Electroneum kopen met Coinbase – [ETN Buyers Guide]

Cryptocurrencies hervormen de wereldeconomie en er zijn nu duizenden verschillende munten beschikbaar, waarvan er bijna elke dag meer verschijnen. Een van deze nieuwe cryptocurrencies waar je misschien van hebt gehoord, is Electroneum, het mobielgerichte token. Als het uw aandacht heeft weten te trekken, vraagt ​​u zich misschien af ​​”hoe u Electroneum kunt kopen met Coinbase

Er zijn twee dingen waar u op moet letten voordat u begint: ten eerste vermeldt Coinbase Electroneum niet, dus u kunt het daar niet kopen. Ten tweede biedt geen enkele beurs ETN / fiat-handelsparen, dus net als bij het kopen van de meeste andere altcoins, kunt u Electroneum alleen kopen met andere cryptocurrencies. Dit betekent dat er geen manier is om Elecontroneum te kopen met een enkele account. Maar maak je geen zorgen. Het is niet zo moeilijk als het klinkt. 

In dit artikel laat ik je zien hoe je Electroneum kunt kopen met Coinbase. 

Bitcoin of Ethereum kopen bij Coinbase

1.- Ik neem aan dat je al een Coinbase-account hebt, als je dat nog niet hebt gedaan, kun je deze aanmaken hier. Het duurt slechts 10 minuten en als je eenmaal een account hebt, ben je klaar om te gaan. 

2.- Log in op uw Coinbase-account en klik op “Kopen verkopen”

Hoe Electroneum te kopen met Coinbase

3.- U kunt Electroneum kopen met Bitcoin, Ethereum of Litecoin, dus u kunt op een van deze klikken. Aangezien ETN / BTC- en ETN / ETH-handelsparen echter beschikbaar zijn op veel meer beurzen, kiest u een van die. 

4.- Typ het bedrag van Bitcoin of Ether dat u wilt kopen en selecteer vervolgens de fiat-portemonnee waarin uw geld staat (USD of euro’s, enz.).

5. – Nadat alles in orde is, klikt u op “Bevestig aankoop” om uw bestelling af te ronden.

6.- Zodra uw aankoop is voltooid, kunt u de Bitcoin of Ether die u zojuist hebt gekocht in uw Coinbase-portemonnee zien. U kunt uw portemonnee vinden door op de “Accounts” tabblad aan de bovenkant van het scherm.

Oké, nu hebben we onze Bitcoins of Ethereum bij Coinbase … Wat is de volgende stap?

Waar ik Electroneum kan kopen?

Omdat Electroneum-munt een vrij nieuwe cryptocurrency is, zijn er niet zoveel uitwisselingen om uit te kiezen. U kunt beslissen om te kiezen op basis van de handelsparen, het marktvolume, de kosten of hoe bekend of veilig de uitwisseling is. Op het moment van schrijven zijn er 16 beurzen die Electroneum vermelden. Drie van de bekendste zijn hieronder opgesomd:

Kucoin

Kucoin is opgericht in 2017 en is gevestigd in Hong Kong. Er zijn meer dan 70 verschillende cryptocurrencies vermeld, waaronder Electroneum. 

Kucoin is een erg populaire beurs. De site is niet alleen behoorlijk gebruiksvriendelijk, maar biedt ook echt goede tarieven; transacties kosten 0,1% en er zijn geen kosten verbonden aan stortingen. Er zijn echter opnamekosten. Het percentage varieert afhankelijk van het token dat u wilt opnemen. 

Kucoin heeft ook een zeer goede klantenservice. Gebruikers kunnen ondersteuning krijgen via telefoon, e-mail en livechat. Dit scoort het ook enkele punten bij de nieuwelingen.

Cryptopia

Cryptopia is gevestigd in Nieuw-Zeeland en bestaat al sinds 2014. Ze vermelden meer dan 500 verschillende cryptocurrencies, waardoor het een van de grootste beurzen is die Electoneum aanbiedt.. 

Cryptopia staat fiat-valutahandel toe, maar alleen in Nieuw-Zeelandse dollar, overgemaakt van een Nieuw-Zeelandse bankrekening. Gebruikers die niet in Nieuw-Zeeland zijn gevestigd, kunnen gratis cryptocurrencies zoals Ethereum storten.

De handelskosten zijn 0,2% op de munt die u verkoopt.

Cryptopia heeft geen geavanceerde functies, wat niet al te populair is bij energiehandelaren. Maar het maakt de site wel gebruiksvriendelijker. 

Ondersteuningsopties zijn beperkt op Cryptopia. Ze bieden geen livechat of telefoontjes. Als u problemen ondervindt, moet u een supportticket op hun website plaatsen.  

Qryptos

Qryptos is gemaakt in 2017. Het biedt een scala aan geavanceerde tools voor ervaren cryptohandelaren, maar is niet de meest beginnersvriendelijke uitwisseling. 

Net als de andere beurzen is er geen ondersteuning voor fiat-valutastortingen, dus u zult uw portemonnee met cryptocurrency moeten financieren.

Elke transactie heeft een vergoeding van 0,15%.

Het nadeel voor Electroneum is dat Qryptos op het moment van schrijven van dit artikel een zeer laag handelsvolume heeft voor ETN-tokens, dus je zou kunnen overwegen om Kucoin of Cryptopia te gebruiken. 

Dus als je een nieuweling bent, kun je beginnen met Kucoin of Cryptopia, als je deze beide onder de knie hebt, kun je een gokje wagen op Qryptos en een handelsmeester worden! 

Nu zijn we klaar om wat Electroneum te kopen!

Hoe Electroneum te kopen

De favoriete keuze van veel gebruikers is Kucoin, dus ik ga je stap voor stap meenemen om Electroneum hier te kopen (Het proces op Cryptopia en Qryptos lijkt erg op elkaar, verandert hier en daar een paar dingen en voegt nieuwe functies toe voor gevorderde handelaren​. 

Koop Electroneum met Kucoin

1.- Ten eerste moet je een Kucoin-account openen, het is supergemakkelijk en kost niet veel tijd. Je kunt het hier

2.- Zodra u een account heeft, logt u in en doorloopt u het “dollar” pictogram en klik vervolgens op het “Stortingsknop” 

waar kan ik electroneum kopen

3.- Een goed nieuws hier is dat je een voorgeselecteerde Kucoin Shares ziet (een goede functie waarmee we gemakkelijk op de site kunnen bewegen) en dan hoef je alleen maar op Bitcoin of Ethereum te klikken. 

wissel usd uit naar electroneum

4.- Nadat u voor Bitcoin of Ethereum heeft gekozen, wordt u gevraagd of u zeker weet dat u het gekozen activum wilt storten. Wanneer u op bevestigen klikt, krijgt u uw Kucoin-stortingsadres voor de geselecteerde crypto te zien. 

Oké, nu zijn we bijna klaar, heb geduld en ga door. 

5.- Nu moet u naar uw Coinbase-account gaan, inloggen en naar de “Accounts”En klik op het “verzendknop” voor elke cryptocurrency die u heeft gekozen.

Hoe Electroneum te kopen met Coinbase

6.- Plak je Kucoin-stortingsadres (het adres dat in stap 4 is gemaakt) in het “ontvanger”Wallet adresvak en voer het bedrag aan crypto in dat u wilt opnemen.

7. – Klik op Doorgaan en hier afronden. Uw Bitcoin- of Ethereum-storting wordt binnen enkele minuten op uw Kucoin-saldo weergegeven. 

Nu is het eindelijk tijd om wat Electroneum te kopen. Yai! 

8.- Ga terug naar de Kucoin-pagina en selecteer “Markten”  Zorg ervoor dat u de cryptocurrency (Bitcoin of Ethereum) heeft geselecteerd die u wilt verhandelen voor Electroneum (ETN) en typ vervolgens ‘ETN’ in het zoekveld. Dan zie je de markt verschijnen, klik erop om naar het handelsscherm te gaan.

9.- In het zwarte handelsscherm moet u uw tweefactorauthenticatiecode invoeren om te beginnen met handelen (u krijgt deze code wanneer u uw Kucoin-account verifieert).

10.- U wordt nu naar het volledige handelsscherm geleid. Het ziet er misschien ingewikkeld uit, maar maakt u zich geen zorgen, u hoeft alleen het aantal ETN’s dat u wilt kopen in te voeren in het “bedrag” box en klik “kopen”.

11.- Vervolgens wordt uw transactie verwerkt en verschijnt uw Electroneum in uw Kucoin-account.

Ja! We hebben eindelijk onze Electroneum! 

Het lijkt een lang proces, maar het is niet zo moeilijk. Zodra u uw accounts bij Coinbase en Kucoin (of een andere uitwisseling) heeft, is het proces om uw Electroneum te krijgen eenvoudig en snel. 

Electroneum prijsvoorspelling

Bij het doen van een investering, of het nu in cryptocurrency is of iets anders, is de grote vraag hoeveel dat activum in de toekomst waard zal zijn. Niemand weet dit natuurlijk met absolute zekerheid. Maar een tool riep technische Analyse om weloverwogen, berekende voorspellingen te doen. Bij technische analyse kijkt men naar hoe de prijs van het actief zich in het verleden heeft gedragen en of het bedrag van het verhandelde actief stijgt, daalt of stabiel blijft. Al deze informatie stelt iemand in staat om te proberen de toekomst te voorspellen. In het verleden werd technische analyse met de hand gedaan, met behoorlijk wat giswerk en onderbuikgevoel. Tegenwoordig beschikken we over technische analysesoftware. Deze programma’s gebruiken de beschikbare informatie en voeren deze door een aantal geavanceerde wiskundige algoritmen om voorspellingen te doen. 

De website uslifed.com maakt en publiceert voorspellingen op basis van technische analysesoftware. Volgens hen zou één Electroneum-token tegen december 2019 ongeveer 0,74 USD waard moeten zijn.

Ze zeggen dat de belangrijkste redenen waarom de prijs van Electroneum zal stijgen, is dat het heel gemakkelijk is om cryptocurrency te begrijpen en te gebruiken met een vrij groot aantal supporters..

Maar de voorspellingen van uslifed.com eindigen niet met 2019. Ze hebben ook voorspellingen gedaan voor 2020. De prijs van Electroneum zal naar verwachting begin 2010 ongeveer 0,81 dollar bedragen en tegen het einde van het jaar ongeveer 1,10 dollar. Als ze de wiskunde doen, betekent dit dat ze voorspellen dat Electroneum tussen nu en december 2020 ongeveer 500 keer in waarde zal stijgen. Hierdoor lijkt ETN een zeer goed alternatief voor langetermijninvesteringen. Ik ben bijvoorbeeld van plan er een paar te kopen en ze te laten wachten op dat rendement op mijn investering.

Zie ook: Beste cryptocurrencies onder een cent

Wissel USD om naar Electroneum

Hoeveel Electroneum is 1 USD?

Volgens walletinvestor.com is dit de omrekeningskoers tot op heden. 

elektroneum prijsvoorspelling

Gevolgtrekking

Je hebt nu geleerd hoe je Electroneum met Coinbase kunt kopen, zelfs als een deel van de aankoop via Coinbase zelf moet gebeuren. Electroneum is een van de opkomende cryptocurrencies die tegenwoordig enige invloed hebben op de markt van de handelaar. Als u geïnteresseerd bent om wat te investeren in deze crypto, ga dan verder. Voorlopig lijkt het redelijk stabiel en veilig. 

Net als bij veel andere cryptocurrencies, kunt u ETN niet rechtstreeks kopen met fiatvaluta. U moet een andere crypto kopen, zoals Bitcoin of Ethereum, die u kunt kopen met USD, euro’s, enz. Op sites zoals Coinbase. Dit betekent dat je naast je Coinbase-account een account nodig hebt op een andere beurs zoals Kucoin of Cryptopia. Met dat alles is het proces vrij eenvoudig. Dus ga je gang, koop wat Electroneum en geniet van de rit! Je kunt hier enkele van onze andere cryptogidsen lezen.

Heeft u vragen of opmerkingen, laat dan hieronder achter!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me