Bitcoins kopen met contant geld bij Walmart [2021 bijgewerkt]

Bitcoin is een gedecentraliseerde digitale valuta die wordt aangedreven door een enorm, gedistribueerd netwerk van computers. Tegenwoordig is het een integraal onderdeel geworden van het leven van mensen waar het koffie kan kopen of producten van kan kopen Walmart. De vraag is nu dat het mogelijk is om Bitcoin te kopen bij Walmart. 

Vroeger kon je Bitcoins kopen op transacties, maar die dagen zijn een verre herinnering. Momenteel kunt u ze kopen op een groot aantal plaatsen die worden verkocht in winkels in de buurt. Je kunt ze zelfs bij Walmart krijgen. 

Het kan heel goed een verwarrende cyclus zijn voor het geval je nieuw bent in het spel. Probeer niet te stressen, we staan ​​voor u klaar. Hieronder vindt u stapsgewijze instructies om uw eerste transactie stressvrij uit te voeren.

Bitcoin kopen bij een Walmart is misschien niet zo eenvoudig, maar het is mogelijk. Om Bitcoin een fiat-vervangende valuta te laten zijn, moeten mensen het in de winkel gaan kopen in plaats van het in te wisselen. 

In dit artikel zal het de lezers laten zien hoe ze bitcoin met contant geld kunnen kopen en hoe hun winkel kan veranderen in een plek waar ze gemakkelijk Bitcoins kunnen kopen.

SNELGIDS: Bitcoin kopen met contant geld op Walmart 1. Maak een account aan en log in op P2P-uitwisseling op LocalBitcoins

2. Eenmaal binnen navigeert u naar de optie Snel kopen.

3. Wijzig de betalingsmethode in Walmart 2 Walmart.

4. Blader door de lijst met verkopers en selecteer er een.

5. Maak een afspraak over de verkoopvoorwaarden.

6. Betaal contant op een Walmart-verkooppunt met Walmart 2 Walmart om de betaling over te maken aan de verkoper.

Waar en hoe kan ik Bitcoins met contant geld kopen?

Bitcoins kopen met contant geld bij Walmart

Peer-to-peer handelsplatforms met Walmart2Walmart Money Transfer

Het eerste dat u hoeft te doen, is een verkoper zoeken op een van deze sites, LocalBitcoins, Paxful, of LocalCryptos, bereid om een Walmart2Walmart overschrijving. We raden LocalBitcoins, Paxful en LocalCryptos aan omdat ze een escrow-service bieden die een redelijk veilige locatie biedt om bitcoins te kopen en verkopen.

Als u deze services gebruikt, moet u op de hoogte zijn van uw spel en opletten voor oplichters. Zoek naar gebruikers met een goede reputatie die ook een groot aantal transacties hebben uitgevoerd. De premie voor het gebruik van deze service is duur.

Alle servicegebruikers verkopen ver boven de marktwaarde, toegekende kopers bieden ook aan om ver onder de marktwaarde te verkopen, dus het draait allemaal om het timen van de markt.

Zodra u een verkoper heeft geselecteerd en u zich heeft gecommitteerd aan de handel, moet u naar Walmart gaan en de aanbetaling of Walmart2Walmart-geldoverdracht doen en wachten, BTC zou kort na ontvangst van de betaling op uw rekening moeten worden vrijgegeven..

Walmart functioneert net als een transferagent en is niet verantwoordelijk voor hoe u uw geld uitgeeft. Geen van beide partijen hoeft een account bij Walmart aan te maken om geld over te maken en ontslaat Walmart dus van alle verantwoordelijkheden van de klant als u wordt opgelicht. Walmart vereist ook niet dat u zich aanmeldt als klant en akkoord gaat met een soort contract.

Bitcoin ATM en Walmart

Bitcoins kopen met contant geld bij Walmart

Bitcoin-geldautomaten

Stel dat u contant geld heeft en bereid bent het huis te verlaten. Bitcoin-geldautomaten zouden uw volgende beste stap zijn, bitcoin kopen met contant geld. Bitcoin-geldautomaten zijn overal in de VS beschikbaar en er duiken er constant overal op.

Helaas heeft u een staatsidentificatiekaart nodig voor uw KYC-verificatie en een mobiele telefoon om bitcoin te kopen. U kunt er altijd voor kiezen om een ​​prepaid-telefoon te gebruiken, waardoor uw identiteit verder verborgen blijft.

Voor de rest van de wereld is het gebruik van een bitcoin-geldautomaat (BATM) heel eenvoudig. Je zal nodig hebben; contant geld, een mobiele telefoon en misschien een mobiele portemonnee. Pas als voorzorgsmaatregel op voor de papieren portemonnees die door de BATM’s worden gedrukt. Iemand kan het gemakkelijk scannen en uw BTC stelen.

Op de locaties van BATM kan CCTV zijn geïnstalleerd die de papieren portemonnee kan bekijken en u aan mogelijke risico’s blootstelt. 

Je zou het ook kunnen verliezen of zelfs per ongeluk met andere bonnetjes kunnen weggooien. Om deze reden raden we een mobiele portemonnee aan. U kunt uw mobiele portemonnee zoals Wasabi portemonnee of Samourai portemonnee naar een hardware wallet voor extra veiligheid.

Bewaar uw cryptocurrencies niet in een brandende portemonnee. Het zou het beste zijn als u altijd een hardwareportefeuille in uw beveiligingsmix had. De beveiligingsvoordelen wegen ruimschoots op tegen het ongemak van het gebruik ervan.

Het gebruik van een bitcoin-geldautomaat heeft ook een premie en u betaalt hoger dan de spotprijs van BTC. Dit is een redelijk compromis voor de beveiliging, aangezien u niet te maken heeft met een cryptocurrency-uitwisseling en minder snel besmette munten krijgt.. 

Bitcoin-geldautomaat bij Walmart 

Het verkrijgen van bitcoin in Walmart met BATM is nog niet beschikbaar. Walmart heeft momenteel geen fysieke bitcoin BATM’s en ze plaatsen geen inwisselbare bitcoin-vouchers op hun loketten.

Dit betekent dat u in plaats daarvan niet rechtstreeks bitcoin van Walmart kunt kopen, u kunt bitcoin bij Walmart kopen met behulp van hun financiële apparaten. Het Walmart2Walmart-geldoverdrachtsysteem biedt een manier om contant geld en in bitcoin te verzilveren, zoals we eerder hebben besproken.

Met het snel toenemende aantal BATM’s is de kans groot dat er een opduikt op de Walmart die het dichtst bij u in de buurt is. 

Walmart-cadeaubon om Bitcoins te kopen

Walmart ondersteunt dit type transactie niet. Als een gebruiker een extra Walmart-cadeaubon heeft, kan hij iemand zoeken die Bitcoins heeft en deze met de gebruiker delen. Als ze het allebei eens zijn en er is een deal voor het uitwisselen van Walmart-kaarten met BTC. Het is een win-winsituatie voor beide.

Fysieke ontmoeting

Het enige alternatief is om iemand te vinden die wil ruilen. Mensen ontmoeten met wie u online chat, is over het algemeen geen goed idee. Door geld in een vergadering te betrekken, wordt het nog onveiliger. Zelfs als je elkaar zou ontmoeten op een politiebureau of een drukke locatie, zouden we het nog steeds niet aanbevelen, maar dat zou een goed begin zijn.

Goederen ruilen voor contant geld

Als je bitcoin zou moeten kopen met Walmart-cadeaubonnen, zou je eerst naar een pandjeshuis kijken om te zien wat de minste waarde verliest. Koop die dingen met de cadeaubonnen bij Walmart en verkoop die dingen vervolgens bij het pandjeshuis.

U zou dan de opbrengst van de verkoop nemen en het geld gebruiken bij een bitcoin-geldautomaat. U kunt ook uw vrienden en familie vragen om de cadeaubonnen bij u te kopen en vervolgens een bitcoin-geldautomaat gebruiken om bitcoin te kopen.

Hoewel we denken dat het een geweldig idee is om iedereen over bitcoin en het gebruik ervan te vertellen, denken we om veiligheidsredenen niet dat het een goed idee is om mensen te vertellen dat je bitcoin bezit..

Online peer-to-peer

Naast alle bestaande services, kun je nu ook Walmart Gift Card gebruiken om bitcoins op Paxful te kopen. Paxful maakt het kopen van BTC met Walmart Gift Card een stuk eenvoudiger. Betaal met Walmart Gift Card om bitcoin in uw Paxful-portemonnee te hebben zodra de transactie is geverifieerd.

U kunt ofwel kopen bij een van de vele aanbiedingen die door leveranciers worden vermeld voor het verkopen van hun BTC met behulp van Walmart Gift Card, of uw eigen aanbieding maken om uw bitcoin in Walmart Gift Card-saldo te verkopen. Bij Paxful kunnen leveranciers hun eigen tarieven bepalen en hun marges bepalen. Selecteer de aanbieding die het beste bij u past terwijl u aanbiedingen koopt en maakt met de beste kans op conversie.

Bitcoins kopen met contant geld bij Walmart

Bitcoins kopen met prepaidkaarten?

Dit hangt af van de prepaidkaart, maar je zou Local Bitcoins, Paxful of LocalCryptos kunnen gebruiken. Dit zou onze voorkeur hebben voor privacymethode. Een prepaidkaart en een prepaid-telefoon bieden de koper de meeste anonimiteit. Dit hangt af van het bedrag waarin u transacties uitvoert en van welke service u gebruikmaakt.

Als u op dat moment geïnteresseerd bent in de beste manier om Bitcoin te kopen met een vooraf geladen kaart, zult u zich op dat moment met plezier realiseren dat talrijke stadia die Visa en Mastercard erkennen dit alternatief bieden..

Bitcoin Revolution beweert normaal te helpen bij het betreden van de cryptomarkt via een gemechaniseerde crypto-uitwisseling. 

Voorgeladen kaarten zijn niet hetzelfde als betaalpassen, omdat ze niet zijn gekoppeld aan uw financiële administratie. Met vooraf geladen kaarten kunt u goederen of administraties kopen met contant geld dat u tot nu toe op de kaart hebt gestapeld. 

Ongeacht of deze strategie voor het beveiligen van Bitcoins niet de meest gangbare is, er zijn een aantal administraties die u in staat stellen om de munten te kopen met behulp van vooraf geladen kaarten.

Bitcoins kopen met contant geld bij Walmart

Gevolgtrekking

Nu je weet hoe je bitcoins contant kunt kopen bij Walmart. De volgende vraag is: moet u bitcoin kopen bij Walmart? We denken van niet, maar dit betekent niet dat dit niet de beste manier van handelen voor u is. Het gebruik van de systemen en tools die beschikbaar zijn in het bitcoin- en cryptocurrency-ecosysteem kan gevaarlijk zijn.

Dit hoeft echter niet uw ervaring te zijn als u wat onderzoek doet en ziet hoe mensen zijn opgelicht, welke services worden aangeboden en of die services werken met uw risicoparameters.

Je zult een geweldige tijd hebben met het gebruik van het crypto-ecosysteem. Alles is vanaf het begin ontworpen met het oog op veiligheid. Anonimiteit is ook beschikbaar als u weet hoe u de beschikbare tools moet gebruiken. We raden veel lezen aan, te beginnen met Mastering Bitcoin. Als dat niet jouw snelheid is, kun je The Little Bitcoin Book of The Bitcoin Standard lezen, waarin de economie van bitcoin wordt onderzocht.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me