Hvor kan jeg kjøpe Kin Coin (KIN) øyeblikkelig: [Full Beginners Guide]

I denne artikkelen vil jeg snakke om et av de populære kryptokurrencyprosjektene som dukket opp tidlig / midten av 2016 – KIN Coin, det er historie, funksjoner og hvor du kan kjøpe Kin-mynt. 

Hva er Kin-mynt?

Hvor å kjøpe Kin Coin

Kin mynt er et sosialt nettverk og meldingsvalutatoken utviklet og eid av et Canada-basert milliard dollar etablert teknologiselskap – Kik Interactive Inc., som er bygget på blockchain-teknologien, med hovedfunksjonen å overføre verdi mellom brukere.

Påstandsmynten er oppført på CMC – CoinMarketCap, det øverste allment aksepterte krypto-markedsverdien. I følge coinmarketcap.com brukes Kin som penger i et digitalt økosystem av forbrukerapplikasjoner og tjenester. Kin-mynter går i omløp via en insentivmodell referert til som Kin Rewards Engine, eller “KRE”, som belønner utviklerne som skaper overbevisende brukeropplevelser med Kin basert på deres engasjement.. 

Foreløpig har den en markedsverdi på USD 3 322 405 og et handelsvolum på USD 225 958 døgn med en total forsyning på 10 billioner Kin-mynter, hvorav 1 214 839 705 290 Kin-mynter sirkulerer for øyeblikket. Den nåværende prisen er USD 0,000003 for 1 Kin-mynt, og det er prisen en stund har vært elastisk mot nedadgående trender. 

Kin ble bygget for å gi bedre engasjement i digitale nettverk eller lokalsamfunn og muliggjøre overføring av verdi blant medlemmer av slike samfunn, uansett hvor lite beløpet er. Målet med Kin-mynten, Kin-utviklerne og samfunnet / brukerne, er å tjene penger på digitale samfunn. 

Hva er Kin Coin

Dusinvis av apper både for iOS- og Android-telefoner har allerede blitt koblet til Kin-økosystemet, noe som gjør aktiviteter i slike apper mer engasjerende og oppfyllende ettersom samfunnet nå er tjent på penger. Verdien kan enkelt overføres fra en bruker til den andre. 

Eksempler på disse appene inkluderer; Kinny og i nærheten under kategorier for kommunikasjon og sosialitet, Speed ​​Genius og PeerBet under spillkategorien for iOS-enheter, PauseFor under Helse- og fitness-kategorien og den populære Madlipz under kategorien Nyheter og underholdning for iOS. Andre Android-aktiverte apper som inkluderer Kinit, Drump Dance, City Routes, Castle Rush AR, Uwe, Kimeo, KinFit, King VPN, Wicrypt, Syngli, Fakta rundt om i verden osv.. 

Med noen få ord er Kin-myntens kryptonettverk / fellesskap bygget for å være et økosystem av applikasjoner som bruker Kin-mynt som medium for utveksling av verdi mellom brukerne. Akkurat nå vet jeg at spørsmålet ditt vil være hvor jeg kan kjøpe Kin-mynt.

Kin-prosjektet ble først lansert på Ethereum blockchain som et ERC20-aktivert token. Etter ICO og et par andre utviklingstrekk og tillegg, kunngjorde Kik-utviklerne at de hadde til hensikt å bytte Kin-tokens til Stellar blockchain-økosystemet i samarbeid med Changelly.. 

Andre partnerskap Kin-prosjektet har hatt, inkluderer at det er et partnerskap med Shopify ved å være et av middelene for å motta betalinger og med Freewallet da det ble deres offisielle lommebok for å lagre Kin-myntene under og etter byttet..

Er Kin Coin ditt alternativ

Hvordan fungerer Kin Blockchain?

Kin er ikke en mynt i de rene definisjonene av en gjennomsnittlig kryptomynt, da det ikke er blockchainens egen innfødte digitale eiendel. I motsetning til andre kryptoprosjekter, er Kin et applikasjonsøkosystem alene, men bygget på grunnlaget for to forskjellige blockchain-økosystemer. Kin ble bygget for å konsentrere seg om å tjene penger på den digitale verdenen, plassere verdi på ting uten noen tilsynelatende iboende fiatverdi som abstrakte digitale varer og tjenester, memes, temaer, klistremerker, spillkarakterer, våpenhus eller våpen, andre opplåsbare ting i forskjellige applikasjoner, etc. Jeg vet at du fortsatt vil vite hvor du skal kjøpe Kin-mynter, vent på det. 

Kik Tech bruker ikke bare Kin til appene sine (de er bare prosjektets kontrollknapp), Kin er en desentralisert valuta i et økosystem av sentraliserte apper som eies av forskjellige utviklere. 

Hvordan tjene kin

Ved å bruke de forskjellige appene som er koblet til Kin-økosystemet, kan man tjene Kin ved å bli belønnet for verdiskaping. Med KRE – Kin Rewards Engine blåser Kin opp gjennom verdiskaping og belønner dermed utviklere av apper i økosystemet som kontinuerlig skaper nye opplevelser og funksjoner i appene sine for å øke engasjementer og transaksjonsvolumet i Kin gjennom bruker-til-bruker-interaksjon. Denne KRE utbetaler en fast mengde Kin hver dag og deler den opp proporsjonalt med hver app i Kin-økosystemet i henhold til transaksjonsvolumet og engasjementene de kunne generere den dagen. 

Hvordan tjene Kin Coin

Så akkurat som Steem, Streamit, BAT, etc., kan du enkelt tjene Kin ved å laste ned et par av appene som er koblet til Kin-økosystemet du er interessert i, og begynne å kommunisere med andre brukere i det. 

Om Kin-blokkjedene, husk at jeg tidligere snakket om Kin som startet som et ERC20-token under Ethereum blockchain-økosystemet der det utnytter sine spesifikke egenskaper ved høy likviditet, førsteklasses sikkerhet og desentralisering. Kin gafflet også den fantastiske blockchain for å skape en skalerbar, rask og gebyrfri blockchain. Så jeg mener at Kin kjører på sitt økosystem – Kik-økosystemet, sammen med det fra stjernene og Ethereum. Nå vil du fortsatt vite hvor du kan kjøpe Kin Coins? Selvfølgelig vet jeg at du gjør det! 

Er Kin Coin Legit?

Kin-prosjektet er et av kryptoprosjektene i sitt slag med noe mindre anklagende fingre fra interessentvinkler. I 2017 gjennomførte Kik et ICO – Initial Coin Offering til allmennheten som angivelig sa at det var en form for investering i digitale eiendeler og hevet til USD 100 millioner på sekunder, som i rekorden har vært et av de største og raskeste ICO-salgene. Trøbbel startet da Securities and Exchange Commission, SEC., I USA saksøkte Kik Corporation for å ha gjennomført $ 100m ICO fordi ICO ikke først ble registrert hos dem i henhold til amerikanske investeringsregler i SEC., Og dermed merket det som en ulovlig aktivitet. Men gjør dette alene Kik-prosjektet – Kin til å være et svindelprosjekt? Gjetningen din er like god som min. 

Er Kin en svindel?

Imidlertid arkiverte Kik Interactive Inc. en rettssak etter SEC, og SEC på den annen side la til grunn at saken kunne og burde løses ved dispositive bevegelse. Mens selskapet håper på en prøve i mai 2020, har SEC presset på for en senere dato, og dette har igjen ført til forsinkelser i rettssaken og antatt utgifter på Kik-prosjektgruppen..

Dette og sannsynligvis mer har ført til at Kik-selskapet klaget over tunge økonomiske byrder siden saken startet, noe som førte til at de solgte ut sin opprinnelige Kik-meldingsplattform og konkluderte med å fokusere utelukkende på kryptovaluta-økosystemet.. 

Børsnotering Kin Coin

Kin ble populær etter sin ICO, og på flukt har den vært oppført i forskjellige børser, som inkluderer Bancor Network, HitBTC, FatBTC, Lykke og IDEX. Å kjøpe Kin-mynt vil kreve at du må skaffe deg Ethereum først. Du trenger også en Ethereum-aktivert lommebok som MyEtherWallet, Imtoken, Trust Wallet for å lagre din Kin hvis du ikke ønsker å legge dem igjen i utvekslingslommebøkene.. 

Hvor kan jeg kjøpe Kin-mynt: børsnotering Kin

Alternativer til Kin Coin

Basert på type, brukstilfelle, funksjoner og særegenheter, inkluderer alternative eller lignende kryptotokener eller mynter til Kin Zel (ZEL), SDChain (SDA), motpart (XCP), Stream it Coin (STREAM), Steem Tokens og Ondori (RSTR). 

Konklusjon

Pårørende-mynten er et enestående prosjekt som for tiden er i dette kryptorommet. Hvis de får lov til å jobbe / gå gjennom alle planene sine, er sjansen stor for at Kik Interactive Inc. vil produsere et Kin-token / mynt før året avsluttes med en enestående og åpenbar brukstilfelle som har like mye verdi og anerkjennelse i krypten. plass utover vår nåværende forestilling.

For å lære mer om Kin-mynten, Kik-prosjektet, hvor du kan kjøpe en kin-mynt, eller hvordan du kan tjene dem, kan du alltid sjekke ut deres nettside eller bli med i samfunnet deres telegram gruppe. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me