Altcoins kopen met USD [Stap-voor-stap koopgids]

Dus je hebt wat Amerikaanse dollars en wilt in een altcoin investeren, in de hoop je spaargeld te vermenigvuldigen en stelt jezelf de vraag: “Hoe altcoins te kopen met USD?​In deze speciale cryptocurrency-gids gebruiken we de term “altcoin” om elke digitale valuta aan te duiden behalve Bitcoin. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, hetzij door een van de belangrijkste cryptocurrencies te doorlopen of door een aanbieder van elektronische portemonnees te gebruiken..

Waar te koop Altcoins

Er zijn veel sites waar u altcoins kunt kopen. Maar er zijn meer dan 2000 altcoins, en geen enkele beurs vermeldt ze allemaal. Dus waar u uw tokens kunt kopen, hangt af van welke specifieke token u wilt kopen. Voor relatief bekende tokens zoals Ethereum, Litecoin of EOS kun je kiezen uit verschillende beurzen. Voor minder bekende tokens zoals ArepaCoin of Revain is de keuze aan uitwisselingen een stuk beperkter.

Er is geen uniek, universeel antwoord op de vraag waar je altcoins kunt kopen.

De meeste van de minder bekende altcoins worden verhandeld op beurzen die geen fiat-valuta’s accepteren, zoals de Amerikaanse dollar, Chinese yuan of Braziliaanse real. Sommige uitwisselingen zoals Binance en Bittrex bieden meer altcoins dan andere, maar geen enkele uitwisselingslijst vermeldt alle 2400+ tokens die er zijn, en je zult wat onderzoek moeten doen om erachter te komen waar je gewenste token wordt vermeld. Meer daarover in de stap-voor-stap hieronder.

De beste manier om Altcoins te kopen

Aangezien de meeste altcoins niet rechtstreeks met fiat-valuta’s kunnen worden gekocht, moet u eerst uw dollars omzetten in tokens die direct kunnen worden gekocht. Er zijn twee manieren om dit te doen:

 1. Via crypto-uitwisselingen die fiat-valuta’s accepteren: met uitwisselingen zoals Coinbase of Kraken kunt u crypto-tokens rechtstreeks met Amerikaanse dollars kopen. Deze optie is echter niet beschikbaar voor alle cryptocurrencies die op beide beurzen worden vermeld. Kraken somt 18 tokens op die met USD kunnen worden gekocht. Coinbase-lijsten 9.
 2. Via elektronische portefeuilles met ondersteuning voor cryptocurrency: elektronicaportefeuilles zijn diensten waarmee u online betalingen kunt ontvangen, verzenden en uitvoeren. De bekendste e-wallet is PayPal, maar er zijn er nog meer. Sommige hiervan, zoals Uphold en Skrill, maken het ook mogelijk om te wisselen tussen Amerikaanse dollars en crypto-tokens. Skrill ondersteunt 9 tokens. Uphold ondersteunt 16 tokens en maakt ook fiat-to-fiat-handel mogelijk.

Dus de eerste stap is het omzetten van uw USD naar een groot crypto-token dat later kan worden ingewisseld voor het token dat u wilt kopen. Maar we zullen dat in meer detail bespreken in de stapsgewijze handleiding hieronder.

Beste site om Altcoins te kopen

Er zijn honderden beurzen beschikbaar voor het kopen van altcoins. Sommige zijn grote sites die honderden tokens aanbieden. Anderen zijn veel kleiner. De beste site voor het kopen van altcoins hangt natuurlijk af van het specifieke token dat je wilt kopen.

Over het algemeen zijn er twee dingen die u wilt wanneer u een beurs kiest om altcoins te kopen: beveiliging en opties. U wilt dus een site met goede beveiligingsprotocollen en met het grootst mogelijke aantal vermelde tokens. Enkele van de belangrijkste uitwisselingen van altcoin zijn:

 1. Binance: bevat momenteel 162 tokens met een 24-uurs handelsvolume van meer dan 920 miljoen USD.
 2. Bittrex: er zijn momenteel 243 tokens beschikbaar om te verhandelen. Hun 24-uurs marktvolume bedraagt ​​ongeveer 25 miljoen USD.
 3. Poloniex: handelt in 56 tokens, met een dagelijks handelsvolume van ongeveer 16 miljoen USD.

Elk van deze uitwisselingen maakt het mogelijk om snel en veilig altcoins te kopen.

Stapsgewijze handleiding voor het kopen van Altcoins

Methode 1: Hoe altcoins te kopen met USD via een e-wallet-service

In deze tutorial gebruiken we Uphold als voorbeeld. Andere e-wallets werken op vrijwel dezelfde manier. Zorg ervoor dat uw portefeuilleservice crypto ondersteunt. Uphold biedt u portefeuilles voor USD en de crypto-tokens die het ondersteunt. Hier worden deze wallets genoemd kaarten. Dus je hebt een USD-kaart, BTC-kaart, ETH-kaart, enz.

 1. Laten we aannemen dat u een account heeft dat niet behouden blijft. Als dit niet het geval is, kunt u er gratis een maken door hier klikken. De eerste stap is om uw USD in uw portemonnee te krijgen. Klik op je dashboard op de USD-kaart. Dit brengt u naar een scherm waar u verschillende bewerkingen kunt uitvoeren met de Amerikaanse dollars die u op Uphold heeft. Klik op “Geld toevoegen”.

  hoe altcoins te kopen met USD (3)

 2. Er zijn vier opties om geld op uw USD-kaart te storten: vanaf een Amerikaanse bankrekening, vanaf een Euro-bankrekening via SEPA, vanaf een creditcard / betaalpas of met crypto. Klik op “van Amerikaanse bankrekening”.

  hoe altcoins te kopen

 3. Vul de vereiste informatie in, accepteer de voorwaarden en klik op “Aanmaken”. Merk op dat het veld “Geef deze rekening een naam” is, zodat u een naam kunt selecteren die u gemakkelijk kunt identificeren, voor het geval u meerdere bankrekeningen aan uw aangehouden rekening koppelt. De naam op de bankrekening zelf moet overeenkomen met de naam op uw volgehouden account. Zodra de rekening is gekoppeld, kunt u deze als optie selecteren bij het toevoegen van geld aan uw USD-kaart. Overdrachten nemen ongeveer 5 werkdagen in beslag.
 4. Zodra het geld op uw kaart staat, is het kopen van crypto-tokens heel eenvoudig en duurt het maar een paar seconden. Stel dat u in dit voorbeeld voor 20 dollar aan ETH wilt kopen. Klik op uw USD-kaart, zoals voorheen, en u wordt naar hetzelfde scherm geleid waar u uw account vandaan heeft gekoppeld. Maar nu, in plaats van op “Geld toevoegen” te klikken, klikt u op “Overboeken tussen uw kaarten”. Het volgende scherm verschijnt:

  ETH-kaart

 5. Typ het bedrag dat u wilt kopen (in USD). U krijgt het huidige tarief, de vergoeding en het uiteindelijke bijgeschreven bedrag te zien. Als alles naar wens is, klikt u op “Bevestigen” en de transactie wordt binnen enkele seconden voltooid. Proficiat! U heeft nu uw eerste altcoin gekocht.

Methode 2: Hoe altcoins te kopen met USD via een crypto-uitwisseling

Voor deze gids gebruiken we Kraken. Andere beurzen werken op dezelfde manier. Net als voorheen, is de eerste stap het financieren van uw portemonnee met een bankoverschrijving. Zorg ervoor dat uw beurs fiat-valutahandel accepteert.

 1. Klik na het inloggen op het tabblad “Financiering”
 2. (DEZE SECTIE ZOU DE STAPPEN EN SCREENCAPS OMVATTEN VOOR HET STORTEN VAN USD IN KRAKEN)

Zoals u kunt zien, is het kopen van uw eerste altcoins met USD een gemakkelijke, vrij ongecompliceerde en snelle procedure als u een token koopt dat direct kan worden gekocht met fiat-valuta. Maar dit geldt alleen voor een klein deel van alle munten die er zijn. Hoe zou u een andere altcoin kopen?? 

Laten we aannemen dat u wat Monero (XMR) wilt kopen.

Het eerste waar u op dit moment rekening mee moet houden, is dat niet alle tokens direct met elkaar kunnen worden verhandeld. Beurzen organiseren hun tokens in zogenaamde handelsparen. Een token kan dus worden gekocht met bitcoins, maar niet met ether, of omgekeerd. Verschillende beurzen hebben verschillende handelsparen.

Monero-voorbeeld kopen

 1. Eerst zoeken we uw ruil- en handelspaar. Ga naar Crypto Market Cap en typ het gewenste token in het zoekvak rechtsboven.

  crypto marktkapitalisatie

 2. De zoekopdracht geeft informatie over de munt, inclusief technische gegevens, marktvolume en een prijsgrafiek. Aan de linkerkant ziet u de top 10 uitwisselingen voor uw token op basis van marktvolume.U kunt klikken voor een volledige lijst, inclusief handelsparen.

  hoe je monero-munten koopt

 3. Als u door de lijst scrolt, ziet u Binance-transacties in Monero en heeft u een XMR / ETH-handelspaar. Dat betekent dat u Monero met Ether kunt kopen.waar altcoins te kopen
 4. De volgende stap is om in te loggen op Binance, ga naar “Wallets” en klik op “Storten”. U krijgt een scherm te zien waarin u het token kunt selecteren dat u wilt storten. In dit geval is ETH.

  beste manier om altcoins te kopen

 5. Aan de rechterkant ziet u het adres van uw Ethereum-portemonnee op Binance. U moet uw ETH naar deze portemonnee overzetten. Kopieer het adres naar je klembord.

  binance aanbetaling

 6. Ga nu terug naar de beurs of portemonnee waar u oorspronkelijk USD naar ETH hebt geconverteerd. In dit voorbeeld gebruik ik Uphold. Klik op het dashboard op uw ETH-kaart en selecteer vervolgens ‘Verzenden naar cryptocurrency of Utility Token’.

  hoe te gebruiken

 7. Scroll naar beneden tot je “Ether (ETH)” ziet en klik daar.
 8. Plak het portefeuilleadres dat u uit Binance hebt gekopieerd in het eerste veld, typ de hoeveelheid ETH die u wilt verzenden en bevestig. De overdracht begint en zou binnen enkele minuten moeten zijn voltooid.

  beste site om altcoins te kopen

 9. Terug op Binance, klik op “Echanges” en vervolgens op “Basic” in het bovenste lint. U krijgt een handelsscherm te zien. Klik in de rechterkolom op “ALTS” en vervolgens op “ETH” om alle etherhandelsparen te zien. Scroll naar beneden totdat u het handelspaar “XMR / ETH” vindt en klik erop. Je ziet nu een soortgelijk handelsscherm voor het monero / ether-paar. Vanaf hier kunt u zowel XMR kopen met ETH als XMR verkopen voor ETH.

  hoe altcoins te kopen op binance

Gevolgtrekking

Altcoins kopen met USD kan een eenvoudig proces zijn, maar het kan ook complexer zijn. Het hangt allemaal af van het specifieke token dat u wilt kopen. Voor de belangrijkste altcoins, zoals Ethereum, Litecoin, BAT of EOS, is directe aankoop een optie, en er zijn uitwisselingen (zoals Coinbase of Kraken) en e-wallets (zoals Uphold of Skrill) waarmee je dat gemakkelijk kunt doen. Voor minder bekende altcoins moet je naar uitwisselingen met alleen cryptovaluta gaan, zoals Binance of Bittrex, nadat je een eerste fiat-naar-cryptoconversie hebt uitgevoerd. Dat sluit het af voor deze gids over het kopen van altcoins met USD. 

Zorg ervoor dat u hieronder een opmerking achterlaat met eventuele vragen of feedback!

Zie ook: Beste cryptocurrency onder een cent

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me