PIT Exchange Review: Blockchain.coms hemmelige våpen

Gropen er en høy ytelse kryptovaluta utveksling som støtter ekstremt høy ytelse, sikkerhet og tilgang til et nettverk av banker for fiat handler. PIT er laget av Blockchain.com, en kryptovalutaindustri veteran som er blockchain explorer og lommebok brukes av millioner. For å bygge børsen hyret Blockchain.com handelsveteraner fra NYSE, Google, Goldman Sachs, UBS og TD Ameritrade. Det viktigste salgsargumentet for PIT er effektiviteten og rettferdigheten til den tilpassede “Mercury” handelsmotoren kombinert med det store 40M publikummet Blockchain.com allerede har.

I denne gjennomgangen vil vi ta et dypdykk i handelsfunksjonene på PIT, handel og uttak av gebyrer, sikkerhet og en vurdering av likviditet.

“Vi bestemte oss for å ta saken i egne hender, og bygde en sentral som setter brukerne først, inkludert 40M lommebøker på vår plattform.”

Peter Smith, administrerende direktør i Blockchain.com

Kjøp Crypto direkte med USD eller EUR

Et av de største salgsargumentene til PIT er muligheten til å kjøpe kryptovalutaer med USD eller EUR. Som en regulert børs har PIT bankkontoer i god anseelse i både USA og EU. Disse kundene kan kjøpe Bitcoin uten å betale dyre kredittkortgebyrer (Binances kredittkortutsteder krever 5% for å kjøpe kryptovaluta). Å være regulert betyr også at PIT allerede har fått de nødvendige revisjonene og tillatelsene som er nødvendige for å drive en sentral.

Daglig rydding til Fiat

En stor salgsfunksjon for PIT er den daglige clearingen av fiat til et nettverk av toppbanker i Europa og USA. Dette forhindrer drastisk likviditetsproblemer når det gjelder fiat, for eksempel manglende tilbaketrekning av Fiat. Denne funksjonen vil være mest attraktiv for institusjonelle investorer (Støttet av PIT Pro) som trenger direkte tilgang til store mengder fiat.

Om Blockchain.com

Blockchain.com lar brukerne få tilgang til PIT-sentralen direkte i lommeboken.

PIT er opprettet av Blockchain.com, the første selskap å etablere en blockchain explorer for Bitcoin. Blockchain.com ble lansert i 2011, med nettstedet blockchain.info og blockchain.com. I 2013 lanserte de en Bitcoin-lommebok for iOS og Android. I 2014 avsluttet Blockchain.com den nest største finansieringen av digital valuta rundt $ 30,5 millioner innsamling fra Lightspeed Venture Partners og Moasiac Ventures.

Enkelt handelsgrensesnitt

PIT-handelsgrensesnittet

PIT tilbyr et enkelt, lettlest handelsgrensesnitt. Handelshistorikk, ordrebok og prishistorie presenteres veldig rent på handelsgrensesnittet. Frontend-en støtter også en stor grad av tilpasning, slik at brukerne kan bruke TradingView til å tegne mønstre og trender.

PIT-utvekslingsgebyrene

PIT krever handelsavgifter ved hjelp av et trinnvis system basert på hvor mye USD som handles. I startnivået starter avgiftene på 0,14% for produsenter og 0,24% for takere. Produsentavgift synker betydelig etter hvert som handelsvolumet øker, med det laveste produsentavgiften på 0,02% for handelsvolumer over $ 1 milliard USD.

Nivået Volum på 30 dager Maker Taker
1 $ 0,00 – $ 99,999.99 0,14% 0,24%
5 $ 2,500,000,00 – $ 4,999,999.99

0,04%

0,18%
10 $ 20,000,000.00 – $ 24,999,999.99 0,03% 0,14%
15 $ 1.000.000.000,00+ 0,02% 0,05%

Er PIT-sikker

Mens PIT er en ny kryptovalutautveksling, har Blockchain.com vært i kryptovalutaindustrien siden begynnelsen. Blockchain.com har gitt lommebøker til millioner av kryptovaluta-brukere en utmerket sikkerhetsrekord. Dette gir Blockchain.com et sterkt rykte og tilstedeværelse i bransjen. Dette setter Blockchain øverst på listen for sikkerhet (vi anbefaler imidlertid alltid brukere å ta midler fra børser for langtidsoppbevaring og i sin egen lommebok, for eksempel Ledger Nano X).

Som et ekstra sikkerhetstiltak er det en valgfri funksjon for å binde PIT-kontoen med Blockchain mobil lommebok. Dette vil gi ekstra kontosikkerhet.

Hvilke mynter kan du handle på The PIT

For tiden støtter PIT handel med Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USD, Bitcoin Cash (BCH), Stellar (XLM), Paxos Standard (PAX), Litecoin (LTC) og USDT.

PIT Exchange Review

Vurderingspoeng: 4,5 / 5

PIT har tre store fordeler – overflod av brukere, tilgang til et nettverk av bankkontoer i USA & EU, og langsiktig rykte i kryptorommet. Mens 2019 fikk en plutselig tilstrømning av børser, har de fleste ikke lisenser til å jobbe med banker eller bestått revisjon. Med et brukervennlig, men likevel svært tilpasset grensesnitt, er PIT enkel å bruke for nye handelsmenn og har også rik for eksperter.

{ "@kontekst": "http://schema.org/", "@type": "Produkt", "merke": "Blockchain", "Navn": "PIT-sentralen", "bilde": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/11/the-PIT.jpg", "beskrivelse": "PIT er en høy ytelse kryptovaluta utveksling som støtter ekstremt høy ytelse, sikkerhet og tilgang til et nettverk av banker for fiat handler", "anmeldelse": { "@type": "Anmeldelse", "overskrift": "Pit Exchange Review: Blockchain.coms hemmelige våpen", "Navn": "PIT-sentralen", "beskrivelse":"PIT er en høy ytelse kryptovaluta utveksling som støtter ekstremt høy ytelse, sikkerhet og tilgang til et nettverk av banker for fiat handler", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/pit-exchange-review/", "reviewBody": "PIT er en høy ytelse kryptovaluta utveksling som støtter ekstremt høy ytelse, sikkerhet og tilgang til et nettverk av banker for fiat handler. PIT er laget av Blockchain.com, en veteran i kryptovalutaindustrien som er blockchainutforsker og lommebok som brukes av millioner. For å bygge børsen hyret Blockchain.com handelsveteraner fra NYSE, Google, Goldman Sachs, UBS og TD Ameritrade. PIT har tre store fordeler – overflod av brukere, tilgang til et nettverk av bankkontoer i USA & EU, og langsiktig rykte i kryptorommet. Mens 2019 så en plutselig tilstrømning av børser, har de fleste ikke lisenser til å jobbe med banker eller bestått revisjon. Med et brukervennlig, men likevel svært tilpasset grensesnitt, er PIT enkel å bruke for nye handelsmenn og har også rik for eksperter. ", "dato Publisert": "2019-11-1", "anmeldelseBedømmelse": { "@type": "Vurdering", "ratingValue": "4.5", "worstRating":"0", "bestRating": "5" }, "forfatter": { "@type": "Person", "Navn": "Michael Gu" }, "forlegger": { "@type": "Organisasjon", "Navn": "Boxmining", "logo": { "type": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "tilbud": { "@type": "By på", "pris Valuta": "USD", "pris": "0,00", "url":"https://pit.blockchain.com" }}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me