10+ beste ERC20-portefeuilles | Ethereum-tokenportefeuilles 2021

Zoals we weten, verspreidt het netwerk van blockchain-technologie zich in alle uithoeken van de wereld en is het ook van toepassing op elke afdeling die verband houdt met de ontwikkeling van human resources. De geboorte van blockchain-activa of digitale activa voor gebruik op het blockchain-netwerk is aan de gang. Deze blockchain-activa omvatten ook Ethereum en zijn ERC-20-tokens, en de beste ERC20-portefeuilles zijn nu op de markt beschikbaar om deze ERC20-munten op te slaan.

De opkomst van de ERC20-tokens nam snel toe nadat het Ethereum-netwerk volwassen was geworden en markeerde zijn positie bovenaan na het digitale goud, Bitcoin of Bitcoin Cash. Ethereum staat bekend om het aanbieden van de beste dApps en blockchain-apps in de community.

In dit artikel zal ik u informeren over het beste ERC20-portefeuilles om uw ERC-20-tokens op te slaan. Deze omvatten drie verschillende soorten wallets: hardware, mobiele en desktop ERC-20-wallets.

Beste ERC20-portefeuilles 2021

Om uw ERC20-tokens op te slaan, zijn er verschillende hardwareportefeuilles die de beste beveiliging voor uw activa garanderen en een uitgebreide lijst met functies bieden. De volgende zijn de beste hardwareportefeuilles op de markt.

1. Atomic portemonnee

Atomic portemonnee is gratis om een ​​niet-bewaarplichtige cryptocurrency-portemonnee te gebruiken die alle ERC-20-tokens ondersteunt. U kunt een Atomic-portemonnee maken en openen via verschillende besturingssystemen, zoals macOS, Windows, Linux, Android en iOS. De meest interessante en gereputeerde functie zijn atomaire swaps van deze portemonnee, waarmee u cryptocurrencies kunt ruilen. Met de ingebouwde ruiloptie kun je een aantal cryptocurrencies converteren met behulp van het platform van Atomic Wallet.

Het team achter het project is zeer professioneel en staat bekend in de cryptocommunity. De interface is het beste voor zowel nieuwe baby’s als professionele baby’s. De portemonnee heeft ook een eigen token dat ook een ERC-20-token is.

2. Ledger Nano S (aanbevolen)

Ledger Nano S is een van de goedkoopste hardwareportefeuilles die er zijn voor een redelijke prijs. Het is ook de meest beoordeelde en aanbevolen hardwareportefeuille van de gemeenschap.

Als het gaat om de kwestie van de beveiliging van activa, is Ledger Nano S de beste van allemaal. Het wordt geleverd in zes verschillende kleuren en ondersteunt meerdere talen. Het bedrijf biedt beloningen voor het inzetten van crypto-activa in de Ledger-portemonnee.

3. Ledger Nano X

Ledger Nano X wordt geleverd met uitzonderlijke functies en wordt beschouwd als meer bijgewerkt in functies dan Ledger Nano S.Het maakt bijvoorbeeld verbinding met Ledger Live Mobile App via Bluetooth-optie.

Ledger-portemonnee is in feite een van de beste hardware-portemonnee. Het is ontworpen om cryptocurrencies op te slaan met enorme beveiligingsfuncties. Crypto-handelaren en investeerders gebruiken hartstochtelijk grootboekportefeuilles voor hun cryptocurrency die ook door hen wordt geprezen.

Het ontwerp is erg charmant en aantrekkelijk in gebruik. De mogelijkheid om seed-kaarten te herstellen en de beschikbaarheid van een USB-C-kabel maakt Ledger Nano X aantrekkelijk in de cryptogemeenschap.

  1. Litecoin prijsvoorspelling 2021-2025
  2. Stellaire prijsvoorspelling 2021-2025 XLM $ 5 mogelijk?
  3. Chainlink-prijsvoorspelling 2021-2025 zal LINK $ 100 bereiken?

4. Trezor

Trezor is niet nieuw in de cryptowereld, maar het heeft een vastgelegde geschiedenis en veel mensen zijn eraan verslaafd. Het meest verbluffende aan Trezor is dat het alle ERC-20-tokens met volledige codering ondersteunt.

Het wordt actief wanneer het is aangesloten op een computerapparaat. Bij het activeren van de hardwareportefeuille moet u een herstelcode van 12 cijfers instellen die wordt gebruikt om geld terug te vorderen in geval van verlies. De andere faciliteiten zijn onder meer een pincode, een OLED-scherm en een wachtwoordzin.

Beste Stellar (XLM) portemonnees 2021

5. KeepKey

KeepKey is een andere bekende hardware wallet naast Ledger en Trezor. Het is het beste voor ERC-tokens en ondersteunt een breed scala aan munten.

Het ontwerp van de verpakking is cool en gebruikers kunnen genieten van een uitzonderlijke ervaring door het te gebruiken om hun activa op te slaan. Het ondersteunt niet alleen ERC20-tokens, maar ook een multi-ondersteunde hardwareportefeuille. Van alle prominente hardwareportefeuilles op de markt, KeepKey is minder duur, met alle uitzonderlijke kenmerken.

Wilt u gratis crypto verdienen? hier is onze gids voor 15+ Bitcoin & Crypto-kranen in 2021 om een ​​flinke hoeveelheid satoshi (bitcoin) te verdienen.

Beste ERC20-portefeuillelijst om uw tokens op te slaan (gratis)

Om te genieten van gratis portefeuilles met uitzonderlijke functies, volgt hieronder de lijst met gratis portefeuilles voor uw ERC-20-activa.

6. MyEtherWallet

MyEtherWallet is een op Ethereum gebaseerde blockchain-portemonnee die vooral bekend staat voor het opslaan van Ether en alle ERC-20-tokens met volledig gecodeerde beveiliging. Het is een webgebaseerde portemonnee waarmee u directe toegang krijgt tot Ethereum-blockchain. Deze gratis portemonnee is opgenomen in onze lijst met aanbevolen portemonnees voor ERC-20.

MEW heeft het vertrouwen gewonnen van de cryptogemeenschap en staat bekend om het bieden van extra beveiligingslagen voor uw digitale activa. De dynamische gebruikersinterface is heel gemakkelijk te volgen en men kan gemakkelijk transacties uitvoeren en tokens converteren door te ruilen. Het is ook opmerkelijk dat de portemonnee compatibel is met hardwareportefeuilles zoals Ledger Nano S. Met MyEtherWallet kunt u offline transacties uitvoeren volgens de richtlijnen van het bedrijf. Deze optie wordt echter aanbevolen voor professionele gebruikers en niet voor beginners.

Beste Zcash-portefeuilles 2021 om uw Zcash-munten op te slaan

7. MetaMask

MetaMask is een webgebaseerde gratis portemonnee die werkt als een extensie voor verschillende browsers zoals Chrome, Opera, Brave en Firefox. Het is een populaire gratis webportemonnee voor Ethereum, omdat je hiermee ook direct toegang hebt tot de Ethereum-blockchain. Alle tokens die op de ETH-blockchain zijn geslagen, kunnen op MetaMask worden opgeslagen.

Het is een HD-portemonnee die in elke browser toegankelijk is met behulp van de seed key die is ingesteld op het moment van creatie. De gebruikersinterface is geïntegreerd en wereldwijde dekking is beschikbaar dankzij meertalige ondersteuning. De hardware wallet waarmee Trezor compatibel is MetaMask en men heeft ook toegang tot de accountgegevens van de Trezor met webgebaseerde MetaMask.

8. Mist portemonnee

Mist portemonnee is een desktopportemonnee die officieel is ontworpen voor Ether en alle munten zijn afkomstig van de Ethereum-blockchain. De portemonnee is in 2017 ontwikkeld door het ontwikkelingsteam van Ethereum en is nog steeds beschikbaar in de bètaversie. Het werkt op verschillende besturingssystemen zoals Mac OSX, Windows en Linux.

Tijdens het downloaden van de portemonnee op uw desktop, worden de gegevens op uw computer opgeslagen en heeft u controle over al uw privésleutels. Om beveiliging op het hoogste niveau te garanderen, moet u meerdere handtekeningen opgeven om de portemonnee te openen. Het verzenden en ontvangen van ERC-20-tokens duurt seconden. De portemonnee houdt geen kosten in op transacties, maar de vergoeding die door het netwerk in rekening wordt gebracht bij het maken van transacties.

Beste ERC20-portefeuilles voor Android (mobiel)

Er zijn veel ERC20-portemonnee-apps, maar sommige worden populair in de cryptowereld vanwege hun opvallende kenmerken en eersteklas technologie.

9. Vertrouw op Wallet

Vertrouw op Wallet ondersteunt Ethereum en alle ERC20-tokens die zijn geslagen vanuit Ethereum-blockchain. Het werd in juli 2018 door Binance overgenomen en later werden er meer functies en een breed scala aan munten toegevoegd. De beveiligingssleutels die op uw apparaat zijn opgeslagen om een ​​sterke beveiligingslaag te vormen tegen hackaanvallen.

Omdat het nu de officiële portemonnee van de Binance-uitwisseling is, kan men gemakkelijk transacties uitvoeren omdat de Vertrouw op Wallet is compatibel met Kyber Network en Binance DEX. Als het gaat om de kwestie van anonimiteit, onthult de portemonnee nooit uw gegevens, maar blijft deze privé. Het is beschikbaar in Google Play en App Store voor gebruikers.

Beste Ripple XRP-portefeuilles 2021

10. Enjin portemonnee

Enjin portemonnee is de bekendste mobiele portemonnee voor uw ERC-20-tokens die zowel in Google Play als in de App Store kan worden geïnstalleerd. Het is echter nieuw in de blockchain-wereld, maar zijn prominente kenmerken maken het populair bij de gebruikers. Het bedrijf heeft ook verschillende geavanceerde functies voor klanten toegevoegd, zoals ruilwissels, Dapp-browser en QR-code voor airdrops.

Enjin portemonnee laat zijn gebruikers digitale activa importeren uit andere portefeuilles, waaronder portefeuilles voor mobiele telefoons, desktops en hardware. De dubbellaagse codering zorgt voor geavanceerde beveiligingsmaatregelen om te voorkomen dat activa elke vorm van cyberaanval krijgen.

11. Coinomi

Coinomi is een van de oudste mobiele crypto-portefeuilles op de markt zoals deze in 2014 werd opgericht. Het ondersteunt meer dan 17,00 digitale activa, waaronder alle ERC20-token. De digitale munten kunnen worden uitgewisseld terwijl ze zich op de interface van Coinomi bevinden, omdat het werkt met de crypto-uitwisselingen zoals Changelly en ShapeShift.

De add-on van de SegWit-faciliteit maakt transacties veel lichter omdat ze minder ruimte op het blockchain-netwerk in beslag nemen. De beveiliging is top, aangezien privésleutels geen toegang hebben tot servers, maar deze worden opgeslagen op het mobiele apparaat van de gebruiker. U moet een wachtwoord instellen dat elke keer dat u wilt openen, vereist is Coinomi. In geval van verlies voert u de herstel-seed-frase in op uw nieuwe adres en als resultaat worden de volledige gegevens hersteld.

12. imToken

imToken wordt beschouwd als ‘s werelds grootste portemonnee-app voor Ethereum en bijna 10% van de transacties van Ethereum wordt uitgevoerd door gebruikers van imToken. Het is ook populair in de gemeenschap vanwege de onbreekbare beveiliging, aangezien er tot nu toe geen kleine hacking-gebeurtenis heeft plaatsgevonden sinds het moment waarop het werd gemaakt.

Ethereum en alle andere digitale activa van ERC-20 die op de Ethereum-blockchain zijn gemaakt, worden volledig ondersteund door de portemonnee, samen met de uitwisselingsoptie voor deze tokens. Het opvallende kenmerk van het imToken is dat het compatibel is met hardware wallets zoals Ledger, CoolWallet en imKey. imToken is een wereldwijd toegankelijke portemonnee die kan worden gebruikt door gebruikers uit meer dan 200 landen en regio’s over de hele wereld.

Wat is ERC20 Wallet?

ERC-portemonnee is degene die uw ERC-20-tokens opslaat om uw digitale activa te beschermen tegen elke vorm van diefstalaanval. Net als andere cryptomunten worden ERC-tokens ook door veel handelaren opgeslagen, zodat hun prijswaarde met het verstrijken van de tijd zal stijgen. Er zijn veel hardwareportefeuilles die compatibel zijn met de ERC-tokens. Evenzo zijn er ook de beste mobiele en desktopportefeuilles in de markt om u in staat te stellen de volledige eigendom van de blockchain-activa te hebben.

Wat is de beste ERC20-portemonnee?

We weten allemaal dat er honderden portemonnees zijn, maar de selectie van de meest geschikte is een moeilijke taak. Ik heb voor dit doel uitgebreid onderzoek gedaan, zodat u gebruik kunt maken van de beste ERC20-portemonnee voor uw vermogen. De beste wordt gedefinieerd in termen van zijn kenmerken, kenmerken die de volgende zijn:

  • Kies de portemonnee waarmee u de privésleutels kunt beheren
  • Wallet moet compatibel zijn met uw apparaat
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Het actieve team achter de portemonnee
  • Moet een back-upfunctie hebben

Gevolgtrekking

Ik heb u een gedetailleerd overzicht van verschillende portefeuilles gegeven, zodat u alle belangrijke informatie kunt krijgen over het opslaan van uw ERC20-tokens. Verschillende gebruikers hebben portefeuilles nodig, afhankelijk van hun vereisten, zoals mobiel, desktop en gratis portefeuilles.

Ik heb portefeuilles vermeld nadat ik hun betrouwbaarheid en veiligheid heb gecontroleerd. Sommige portemonnees zijn echter opvallender dan andere omdat ze handige functies bieden en eersteklas beveiliging garanderen. Ik zal je aanraden om MyEtherWallet en MetaMask te gebruiken om je ERC20-tokens op te slaan.

Veel Gestelde Vragen

1. Is Coinbase ETH wallet ERC-20 compatibel?

Coinbase-portemonnee ondersteunt Ethereum-munten en enkele andere ERC-20-munten. De portemonnee heeft echter geen ondersteuning voor alle ERC-20-tokens toegevoegd vanwege enkele regelgevingskwesties. Het wordt ook aanbevolen om de Coinbase Ethereum-portemonnee niet te gebruiken om ERC20 op te slaan, omdat er kans is op verlies van geld.

2. Ondersteunt Binance ERC20?

De ERC20-tokens worden niet ondersteund door de cryptocurrency-exchange Binance. Dit komt omdat geen enkele beurs in de crypto-wereld ERC20 accepteert.

3. Ondersteunt het grootboek alle erc20-tokens?

Aanvankelijk werden ERC20-tokens alleen op Ledger opgeslagen en werden niet alle Ethereum-blockchain-activa aan de lijst toegevoegd. Onlangs kondigde Ledger de volledige ondersteuning aan van 1.250 ERC20-tokens. Met deze nieuwe faciliteit kunnen gebruikers activa opslaan, verzenden en ontvangen met Ledger Live.

4. Kan ik erc20-tokens naar Ledger Nano sturen??

Ja, u kunt vanuit elke portemonnee erc20-tokens naar Ledger Nano sturen.

5. Vertrouwt op Wallet-ondersteuning erc20?

Met Trust-portemonnee kunnen gebruikers Ethereum en alle munten die zijn gemaakt op Ethereum-blockchain, inclusief ERC20, opslaan.

6. welke portemonnee u niet moet gebruiken om uw erc20 op te slaan?

Ga niet voor een uitwisselingsportefeuille om uw erc20-activa op te slaan. De Coinbase Ethereum-portemonnee kan bijvoorbeeld leiden tot verlies van tokens.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me