Enjincraft Review: Blockchain toevoegen aan Minecraft

Logo van EnjinCraftEnjinCraft – Enjin brengt blockchain-economieën naar Minecraft

EnjinCraft blaast Minecraft nieuw leven in door het beste van digitale economieën en niet-vervangbare token (NFT) verzamelobjecten te brengen. Hoewel Minecraft de grootste sandbox-game ter wereld is, heeft het altijd een echte economie gemist. Enjins nieuwe Minecraft-integratie en SDK stellen spelers in staat echt items te bezitten en deze over servers te verplaatsen. Met de lancering van de Minecraft-plug-in op 28 mei 2020 kunnen servereigenaren een eenvoudige plug-in gebruiken om blockchain-items te gebruiken in hun Minecraft-werelden.

Met Enjincraft kunnen spelers ERC-1155-assets direct uitrusten als Minecraft-items. Dit maakt het ook mogelijk om items buiten het spel en in de Enjin-portemonnee te verhandelen. De nieuwe integratie van Enjin maakt het mogelijk om direct in Minecraft ERC-1155-activa, Ethereum en Enjincoin te verhandelen.

Spelers kunnen “Enjincraft”En vind schatten zoals zwaarden, bepantsering en gereedschappen in het spel. Nadat ze deze items hebben gevonden, kunnen spelers echt itemeigendom hebben, aangezien het niet-fungibele activa zijn (ERC-1155-tokens). Items kunnen direct in de Enjin-portemonnee worden opgeslagen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden verhandeld of zelfs kunnen worden gesmolten.

Eerste Enjincraft World

De eerste wereld van Enjincraft is gevuld met speurtochten, verhalen en vele verkenbare steden en dorpen. Voor degenen die het aandurven om te verkennen, is de wereld vol met schatkisten en mysteries die kunnen worden opgelost. Schatkisten in het spel geven echte ERC-1155 items uit die een waarde hebben op basis van Enjin Coin.

Kaart van Enjincraft

Voor beginners is de wereldkaart erg handig omdat deze alle hoofdlocaties in het spel aangeeft. Deze kaart kan worden ontdekt in Witek’s House in de eerste stad (volg de hoofdweg naar de stad).

Bindende Enjin-portemonnee

Spelers kunnen waardevolle items Enjincraft bewaren via de Enjin-portemonnee. Het onboarding-proces is heel eenvoudig:

  1. Inloggen enjincraft.com
  2. Het spel geeft je een bindingscode van 5 tekens.
  3. Open Enjin Wallet op uw mobiele telefoon
  4. Navigeer naar ‘Gelinkte apps’
  5. Selecteer de portefeuille en voer de bindingscode in

Enjincraft met gekoppelde portemonnee

Dit proces duurt ongeveer 1 minuut en daarna is het account gebonden en klaar om te spelen. De portefeuillestatus wordt weergegeven als gekoppeld en het Enjin Coin-paneel toont het ENJ- en ETH-saldo van de portemonnee. Hierdoor lijkt Minecraft erg op Massively Multiplayer-games zoals World of Warcraft.

Enjincraft ERC-1155 Artikelen

Enjincraft-items zijn cross-server en kunnen tussen rijken worden verplaatst. Momenteel kunnen eigenaren van de items worden verkend met behulp van de Enjinx blockchain-verkenner.

Bekijk onze Enjin-gids voor meer informatie.

Wat is EnjinCraft?

Enjincraft-discussie en interview met Enjin CTO Witek Radomski

EnjinCraft is de nieuwste plug-in van Enjin voor Minecraft servers. Met de EnjinCraft-plug-in kunnen servereigenaren een blockchain-economie volledig in Minecraft integreren.

Dit betekent dat eigenaren van Minecraft-servers in staat zullen zijn om spelers tastbaar eigendom te geven van in-game activa en valuta’s. De in-game-middelen kunnen worden gebruikt in chatrooms, websites en het Enjin Multiverse van servereigenaren.

Stormwall is een voorbeeld van Enjin’s multiversum-activa is Stormwall. Het is een speelbaar item gemaakt door Enjin dat kan worden gebruikt in 32 spellen van Enjin.

DonationCraft was de eerste Minecraft-plug-in van Enjin. Hierdoor konden MineCraft-servers Paypal- en creditcardbetalingen accepteren. Volgens Enjin, DonatieCraft heeft meer dan 5 miljoen downloads en staat servereigenaren toe miljoenen dollars te verdienen.

Zoals voor het eerst gemeld door Asia Crypto vandaag, om mensen kennis te laten maken met de MineCraft-plug-in van Enjin, heeft Enjin de gesloten bètaversie van EnjinCraft Server One, een Minecraft-server gebouwd met de plug-in van Enjin.

EnjinCraft Server One heeft op blockchain gebaseerde Minecraft-wapens, bepantsering en accessoires die spelers kunnen vinden en winnen.

Zoek en verzamel blockchain-assets in het uitgebreide universum van MinecraftZoek en verzamel blockchain-items in het uitgebreide universum van Minecraft

In-game items worden ondersteund met Enjin Coin (ENJ). Spelers kunnen Enjin Coin krijgen door ze te smelten via de Enjin Wallet. Nadat Enjin Coin is gesmolten, kan het worden overgezet naar andere cryptocurrencies. Enjin Coin kan ook worden gebruikt om cadeaubonnen te kopen bij reguliere retailers. Bijvoorbeeld Amazon, Apple en Uber.

Enjin Blockchain SDK voor Java

Met de SDK voor Java kunnen Java-ontwikkelaars blockchain-assets maken en integreren op hun platform.

Voor Enjins Java SDK, het bedrijf heeft een open-source codebase aangenomen. Daarom kunnen Java SDK-gebruikers de SDK naar wens aanpassen en hierop voortbouwen. Enjin vermeldt dat ze de geest van samenwerking aanmoedigen en hoopt dat gebruikers de SDK kunnen gebruiken om dingen te bouwen die ze zich nooit hadden kunnen voorstellen.

Spelers kunnen hun in-game activa omzetten in echte waarde.Spelers kunnen hun in-game activa omzetten in echte waarde.

Gebruikers kunnen het Enjin-platform gebruiken om een ​​blockchain-economie op hun servers te integreren. Dit betekent dat gebruikers blockchain-economieën kunnen integreren in games, webapplicaties en zelfs andriod-apps.

U kunt beginnen met bouwen met de Blockchain SDK door een Enjin-account aan te maken hier.

Door zich aan te melden bij het Enjin Spark early adopter-programma, krijgen gebruikers verschillende early adopter-voordelen. Dit zal hen helpen hun projecten op de markt te brengen, te financieren en te gelde te maken.

U kunt zich aanmelden voor het Enjin Spark-programma hier.

Gevolgtrekking

Introductie van EnjinCraft: ‘s werelds eerste Blockchain-aangedreven Minecraft-server

In-game items zien als louter pixels is verleden tijd. Enjin stelt ontwikkelaars in staat om blockchain-economieën te integreren in de online wereld door middel van Enjin’s Java SDK.

En met MineCraft Server One laat Enjin zien hoe deze economieën kunnen werken in reguliere gaming. Hopelijk zien we eindelijk een win-winsituatie voor ontwikkelaars en spelers. Ontwikkelaars kunnen meer winst genereren. Terwijl spelers echte waarde kunnen verdienen met in-game items.

Bekijk onze Enjin Review voor meer informatie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me