Hvordan bruke Shapeshift med Coinbase

Kanskje du har hørt om Shapeshift.io. Det er en kryptovaluta-utveksling som fungerer litt annerledes enn andre, mer tradisjonelle, krypto-børser. Hvis du bruker Coinbase til å kjøpe kryptovaluta med fiat-valuta, lurer du kanskje på hvordan du bruker Shapeshift med Coinbase til å bytte eller kjøpe altcoins. Denne shapeshift-gjennomgangen og opplæringen vil forhåpentligvis svare på spørsmålene dine.

Hva er Shapeshift?

Shapeshift er en eneste valutautveksling. Dette betyr at det ikke fungerer med fiat-valuta, så du vil ikke kunne bruke den til å kjøpe kryptovaluta med amerikanske dollar, euro eller annen offentlig utstedt valuta. Du kan bare bruke den til å bytte ett token mot et annet. Shapeshift er definitivt ikke den eneste kryptobørsen der ute. Og noen børser tilbyr fiat-handel i tillegg til kryptohandel. Imidlertid, i motsetning til de fleste andre børser der ute, er Shapeshift en ikke-forvaring Utveksling.

Hva er en ikke-forvaringsbørs?

De fleste sentraler lagrer brukerens tokens i lommebøker opprettet av selve sentralen. Hvis du kjøper bitcoin på Coinbase eller Poloniex, oppbevares disse bitcoins på utvekslingslommebøker til du trekker dem ut. Dette er kontroversielt blant kryptohandlere fordi børser ikke gir brukerne de private nøklene til lommebøkene, noe som betyr at brukerne ikke har fullt eierskap.

Ikke-forvaringsutveksling fungerer annerledes. Disse børsene lager ikke lommebøker for brukerne. I stedet må brukerne bruke sine egne lommebøker for å motta tokens. Dette gjør det mulig å bruke Shapeshift ikke bare med personlige lommebøker, men også med lommebøker fra andre børser, som Coinbase eller Poloniex. I denne anmeldelsen vil du lære hvordan du bruker Shapeshift med Coinbase. Les videre.

Hva er fordelene med Shapeshift?

Da shapeshift begynte å handle, tilbød det anonyme børser. Brukere trengte ikke engang å opprette en konto. Dette er ikke lenger tilfelle. Siden oktober 2018 må brukere opprette en konto for å bruke sentralen. Så anonymitet er ikke lenger en av fordelene. Men det betyr ikke at det ikke gir noen fordeler.

Lommebok eierskap:

Som nevnt ovenfor er Shapeshift en ikke-forvaringsbørs, så du vil bruke dine egne lommebøker til å holde myntene dine. Dette er en fordel ikke bare fordi lommeboken din er virkelig din, men også for sikkerhet. Siden denne typen bytte ikke har valuta, er de heller ikke så attraktive et mål for hackere. Shapeshift var hacket tilbake i 2016, men siden den gang har de lagt til nye sikkerhetstiltak.

Brukervennlighet og hastighet:

Shapeshift har et veldig enkelt grensesnitt. Enkelt og uten forstyrrelser eller kompliserte muligheter til å navigere. Og transaksjoner skjer veldig raskt med et minimum av bekreftelser som kreves. Selv første gangs handelsmenn har ingen problemer med å bytte tokens.

Shapeshift-avgifter:

Vanligvis tar børsene et gebyr fra hver transaksjon. Noen krever faste avgifter, for eksempel 1% på alle handler. Andre tar forskjellige gebyrer avhengig av transaksjonstype eller det spesifikke tokenet som handles. Shapeshift er annerledes. De tar ingen gebyrer bortsett fra en gruvearbeidsavgift som normalt er mye lavere enn hva andre børser tar betalt. Gruvearbeidsavgiften varierer avhengig av kryptovaluta. For eksempel er gruvearbeidsavgiften for Bitcoin 0,00056 BTC. For Ripple er det 0,15 XRP. For Ethereum er det 0,003 ETH. Du kan se den fullstendige listen over gruvearbeid her.

Er det noen Shapeshift-grenser?

Som med alle børser er det en grense for transaksjoner på Shapeshift. For øyeblikket er grensen for bekreftede brukerkontoer 10 000 USD per transaksjon.

Hva med et Shapeshift-alternativ?

Selv om de fleste kryptobørser er forvaring, er ikke Shapeshift den eneste øyeblikkelige utvekslingen uten forvaring der ute. CoinSwitch og Changelly er alternativer til Shapeshift. Det er forskjeller mellom de tre oppførte altcoins, gebyrer og handelstid. Changelly støtter fiat-valutaer, og CoinSwitch tilbyr en større liste over poletter som støttes. Alle er solide, pålitelige og sikre alternativer for utveksling av kryptovaluta. Les om dem og velg det som passer best for dine behov.

Nå går vi videre til veiledningsdelen i denne artikkelen …

Hvordan bruke Shapeshift med Coinbase

Hvis du har kommet hit og lurer på hvordan du bruker Shapeshift med Coinbase, har du sannsynligvis allerede en Coinbase-konto og har brukt den til å kjøpe noe kryptovaluta og vil bruke Shapeshift til å gjøre handelen.

Hvis du ikke har en Shapeshift-konto, vil det første trinnet være å opprette og bekrefte en.

Opprett og bekreft en Shapeshift-konto:

 1. Gå over til Hjemmeside til Shapeshift og klikk på “Registrer deg” -knappen i midten.

  Hvordan bruke shapeshift med myntbase

 2. Skriv inn e-postadressen din, velg og bekreft et sikkert passord for kontoen din, fullfør CAPTCHA og klikk “Registrer deg”.

  shapeshift alternativ

 3. En e-post med en aktiveringskobling vil bli sendt til adressen du oppga. Åpne den og klikk på lenken.

 4. Etter aktivering vil det være på tide å starte kontobekreftelse. Skriv inn grunnleggende informasjon: navn, fødselsdato, telefonnummer og adresse. Klikk “Fortsett”.

 5. Det neste trinnet er å bekrefte identiteten din. Du kan velge ett av tre dokumenter for å gjøre det: offentlig utstedt ID, førerkort eller pass. Velg dokumenttypen du vil bruke, fyll inn dokumentets nummer og klikk “Send”. Da må du ta bilder eller laste opp skanninger av dokumentet. Etter opplasting skal bekreftelsen gjøres om noen minutter.

  shapeshift grenser

 6. Etter at ID-verifiseringen er fullført, blir du bedt om å konfigurere tofaktorautentisering (2FA). Dette er valgfritt, men anbefales på det sterkeste. Klikk på “innstillinger” fra menyen til venstre og deretter “Oppsett 2FA” fra panelet. Følg instruksjonene for å fullføre dette trinnet.

Etter å ha fullført trinnene ovenfor, er du klar til å begynne å handle.

Hvordan bruke Shapeshift med Coinbase til å bytte

La oss anta at du vil bytte litt Bitcoin som er lagret på Coinbase-kontoen din mot noe Ethereum, som også vil bli satt inn på Coinbase (det kan også være en hvilken som helst annen Ether-lommebok).

 1. Gå til hjemmesiden Shapeshift.io. Ruten til høyre er der du vil sette opp handelen din. Klikk på “Innskudd” -feltet og velg Bitcoin fra listen. Klikk deretter på “Motta” -feltet og velg “Ether”. Det er to typer handel tillatt: Rask og presis. Sistnevnte lar deg ha mer kontroll over sentralen, så klikk på “Presise”. Skjermen din skal nå se ut som bildet. Klikk “Fortsett”.

  Hvordan bruke Shapeshift med Coinbase

 2. Skjermbildet nedenfor viser nyttig informasjon. Du kan se både den minste og maksimale mengden Bitcoin du kan handle, samt mineregebyret for handelen. Her vil du også fylle ut mengden Bitcoin du vil sende. Du må også fylle ut adressen der du vil at Ether skal sendes og oppgi en adresse for å refundere Bitcoin i tilfelle handelen mislykkes av en eller annen grunn.

 3. Siden vi skal bruke Coinbase til både å sende og motta, la oss gå over til Coinbase, logge inn og gå til lommeboken din.

 4. Klikk på “Motta” under Bitcoin-lommeboken. Dette vil være refusjonsadressen din. Kopier den og lim den inn i feltet “Refund address” på Shapeshift.

 5. Fortsatt på Coinbase, under Ethereum-lommeboken, klikker du på “Motta”. Dette er adressen Shapeshift sender Ether til. Kopier den og lim den inn i riktig felt på Shapeshift.

 6. Fyll ut mengden Bitcoin du vil handle, og Shapeshift viser mengden Ether du får.

  Hvordan bruke Shapeshift med Coinbase

 7. Når alt er fylt ut, godtar du vilkårene og klikker “Start transaksjon”.

 8. Shapeshift viser deg nå adressen du trenger å sende Bitcoin til. Kopier den og gå tilbake til Coinbase.

 9. Klikk på “Send” under Coinbase, under BTC-lommeboken. Lim inn adressen Shapeshift oppgitt og send tokens.

 10. Etter det er det bare å vente på at Shapeshift gjør handelen (det tar bare noen få minutter) og sender Ether til Coinbase. Mottakstid vil avhenge av token og nettverksaktivitet.

Gratulerer! Du har nå brukt Shapeshift til å handle med tokens holdt på Coinbase.

For å konkludere…

Ikke-forvaringsbørs som Shapeshift er et flott alternativ for å handle kryptotoken raskt, ofte med lavere avgifter. Siden du bestemmer deg for hvilke lommebøker du bruker med disse sentrene, kan du velge å bruke dine eksisterende personlige lommebøker eller dine lommebøker. Etter trinnene som er beskrevet her, vet du nå hvordan du bruker Shapeshift med Coinbase.

Les også: Beste Shapeshift-alternativ

Legg igjen kommentarer eller spørsmål nedenfor!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me