Bitcoin-prijsanalyse: Bitcoin valt na herhaalde afwijzingen tijdens de 20-daagse SMA

Dagelijkse Bitcoin BTC-prijsvoorspelling

  • Bitcoin-prijs zit onder twee sterke weerstandsniveaus.
  • BTC heeft de SMA’s van 20 bar, 50 bar en 200 bar omgedraaid van ondersteuning naar weerstand.

Voorafgaand aan de bearish actie van dit weekend liep de Bitcoin-prijs een 3-daagse bullish run en bereikte deze donderdag een intra-day high van bijna $ 40.000. Herhaalde afwijzingen tijdens de 20-daagse SMA hebben echter de deuren van de beren geopend om op de markt te komen.

Bitcoin-prijs daalt onder $ 34.000 en $ 33.000 niveaus

In de afgelopen twee dagen hadden de beren de volledige controle over de markt overgenomen en de Bitcoin-prijs onder de psychologische niveaus van $ 34.000 en $ 33.000 gedrukt. De relatieve sterkte-index (RSI) zweeft in de neutrale zone, waardoor de beren meer ruimte hebben om de Bitcoin-prijs te verlagen voordat het activum ondergewaardeerd raakt.

btc / usd daggrafiek 020121

Afbeelding: BTC / USD dagelijks

De Bitcoin-prijs stijgt momenteel naar de ondersteuningslijn van $ 32.000, waarin eerder 820.000 adressen 348.000 BTC hadden gekocht. Bij het breken onder deze lijn, is de volgende levensvatbare ondersteuning in de zone van $ 31.000.

btc / usd volumegrafiek 020121

Afbeelding: IntoTheBlock

Er zijn twee indicatoren in de 4-uurs Bitcoin-prijsgrafiek die onze huidige bearish vooruitzichten veel geloofwaardig maken.

btc / usd 4-uurs grafiek 020121

Afbeelding: BTC / USD 4 uur

Ten eerste vertoont de MACD een toenemend bearish momentum en ten tweede heeft de Bitcoin-prijs de 20-bar, 50-bar en 200-bar SMA’s tijdens deze neerwaartse beweging omgedraaid van ondersteuning naar weerstand..

MicroStrategy brengt ‘s werelds eerste Bitcoin ‘Playbook’ voor bedrijven uit

MicroStrategy, een business intelligence-bedrijf, brengt een Bitcoin Corporate “playbook” uit op het Bitcoin Summit 2021-evenement dat volgende week door het bedrijf wordt georganiseerd. Micheal Saylor, CEO van MicroStrategy, ging naar Twitter om het nieuws te delen.

We gaan ons # Bitcoin Corporate Playbook openen, een reeks documenten over bestuur, juridisch, financieel en technisch & boekhoudkundige overwegingen. Ontvang de briefing & vroege toegang op onze Bitcoin for Corporations-conferentie 3/4 februari.

In 2020 begeleidde Saylor MicroStrategy om het grootste deel van zijn schatkistpapier naar Bitcoin te verschuiven te midden van stijgende inflatie en de vrees voor een sombere economie. Het bedrijf heeft voor meer dan een miljard dollar aan Bitcoin opgehaald, inclusief een aankoop van converteerbare obligaties van $ 650 miljoen in december. Afgezien hiervan kocht Saylor ook BTC voor zijn persoonlijke portefeuille.

MicroStrategy moedigt nu andere bedrijven aan om een ​​deel van hun activa over te hevelen naar Bitcoin. In het komende draaiboek zal het bedrijf juridische, bestuurlijke en andere financiële overwegingen van bedrijven uiteenzetten om naar te verwijzen, zei Saylor.

We gaan ons # Bitcoin Corporate Playbook open-source maken, een reeks documenten over bestuur, juridisch, financieel, technisch & boekhoudkundige overwegingen.

De lancering van het playbook (op 3 februari) maakt deel uit van een groter evenement dat wordt georganiseerd door MicroStrategy, een evenement met andere cryptobedrijven en het bespreken van meerdere Bitcoin-gerelateerde onderwerpen.

Visa Zeer optimistisch over Crypto

Al Kelly, CEO van Visa, heeft onlangs opnieuw bevestigd dat het bedrijf nog steeds vastbesloten is om cryptocurrency-betalingen en onramps aan klanten aan te bieden. Uit de opmerkingen van Kelly blijkt dat Visa nog steeds vastbesloten is om een ​​speler in de crypto-sector te blijven.

Kelly zei:

We geloven dat we in een unieke positie verkeren om cryptocurrencies veiliger, nuttiger en toepasbaarder te maken voor betalingen, dankzij de omvang van Visa, integraties en merkherkenning.

Kelly zei dat Visa blockchain-activa op twee manieren classificeert. Ten eerste vertegenwoordigen crypto-activa nieuwe financiële activa (zoals Bitcoin) die dienen als waardeopslag. Ten tweede worden stablecoins rechtstreeks gekoppeld aan bestaande fiat-valuta’s en routinematiger gebruikt voor betalingen en transacties.

Om ondersteuning te bieden voor de eerste categorie store-of-value-tokens, merkte Kelly op dat Visa ernaar streeft on-ramp-diensten aan te bieden zodat klanten de tokens kunnen kopen en vasthouden.

Onze strategie hier is om te werken met portemonnees en uitwisselingen om gebruikers in staat te stellen deze valuta’s te kopen met hun Visa-inloggegevens of om uit te betalen op onze Visa-inloggegevens om een ​​fiataankoop te doen bij een van de 70 miljoen verkopers waar Visa wereldwijd wordt geaccepteerd..

Visa’s benadering van de toekomst van de stablecoins is optimistisch, waarbij het bedrijf suggereert dat het potentieel van digitale valuta veel meer use-case biedt. Volgens Visa:

[Cryptocurrencies zijn een] opkomende betalingsinnovatie die mogelijk kan worden gebruikt voor wereldwijde handel, net als elke andere fiat-valuta.

Bitcoin-prijs zal naar verwachting deze niveaus bereiken

Bitcoin-prijs gaat momenteel naar de ondersteuningslijn van $ 32.000. Een pauze daaronder zal BTC naar $ 31.000 kosten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me