Top 3 prijsvoorspelling Bitcoin, Ethereum, Ripple: BTC keert terug naar $ 60.000 na de door Yellen geleide flitscrash

  • Bitcoin ziet een V-vormige omkering na een door Yellen geleide duik en herovert $ 50.000 en meer.
  • Ethereum stort in tot $ 1500, terwijl kopers proberen terug te keren naar $ 1800.
  • Ripple geniet van wilde schommelingen, maar houdt ruim boven de $ 0,50 vast, wat de rebound ondersteunt.

Bitcoin bleef het risico lopen op een correctie sinds de oprichter van Tesla Inc. en miljardair Elon Musk tweette dat de waarde ervan ‘hoog lijkt’ afgelopen zaterdag. Het verhaal ontstond maandag nadat de vlaggenschipvaluta in enkele minuten tijd bijna $ 10.000 had uitgehold en een dieptepunt van $ 46.700 bereikte op Coinbase voordat hij het niveau van $ 50.000 heroverde..

De opmerkingen van de Amerikaanse minister van Financiën, Janet Yellen, over Bitcoin en digitale activa, kwamen naar voren als de aartsvijand voor de ineenstorting van maandag. Yellen zei dat de grootvader van de cryptocurrencies buitengewoon inefficiënt is in het uitvoeren van transacties. Ze waarschuwde mensen om op te passen en noemde het een zeer speculatief bezit.

‘S Werelds meest dominante digitale activum werd zondag vernieuwd met 58.367 recordhoogtes, met meer dan $ 1 biljoen aan marktkapitalisatie. Zowel Ethereum als Ripple kregen de dupe van de crash in Bitcoin tijdens de Amerikaanse handel van maandag, hoewel een snelle comeback de kopers hoopvol houdt.

De belangrijkste vraag voor de markten hier is of het record dat door de crypto-ruimte loopt, intact blijft of een teken is van een mogelijke correctie?

Bitcoin corrigeert voordat de opwaartse trend wordt hervat

Na de crash geeft BTC / USD zijn strijd tegen $ 60.000 niet op, omdat de verkopers geen acceptatie vonden onder de kritieke ondersteuning rond $ 46.900. Dat niveau is het ontmoetingspunt van het opwaarts hellende 21-dagen eenvoudig voortschrijdend gemiddelde (SMA) en het 61,8% Fibonacci Retracement (Fibo) -niveau van de parabolische stijging van 22 januari tot 21 februari.

Op weg naar herstel hebben de stieren op overtuigende wijze de 78,6% Fibo van dezelfde rally heroverd, op een lijn van $ 51.991. De nr. 1-munt handelt op het moment van schrijven rond de $ 53.000.

Zolang de bovengenoemde felle steun onder de $ 47.000 blijft, zou de meest favoriete digitale munt zijn ogen op de recordhoogtes kunnen houden.

btc / usd daggrafiek 022221

BTC / USD: dagelijkse grafiek

Aan de andere kant kan een diepere correctie naar $ 39.800 niveaus niet worden uitgesloten als de laatste bezwijkt. Op dat moment valt de bullish 50-dagen SMA samen met het 38,2% Fibo-niveau.

Met de 14-daagse Relative Strength Index (RSI) die nog steeds boven de middellijn rond 65 beweegt, lijkt de opwaartse bias intact..

Mis het niet: Bitcoin-prijs explodeert verder dan $ 100.000, zegt een on-chain metric

Ethereum op de rand van een stijgende wedge-uitsplitsing

Ethereum is, net als Bitcoin, begonnen aan een corrigerende daling na het bereiken van recordhoogtes rond het midden van de $ 2000 op zaterdag. De ETH-prijs zag een flitscrash naar $ 1516 niveaus, hoewel de kopers snel de controle herwonnen en de munt terugdreven op het handvat van $ 1700.

Het digitale activum heeft terrein gewonnen boven de voormalige stabiele ondersteuning van $ 1.690, zoals voorgesteld door het Global In / Out of the Money (GIOMA) -model, waar bijna 2 miljoen adressen ongeveer 8,9 miljoen ETH kochten.

Ondanks het herstel wachten investeerders op een bevestiging van een bearish breakdown van de stijgende wig, mochten ze nee zeggen. 2 munten sluiten de kandelaar van 12 uur onder de patroonondersteuning op $ 1800.

Een scherpe daling, nogmaals naar de bullish 100-SMA op $ 1463, zou in het verschiet kunnen liggen bij de patroonvalidatie.

Verder naar het zuiden zou de samenvloeiing van het laagste punt op de wig en de bullish 200-SMA rond $ 1030 op de radars van de verkopers staan.

Merk op dat de RSI door de middellijn is gestoken en nu het oversoldgebied nadert, wat de versterkende bearish bias weerspiegelt..

eth / usd-grafiek 022221

ETH / USD: 12-uurs grafiek

Echter, het laatste nieuws dat Binance, de crypto-uitwisseling, tijdelijk opnames heeft opgeschort vanwege "hoge netwerkcongestie", zou tijdelijk uitstel kunnen bieden aan de ETH-stieren.

Ripple vasthouden aan kritische ondersteuning terwijl je binnen een driehoek bent

Ondanks getuige te zijn van wilde schommelingen in de vroege Amerikaanse handel op maandag, is Ripple erin geslaagd om een ​​kritiek niveau van $ 0,4935 te verdedigen, wat de convergentie is van de stijgende trendlijnondersteuning en de bullish 50-SMA op de 12-uursticks..

Het is vermeldenswaard dat het zevende meest verhandelde crypto-activum zich in een consoliderende modus bevindt sinds het met $ 0,76 zijn hoogste punt bereikte. De consolidatie, met hogere pieken en dalen in het genoemde tijdsbestek, heeft de vorm aangenomen van een symmetrische driehoek.

Een uitbraak in beide richtingen zou op de kaart kunnen staan, hoewel een dicht cluster van gezonde ondersteuningsniveaus suggereert dat de vooruitzichten constructiever lijken.

Het XRP / USD-paar vecht nu tegen de 21-SMA rond $ 0,55. Acceptatie boven de laatste is van cruciaal belang voor het ontketenen van verdere herstelwinsten nadat de prijs is gedaald tot de bovengenoemde belangrijke ondersteuning.

De volgende stop voor de XRP-bulls is te zien bij de driehoeksweerstand van $ 0,6510. Een kandelaar van 12 uur die boven dat niveau sluit, zou een bullish uitbraak kunnen opleveren en deuren openen voor een nieuwe test van de parabolische hoogtepunten.

xrp / usd grafiek 022221

XRP / USD: 12-uurs grafiek

Als alternatief kan een uitsplitsing van de driehoek worden bevestigd bij een aanhoudende beweging onder de $ 0,4935-ondersteuning.

De horizontale 200-SMA van $ 0,4234 zou de toezegging van de beren kunnen uitdagen. Ondertussen zou de 100-SMA van $ 0,3871 het laatste redmiddel kunnen zijn voor de XRP-stieren.

Over het algemeen lijkt het pad van de minste weerstand van XRP / USD positief, waarbij de bullish RSI geloofwaardigheid toevoegt aan het optimistische beeld. De RSI staat op 55.04, op het moment van de pers.

De prijs van de Ripple XRP-prijs is deze maand tot nu toe getuige geweest van een enorme rally van 90%.

Bekijk: Is Ripple waard om te kopen 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me