Waar u Vertcoin (VTC) direct kunt kopen: [Volledige handleiding voor beginners]

Cryptocurrencies veranderen de manier waarop we met ons geld omgaan, en hoewel er al zoveel op de markt zijn, zijn we hier om u te laten weten waar u Vertcoin kunt kopen. Als u nieuw bent in de wereld van het verhandelen van cryptocurrencies, heeft u waarschijnlijk al gehoord over Bitcoin en Ethereum. U moet echter ook op de hoogte zijn van Vertcoin.

Het is een gereorganiseerde valuta die ASIC-mijnbouw hoopt te ontmoedigen ten gunste van mijnbouw met een GPU. Dit detail maakt deze munten veel democratischer omdat iedereen thuis gemakkelijk op zijn computer kan minen.

Ter vergelijking: Bitcoin wordt nu gedomineerd door ASIC-mijnbouw, waardoor het tegenwoordig moeilijk is om echt geld te produceren. Vertcoin is opgericht in 2014 en is daarmee een oldtimer in de wereld van cryptocurrencies. Daarom heeft het de tijd gehad om zijn betrouwbaarheid te bewijzen, hoewel de meeste mensen het mijnen in plaats van online te investeren. Hoe dan ook, u wilt weten waar u Vertcoin kunt kopen, en dat is wat we u gaan laten zien.

Waar Vertcoin kopen

WAAROM VERTCOIN KIEZEN?

Het beste deel van Vertcoin is dat het een gedecentraliseerde aanpak handhaaft, waarbij gebruikers alle kaarten in handen hebben in plaats van mijnconglomeraten. De reden is dat het een ASIC-resistent algoritme heeft, en terwijl andere cryptocurrencies hebben geprobeerd een dergelijke methode toe te passen, is Vertcoin er de beste in. 

Het algoritme past zich aan om ASIC-mijnwerkers voor te blijven. Daarom krijgt GPU-mijnbouw prioriteit, zodat gebruikers dit vanaf hun pc’s of videokaarten kunnen doen. 

WELKE PORTEMONNEE IS HET BESTE VOOR VERTCOIN?

Allereerst heb je een portemonnee nodig om je Vertcoin te bewaren, en gelukkig is hun officiële te vinden hier. Andere portefeuilles zoals Electrum en Coinomi ondersteunen de valuta echter, terwijl sommige hardwareportefeuilles zoals Ledger Nano S dat ook doen. 

Waar Vertcoin de beste portemonnee kopen

WAAR VERTCOIN KOPEN?

Nu je de voordelen kent en een portemonnee hebt voor je cryptocurrency, is het tijd om te ontdekken waar je Vertcoin kunt kopen! Het zou helpen als u het meest geschikte uitwisselingsplatform voor u vindt. Er zijn verschillende uitwisselingen om uit te kiezen, zoals Dove Wallet, QBTC, YoBit, Altilly, SouthXchange en meer. Maar hier zijn onze belangrijkste aanbevelingen:

BITTREX

Een gunstig aspect van deze uitwisseling is dat het hoofdkantoor in Seattle, Washington is gevestigd. Het werd in 2013 opgericht door voormalige beveiligingsexperts van Microsoft. Het is een andere gigant in de branche die bijna alle soorten cryptocurrencies accepteert. 

Op een gegeven moment hadden ze zoveel handelaren dat Bittrex nieuwe klanten van het platform moest verbannen, wat jammer was voor iedereen die begon in de wereld van cryptomunten. Gelukkig zijn ze terug en kan iedereen snel een account krijgen. 

Een ander groot voordeel van Bittrex is dat ze een standaard handelsvergoeding hebben, ook wel “flat fees” genoemd. Het zit momenteel op 0,25%.

Bittrex

UPBIT

Deze uitwisseling komt uit Zuid-Korea en heeft een langdurige samenwerking met Bittrex. Sinds de lancering in 2017 zijn ze gestegen naar de top van de handelsmarkt voor cryptomunten. In 2018 begonnen ze te groeien richting Zuidoost-Azië. Tegen het einde van dat jaar begonnen ze te werken in Singapore en in 2019 hadden ze activiteiten in Indonesië. 

Op het moment van schrijven staan ​​ze op de derde plaats in de wereld en de eerste in Zuid-Korea. Ze worden ook geverifieerd door het Blockchain Transparency Institute, waardoor het een van de meest betrouwbare handelsdiensten is die er zijn. 

Qua vergoedingen heeft UpBit verschillende, afhankelijk van uw transactie. De taker fee is 0,25%, terwijl de maker fee 0,025% is. Bovendien hebben ze een opnamekosten van 0.0005BTC. 

Upbit

COINEGG

Dit blockchain-platform is gevestigd in Europa en werkt sinds 2013 met cryptomunten. Hun twee belangrijkste markten zijn BTC en USC. Omdat het geen fiatgeld accepteert, worden de externe transacties afgehandeld in cryptocurrency. 

Daarom is het een geweldige plek om dingen anoniem te houden en alles snel voor elkaar te krijgen. Het voordeel van het gebruik van dit platform zijn de lage commissies, aangezien het slechts 0,1% is voor bestellingen. Als het om opnames gaat, hangt het af van het token. Maar het is meestal 1%. 

Ze ondersteunen ook veel altcoins zoals Ripple en Docademic, naast de toonaangevende op de markt zoals Bitcoin en Ethereum. 

HOE VERTCOIN OP BITTREX TE KOPEN

 • Maak een account aan in Bittrex. U kunt dit gemakkelijk goed doen hier. Ze zullen om persoonlijke informatie vragen, zoals geboortedatum en thuisadres. De site vereist ook een privédocument om uw identiteit te verifiëren. Het kan een paspoort zijn of uw rijbewijs. 

Hoe Vertcoin te kopen met Bittrex

 • Zet wat geld op uw rekening. Bittrex staat transacties toe met USD, Bitcoin en vele andere altcoins. 
 • Als u echter USD wilt plaatsen, moet u zijn goedgekeurd voor fiat-handel en moet het van een bankrekening zijn die vol is de applicatie.  
 • U zult later moeten controleren of uw account op de witte lijst staat. Ga in uw Bittrex-account naar Holdings Tabs en klik op ‘US Dollar’. Selecteer Intrekken in het gedeelte Acties. Er verschijnt een lijst met elke goedgekeurde bankrekening. 
 • U moet uw USD-stortingscode genereren, die u nodig heeft voor alle overboekingen van daaruit. U moet het ook toevoegen aan het notitieveld van uw bank tijdens het bedraden.  
 • De site zegt dat u rechtstreeks naar uw bank moet gaan om uw eerste overboeking uit te voeren, zodat zij u verder kunnen helpen. 
 • Als u niet wilt wachten om USD rechtstreeks te gebruiken, raden we u aan Bitcoin of Ethereum te gebruiken. Laten we voorlopig Bitcoin gebruiken: 
 • Ga naar uw Bittrex-account. 
 • Klik op het plusteken naast de Bittrex Bitcoin-portemonnee. U moet Bitcoin van de Wallet waar u het heeft gekocht (zoals Coinbase of Local Bitcoins) naar die in Bittrex sturen.
 • Zodra de Bitcoin in uw Bittrex-portemonnee verschijnt, klikt u bovenaan op Ƀ Markten en schrijft u VTC. 
 • U ziet de Vertcoin-marktpagina. Het is dus tijd om een ​​bestelling te plaatsen. 
 • Als u alle door u verzonden Bitcoin wilt uitgeven, stelt u de Eenheden in op Max in het paneel Vertcoin kopen. 
 • Selecteer het vervolgkeuzemenu Prijs en vervolgens Laatste of Vraag. 
 • Klik op Vertcoin kopen en bevestig de bestelling.
 • U kunt de status van bestellingen zien. 
 • Zodra de transactie is voltooid, ziet u de Vertcoin die u in de Wallet heeft gekocht. 
 • U kunt het naar uw Vertcoin-portemonnee sturen.

Vertcoin Core

WISSEL USD IN NAAR VERTCOIN

U vraagt ​​zich misschien ook af hoeveel Vertcoin waard is in USD, wat een andere zorg is als u in deze cryptocurrency wilt investeren.. 

Walletinvestor.com zegt dat de conversieratio is:

USD naar Vertcoin

Ondertussen is hier de conversieratio voor Bitcoin:

Vertcoin naar Bitcoin

ZOU JE INVESTEREN IN VERTCOIN?

Nu we weten waar we Vertcoin kunnen kopen en hoe het tijd is om erachter te komen of het een goede investering is. Een van de voordelen waar gebruikers enthousiast over zijn als het gaat om Vertcoin, is het geweldige ontwikkelteam.

Het is ook een volkomen community-based munt. Hoewel veel cryptocurrencies een gemeenschapsgevoel hebben, bevindt Vertcoin zich op een heel ander niveau.

Dit geld is niet van een bedrijf, bank of overheid. Alles wordt gerund door vrijwilligers, die soms donaties aannemen. Iedereen kan meedoen en beginnen met handelen om geld te verdienen. Het kost echter tijd.

Doe Vertcoin Worth

Je moet er hard aan werken, maar het is het waard, vooral vanwege de decentrale eigenschap van Vertcoin.

Qua waarde heeft Vertcoin nog nooit $ 10 per munt overtroffen. De vele voordelen die het heeft in vergelijking met Bitcoin, doen experts echter denken dat het in de toekomst ver boven andere altcoins zou kunnen uitstijgen. Aan de andere kant kan het een paar jaar duren.

Ondertussen geven de meeste voorspellingen voor 2020 aan dat het zou kunnen dalen van zijn huidige waarde.

Hier is Walletinvestor.com1-jarige projectie voor Vertcoin:

Vertcoin 1-jaarprognose 

Vertcoin-grafiek

Het is nu lastig. Maar je moet je daardoor niet laten ontmoedigen. Vertcoin is een uitstekende manier om zelfstandig en in kleine aantallen te leren handelen. Om zijn concurrent te overtreffen, moet de cryptomunt zijn software verbeteren. Er is enorm veel potentieel.

Bovendien kun je hun community bekijken op Reddit, waar gebruikers altijd klaar staan ​​om vragen te beantwoorden en meer uit te leggen. Omdat het een gedecentraliseerde valuta is, is het een goed idee om u aan te sluiten en op die manier updates te ontvangen.

GEVOLGTREKKING

Nu u weet waar u Vertcoin kunt kopen, is het tijd om te beslissen of u vooruit wilt gaan of niet. Vertcoin is nog steeds een groeiende cryptomunt met veel mogelijkheden voor de toekomst, ondanks wat de huidige voorspellingen zeggen.

Er zijn veel opties als het gaat om portemonnees, wat perfect is omdat u de meest geschikte voor u kunt kiezen. Misschien heb je al een favoriete Wallet voor andere valuta’s, en is het geweldig als je deze ook voor Vertcoin kunt gebruiken.

Bovendien heeft u uw keuze uit uitwisselingen, waaronder enkele van de beste op de markt. De meeste mensen zijn al erg bekend met Bittrex, wat het op de lange termijn veel gemakkelijker maakt. Het accepteert ook fiat-fondsen, en sommige gebruikers vinden dat tamelijk gunstig voor hun behoeften.

Gebruikers die al Bitcoin hebben, kunnen vrij snel uitwisselen, en het duurt maar een paar minuten.

Voorlopig is het niet het soort valuta dat van de ene op de andere dag springt en je rijk maakt. Het is het soort waar je moet werken, zweten en handel moet begrijpen om geld te verdienen. Gelukkig heeft hard werken nooit iemand pijn gedaan. Ga ervoor!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me