Ethereum (ETH) verkopen voor USD, EUR en CAD [volledige gids]

Ethereum, ontwikkeld aan het begin van 2014, is een geglobaliseerd platform voor cryptocurrency en andere digitale toepassingen dat buitengewoon gemakkelijk te gebruiken is en weinig kennis vereist van software-engineering of computercodering. Hoewel Bitcoin het gebruik van blockchain heeft gepopulariseerd, gebruikt Ethereum ook blockchain om verder te gaan dan het basisgebruik van geldtransacties en een medium te bieden voor de snelle totstandkoming van complexe, geglobaliseerde applicaties. De mogelijkheden voor deze technologie zijn onbeperkt, van elektronisch stemmen tot digitale handelsregulering en nog veel meer. In de gids van vandaag bespreken we hoe u Ethereum voor andere valuta’s kunt verkopen.

Hoe Ethereum te verkopen

De Ethereum-blockchain is gebaseerd op een cryptocurrency die bekend staat als Ether, hoewel deze op een aantal manieren verschilt van Bitcoin. Terwijl Bitcoin zich richt op de mogelijkheid om transacties, aankopen, eigendom en handelsdistributie te volgen in een peer-to-peer-omgeving, is het Ethereum-netwerk sterker geconcentreerd op het hosten van flexibele code voor verschillende interdisciplinaire toepassingen. Ether komt in beeld door niet alleen een rol te spelen als verhandelbare cryptocurrency, maar ook als een methode die door ontwikkelaars wordt gebruikt om hun transactiekosten op het Ethereum-platform te sponsoren. Terwijl andere blockchain-netwerken, zoals Bitcoin, beperkt zijn in hun mogelijkheden, Ethereum is gemaakt voor ontwikkelaars om een ​​onbeperkt aantal programma’s te kunnen maken.

Ethereum Key Metrics

Twee belangrijke componenten spelen een rol in het succes van Ethereum. Allereerst is er weinig ruimte voor fraude of inmenging van derden. Ethereum voert computercodes uit die ‘slimme contracten’ worden genoemd, zelfbesturende systemen die de uitwisseling van digitale wettige betaalmiddelen initiëren zolang aan vaste voorwaarden wordt voldaan. Ten tweede maakt het bestaan ​​van de Ethereum Virtual Machine (EVM), een Turing-software waarmee elke gebruiker de applicatie kan draaien, ongeacht de programmeertaal, het Etherum-netwerk veel operatiever en toegankelijker dan sommige andere blockchain-platforms. Een basiskennis van deze achtergrond is cruciaal om te weten hoe u kunt kopen en verkopen.

Ethereum BlockGeeks

Hoe Ethereum te verkopen: USD

Zoals bij elke cryptocurrency, is kennis die specifiek is voor uw gewenste regio van cruciaal belang. Ethereum verkopen is veel eenvoudiger wanneer het wordt ingewisseld voor fiat-valuta, bijvoorbeeld Amerikaanse dollars. De eerste stap bij elke uitwisseling is om u te registreren bij een platform of programma dat ETH (Ethereum) vermeldt om voor USD te handelen, waarbij u de beschikbare opties zorgvuldig afwegt op basis van onafhankelijke behoeften. Coinbase is een topkeuze voor beginnende gebruikers, met een portfolio dat is ontworpen om alle virtuele valuta’s op één consistente locatie bij te houden, een verscheidenheid aan aangeboden valuta’s, een gebruiksvriendelijke interface, een verzekeringsgarantie en een mobiele app die voor het gemak beschikbaar is. Omgekeerd richt een platform als Kraken zich op de mogelijkheid om gebruikers een breed scala aan functies en lage handelskosten te bieden voor gebruik door handelaren van begin tot eind. Amerikaanse handelaren zouden een platform als Coinmama ook passender kunnen vinden, omdat het gebruikers, ondanks hogere kosten, gemakkelijk in staat stelt digitale valuta te kopen met een creditcard..

Afhankelijk van het gekozen platform moeten gebruikers mogelijk hun identiteit verifiëren voordat ze kopen en verkopen. Het inschakelen van een 2-factor-autorisatie wordt ook aanbevolen, aangezien dit account in valuta handelt en beschermd moet worden. Na verificatie moeten gebruikers hun externe ETH-holdings exporteren naar het netwerkaccount. Zodra deze tegoeden zijn overgedragen, kunnen ze worden verhandeld voor USD en kunnen ze worden opgenomen op een externe rekening. De meeste platforms voorzien hun gebruikers van actuele handelstarieven en andere relevante informatie om hen te helpen bij het maken van de best mogelijke handel. Handels- en opnamekosten verschillen per platform, dus zorg ervoor dat u alle transacties controleert voordat u ze voltooit, evenals de methoden waarmee u geld kunt verhandelen, overboeken en opnemen..

Ethereum naar USD

Hoe Ethereum te verkopen: EUR

Coinbase, Kraken en CEX.IO zijn allemaal platforms die ook beschikbaar zijn voor gebruik bij het verhandelen van ETH naar EUR (euro). Van de drie wordt CEX.IO ten zeerste aanbevolen voor een ETH naar EUR-transactie, gezien het vermogen om solide liquiditeit te bieden en Euro-bankoverschrijvingen snel, betrouwbaar en direct te verwerken. CEX.IO biedt ook directe kaartoverdrachten met een geverifieerde bankkaart, een aanpasbare mobiele app voor het gemak en de mogelijkheid om direct transacties uit te voeren. Hoewel de site een commissie in rekening brengt op basis van de gekozen handelsmethode en het gekozen bedrag, is het gunstig voor actieve handelaren die op zoek zijn naar eenvoud, vanwege de duidelijke afbeeldingen van Europese marktverschuivingen en gemakkelijk te lezen marktgrafieken, perfect voor individuele gebruikersanalyse op basis van presenteerde nauwkeurige gegevens en statistieken.

Voor degenen die in meerdere fiat-valuta’s handelen en zich afvragen hoe ze Ethereum kunnen verkopen voor de verschillende opties in hun portefeuille, is de echte realiteit dat de handel in ETH naar USD en EUR slechts heel weinig verschilt. Er kunnen verschillende platforms nodig zijn, afhankelijk van het platform dat de gebruiker kiest op basis van zijn persoonlijke voorkeuren, maar dit is niet altijd het geval. Waarden kunnen ook verschillen, maar mogelijk niet, afhankelijk van de huidige staat van de markt. Omdat de markten in de Verenigde Staten en Europa zo op elkaar lijken, kunnen de voorschriften ook vergelijkbaar zijn. Het is essentieel dat gebruikers die in beide fiat-valuta’s willen handelen, zich bewust zijn van de verschillen tussen USD en EUR, aangezien ze veel op elkaar lijken.

Hoe Ethereum te verkopen: CAD

Als u eenmaal bekend bent met het proces van het kopen en verkopen van Ethereum, is het leren hoe u Ethereum in Canada verkoopt een even eenvoudig proces. Gebruikers moeten in Canada gebaseerde cryptocurrency-uitwisselingsplatforms verkennen, zoals Coinbase, bitbuy.ca of Quebex, en vertrouwd raken met de voor- en nadelen van elk platform, rekening houdend met details zoals transactiekosten, overdrachtstijd, geaccepteerde betaalmethoden, gemak van gebruik, aankooplimieten en hoe snel handelstarieven en andere gerelateerde marktinformatie op het platform worden bijgewerkt. Gebruikers die geïnteresseerd zijn in een in Canada gevestigde digitale uitwisseling, moeten ook beschikken over een open rekening bij een bank binnen de grenzen van Canada en deze informatie kunnen verifiëren zodra ze een rekening openen op hun platform naar keuze. 

Zoals bij elk platform, kunnen gebruikers ETH, zodra ze naar hun netwerkportefeuille hebben overgebracht, deze in Canada verkopen via transacties op het netwerk. Een andere haalbare, minder formele optie is het gebruik van een programma genaamd LocalEthereum, dat peer-to-peer-handel bevordert en transactiekosten vermijdt. Hoewel niet zo afhankelijk van een systeem van codes om deze transacties uit te voeren, heeft peer-to-peer-handel aan populariteit gewonnen voor fiat en cryptocurrencies vanwege het gebruiksgemak en het gebrek aan extra kosten voor de handelaars..

Dit is nu een goed moment om Ethereum te verkopen?

Omdat Ethereum een ​​cryptocurrency met marktwaarde is, kunnen er continue marktverschuivingen optreden die de huidige handelswaarde snel kunnen veranderen. Daarnaast zijn verkoopprijzen ook enigszins afhankelijk van de valuta waartegen ETH wordt verhandeld, en of deze valuta al dan niet fiat of digitale valuta is. Hoewel Bitcoin nog steeds solide leider is op de markt voor digitale valuta, is Ethereum een ​​zeer nauwe, consistente tweede, met zijn eretitel als het eerste blockchain-netwerk dat het faciliteren van slimme contracten mogelijk maakt. Als zodanig bestempeld worden, geeft aan dat Ethereum niet alleen waardevol is als cryptocurrency, maar ook als een zakelijk, marktgericht actief van meerdere miljarden dollars. Degenen die op zoek zijn naar langetermijninvesteringen, kiezen er steeds meer voor om Ethereum te ondersteunen.

Met dit gezegd zijnde, presteert Ethereum gemiddeld iets boven Bitcoin. Dit komt deels doordat Ethereum de transactieverificatiepercentage van Bitcoin meer dan verdubbelt, en deels vanwege de status van Ethereum als pionier op het gebied van slimme contracten. Als we kijken naar de factoren die analyseren of het momenteel een goed moment is om Ethereum in te kopen, zijn bronnen vanaf eind 2020 optimistisch. Zoals met alle cryptocurrencies, is ETH natuurlijk onderhevig aan snelle ups en downs; het is momenteel echter in opkomst en experts voorspellen dat zelfs een crash snel herstel zal volgen. Met geduld en aandacht voor de marktvoorspellingen en huidige verschuivingen, kan zelfs een beginner binnen een bepaalde tijd een succesvolle investeerder worden.

Is het tijd om ETH te verkopen?

Na een piek in 2018 zit Ethereum weer in de lift. 

Kan ik Ethereum laten uitbetalen aan Paypal-accounts?

Net als bij andere cryptocurrency-transacties, moet Ethereum worden ingewisseld voor Paypal-tegoed met behulp van een online uitwisselingsconversieplatform. Omdat dit een cryptocurrency naar een digitaal gebaseerde valuta-overdracht is, is het vergelijkbaar met het verkopen van Ethereum voor Paypal-tegoed; De wisselkoersen zijn echter nog steeds van toepassing, afhankelijk van het platform dat voor de conversie wordt gebruikt. Bovendien moeten de gebruikelijke factoren goed in overweging worden genomen bij het selecteren van een conversieplatform: gebruiksgemak, transactiekosten, aankooptijd en wisselkoerslimieten. 

Paypal-opnamemogelijkheden zijn zeer gevarieerd. LocalCryptos biedt peer-to-peer-handel die de meeste kosten en bemiddelaars verlaagt, terwijl het volledig zelfbeheersend is en diep gecodeerd voor door de gebruiker gehandhaafde veiligheid. Omgekeerd fungeert een platform als eToro als een makelaar en biedt het accommodatie voor 14 verschillende cryptocurrencies, waaronder Paypal-tegoed. Exmo is een wisselkantoor dat in realtime handelt en tal van uitbetalingsopties biedt. CEX.IO en Coinbase, die eerder in het artikel werden genoemd, bieden onder meer ook Paypal-tegoed aan. LitBit biedt Paypal-uitwisseling voor Europese leveranciers. ALFACashier is een andere optie voor een redelijk standaard uitwisseling. 

ETH verhandelen naar PayPal

Gevolgtrekking

Als tweede na Bitcoin, met een veel uitgebreider, innovatiever, door gebruikers ontwikkeld, blockchain-ondersteund platform en een optimistische kijk op de toekomst, is er geen betere tijd dan nu om in Ethereum te investeren. De aanbevelingen in dit artikel brengen geïnteresseerde partijen een stap dichter bij verdere kennis van de interne werking van de opkomende cryptocurrency-handel..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me