Hvor lang tid tar det å utvinne en Bitcoin?

I tilfelle du er ny i kryptorommet, kan du føle deg litt overveldet av den mengden teknisk informasjon der ute. Heldigvis snublet du over nettstedet vårt, hvor vi forklarer kryptorelaterte emner som den gjennomsnittlige Joe og Jane lett kan forstå. Før vi går inn i hovedtemaet for å forklare hvor lang tid det tar å utvinne en Bitcoin, bør man forstå prosessen med kryptokurvedrift..

Cryptocurrency mining er prosessen der transaksjoner mellom brukere blir bekreftet og lagt til blockchain offentlig hovedbok. Ved gruvedrift kan du tjene kryptovaluta uten å måtte sette direkte penger for det.

Cryptocurrency mining er også mekanismen der nye mynter introduseres i bitcoin blockchain-nettverket. Det er en desentralisert prosess der alle med tilstrekkelig datakraft kan løse et kryptografisk problem og dermed gjøre det mulig for dem å skrive neste blokk og bli belønnet med nylig utvinnede Bitcoins..

Bitcoin er det mest berømte og forankrede tilfellet med gruvedrevende kryptografiske penger. Imidlertid må ikke alle digitale valutaer være gruvedrift. Bitcoin mining er avhengig av en konsensusprotokoll som kalles Bevis på arbeid.

Denne artikkelen handler om hvor lang tid det tar å utvinne Bitcoin. Kryptografiske former for penger er fremtiden; nå er den ideelle muligheten til å se hvordan de fungerer, og enda mer kritisk, hvordan de kan hjelpe deg med å oppnå økonomisk frihet.

Hvor lang tid tar det å gruve bitcoin

Hva er Bitcoin?

Bitcoin (BTC) er primært virtuelle penger som bruker et totalt desentralisert nettverk og organisasjon. Dette er den unike verdien av Bitcoin. Før Bitcoin ble alle pengene kontrollert av sentralbanker eller suverene stater.

Det er progressivt siden det gir kundene kontroll. Faktisk ville Bitcoin ikke eksistere uten sine kunder. Det er desentraliserte penger, noe som betyr at de ikke kontrolleres eller ledes av en enkelt enhet. Det er gjennomsiktig fordi det tillater alle i nettverket å dele informasjon med alle andre deltakere.

Alt i alt laster mange individer ulovlig duplikater av informasjon som lydfiler og film fra nettet, så dette lar oss lure på hva som hindrer enkeltpersoner i å sende den samme Bitcoin to ganger eller hva kryptoverdenen kaller. dobbeltbruk?

Det er ikke som vanlige poster eller filer som kan lastes ned fra nettet som en MP3 eller en JPEG; en Bitcoin kan ikke kopieres eller kopieres. Hver gang en transaksjon blir gjort (Bob sender Gary en Bitcoin), blir den registrert permanent på blockchainens offentlige informasjonsinfrastruktur.

Alle som har Bitcoin kan se informasjonen på blockchain. Dette inkluderer data som en transaksjonssum og en lommebokadresse. Hver Bitcoin-transaksjon er lagret i blockchain, men den viser ikke navnet på avsenderen, mottakeren eller noen gjenkjennelige data, noe som gjør Bitcoin til en trygg og sikker måte å betale.

Alle blockchain-nettverksdeltakere har sin egen duplikat av blockchain. Alle kan overvåke og verifisere alle transaksjoner som skjer i nettverket. Dette sikrer gjennomsiktighet, og siden transaksjoner ikke kan reverseres, blir de uforanderlige.

Kryptografi er teknikken der en transaksjon er godkjent for blockchain. Dette rammeverket bruker deler og utdrag av data som kalles nøkler. Det er en numerisk forsikring om at transaksjonen er ekte. Bitcoin bruker SHA-256 algoritmer, som er kryptografiske hashfunksjoner.

Det kryptografiske hasjarbeidet belyses ved å inspisere og kontrollere tall til en riktig løsning er funnet. I det store og hele tar det rundt 10 minutter å komme fram til en løsning. Dette er grunnen til at Bitcoins “blokkeringstid” er 10 minutter.

Er det lønnsomt å utvinne Bitcoin?

Bitcoin-gruvedrift kan være en veldig lukrativ innsats for visse mennesker. Riktig gruveutstyr er nødvendig for å øke gruveeffektiviteten betydelig. Imidlertid er det mest effektive gruveutstyret i markedet i dag, ASIC-er som kan koste hvor som helst fra et par hundre dollar opp til rundt $ 10.000.

For eksempel tillater noe utstyr klienter å endre innstillinger for å redusere energikostnadene, og redusere en stor del av driftskostnadene. Nye gruvearbeidere bør undersøke kostnads- / fordelingsfaktorer før de anskaffer dyrt gruveutstyr. De bør være forsiktige med energiforbruket så vel som gjeldende valutakurs for Bitcoin.

Faktorer som forventes å gjøre denne estimeringen:

Kostnad for strøm: hva er din strømfrekvens? Husk at prisene endres avhengig av sesong, timen på dagen og forskjellige komponenter. Du kan oppdage disse dataene på strømregningen din estimert i kWh.

Ferdigheter: hvor mye energi forbruker riggen din, estimert i watt?

Tid: hva er den forventede perioden du vil bruke gruvedrift?

Anslått pris for Bitcoin: hva er estimeringen av en bitcoin i amerikanske dollar eller annen fiat-valuta?

Det er noen få Bitcoin lønnsomhetskalkulatorer online, for eksempel CryptoCompare, som fremtidige gruvearbeidere kan bruke til å dissekere kostnad / fordel-tilstanden ved gruvedrift av bitcoin. Disse kalkulatorene varierer marginalt, og noen er mer forbløffende enn andre.

Kjør inspeksjonen et par ganger ved å bruke forskjellige verdier for både hashfrekvensen og Bitcoin-prisoverslaget. I tillegg kan du endre graden av problemer for å oppfatte hvordan det påvirker etterforskningen. Bestem deg for hvilket verdinivå bitcoin-gruvedrift er gunstig for deg – det er din breakeven kostnad.

Fra og med november 2020 flytter kostnaden for bitcoin rundt $ 17.000. Gitt en nåværende kompensasjon på 6,25 BTC for hver blokk, blir gruvearbeidere godtgjort rundt $ 100.000 + USD for effektivt å fullføre en hash. Ettersom bitcoin-kostnadene er en viktig faktor, gitt den svært ustabile karakteren til Bitcoins pris, vil dette premietallet sannsynligvis endre seg snart.

For å gå opp mot kryptodriftgiganter, kan folk bli med i et gruvebasseng, en samling av gruvearbeidere som samarbeider og deler premiene. Dette kan øke hastigheten og redusere problemene med gruvedrift, og plassere blokkbelønninger innen rekkevidde. Etter hvert som kostnadene har utvidet, har et stadig økende antall individuelle gruvearbeidere valgt å interessere seg for å bli med i bassenger.

Mens blokkbelønning er mindre, innebærer den kombinerte prosessorkraften at gruvebassenger har mye større sjanser for å løse det kryptografiske problemet og få blokkbelønningen etter.

Hvor lang tid tar det å gruve bitcoin

Hvor lang tid tar det å gruve 1 Bitcoin på en PC?

Bitcoin (BTC) bruker ProW of Work (PoW) konsensusalgoritme basert på sikkerheten. Dette betyr at, som mange andre kryptovalutaer, brukes et nettverk av gruvearbeidere for å oppdage blokker og legge til ventende transaksjoner til dem for å gjøre dem irreversible..

Selv om det tar ti minutter å oppdage hver blokk, og hver blokk gir en 6,25 BTC-belønning for gruvearbeideren som oppdaget den, det er viktig å forstå at hele Bitcoin-gruvedriftnettverket egentlig konkurrerer i denne blokkeringsprosessen.

Dette betyr at bare en enkelt gruvearbeider i hele gruvedriftnettverket faktisk vil oppdage blokken – og siden det potensielt er titusenvis av Bitcoin-gruvearbeidere i drift, er oddsen for å oppdage en blokk alene ganske lav.

Av denne grunn jobber de aller fleste Bitcoin gruvearbeidere sammen som en del av et gruvebasseng, og kombinerer deres hashrate for å ha en større sjanse for å oppdage en blokk. Så, uavhengig av hvilken gruvearbeider i bassenget som faktisk oppdager blokken, fordeles belønningene jevnt over bassenget.

Derfor vil en gruvearbeider som bidrar med 1% av hasjhastigheten i et basseng også motta 1% av blokkbelønningene det påløper.

Andel av Bitcoin Hash-rate

F2Pool er for øyeblikket det mest dominerende Bitcoin-gruvedrevet, med en andel på 16,6% hash.

F2Pool er for tiden den største poolen etter hash-andel, og bidrar med rundt 20,52 EH / s av den totale Bitcoin-hash-hastigheten på 123,39 EH / s. Denne andelen på 16,6% hash betyr i det vesentlige at rundt 16,6% av alle nylig myntede BTC blir utvunnet av dette bassenget – tilsvarende 149,4 BTC per dag.

En individuell gruvearbeider som bidrar med 1% av bassengets hashrate (~ 205 PH / s), vil tjene omtrent 1,494 BTC per dag. Dette betyr at en gruvearbeider vil trenge nær 132 PH / s hashrate for å bryte et gjennomsnitt på 1 BTC per dag ved nåværende vanskelighetsgrader.

Hvor lang tid tar det å bryte en Bitcoin

For å sette dette i perspektiv tilsvarer dette 1200 Antminer S19 Pro gruverigg – for tiden en av de raskeste ASIC gruvearbeiderne på markedet. Dette oppsettets totale kostnad vil sannsynligvis være et sted rundt $ 2,4 millioner, forutsatt en enhetspris på $ 2000 / stk.

For de med et mindre budsjett, vil det ta en enkelt Antminer S19 Pro totalt 1200 dager å generere 1 BTC i belønninger når de jobber med et gruvedrift-det tilsvarer å generere 0,0000833 BTC / dag i belønninger.

For å beregne hvor lang tid det vil ta en annen gruverigg å generere 1 BTC i belønninger, kan du bare koble hashhastigheten til følgende ligning: 1 / (hashhastighet (i PH / s)) * 0,0076. Dette resultatet vil gi antall dager det vil ta å generere 1 BTC i belønninger på gjeldende vanskelighetsnivå.

Hvor lang tid tar det å bryte en Bitcoin med en GTX 1080?

Forutsatt en 600 MH / s hashrate for en NVIDIA GTX 1080, sier denne kalkulatoren at det er 95% sannsynlighet * for å finne en blokk, du trenger 871 450 680 dager eller omtrent 2,4 millioner år. For 50% sannsynlighet er det rundt 550 tusen år. Gruvedrift på et basseng trenger du 63,7 tusen år for å nå 1 BTC.

Hvor mye koster det å bryte 1 Bitcoin?

Kostnaden ved gruvedrift 1 Bitcoin kan skifte avhengig av noen få elementer. Kostnaden avhenger først og fremst av hva slags gruveutstyr som brukes, og gruvedriftens driftskostnad. Nedenfor er kostnadsovervejelsene når kryptogruvedrift er oppført.

  1. Tving ut kostnadene innen gruvedrift
  2. Bassengutgifter
  3. Hash-hastighet for gruveenheten
  4. Arbeid
  5. Ulykker og uventede hack

Selv om det kanskje ikke ser ut på denne måten, kan landet du bestemmer deg for å utvinne, ta en stor rolle i gruvedriftens generelle utgifter. Mange søramerikanske og asiatiske nasjoner har lavere strømutnyttelsesgrad. De har blitt et hotspot for Bitcoin gruvearbeidere. Mining 1 Bitcoin i USA vil koste deg flere ganger utgiften i Venezuela.

Bitcoin-gruvedrift ligner på et annet foretak. Hvis du tenker på gruvedrift, må du være forberedt på en strategi for hva det kan koste deg alt i alt. Hvis du trenger å transformere gruvedrift til en fordel, må du også vurdere avskrivninger. Her må du finne ut den totale kostnaden det vil ta deg å opprette et gruvekontor og deretter utstyrets levetid.

Hvis enhetene dine skal kjøre dag og natt, vil de bli utsatt for den typiske gruvedriftens kjørelengde. Du må finne ut hvordan du kan forbedre gruvedriften din ved å være spesielt oppmerksom på konkurranse og legge ressurser på bedre gruveutstyr.

Ved dagens slutt må du tilsvare den opprinnelige investeringen. Mange enhetsleverandører gir garantier for gadgetene sine. Det vil være i gruvearbeidernes beste å holde øye med garantien på utstyret. Noen ganger er det bedre å legge ressurser i billigere utstyr som skal byttes ut når det går i stykker.

Konklusjon

Bitcoin-gruvedrift er et foretak som kan ha gode resultater, men det kan gå sidelengs. Det er viktig å ta i betraktning alt det vanskelige arbeidet og utholdenheten som skal til i gruvedrift av kryptovaluta. Siden bråk rundt BTC og Bitcoin-utvinning har utvidet seg på lang sikt, er det dypt umulig at man kan ha kapasitet til å sikre blokkbelønninger med en ensom enhet enn en i et gruvedrift..

Sannsynligheten for å anskaffe Bitcoin ved gruvedrift har å gjøre med hashhastigheten og andre gruveinstrumenter du bruker. Gruvedrift i dag krever teknikk, tilrettelegging og utholdenhet. Det er en moderat, men gunstig syklus. Bitcoin er en annen internettpeng som alle kan begynne å bryte.

Husk at det er forskjellige grunner til at du kan bryte: til økonomisk fordel, for å bidra til å sikre organisasjonen, eller for å bare lære å gruve.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me