Yobit Exchange Review en gids 2020

YoBit is een cryptocurrency-uitwisseling die in 2014 is gelanceerd en een van de oudste op de markt is. De filosofie van YoBit is om dingen simpel te houden. De Exchange biedt alleen spothandel aan op zijn relatief intuïtieve en ongecompliceerde platform. De uitwisseling is over de hele wereld populair, met een bijzonder grote gemeenschap in Rusland en Europa. YoBit biedt echter enkele unieke niet-handelsgerelateerde functies, zoals investeringsplannen, een dobbelspel en doorlopende mogelijkheden voor gebruikers om gratis cryptocurrencies te verdienen..

Geregistreerd in Panama als YoBiCrypto Corp, was de Exchange de oprichting van een groep Europese ontwikkelaars met een passie voor cryptocurrencies. Volgens CoinMarketCap Yobit heeft een handelsvolume van meer dan $ 50 miljoen elke 24 uur

In deze recensie bekijken we de verschillende functies van YoBit-uitwisseling en geven we gebruikers een handleiding om aan de slag te gaan. We kijken ook of YoBit in 2020 een betrouwbare en veilige keuze is voor cryptocurrency-handelaren.

Belangrijkste kenmerken

 • Geen franje aanpak: YoBit onderscheidt zich van zijn concurrenten door simpel te zijn. Dit idee van eenvoud is ook terug te zien in de interface. Zodra u zich aanmeldt, worden alle benodigde functies en informatie duidelijk weergegeven en zijn ze gemakkelijk toegankelijk met 1 klik.
 • Geen KYC vereist: er zijn geen KYC-procedures vereist voor het registreren van een account en ze verzamelen geen gegevens van gebruikers. Het doel van de Exchange is om de anonimiteit van gebruikers te beschermen en hun privacy en vertrouwelijkheid te respecteren. Nieuwe gebruikers kunnen zich registreren met hun e-mailadres en binnen enkele minuten beginnen met handelen.
 • Unieke kenmerken: Naast de spothandel heeft de Exchange unieke kenmerken zoals InvestBox, een dobbelspel, FreeCoins, “YoPony”En samenwerking met CryptoTalk-forums, enz.

Laten we eens kijken naar hun belangrijkste unieke kenmerken.

InvestBox – een eenvoudige handleiding

Volgens YoBit stelt InvestBox gebruikers in staat om hun portfolio uit te breiden en mogelijk van 0,1% tot 7% ​​per dag te verdienen. Het doel van InvestBox is om de kloof tussen cryptocurrency-handelaren en ontwikkelaars te overbruggen door laatstgenoemden te helpen hun munt populair te maken, zodat handelaren kunnen profiteren van de populariteit ervan. De Exchange beweert dat betalingen uit deze plannen afkomstig zijn uit een speciaal fonds dat wordt aangevuld met door de Exchange verdiende provisies. Gebruikers kunnen hun geld op elk moment van de plannen opnemen en opnames zijn niet onderhevig aan commissies die aan de Exchange moeten worden betaald.

Plannen verschillen in termen van welke munt u kunt verdienen, het minimale investeringsbedrag en de benodigde tijd en de acties die nodig zijn om de betalingen te ontvangen. Zoals te zien is in de onderstaande afbeelding, heeft elk InvestBox-plan zijn eigen ‘regels’ als volgt:

 • Munt: het type cryptocurrency dat wordt geïnvesteerd
 • Percentage: het percentage dat u krijgt
 • Periode: wanneer u uw betalingen ontvangt, b.v. dagelijks, wekelijks enz.
 • MinInvest: Miniumum-investering vereist
 • MaxInvest: het maximale dat u kunt investeren
 • Actie: welke acties zijn vereist om de betalingen te ontvangen. Door YOMI in de onderstaande afbeelding als voorbeeld te nemen “YOMI / BTC: 10 kooptransacties + geen YOMI verkoopt + BTC: 10 ds” betekent dat gebruikers: (1) 10 keer YOMI-tokens moeten kopen op de YOMI / BTC-markt; (2) kunnen hun YOMI-tokens niet verkopen totdat de betaling is ontvangen; en (3) speel het DICE-spel 10 keer (hoewel het niet uitmaakt of je wint of verliest).
 • Status: of het plan actief is of niet.

InvestBoxGebruikers kunnen kiezen uit verschillende plannen in de InvestBox van Exchange

Dobbelspel en YoPony

Een populaire functie op de Exchange is hun dobbelspel waarbij gebruikers raden of een aanstaande dobbelsteenworp minder dan 48 of meer dan 52 zal zijn.Zoals vermeld in de InvestBox-sectie, kunnen sommige plannen gebruikers verplichten om dit spel voor een bepaald aantal te spelen keer. YoPony is een crypto-racespel, waarbij je raadt welk paard een race gaat winnen.

FreeCoins – hoe u cryptocurrencies kunt verdienen op YoBit

Om meer mensen aan te moedigen om op YoBit te handelen, geeft de Exchange gratis munten uit aan gebruikers die de Exchange op sociale media delen. Het enige dat gebruikers hoeven te doen, is kiezen welke gratis munt ze willen krijgen en klikken op “Ontvang gratis munten”.

Gratis muntenMet FreeCoins kunnen gebruikers cryptocurrencies verdienen

Kies vervolgens in het pop-upvenster of u uw bericht op Twitter, Facebook of Vkontakte wilt plaatsen. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar uw sociale media-website om de post te plaatsen. Daarna moet je de link van je bericht in de adresbalk plakken en op “Controleren” drukken, zodat YoBit kan verifiëren dat je hebt gepost.

Pop-up vensterEen pop-upvenster vraagt ​​u om een ​​bericht te plaatsen en het adres van het bericht in te voeren om het te controleren

YoBit CryptoTalk-campagne – een andere manier om gratis cryptocurrencies te verdienen

Yobit heeft ook een beloningscampagne met CryptoTalk.org, een cryptocurrency-forum waar mensen Bitcoin kunnen verdienen door deel te nemen aan discussies. YoBit beloont gebruikers met 0,00001 BTC per post, voor maximaal 30 posts per dag. Nadat je hebt gepost, moet je je CryptoTalk UID invoeren in het CryptoTalk-campagnepagina om uw berichten te verifiëren. Na verificatie door de moderators op het CryptoTalk-forum, worden beloningen gegeven aan in aanmerking komende berichten en kun je deze rechtstreeks naar je BTC-saldo op de Exchange sturen.

CryptoTalk-campagnepaginaCryptoTalk-campagnepagina

Ondersteunde cryptocurrencies

YoBit biedt handel aan voor meer dan 442 cryptocurrencies, meer dan twee keer zoveel als concurrenten zoals Binance Exchange. Deze omvatten enkele altcoins die relatief onbekend zijn, waardoor het mogelijk een van de weinige opties is die beschikbaar zijn voor serieuze altcoin-handelaren.

Wat de YoBit-beurs ook opvalt, is het aantal beschikbare handelsparen. Het heeft meer dan 4.600 handelsparen die het maken de meeste handelsparen van elke beurs op de markt volgens CoinGecko.

Ondersteunde valuta’s en betalingsmethoden

YoBit accepteert zowel USD als RUB (Russische roebel). Wat betreft betalingsmethoden, accepteert de Exchange Visa / Mastercard, AdvCash, Payeer, Perfect Money, Capitalist, Yandex en cryptocurrency-stortingen.

YoBit-vergoedingen

Stortings- en opnamekosten

Stortingen op de Exchange zijn gratis voor de meeste gangbare betaalmethoden, zoals Visa / Mastercard of stortingen in cryptovaluta. Voor opnames kunnen de kosten echter variëren van 0,0005 voor cryptocurrencies tot 7% ​​(USD) met Payeer of USD $ 6 en 5% met creditcards.

Hier is een lijst met de stortings- en opnamekosten van YoBit.

Handelskosten

YoBit rekent 0,20% aan voor elke koop- en verkooporder op de beurs. In vergelijking met zijn concurrenten is dit over het algemeen gemiddeld. Sommige uitwisselingen zoals KuCoin of OKEx rekenen iets minder aan 0,10%, terwijl andere uitwisselingen zoals Coinbase Pro veel meer in rekening brengen tegen 0,50% plus andere kosten.

Ondersteunde landen

De Exchange is beschikbaar voor gebruikers van over de hele wereld, inclusief de VS.. Om tegemoet te komen aan zijn internationale klantenkring, ondersteunt de Exchange Engelse, Russische en Chinese talen. Een van hun unieke kenmerken is de livechat in de zijbalk, waar u in realtime met andere handelaren kunt chatten. De livechat is beschikbaar in het Engels, Duits, Arabisch, Chinees en Russisch.

Live chatLive chat

Beveiliging – Is YoBit veilig?

YoBit heeft een goed trackrecord van geen hacks in de 6 jaar dat het werd gelanceerd. De Exchange heeft de volgende kenmerken om zijn gebruikers te beschermen.

E-mail inlogbevestiging: Nadat u zich hebt aangemeld bij de Exchange, zullen zij u een e-mail sturen om u te laten weten dat u succesvol bent ingelogd, samen met details van uw login, zoals uw IP-adres, locatie en inlogtijd. Dit betekent dat u een melding krijgt als iemand anders zich ten onrechte heeft aangemeld bij uw account.

2-Factor Authentication (2FA): gebruikers kunnen de Google Authenticator-app op hun telefoon instellen voor gebruik met de Exchange. Dus wanneer een gebruiker een storting of opname doet, moet hij ook een eenmalig wachtwoord invoeren om het verzoek te voltooien.

Opnames blokkeren: een unieke functie, de functie opnames blokkeren kan erg handig zijn als u vermoedt dat uw account is gehackt. Op de pagina Instellingen kunt u “Opnames van mijn account bevriezen (ik vermoed hacken)” selecteren. Als u deze optie selecteert, worden alle opnames van de Exchange bevroren en kunnen gebruikers alleen opnames weer inschakelen via de klantenondersteuning.

Opnames blokkerenOpnames blokkeren

Verzekeringsfonds: Op de Support-pagina is er een optie om een ​​vergoeding aan te vragen bij een verzekeringsfonds.

VerzekeringsfondsVerzekeringsfonds

Over het verzekeringsfonds zijn niet veel details bekend. Maar uit ons onderzoek blijkt dat de Exchange in januari 2019 een aanval van 51% heeft ondergaan en volgens YoBit werden de geleden verliezen gedekt door het verzekeringsfonds van de Exchange..

Gebruikerservaring

De Exchange gaat echt naar de volgende stap met zijn eenvoud. Zo erg zelfs dat er vrijwel geen tutorials of instructies beschikbaar zijn op de Exchange of elders. Dus als gebruikers in de war zijn over de kenmerken en functies van de Exchange, zullen ze externe websites moeten opzoeken, het zelf moeten uitzoeken of de actieve en behulpzame YoBit-gemeenschap moeten raadplegen. Omdat de interface echter heel eenvoudig is, spreekt voor zich, zouden de meeste ervaren handelaren in staat moeten zijn om YoBit vrij gemakkelijk onder de knie te krijgen en misschien de eenvoudige aanpak ervan gaan waarderen..

Hoe u zich registreert voor een YoBit-account

Registratie is rechttoe rechtaan. Aan YoBit’s hoofdpagina, klik gewoon op “Registratie”, vul het formulier in en klik op “Registreren”.

YoBit-registratieYoBit-registratie

Daarna ontvang je een e-mail waarin je wordt gevraagd op hun link te klikken om je account te activeren. Selecteer op de webpagina “Activeren” en u bent klaar!

Het registratieproces was heel eenvoudig en we konden ons in minder dan 10 minuten registreren voor een account.

Hoe u cryptocurrencies op YoBit kunt storten en opnemen

Deposito’s

Klik in de bovenste balk op “Portefeuilles” om uw saldi te bekijken. Kies welke munt u wilt storten en klik op “+”. Er verschijnt een pop-upvenster met uw cryptocurrency-adres en een QR-code. Van daaruit voert u het adres in of scant u de QR-code met de portefeuille waaruit u wilt verzenden.

Cryptocurrencies stortenCryptocurrencies storten

Opnames

Opnames op YoBit zijn net zo eenvoudig. Klik op de pagina “Portefeuilles” in de bovenste balk, kies welke munt u wilt opnemen en klik op “-“. Er verschijnt een pop-upvenster waarin u uw opnameadres en de hoeveelheid die u wilt opnemen, kunt invullen. YoBit berekent automatisch de verschuldigde opnamekosten en toont het bedrag dat de ontvanger daadwerkelijk krijgt. Klik vervolgens op “opnameverzoek”.

Cryptocurrencies opnemenCryptocurrencies opnemen

Klantenservice

YoBit is op enige controverse gestuit met gebruikers die klagen dat de Exchange traag reageert op verzoeken op hun ondersteuningspagina. Door de Exchange te gebruiken, kunnen we zien dat ze deze opmerking hebben overgenomen en hebben geprobeerd verbeteringen aan te brengen. YoBit-klanten kunnen op de volgende manieren ondersteuning krijgen:

 • Stuur een klantenondersteuningsticket op hun ondersteuningspagina;
 • Vraag de community via de livechat in de zijbalk van de Exchange;
 • Op hun telegramchat, PM een admin of vraag het op de hoofdpagina; en
 • Neem contact op met hun officiële ondersteuningsaccount @YbtSP op Telegram (momenteel in testmodus).

Om hun klantenservice te testen, hebben we geprobeerd om hulp te vragen met behulp van alle bovengenoemde methoden. We kregen binnen 10 minuten een reactie van de ondersteuningspagina, wat best indrukwekkend is. We kregen ook antwoorden van andere YoBit-gebruikers in de Telegram-community en de livechat, die allemaal erg behulpzaam waren.

YoBit-klantenondersteuningYoBit-klantenondersteuning

Conclusie: Is YoBit een veilige en legitieme uitwisseling??

YoBit doet zeker zijn reputatie eer aan om dingen eenvoudig te houden. Hier zijn enkele voor- en nadelen van de Exchange op basis van ons onderzoek en gebruikerservaring.

Voordelen

 • In vergelijking met andere uitwisselingen hebben ze een lange geschiedenis en een staat van dienst zonder hacks.
 • Aanmelden is eenvoudig en kan in 10 minuten worden gedaan.
 • Schone en relatief intuïtieve interface.
 • Groot aantal handelsparen waardoor het een goede optie is voor serieuze altcoin-enthousiastelingen.
 • Zeer responsieve klantenondersteuning.

Nadelen

 • Biedt alleen spothandel en andere niet-handelsgerelateerde functies zoals InvestBox of FreeCoins.
 • Vrijwel geen informatie over zichzelf of tutorials op hun website. We moesten informatie over de Exchange uit externe bronnen halen, of het zelf uitzoeken.

Al met al is YoBit geschikt voor gebruikers die op zijn minst enige ervaring hebben met cryptocurrency-handel of serieuze altcoin-enthousiasten. YoBit heeft een goed beveiligingsrecord met de gebruikelijke beveiligingsfuncties die van elke legitieme uitwisseling worden verwacht. YoBit is zeker een uitwisseling die het bekijken waard is.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik YoBit vinden op sociale media?

YoBit is te vinden op Twitter en Telegram, waar ze een van de grootste gemeenschappen hebben met meer dan 77.000 leden Engels kanaal. De Exchange heeft ook een Russisch Telegram-kanaal.

Kan ik andere recensies vinden op YoBit-uitwisseling?

Websites zoals Trustpilot, Blocknomi en Cryptocompare hebben ook gedetailleerde recensies geschreven over de kenmerken en functies van YoBit.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me