Hvordan bruke Blockfolio: Full opplæring, oppsett, installasjon

Hvis du har hørt litt om folk som har klart å tjene ganske mye penger på kryptohandel, har du kanskje bestemt deg for å prøve det selv. Men etter å ha gjort noen undersøkelser og lest kryptovaluta guider, fant du ut at det er tusenvis av digitale mynter der ute, som handler på hundrevis av forskjellige børser med forskjellige valutakurser på hver enkelt. Å se dette har du sikkert tenkt “Hvordan kan noen holde styr på alt dette?”. Et Google-søk ledet deg til en app, og du lurer nå på hvordan du bruker Blockfolio. Les denne korte Blockfolio-guiden for å finne ut.

Hva er Blockfolio?

Før vi forklarer hvordan du bruker Blockfolio, la oss kort kommentere hva det er. Blockfolio er en kryptoporteføljesporer. Porteføljesporing er ikke nytt eller eksklusivt for kryptohandel. Aksjemeglere har alltid overvåket aksjene sine for å lære hvordan de oppfører seg og tjene penger på det gamle “kjøp lavt og selg høyt” aksiomet. Kryptovalutaer oppfører seg på samme måte, og det er slik kryptoporteføljesporere ble til. De er programvareapplikasjoner som lar deg overvåke prisene på kryptotokener, slik at du kan bestemme når du skal kjøpe eller selge.

Hvordan fungerer Blockfolio?

Blockfolio fungerer ved å samle og vise informasjon. Noe av denne informasjonen er samlet inn av selve appen. Den sporer kontinuerlig priser på over 8000 mynter på mange børser og viser prisene for de myntene som er relevante for deg. Den andre informasjonen er gitt av deg. Hvis du for eksempel skulle kjøpe noen Ripple (XRP) tokens ved hjelp av Bitcoin (BTC), ville du oppgi informasjonen om denne transaksjonen (kjøpt beløp, pris, avgifter osv.). Dette gjør at appen kan vises hvis dette kjøpet tjener eller taper pengene dine i det lange løp.

Er Blockfolio trygt?

Blockfolio lar deg koble den til kryptobørsekontoene dine, slik at informasjon om dine handler kan synkroniseres rett til appen. Noen mennesker kan ha noen tvil om å gi denne typen tillatelse til Blockfolio av sikkerhetsmessige årsaker. Men det er egentlig ingenting å frykte.

Først og fremst er det helt valgfritt å koble til byttekontoer. Du kan spore tokens perfekt uten å gi tilgang til sentrene, men det vil bety å legge inn all transaksjonsinformasjon manuelt. For det andre, appen faktisk krever vekslingskoblingen skjer gjennom skrivebeskyttede nøkler, slik at appen ikke har tilgang til å foreta handler eller uttak. For det tredje er alle nøkler lagret på enheten din og ikke på Blockfoles servere. Til slutt krever Blockfolio ingen personlig informasjon om brukerne.

Med andre ord, bruk av Blockfolio er helt anonymt og trygt.

Det eneste potensielle sikkerhetsproblemet er at noen kan få tak i telefonen din og sjekke hvor mye porteføljen din er verdt. Du kan forhindre dette ved å aktivere passordlås. Hvis du gjør det, velger du et firesifret passord som må angis hver gang du åpner appen.

Er Blockfolio den eneste crypto folio trackeren der ute?

Absolutt ikke. Det er noen få Blockfolio-alternativer tilgjengelig. Noen av de større navnene i denne forbindelse er Delta, CoinTracking, Crypto Compare og Hodler. Alle er gode alternativer for å overvåke kryptoporteføljen din. Noen av dem krever imidlertid å kjøpe pro-versjoner for å låse opp alle funksjonene. Blockfolio er helt gratis å laste ned og bruke med alle funksjonene, balansert med en fin brukergrensesnitt og brukervennlighet. Både iOS- og Android-versjonene er veldig godt vurdert av brukerne.

La oss nå gå videre til den faktiske Blockfolio-opplæringen

Hvordan bruke Blockfolio

Trinn 1: Å installere appen

Blockfolio er tilgjengelig for både iOS (versjoner 9.1 eller nyere) og Android (5.0 eller nyere), og kan lastes ned gratis fra både Apple App Store og Google Play. Etter å ha klikket på “Installer” og godtatt nødvendige tillatelser, vil Blockfolio lastes ned og installeres om noen minutter, avhengig av internettforbindelsen din..

Når installasjonen er fullført, åpner du appen og du ser velkomstskjermen. Sveip for å lese introskjermbildene, og trykk deretter for å begynne å bruke Blockfolio. Du vil se din første startskjerm, der Bitcoin og Ethereum allerede er synlige.

hvordan du bruker blockfolio

Ved å trykke på de tre punktene øverst til høyre vises en meny der du får tilgang til innstillingsskjermen og noen andre alternativer. To nyttige alternativer som er tilgjengelige med en gang, lar deg veksle om du vil at beholdningene dine skal vises i prosent, eller om du vil skjule saldoen din helt.

blockfolio nedlasting

Trinn 2: Legge til mynter

Nå er det på tide å begynne å legge til myntene du har eller vil spore. Prosessen er veldig enkel. Trykk først på “+” -knappen nederst. Dette vil få opp et skjermbilde der du kan legge til mynter eller koble utvekslinger. Siden Blockfolio kan spore over 8000 forskjellige mynter, er det ikke det mest praktiske alternativet å bla gjennom listen. Bruk søkefeltet og skriv inn navnet eller koden for mynten du vil legge til. I dette eksemplet vil jeg legge til EOS.

legge myntene dine til blockfolio

Når symbolet du vil overvåke vises i listen, trykker du på det og klikker deretter på “Se” -knappen som vises.

Det er det! Du la til din første mynt i porteføljen din. Gjenta trinnene ovenfor for hver mynt du vil spore, og de vil bli lagt til på startskjermen.

Trinn 3: Koble en Exchange

Som jeg nevnte ovenfor, er dette trinnet ikke nødvendig, men å gjøre det kan forbedre porteføljesporingsopplevelsen din og er helt trygg. Hvis du kobler kontoen din, kan ikke Blockfolio handle eller ta ut penger fra lommebøkene dine. Denne lenken lar bare appen lese og vise transaksjonshistorikken din.

For å koble vekslingskontoen, trykk på “+” -ikonet nederst, akkurat som du gjorde når du la til mynter. Noen av de beste børsene, som Binance, Bitfinex, Bittrex og Coinbase, er synlige med en gang, men det er flere alternativer. Trykk på “se alle” for en full liste.

La oss anta at du vil koble Bitfinex-kontoen din. Trykk på ikonet og det tar deg til riktig skjerm.

bitfinex-konto

Merk at du må oppgi både en API-nøkkel og en hemmelig API-nøkkel for å opprette lenken. Du må opprette disse nøklene på Bitfinex-nettstedet. Etter at du har opprettet dem, kan du skrive dem inn manuelt eller trykke på QR-kodeikonet for å skanne dem inn i Blockfolio. Merk at disse tastene være satt til skrivebeskyttet.

Når tastene dine er i appen, trykker du på “Legg til tilkobling”. Hvis appen oppdager at API-nøklene dine ikke er skrivebeskyttet, blir du påminnet om dette, og du må fikse nøkkelrettighetene dine på børsens nettsted. Hvis alt sjekker ut, blir linken din opprettet.

Trinn 4: Registrere en transaksjon

Nå som du har lagt til alle myntene dine og koblet børsene dine, la oss se hvordan du legger til en transaksjon. Anta at du solgte 4,3 EOS-tokens for å kjøpe litt ETH på Poloniex.

På EOS-skjermen, finn EOS i porteføljen din, og trykk på “Legg til” -knappen ved siden av den. Nå vil du se et skjermbilde der du kan velge børsen der du kjøpte, handelspar, token-pris og andre detaljer. Når du har fylt ut alt, trykk på “Lagre transaksjon” -knappen. Etter lagring vil beholdningene dine bli oppdatert.

Andre funksjoner

Blockfolio kan gi mye verdifull informasjon for handelsmenn. Ved å bruke knappene nederst kan du se markedsinformasjon og få oppdateringer fra to typer kilder. “Nyheter” -knappen viser informasjon fra flere nettsteder som spesialiserer seg på kryptohandel, og du kan til og med tilpasse hvilke kilder du foretrekker. “Signal” viser informasjon om tokens du følger, gitt av tokenens skaperne selv. Til slutt kan du programmere Blockfolio for å gi deg et varsel når tokensprisen går over eller under grensene du setter deg selv. For eksempel kan du programmere Blockfolio for å varsle deg når prisen på Bitcoin stiger over 12.000 USD eller faller under 8.000 USD.

Se også: Beste måten å utbetale Bitcoin

For å konkludere…

Med tusenvis av mynter spredt blant hundrevis av børser, kan kryptovalutahandel tilby utallige muligheter for å tjene penger. Imidlertid kan overvåking av tokenpriser og handelsmuligheter være skremmende. Crypto portfolio trackers lar deg holde oversikt over handelsinformasjonen din mens du er på farten og varsle deg om potensielle avtaler. Hvis du går inn i kryptohandel, er en porteføljespor en nødvendighet. Og Blockfolio får jobben gjort trygt og effektivt.

Vi håper du fant denne veiledningen om hvordan du bruker Blockfolio nyttig!

Legg igjen en kommentar nedenfor hvis du har spørsmål om hvordan du konfigurerer Blockfolio-appen!

Les mer: Hvordan kjøpe flere altcoins

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me