Hoe u in 2021 Bitcoin met PayPal kunt kopen

Bitcoin en cryptocurrency hebben de wereld stormenderhand veroverd. Winkelen met Bitcoin en andere cryptocurrencies heeft veel voordelen dan het gebruik van een bankpas of creditcard. Voor online aankopen zijn cryptocurrencies veilig; ze houden uw transacties online anoniem en stellen u in staat wereldwijd online te winkelen.

Hoewel er een paar extra stappen nodig zijn om uw lokale valuta in Bitcoin om te zetten, moet u leren hoe u Bitcoin kunt kopen PayPal kan het proces gemakkelijker maken en tegelijkertijd een extra beschermingslaag toevoegen. In dit artikel zullen we precies leren hoe u PayPal kunt gebruiken om Bitcoin en andere cryptocurrencies te kopen en geweldige resultaten zien..

SNELLE GIDS: Bitcoin kopen met PayPal

  1. 1. Maak uw Paypal-account aan als u er nog geen heeft.
  2. 2. Onderzoek Bitcoin-uitwisselingssites die Paypal accepteren.
  3. 3. Meld u aan en voltooi de noodzakelijke verificatie om de Bitcoin-uitwisselingssite te gebruiken.
  4. 4. Stel een Bitcoin-portemonnee in om uw cryptocurrency te bewaren
  5. 5. Geef de transactie de tijd voordat de munten in uw portemonnee terechtkomen

Ga naar Paypal

Bitcoin kopen met PayPal?

Er is hier veel verwarring over. In het verleden was het helemaal niet mogelijk om PayPal te gebruiken om Bitcoin te kopen. De meeste sites wilden directe bankgegevens om aan de slag te gaan. Een paar zouden met creditcards werken. Lange tijd werkte geen van de gebruikelijke cryptocurrency-uitwisselingssites met PayPal.

Met de stijging van Bitcoin en de populariteit van cryptocurrencies als geheel, hebben veel uitwisselingssites PayPal als betaalmethode toegevoegd. Het is eenvoudig te gebruiken en voegt een extra beschermingslaag toe voor degenen die online anoniem willen blijven. Het is relatief eenvoudig om beurzen te vinden die het vandaag gemakkelijk maken om Bitcoin met PayPal te kopen.

De beste sites om Bitcoin te kopen met PayPal

Als u wilt leren hoe u Bitcoin met PayPal kunt kopen, moet u de juiste websites kiezen om dit voor elkaar te krijgen. Verschillende uitwisselingssites accepteren momenteel PayPal voor betaling, waardoor er meer veiligheid is wanneer u de betaling voltooit.

De onderstaande tabel laat zien hoe u Bitcoin met Paypal kunt kopen.

Waar Bitcoin kopen met Paypal?

Naam Deposit Methode Kopen
Paxful

Bitcoin kopen met PayPal (Paxful)

  • Paypal
Beoordeling: 5

Ga naar Kopen

eToro

Bitcoin kopen met PayPal (eToro)

  • Paypal
Beoordeling: 5

Ga naar Kopen

Lokale Bitcoin

Bitcoin kopen met PayPal (localbitcoin)

  • Paypal
Beoordeling: 5

Ga naar Kopen

Crpyto.com

Bitcoin kopen met PayPal (Crypto.com)

  • Paypal
Beoordeling: 5

Ga naar Kopen

Bitcoin Exchange met PayPal

Het is mogelijk om een ​​Bitcoin-uitwisseling te doen via PayPal, hoewel deze methode een paar extra stappen kan kosten in vergelijking met het gebruik van uw bankrekening of een andere methode. Voor dat extra beveiligingsniveau is het echter eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.

De stappen die u moet volgen om een ​​Bitcoin-uitwisseling met PayPal te voltooien, zijn onder meer:

Meld u aan voor een PayPal-rekening

Als u nog geen PayPal-account heeft, is het tijd om u aan te melden. U heeft enkele persoonlijke gegevens nodig, zoals uw naam en adres. U moet ook een financieringsbron aansluiten, zoals een creditcard of bankgegevens. Dit kan enkele dagen duren. Als u dit account heeft, is deze stap voltooid.

1. Bezoek de hoofdpagina voor PayPal

Hoe bitcoin te gebruiken met Paypal

2. Klik op de knop Aanmelden in de rechterbovenhoek van dat scherm en kies een persoonlijk of zakelijk account.

3. Vul de nodige informatie in en wacht tot de beveiligingscode naar u wordt verzonden. Ga akkoord met de voorwaarden en je hebt je account.

Meld u aan voor uw handelsplatform

U moet zich registreren bij een makelaarsdienst of een handelsplatform dat Bitcoin en andere cryptocurrencies verkoopt. Er zijn veel van deze beschikbaar waarmee de gebruiker voor de online valuta met PayPal kan betalen. Kies een van deze opties om het u gemakkelijker te maken.

Stel een Bitcoin-portemonnee in

Het zou het beste zijn als u een portemonnee had om uw cryptocurrency in te bewaren. U kunt Bitcoin niet afdrukken en meenemen zoals u kunt met geld van de bank. U hebt een beveiligde online portemonnee nodig om het geld vast te houden totdat u het gebruikt of inwisselt.

Zodra het geld in uw portemonnee zit, bent u vrij om het overal te gebruiken waar deze cryptocurrency wordt geaccepteerd. Als u investeert, houdt u het geld daar totdat u de gewenste stijging ziet, en ruilt u het vervolgens weer in, zodat de winst op uw PayPal-rekening blijft staan..

Bitcoin kopen met een creditcard

U kunt dit op verschillende manieren doen. Als je bij PayPal wilt blijven, maar met je creditcard wilt betalen in plaats van met je bankrekening, stel dan je PayPal-account in om dit te doen.

Ga naar uw betalingsopties en kies ervoor om een ​​creditcard te koppelen.

Voeg de nodige informatie voor uw creditcard toe.

Kies dit als de primaire betaalmethode.

Koop de Bitcoin die u wilt gebruiken

Zodra de verificatie is voltooid, zal het geld dat u wilt financieren, elke keer dat u meer Bitcoin koopt via de juiste uitwisselingssite, van uw creditcard komen..

Al het geld dat u verdient door het inwisselen van de Bitcoin, gaat naar uw PayPal-fondsen en u kunt ervoor kiezen om het terug op de kaart te zetten of naar uw lopende rekening te verplaatsen..

Een creditcard gebruiken op de beurs om Bitcoin te kopen

Als u van plan bent om rechtstreeks door de uitwisseling te gaan zonder PayPal te gebruiken, is het ook mogelijk om uw creditcard te gebruiken. U moet het betalingsgedeelte op die uitwisselingssite bekijken. Ze kunnen u om enige verificatie vragen, afhankelijk van of u al tot die centrale behoort of niet.

U wordt gevraagd uw creditcardgegevens in te vullen. Kies welke kaart je wilt gebruiken. Sommige Bitcoin-uitwisselingen vereisen een wachttijd. Het kan zijn dat u moet wachten of dat u een paar kleine tegoeden op uw account moet verifiëren om er zeker van te zijn dat de creditcard van u is.

Zodra dat is gebeurd, kunt u die creditcard gebruiken. Aangezien deze optie uw informatie meer toont en het niet zo soepel en gebruiksvriendelijk maakt, is het werken met PayPal en het koppelen van uw creditcard eraan, vaak de voorkeursmethode voor het kopen van Bitcoin met een creditcard..

Kan ik Bitcoin kopen met PayPal op Coinbase?

Coinbase is een populaire uitwisselingssite om te gebruiken bij het kopen van Bitcoin en andere cryptocurrencies. Voorlopig kunnen gebruikers Bitcoin Paypal niet kopen op Coinbase. Een bericht op de officiële website van Coinbase wijst er echter op dat er plannen zijn om deze service in november op Coinbase op te nemen..

Volgens de aankondiging is alleen de verkoopfunctie beschikbaar. Simpel gezegd, gebruikers zullen nog geen bitcoin kunnen kopen. Ze zullen de cryptocurrencies op de beurs echter via PayPal kunnen verkopen. De service is na lancering beschikbaar voor gebruikers op basis van hun locatie. Om gebruik te maken van deze service, zijn er een paar stappen die gebruikers moeten nemen, waaronder;

Voltooi de verificatie

Iedereen die PayPal met Coinbase wil gebruiken, moet alle identiteitsverificatie voltooien. De exacte stappen zijn afhankelijk van waar u woont, en u moet mogelijk een identiteitsbewijs met foto opgeven om dit te voltooien. Pas als de identiteit is bevestigd, kunnen deze twee accounts worden bijgevoegd.

Koppel de accounts

Zodra de identiteitsverificatie is voltooid, moet u naar uw Coinbase-account gaan, uw weg vinden naar de instellingen en vervolgens op “gekoppelde accounts” klikken. Klik op het tabblad voor “Nieuwe rekening” en kies PayPal. Het dashboard zal op dit moment om uw PayPal-inloggegevens vragen.

Het kan zijn dat je Coinbase wat tijd moet geven om te koppelen aan de PayPal-rekening. Zodra dat echter gebeurt, kunt u Bitcoin naast andere digitale activa verkopen.

Een ding om op te merken bij het opzetten van uw PayPal-account is dat deze slechts met één Coinbase-account kan worden gebruikt. Dit zijn de bedrijfsrichtlijnen, dus er zijn geen uitzonderingen. Zelfs als jij en iemand anders een PayPal delen, kan er maar één van jullie linken naar een Coinbase-account.

Gevolgtrekking

Leren hoe u Bitcoin op PayPal kunt kopen, is een eenvoudig proces. Hoewel de verificatiestappen enkele dagen in beslag kunnen nemen, vooral als u nog geen eigen PayPal-rekening heeft, is het eenvoudig om uw PayPal-rekening te koppelen aan de meest prominente cryptocurrency-uitwisselingen voor betalingsdoeleinden. Het proces is nog eenvoudiger als u al een eigen PayPal-rekening heeft en een ruil heeft ingesteld.

Zodra de verificatie is voltooid, is PayPal klaar om met uw Bitcoin-aankopen te beginnen. Of u Bitcoin nu wilt gebruiken om aankopen te doen of als investeringstool, het gebruik van PayPal om uw digitale valuta te kopen, zal het leven gemakkelijker maken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me