Bitcoin-prijsvoorspelling: BTC Bulls claimen $ 48.000 ondersteuning in een veerkrachtige strijd – $ 50.000 volgende?

Dagelijkse technische analyse van Bitcoin BTC

  • Bitcoin Price zit momenteel bovenop gezonde ondersteuning.
  • BTC heeft de SMA van 20 bar omgedraaid van weerstand naar ondersteuning.

Na een Bitcoin-prijscorrectie die de belangrijkste cryptocurrency onder het $ 48.000-niveau naar $ 47.050 bracht, zijn de kopers teruggekomen om BTC terug te brengen tot boven $ 48.500. Volgens de gevierde journalist Joseph Young is dit een cruciale overwinning, aangezien de kopers dit niveau kunnen gebruiken om te streven naar $ 50.000.

“Dit is wat ik verwacht op de markt. $ 48.000 is het belangrijkste niveau voor Bitcoin. Als het erboven blijft als ondersteuning, denk ik dat het naar $ 56k ~ $ 60k gaat. Doorgaan met het afwijzen van $ 48k zal waarschijnlijk resulteren in consolidatie / terugtrekking op korte termijn om een ​​lagere liquiditeit te bereiken. Laten we bidden voor $ 48k +. “

Bitcoin vordert $ 48.000 terug

Sinds 28 januari is de Bitcoin-prijs gestegen van $ 30.300 naar $ 48.500, met een totale waardering van ongeveer $ 18.200. Zoals de zaken er nu voorstaan, is het actief nog steeds te duur, zoals blijkt uit de relatieve sterkte-index (RSI).

btc / usd daggrafiek 021621

Afbeelding: BTC / USD dagelijks

Zoals de IOMAP ons echter vertelt, zweeft de Bitcoin-prijs boven sterke ondersteuningsniveaus. Deze niveaus zijn robuust genoeg om een ​​enorme hoeveelheid verkoopdruk op te vangen. De dichtstbijzijnde sterke ondersteuningsmuur bevindt zich op het $ 48.000-niveau, waarbij 590.000 adressen eerder 222.000 BTC-tokens hadden gekocht.

btc / usd volumegrafiek 021621

Afbeelding: IntoTheBlock

Kijkend naar de 4-uurs Bitcoin-grafiek, zijn er twee bullish signalen:

  • De MACD laat een afnemend bearish marktmomentum zien.
  • De SMA van 20 bar is omgeslagen van weerstand naar ondersteuning.

btc / usd 4-uurs grafiek 021621

Afbeelding: BTC / USD 4 uur

Bitcoin-ontwikkelingsactiviteit in opkomst

btc / usd santiment grafiek 021621

Afbeelding: Santiment

Santiment, een on-chain analysebedrijf, heeft de bovenstaande afbeelding gedeeld met de volgende tweet:

“#Bitcoin blijft de afgelopen vijf dagen tussen $ 45k en $ 49k schommelen. En terwijl #altcoin-markten opwarmen, is de ontwikkelingsactiviteit van $ BTC stilletjes gestegen tot het hoogste niveau van 2 maanden. Het volume op de keten daalt ook, omdat handelaren de volatiliteit in #alts najagen. “

Een toenemende hoeveelheid ontwikkelingsactiviteit is op de lange termijn meestal een goed teken voor de prijs van Bitcoin.

Bitcoin-mijnwerkers stimuleren outputrally met tweedehands uitrusting

Tesla’s recente onthulling over een Bitcoin-investering van $ 1,5 miljard heeft het actief naar nieuwe recordhoogtes gestuwd. Het nieuws heeft ook gezorgd voor een ongekende golf van activiteit onder nieuwe Bitcoin-mijnwerkers, waardoor de vraag naar mijnbouwhardware sterk is toegenomen.

De vraag naar Bitcoin-mijnbouwmachines neemt gestaag toe en nieuwe modellen zijn al uitverkocht. Ook op de tweedehands hardwaremarkt blijkt het drukker te zijn dan ooit. Volgens een Forkast-rapport zei Nangeng Zhang, de CEO van Canaan, een van de grootste fabrikanten van cryptomininginstallaties:

De opvattingen van [Elon] Musk vertegenwoordigen grotendeels de positieve houding van de technische elite ten opzichte van bitcoin. [Het Tesla-nieuws] heeft een groot aantal instellingen, beursgenoteerde bedrijven en fondsen aangetrokken om hun bitcoin-bezit te vergroten en zelfs zelf de cryptomining-industrie te betreden.

De bull-run van Bitcoin in 2020 zette verdere druk op BTC-mijnbouwhardwarefabrikanten die al te maken hadden met productie-uitdagingen van de pandemie. Bedrijven als Canaan en Bitmain hebben moeite om aan de groeiende vraag naar hardware te voldoen.

Bitmain is tot en met augustus van dit jaar volledig uitverkocht, zelfs na bijna een verdubbeling van de prijs van sommige systemen. Afgelopen november werd Bitmain’s Antminer S19 Pro naar verluidt verkocht voor $ 1.897 en nu kost dezelfde machine $ 3.769 – een stijging van 98%.

Bitcoin-mijnbouwkoorts wordt ook weerspiegeld in andere bitcoin-mijndiensten, zoals cloud-mijnbouwdiensten. Met deze services kunnen mijnwerkers op afstand deelnemen door cloud computing-kracht te huren in plaats van dat ze mijnmachines rechtstreeks moeten kopen of huren.

Jiang Zhuoer, de CEO van BTC.TOP, een van de belangrijkste mijnbouwpools in China, zei:

In de afgelopen drie maanden was de verkoop van onze “gezamenlijke mijnbouw” -diensten erg populair, en elke batch mijnbouwmachines was uitverkocht.

Heeft Satoshi Nakamoto aanwijzingen achtergelaten om toegang te krijgen tot Bitcoin Fortune??

Er is een nieuwe crypto-theorie opgedoken, die beweert dat Satoshi Nakomoto, de mysterieuze oprichter van Bitcoin, meerdere aanwijzingen heeft achtergelaten om zijn BTC-fortuin te ontgrendelen (naar schatting miljarden waard). Volgens sommige berichten die op Bitcointalk zijn gepubliceerd, zijn handelaren begonnen met het zoeken naar aanwijzingen die kunnen leiden tot de ontdekking van de privésleutels van Nakamoto. Dit zou volgens de theorie de honderdduizenden BTC ontsluiten die in de eerste dagen van het crypto-activum zijn gedolven.

De theorie is gebaseerd op onderzoek van Sergio Demian Lerner, gepubliceerd in 2013, dat een statistische onbalans aantoonde in de blokken die door Nakomoto werden gewonnen. Lerner speculeerde dat de ongelijke verdeling mogelijk opzettelijk door de oprichter is gedaan om een ​​bericht achter te laten. Een fragment uit het onderzoeksrapport luidt:

Satoshi liet een bericht achter met een vingerafdruk in de nonces. Een bericht dat we in een verre toekomst kunnen zien.

Bitcointalk-handelaren zijn nu verder gegaan met de theorie, met het argument dat Nakomoto’s vroege blokbeloningen geen willekeurige mijnbouw waren. In plaats daarvan kunnen ze naar hun mening een routekaart vertegenwoordigen voor de privésleutels tot zijn bitcoin-fortuin.

Indien bewezen waar, zouden de aanwijzingen leiden tot het ontgrendelen van portefeuilles met de geschatte 750.000 gedolven BTC van de maker (ter waarde van meer dan $ 34 miljard).

Bitcoin-prijs zal naar verwachting deze niveaus bereiken

Nadat hij het ondersteuningsniveau van $ 48.000 heeft geclaimd, staat de Bitcoin-prijs op het punt de psychologische zone van $ 50.000 te bereiken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me