Bitcoin-prijsvoorspelling: BTC is de afgelopen 5 dagen met> $ 7.500 gedaald

Dagelijkse technische analyse van Bitcoin BTC

  • Bitcoin is de afgelopen vijf dagen met bijna 20% gedaald.
  • De MACD is tijdens deze neerwaartse spiraal omgekeerd van bullish naar bearish.

Bitcoin is de afgelopen vijf dagen aanzienlijk gedaald en is met meer dan $ 7.500 gedaald. Vanaf nu schommelt de prijs iets boven de $ 32.500. Zit er een crash onder de $ 30.000 in de kaarten? Laten we kijken.

BTC daalt met bijna 20%

Bitcoin heeft met succes de barrières van $ 38.000 en $ 35.000 omgedraaid van ondersteuning naar weerstand. Vanaf nu zit de belangrijkste cryptocurrency bovenop de 20-daagse SMA. Het ziet er echter niet naar uit dat dit niveau standhoudt. De MACD is omgekeerd van groen naar rood, wat aangeeft dat het algehele marktmomentum bearish is.

btc / usd daggrafiek 011321

Afbeelding: BTC / USD dagelijkse grafiek

Wanneer Bitcoin onder de 20-daagse SMA breekt, wordt het geconfronteerd met twee gezonde ondersteuningsmuren van $ 31.000 en $ 29.000. Op het eerste niveau hadden 337.000 adressen 250.000 BTC-tokens gekocht. Dit lijkt een niveau dat sterk genoeg is om behoorlijk wat verkoopdruk op te vangen.

btc / usd volumegrafiek 011321

Afbeelding: IntoTheBlock

De SMA van 50 bar is de SMA van 20 bar overgestoken om het bearish cross-patroon te vormen in het tijdsbestek van 4 uur. Dit kan erop duiden dat er nog een daling in de kaarten zit. Volgens de parabolische SAR staat het algemene marktsentiment op het punt om te keren van bullish naar bearish.

btc / usd 4-uurs grafiek 011321

Afbeelding: BTC / USD 4-uurgrafiek

Bitcoin Whales blijven de dip kopen

Temidden van de plotselinge correctie van Bitcoin tot iets meer dan $ 30.000, lijkt het erop dat veel walvisadressen het actief verzamelen. De BTC-prijzen daalden onlangs met 23% als gevolg van de stijging van het token tot een recordhoogte van bijna $ 42.000 in het weekend. Walvisadressen vertonen echter accumulatiegedrag, wat aangeeft dat grote investeerders de huidige dip kopen.

Wallet-adressen met meer dan 1.000 BTC zijn blijven groeien ondanks de plotselinge daling van de waardering, volgens gegevens die zijn gepresenteerd door onderzoeker Elias Simos. Simos concludeerde dat walvissen Bitcoin opsloegen tijdens een paniekverkoop die werd gegenereerd door particuliere beleggers.

Marktgegevens tonen een toename van 4% in walvisadressen sinds 2 december, terwijl het aantal kleinere adressen (minder dan 0,01 BTC) met meer dan 6% is gedaald.

Analist Lark Davis heeft BTC-investeerders onlangs gewaarschuwd dat ze tijdens de dip moeten voorkomen dat ze “walvisvoedsel” worden. Volgens hem schudden grote investeerders de markt terwijl ze short gaan om winst te maken.

PayPal host $ 242 miljoen cryptohandel gedurende 24 uur

Betaalgigant PayPal heeft zijn vorige record in cryptovaluta-volumes verdubbeld, met $ 242 miljoen aan virtuele activa die onlangs van eigenaar zijn veranderd op het platform. Het betalingsbedrijf lijkt steeds populairder te worden onder detailhandelaren, aangezien het recente volumerecord van het bedrijf plaatsvindt te midden van de aanhoudende prijsstijging van Bitcoin..

Een Twitter-gebruiker Toomas Zobel speculeerde dat de volumestijging waarschijnlijk het gevolg is van capitulatie in de detailhandel, volgens een Cointelegraph-rapport.

Velen in de cryptocurrency-gemeenschap hebben de intrede van PayPal in crypto geprezen omdat het nieuwe gebruikers naar digitale activa leidt. Verschillende anderen hebben echter kritiek geuit op PayPal voor het creëren van een “gated” cryptocurrency-gemeenschap die geen opnamefunctie ondersteunt.

Een Twitter-gebruiker Toomas Zobel speculeerde dat de stijging van het volume waarschijnlijk het gevolg is van capitulatie in de detailhandel, volgens een Cointelegraph-rapport.

Is er een manier om te zien of dit koop- of verkoopvolume was? In deze enorme puinhoop zijn het misschien gewoon verkopers die capituleren in plaats van koopdruk te creëren.

De cryptodiensten van PayPal zijn toegankelijk via de ItBit-uitwisseling van Paxos.

Mark Cuban: Bitcoin Is "Een winkel met waarde"

Mark Cuban, een miljardair-ondernemer en investeerder, deelde onlangs zijn mening over de cryptomarkt. Naar zijn mening zullen een paar digitale activa zoals Bitcoin, Ethereum en sommige altcoins erin slagen om de huidige speculatieve bubbel te overleven, net zoals startups zoals Amazon en eBay de dot-com-bubbel hebben overleefd, terwijl de rest faalde..

Cuban merkte op dat “crypto, net als goud, vraag- en aanbodgestuurd is.” Toen hem werd gevraagd naar Bitcoin (BTC), zei hij dat hij het beschouwt als “een opslag van waarde”, eraan toevoegend dat het “geen echt nut” heeft..

In december 2020 had Cuban op Twitter aangekondigd dat degenen die BTC gebruiken om Dallas Mavericks-merchandise te kopen, 25% korting zouden krijgen. Cuban is de grootste eigenaar van het professionele basketbalteam Dallas Mavericks.

Volgens een Blitz Weekly-rapport accepteren de Mav’s de afgelopen anderhalf jaar Bitcoin als betaalmiddel voor gametickets en merchandise. Ze gebruiken BitPay om Bitcoin-betalingen te verwerken.

Belangrijkste prijsniveaus om op te letten voor BTC

De prijs van bitcoin op $ 31.000 ondersteuningsbarrière is absoluut cruciaal in de algemene vooruitzichten van de prijsgrafiek. Als de prijs van Bitcoin onder deze zone daalt, zal de parabolische SAR omkeren van bullish naar bearish in de 4-hour chart en een pauze geven naar het $ 29.000 level..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me