Hoe cryptocurrency te kopen op Hawaï

Sinds cryptocurrency exchange Coinbase in 2018 haar activiteiten op Hawaï stopte, zijn er veel vragen geweest over waar de cryptohandel in de staat naartoe gaat. Sommigen hebben zich zelfs afgevraagd of de wet op de bitcoin in Hawaii de handel in cryptovaluta zelfs illegaal heeft gemaakt. Als je je afvraagt ​​hoe je cryptocurrency op Hawaï kunt kopen, lees dan verder.

Is Bitcoin nu illegaal in Hawaï??

Zeker niet. Bitcoin Mijnbouw, bezit van, handel in en zakendoen met bitcoin en andere cryptocurrencies zijn nog steeds legaal in Hawaï. De staat haalt veel inkomsten uit toeristen die uit Azië komen, onder wie het gebruik van cryptocurrency vrij wijdverspreid is, dus het is logisch dat Hawaï het gebruik van cryptovaluta niet verbiedt. Er zijn zelfs verschillende bitcoin-geldautomaten geïnstalleerd. Dus nee. Het is op geen enkele manier illegaal.

Dus wat is er gebeurd met Coinbase?

Coinbase vroeg al in 2014 een vergunning aan om in Hawaï te opereren en begon kort daarna met operaties in de staat. De cryptocurrency-wetten in Hawaii zijn sindsdien echter veranderd. Eind 2017 maakte de Hawaii Division of Financial Institutions bekend dat er nieuwe regelgeving van kracht zou worden. Volgens deze voorschriften moet elke operator van digitale valuta (inclusief crypto-uitwisselingen) voldoende reserves aanhouden om alle activa van inwoners van Hawaï te dekken. Deze reserves zouden in liquide middelen moeten zijn. Aangezien Hawaï cryptocurrencies niet als liquide activa beschouwt, zouden de reserves van de exploitant in contanten moeten zijn.

Vanaf nu zou dit betekenen dat Coinbase voor elke bitcoin die door een inwoner van Hawaï wordt gehouden, een reserve van 9500 dollar zou moeten aanhouden. Als 150.000 inwoners (slechts 0,1% van de bevolking van de staat) elk 1 BTC zouden bezitten, zou Coinbase gedwongen worden om een ​​reserve van iets meer dan 1,4 aan te houden. miljard dollars.

Coinbase verklaarde dat deze voorschriften veel te streng zijn en niet praktisch zijn voor welk type valuta-exploitant waar ook ter wereld en dat ze er niet aan zouden kunnen voldoen, dus stopten ze hun activiteiten in de staat.

De cryptocurrency-wetten in Hawaii hebben de handel in cryptovaluta in de staat niet illegaal gemaakt. Ze hebben zojuist zeer onpraktische voorwaarden gecreëerd voor uitwisselingen.

Als u na het lezen van de bovenstaande informatie denkt dat het antwoord op het kopen van cryptocurrency op Hawaï een solide ‘u kan niet’ is, dan heeft u het mis. Het is eigenlijk vrij simpel. Maar u kunt Coinbase niet gebruiken. In plaats daarvan gebruiken we een Coinbase-alternatief.

Welke alternatieven van Coinbase zijn er voor Hawaii?

Er zijn verschillende crypto-uitwisselingen, zowel in de VS als internationaal, die inwoners van Hawaï kunnen gebruiken om cryptocurrency te kopen. Kraken, Bitstamp, Gemini en Coinmama zijn allemaal beschikbaar. Peer-to-peer crypto-handelssites zoals Localbitcoins.com zijn ook een optie. Ten slotte bieden sommige aanbieders van e-portemonnees, zoals Skrill en Uphold, de mogelijkheid om verschillende crypto-tokens te kopen.

Zie ook: De beste cryptocurrency onder een cent waard om te kopen

Hoe cryptocurrency te kopen in Hawaï

Laten we aannemen dat u enkele Ripple (XRP) -tokens wilt kopen. Ik zal je een stapsgewijze handleiding geven over hoe je Ripple in Hawaï kunt kopen met Uphold.

1. Uw Uphold-account aanmaken en financieren:

Uphold is eigenlijk een e-wallet-oplossing. In dit opzicht is het vergelijkbaar met PayPal. Maar in tegenstelling tot zijn bekendere concurrent ondersteunt Uphold ook cryptocurrency-operaties. Het is misschien niet de optie met de laagste transactiekosten, maar de interface – hoewel ongebruikelijk voor een crypto-uitwisseling – is zeer gebruiksvriendelijk en biedt snelle, betrouwbare transacties.

Als u geen Uphold-account heeft, kunt u een gratis account aanmaken door te klikken hier. Nadat u het account heeft aangemaakt, moet u het verifiëren om het meeste uit uw Uphold te halen. Verificatie is eenvoudig en u hoeft alleen een foto van een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs en een selfie te verstrekken.

Als u inlogt op uw account, ziet u verschillende “kaarten” op uw dashboard. Deze kaarten zijn vergelijkbaar met de verschillende wallet-adressen die u op andere beurzen heeft, dus u heeft een “Dollar-kaart”, een “Bitcoin-kaart”, een “Ripple-kaart” enzovoort..

Hoe cryptocurrency te kopen op Hawaï

 1. Onze eerste stap is het financieren van uw USD-kaart. Klik op “Geld toevoegen”
 2. Er zijn vier opties om geld op uw USD-kaart te storten: vanaf een Amerikaanse bankrekening, vanaf een Euro-bankrekening via SEPA, vanaf een creditcard / betaalpas of met crypto. Klik op “van Amerikaanse bankrekening”.

  hawaii bitcoin-wet

 3. Vul de vereiste informatie in, accepteer de algemene voorwaarden en klik op “Aanmaken”. Merk op dat het veld “Geef deze rekening een naam” is, zodat u een naam kunt selecteren die u gemakkelijk kunt identificeren, voor het geval u meerdere bankrekeningen aan uw aangehouden rekening koppelt. De naam op de bankrekening zelf moet overeenkomen met de naam op uw aangehouden rekening. Zodra de rekening is gekoppeld, kunt u deze als optie selecteren bij het toevoegen van geld aan uw USD-kaart. Overdrachten nemen ongeveer 5 werkdagen in beslag.

  hawaii cryptocurrency-wetten

2. Cryptocurrency kopen met USD op Uphold

 1. Zodra het geld op uw kaart staat, is het tijd om uw Ripple-tokens te kopen. Stel dat u voor 20 dollar aan XRP wilt kopen. Ten eerste moet u ook de kaarten maken voor de tokens die u wilt kopen. Om uw Ripple-kaart te maken, klikt u op “Kaart / valuta toevoegen” in uw dashboard. Geef uw kaart een naam, selecteer ‘XRP’ in de vervolgkeuzelijst en klik vervolgens op ‘Maken’.

  koop crypto met handhaving

 2. Ga nu terug naar uw dashboard, klik op uw USD-kaart, zoals voorheen, en u wordt naar hetzelfde scherm geleid waar u uw account vandaan heeft gekoppeld. Maar nu, in plaats van op “Geld toevoegen” te klikken, klikt u op “Verzenden om kaart te behouden”. Het volgende scherm verschijnt:

  coinbase alternatief hawaii

 3. Selecteer uw Ripple-kaart in de vervolgkeuzelijst. Typ vervolgens het bedrag dat u wilt kopen (in USD). U krijgt het huidige tarief, de vergoeding en het uiteindelijke bijgeschreven bedrag te zien. Als alles naar wens is, klikt u op “Bevestigen” en de transactie wordt binnen enkele seconden voltooid. Proficiat! Je hebt nu je Ripple gekocht.

Het doorlopen van crypto-uitwisselingen zoals Kraken of het vinden van een peer op Localbitcoins.com zijn ook vrij eenvoudige procedures.

Ten slotte…

Zelfs als cryptocurrency-wetten voorwaarden hebben gecreëerd die sommigen misschien onpraktisch of te beperkend vinden, is cryptohandel nog steeds volledig legaal in Hawaï. Mogelijk kunt u Coinbase niet gebruiken nadat ze zich uit de staat hebben teruggetrokken, maar er zijn verschillende goede opties voor u beschikbaar. Aanbieders van e-portemonnees zoals Uphold zijn een goede plek om te beginnen.

Laat het ons weten als u vragen heeft over het kopen van cryptovaluta op Hawaï!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me