van verschillende altcoins vanwege de grootte en invloed van de Binance Exchange.

Binance voert een geplande systeemupgrade uit vanaf 2019/05/15 03:00 AM (UTC). De upgrade duurt ongeveer 6-8 uur.

Binance-aankondiging

Samsung introduceert cryptofuncties op Budget Galaxy-telefoons

Eerder dit jaar voegde Samsung beveiliging van hardware-wallet-kwaliteit toe aan zijn Flagship S10-telefoons (samen met Enjin Wallet-ondersteuning) die in het dure bereik van $ 1000 USD kosten.. Samsung is het nu dit uitgeven aan budgettelefoons, waardoor de Samsung Blockchain Keystore wordt blootgesteld aan meer prijsbewuste gebruikers.

“We verlagen de drempels voor nieuwe ervaringen door het aantal Galaxy-modellen dat blockchain-functies ondersteunt, geleidelijk uit te breiden. We zullen ook onze servicelanden uitbreiden na Korea, de Verenigde Staten en Canada. ”

Chae Won-cheol, senior directeur

SEC kijkt naar Initial Exchange Offerings

Dit zou voor niemand als een verrassing moeten komen – de SEC kijkt nu naar de legaliteit van Initial Exchange Offerings (IEO’s). De verkoop van tokens is vorig jaar onder de loep genomen, omdat er mogelijk beveiligingselementen zijn die registratie bij de SEC vereisen. IEO’s zijn essentiële tokenverkopen die worden verkocht op een gecentraliseerde beurs, met toegang tot duizenden potentiële kopers.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me