Cryptocurrency kopen met Ledger Live: een stapsgewijze handleiding

Ledger, de makers van de Ledger Nano S en Ledger Nano X heeft bekend gemaakt dat hun applicatie, Ledger Live nu het kopen van cryptocurrencies ondersteunt met een creditcard of bankoverschrijving. Deze functie wordt bediend met hun partner, Coinify en nu kunnen gebruikers rechtstreeks naar Ledger Live gaan om hun cryptocurrencies te kopen en deze naar de veiligheid van hun Ledger-apparaat te laten sturen. U hoeft niet meer door extra stappen te gaan, zoals het kopen van cryptocurrencies op beurzen en deze vervolgens naar uw hardwareportefeuille te sturen voor bewaring! In deze gids geven we u stapsgewijze instructies voor het kopen van cryptocurrencies met Ledger Live op uw Nano S en Nano X.

[GEWELDIGE AANKONDIGING] &# 128640;&# 128640;

U kunt nu crypto KOPEN #LedgerLive!

Voel je dat de kracht binnen handbereik begint te komen??

Vind hier de volledige details: https://t.co/XeritaVKDc pic.twitter.com/xLIOuDDtpC

– Ledger (@Ledger) 10 juni 2020

Beschikbare cryptocurrencies

Ledger Live heeft alleen de volgende cryptocurrencies die te koop zijn: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) en Dash (DASH). Dus gebruikers die andere cryptocurrencies willen kopen, moeten deze elders kopen, bijvoorbeeld op cryptocurrency-uitwisselingen. Bekijk ons ​​artikel over de beste cryptocurrency-uitwisselingen van 2020 om te zien welke cryptocurrency-uitwisselingen volgens ons het beste zijn..

Hoe u cryptocurrencies kunt kopen met Ledger Live

Als u een nieuwe Nano X- of Nano S-gebruiker bent, moet u eerst uw apparaat instellen en de Ledger Live-software installeren. Kijk hier voor onze Ledger Nano S-installatiegids en Ledger Nano X-installatiegids.

Om te beginnen met het kopen van cryptocurrencies met uw Nano S of Nano X, opent u de Ledger Live-applicatie op uw pc en gaat u naar “Crypto kopen” in de zijbalk. Kies welke cryptocurrency je wilt kopen, je kunt kiezen uit Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) of Dash (DASH). Voor het doel van deze gids zullen we het kopen van Bitcoin demonstreren, dus we zullen Bitcoin kiezen als de crypto-activa die we willen kopen. Kies vervolgens op welk account u uw cryptocurrency wilt storten. Als alternatief kunt u een nieuw account toevoegen voor uw cryptocurrency-aankopen – zie onze sectie getiteld “Hoe u een nieuw account toevoegt voor cryptocurrency-aankopen”.

Koop cryptoKlik op ‘Crypto kopen’ in de zijbalk

Op Ledger Live wordt u gevraagd om u aan te melden of in te loggen op uw Coinify-account. Voor een tutorial over het opzetten van een Coinify-account, zie onze sectie getiteld “Hoe een Coinify-account registreren op Ledger Live”.

Log in of maak een Coinify-account aanLog in of maak een Coinify-account aan

U wordt vervolgens gevraagd om de hoeveelheid cryptocurrency die u wilt kopen, de betalingsvaluta en de betalingsmethode te selecteren. Met Ledger kunt u betalen in de volgende valuta: AUD, BGN, CAD, CHF, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, INR, JPY, NOK, NZD, PLN, SEK, TRY, USD en VND. U kunt uw cryptocurrency betalen met een creditcard (Visa of Mastercard) of, voor Europese locaties, bankoverschrijving via. SEPA.

Koop cryptoSelecteer uw cryptocurrency-aankoop en bevestig de transactie.

Omdat de prijzen van cryptovaluta fluctueren, zal Ledger uw aankoopprijs vastleggen en u 15 minuten de tijd geven om de aankoop te voltooien. Voer uw creditcardgegevens in, controleer uw aankoopgegevens dubbel en klik op “Betalen”. Uw gekochte cryptocurrency wordt automatisch gestort op uw aangewezen account op uw Ledger-apparaat.

Volledige betalingVolledige betaling

Hoe u een Coinify-account registreert op Ledger Live

Voor degenen die geen Coinify-account hebben of voor het eerst cryptocurrencies kopen op Ledger Live, moet u het Know Your Customer-proces (KYC) van Coinify doorlopen en een account aanmaken. Voer op Ledger Live uw e-mailadres in en kies een wachtwoord, en klik vervolgens op “Account aanmaken”. U wordt vervolgens gevraagd om enkele KYC-vragen te beantwoorden.

Maak een Coinify-account aanMaak een Coinify-account aan

Bevestig uw e-mail (Coinify stuurt u een bevestigingsmail) en locatie.

Bevestig e-mailadres en locatieBevestig uw e-mailadres en locatie

Geef informatie over uw woonadres en hoe u van plan bent uw account te gebruiken.

Geef woonadres en accountgebruik opGeef woonadres en accountgebruik op

U wordt ook gevraagd om uw identiteit te verifiëren door een foto van uw identiteitskaart / paspoort te verstrekken en uw gezicht te scannen, vergelijkbaar met het instellen van FaceID op uw iPhone.

Verifieer uw identiteitVerifieer uw identiteit

Daarna zal Coinify uw registratie automatisch verwerken, wat ongeveer 2 minuten duurt. Dan ben je helemaal klaar!

RegistratieverwerkingCoinify verwerkt uw registratie binnen 2 minuten

Hoe u een nieuw account toevoegt voor aankopen in cryptocurrency

Om een ​​account toe te voegen, klikt u op “+ Account toevoegen” zoals weergegeven in de bovenstaande afbeelding. Kies vervolgens welk crypto-activeaccount u wilt toevoegen. Voor het doel van deze gids zal ik u laten zien hoe u een Bitcoin-account toevoegt, dus ik kies Bitcoin als het activum en klik op “Doorgaan”. Verbind uw Ledger-apparaat met uw pc wanneer u daarom wordt gevraagd en ontgrendel het. Ga vervolgens naar de overeenkomstige app voor de cryptocurrency die u op het apparaat wilt kopen, uw apparaat zegt “Applicatie is klaar” terwijl het synchroniseert met Ledger Live op uw pc.

Eenmaal gesynchroniseerd, krijgt u opties voor welk nieuw account u wilt toevoegen. Kies de account (s) die u wilt toevoegen en klik op “Account toevoegen”. Uw nieuwe account wordt dan toegevoegd en u kunt er vervolgens voor kiezen om meer accounts toe te voegen of het venster te sluiten om te voltooien.

Gebruikerservaring en conclusie

We hebben veel hardwareportefeuilles voor cryptocurrency uitgeprobeerd en de apparaten van Ledger hebben absoluut onze voorkeur. Deze voorkeur wordt zeker bevestigd door het feit dat we nu cryptocurrencies kunnen kopen op Ledger Live, omdat het betekent dat we niet langer cryptocurrencies hoeven te kopen op beurzen, vooral wanneer de meeste beurzen vereisen dat je KYC-procedures doorloopt als je voor de eerste keer crypto koopt. Dus hoewel u ook de KYC-procedures moet doorlopen wanneer u voor het eerst bij Ledger Live koopt, wat een beetje lastig is, duurde het hele proces slechts ongeveer 5 minuten om te voltooien. En aan het eind van de dag is het op de lange termijn de moeite waard om cryptocurrencies te kopen met Ledger Live, omdat uw cryptocurrency rechtstreeks naar uw apparaat wordt gestuurd, wat een relatief veiliger opslagapparaat is. Velen kunnen meerdere uitwisselingen gebruiken en zelfs van de ene uitwisseling naar de andere gaan, maar aan het eind van de dag is uw hardwareportefeuille de plaats waar de meeste van uw cryptocurrency sowieso zou moeten worden opgeslagen. Daarom raden we u ten zeerste aan om deze functie uit te proberen en hoewel er slechts 4 cryptocurrencies beschikbaar zijn om te kopen, is het over het algemeen voldoende om te beginnen met handelen op beurzen en we hopen en verwachten dat Ledger in de toekomst meer munten zal toevoegen..

Ledger Nano X kopen? Klik hieronder om NU TE KOPEN!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me