Hvordan gruve DigiByte (DGB): En omfattende guide

Denne artikkelen vil dele med deg hvordan du gruver DigiByte (DGB) og alle de små særegenheter som følger med det. Vi begynner med å gi deg litt bakgrunnsinformasjon om DigiByte, etterfulgt av de forskjellige kravene for å starte gruveeventyret ditt.

Gruvedrift kryptovaluta er en av de viktigste aktivitetene i kryptorommet. Mens mange kryptovalutaer i dag ikke krever gruvedrift på nettverket, gjør det fortsatt et stort flertall av de 10 beste kryptovalutaene etter markedsverdi.

Faktisk krever de to beste kryptovalutaene, Bitcoin og Ethereum, kryptovalutautvinning for at blockchain fungerer. Digitale eiendeler som utvinnes betraktes som de sikreste og mest desentraliserte i bransjen.

RASKGUIDE: Hvordan gruve Digibyte

1. Forbered GPUen din for gruvedrift. Installer de siste stabile driverne fra det offisielle nettstedet.

2. Last ned og installer en Digibyte Wallet. Få lommebokadressen din; dette vil tjene som et brukernavn i Digihash gruvedrift.

3. Last ned DigiByte 1-Click miner og kjør programvaren. Sikkerhetssystemet på datamaskinen din kan merke programmet som et virus. Dette er falskt positivt.

4. Kjør gruvearbeideren med ett klikk og konfigurer gruvedammen. Sett inn DigiByte-lommebokadressen som brukernavn.

5. Klikk på Start-knappen for å starte gruvedrift.

Gå til One-Click Miner

Digibyte Mining Algorithm Comparison Table

Digibyte Mining Algorithm Comparison Table

AlgorithmEquipmentPools
Algoritme Utstyr Bassenger

Groestl

GPU

DigiHash, TheBlocksFactory, Suprnova.cc

Qubit

CPU, GPU

DigiHash, TheBlocksFactory, Suprnova.cc

Krypter

ASIC

DigiHash, TheBlocksFactory, P2Pool

SHA-256

ASIC

DigiHash, TheBlocksFactory, Ispace.co.uk

Skein

GPU

DigiHash, TheBlocksFactory, MiningField

Hva er DigiByte

De DigiByte (DGB) Blockchain fokuserer på å gi brukerne banebrytende høyhastighetssikkerhet. Gjennom kryptografisk sikkert desentraliseringsnettverk og transaksjonstider som er 40 ganger raskere enn Bitcoins.

Digibyte’s Blockchain kan deles inn i 3 lag:

  1. Applications / DigiAssets Layer – brukes av de fleste brukere i økosystemet for deres daglige applikasjoner. DGB gir også DigiAssets-laget her for å bygge videre på.
  2. Digital eiendel / offentlig reskontrolag – er DGB-tokens, som stimulerer samfunnet til å utvide og utvikle prosjektet og, viktigst av alt, sikre DGB.
  3. Core Communications Protocol / Global Network Layer – støtter all DigiByte-infrastruktur.

Gruvearbeidere opererer i det andre laget, og sikrer DigiByte med flere algoritmer. Dette gjøres ved å behandle nye transaksjoner på den uforanderlige hovedboken og tjene DGB som belønning for å løse den nåværende blokken. La oss begynne å utforske hvordan du kan bli gruvearbeider og bli med i denne fantastiske delen av blockchain-økosystemet.

DigiByte DGB lommebøker

Før du begynner å gruve, må du gjøre deg kjent med en DigiByte lommebok. Gruverte mynter må sendes til en gruveadresse etter at de er vellykket utvunnet.

Vi anbefaler å se gjennom flere, se etter anmeldelser og tidligere utgaver. Når det er mulig, anbefaler vi at du bruker en hardware-lommebok, da dette gir maksimal sikkerhet. En bytteadresse kan alltid brukes, men vi fraråder på det sterkeste å gjøre dette.

DigiByte DGB-gruvedrift

Det første du må tenke på er hvordan du skal utvinne Digibyte. DGB er ganske unik blockchain, da den kan utvinnes med 6 gruvealgoritmer; Skein, Groestl, SHA-256, Scrypt, Qubit og Odocrypt. Skein og Groestl brukes til GPU-gruvedrift, Qubit, SHA-256 og Scrypt domineres av ASIC-gruvearbeidere, og Odocrypt brukes til FPGA-gruvedrift.

Mens du kan bruke CPUer til å utvinne DGB med Qubit, SHA-256 og Scrypt, vil det være bortkastet tid og penger, men det kan være en god øvelse før du bruker store mengder penger på en dedikert gruvedrift. Å fordype deg i hele økosystemet til et prosjekt er den beste bruken av forskningstiden din før du forplikter deg til økonomiske investeringer.

Gruvekalkulatorer er et must hvis målet er å være lønnsomt. WhatToMine har noen fantastiske kalkulatorer for hver algoritme Skein, SHA-256, Scrypt, Qubit og Odocrypt. Det er interessant å merke seg at Groestl ikke støttes.

Bruke grafikkort

Det er enkle og komplekse svar på hvordan du kan utvide DigiByte med Nvidia grafikkort. Den enkle er å installere Skein-tilkobling til et Skein-gruvedrift og samle DGB når de utvinnes. På den annen side innebærer den komplekse å stille spørsmål om tid og penger hvis dette er den mest lønnsomme mynten å bryte, og vil de mynte myntene dekke kostnadene for strøm.

Å generere et overskudd er en sekundær bekymring sammenlignet med å dekke kostnadene og ikke å investere månedlig på strømkostnadene.

Bruk alltid en gruvekalkulator og del fortjenesten i to av to grunner:

  • For det første er gruvedrift av kryptovaluta svært spekulativ, med kryptovalutaverdier som svinger voldsomt;
  • For det andre klarer ikke rigger å levere som lovet på grunn av oppetid. Gruveriggene, miljøtemperaturen og luftstrømmen er de to største bekymringene. En økning i temperaturen vil føre til at kretskortene blir overopphetet og ikke fungerer med optimal ytelse.

Hvis du kjører mer enn bare 1 DigiByte gruvedrift, må du vurdere lyd og tiltrekke uønsket oppmerksomhet til gruvedriftene dine. Flere bekymringer trekker unødvendig oppmerksomhet.

Disse 3 mest presserende er ekstreme tilfeller, men er legitime risikoer som må tenkes på og avbøtes: tyveri av gruveutstyret ditt, kidnapping for løsepenger eller holdes som gissel og blir tvunget til å overføre alle dine digitale eiendeler.

Bruk Groestl og et Groestl Mining Pool hvis du vil bryte DGB med en AMD grafikkort som har alle de ovennevnte kompleksitetene som Nvidia må tas i betraktning. Når du setter opp en gruvedrift, følg alltid trinnvise veiledninger, da små feil kan forårsake store problemer senere.

AMD og Nvidia er unike i oppsettet, og ethvert grafikkort vil ikke være like lønnsomt som det neste. De DGB wiki har en liste over støttede GPU-kort.

Hvordan gruve Digibyte

Gruvedrift DigiByte med ASIC-maskiner

Hvis du vil bli seriøs med DGB-gruvedrift, er ASIC-gruvedrift en av de mest effektive måtene å starte gruvedrift som en virksomhet. Gruvedrift kan generere en passiv inntekt hvis du kan opprettholde de riktige forholdene mellom kostnad og fortjeneste. ASIC gruvearbeider lønnsomhet er sterkt korrelert med myntenes markedsverdi og maskinens alder. Gjør mye forskning før du kjøper en brukt maskin.

ASIC-gruvedrift domineres av ASIC-produsenter og store gruvedrifter med først rettigheter til ny maskinvare. De har en urettferdig fordel av stordriftsfordeler da større gårder tilbys redusert pris for større partier, og dermed sentraliserer de fleste blockchain-nettverk (selv om nettverket til slutt ble svekket).

Denne fremgangsmåten begrenser småbrukers evner til å diversifisere og forlenge avkastningen (ROI), noe som til slutt resulterer i mindre investering i ASIC-mynter på grunn av bedre avkastning andre steder. Den eneste mynten som virkelig kan overleve dette er Bitcoin.

Hvordan gruve DigiByte

Gruvedrift DigiByte med FPGA-maskiner

FPGA-gruvedrift har en ekstra fordel for den bortsett fra å være lønnsom; det bringer tilbake den distribuerte naturen til desentraliserte blokkjeder. FPGA er ikke immun mot sine egne problemer; de er komplekse databehandlingskort som krever god IT-forståelse for å fungere vellykket.

Det er mange ressurser å se på, vi anbefaler å starte med DigiByte wiki og BitcoinTalk. Hvert kort kan optimaliseres ytterligere ved å legge til en bitstrøm, som overklokker FPGA-kortet og kan føre til feil om noen få timer hvis det ikke er riktig konfigurert. For FPGA-maskinvare og bitstrømmer anbefaler vi fpga.guide. De DGB wiki har noen få foreslåtte FPGA-kort også.

Gruvedrift

Gruvedrift ved hjelp av et gruvebasseng er ikke obligatorisk, men mulighetskostnadene for solo gruvedrift er ikke verdt risikoen med mindre du skal drive et stort gruvedrift fra dag 1 i gruvedriften. Solo Mining tilsvarer å delta i lotteriet og likne å spille med mindre du gjør det riktig med DGB.

Dessverre er dette et forferdelig valg. Deres nettverkshash-rate er høy, og oddsen er ikke i din favør. For solo mining kan du se nærmere på SHA256, Scrypt, Qubit, og Odokrypt.

Vi anbefaler gruvebassenger da de utnytter et stort antall små operasjoner til en stor styrke å regne med. Det er her en gruvekalkulator spiller inn, som du med rimelig sikkerhet kan forutsi hva du tjener på DGB-gruvedriften din.

For en detaljert analyse av gruvebassenger kan du se gjennom miningpoolstats.stream. Hver algoritme er brutt ned for å gi deg et bedre bilde av nettverket Skein, SHA256, Scrypt, Qubit, og Odokrypt.

GPU Mining Pools

Groestl Mining Pools

Skein Mining Pools

ASIC Mining Pools

Qubit Mining Pools

Scrypt Mining Pools

SHA256 Gruver

FPGA Mining Pools

Odocrypt Mining Pools

For mer informasjon om bassenget har DigiByte satt opp en liste over gruvebassenger, gjennomgå hvert gruvebasseng nøye og finne ut om det er svindel eller ikke.

DigiByte Cloud Mining

Sky mining er den raske og enkle løsningen for å få profesjonelle gruvearbeidere til å gruve mynter for deg. Både HashFlare og NiceHash har anstendig nok omdømme til å anbefale dem, vi foretrekker til slutt NiceHash, men HashFlare er like dyktig.

Sky mining har imidlertid sine egne risikoer. Selv om du ikke trenger å vedlikeholde noe utstyr, er du ansvarlig for kontraktskostnaden og kan ikke hente inn den opprinnelige investeringen din hvis markedet faller under kostprisen..

DigiByte One-Click Miner

DigiByte-utviklere har utviklet en ett-klikk gruvearbeider. Ingen feilsøking eller komplekse oppsett, installer og kjør.

De har en GitHub depot for både Windows og Linux. Programmet er enkelt og enkelt å bruke. DBG har senket inngangsbarrieren for alle som har tilgang til en datamaskin med et Nvidia- eller AMD-grafikkort eller -kort.

DigiByte Free Mining

Gruvedrift betyr ikke gratis mynter, mye arbeid må investeres i forskning, planlegging og utforming. Hver av de tilgjengelige metodene har noen kostnader. Hvis du allerede har en inaktiv datamaskin eller bærbar datamaskin, kan du gjøre det via CPU eller GPU.

Dette har imidlertid en daglig strømkostnad og vil forkorte maskinens levetid ettersom gruvedrift er fysisk intensivt for datamaskiner å utføre. Dette betyr ikke at du ikke bør prøve gruvedrift på DGB eller favorittmynten din. Kunnskapen som er oppnådd kan ikke leses og tilegnes, den må praktiseres.

Konklusjon

Gruvedrift er både et kjærlighetsarbeid og for profitt. DigiByte har et solid fellesskap som vil hjelpe deg hvis du trenger det. DigiByte telegram gruvedrift gruppe har et vell av informasjon og, enda viktigere, folk som er villige til å hjelpe deg med å bli gruvearbeider eller en bedre gruvearbeider.

Hvis du aldri har gruvet før, kan du begynne med en mellomstore spillmaskin, behandle gruvedrift som en hobby, ikke for fortjeneste, for å måle om dette er noe du virkelig vil gjøre. Mens du kommer i sving av ting, vil opplevelsen bli samlet ettersom gruvedrift har en rekke interessante problemer å kjempe med.

De fleste problemer krever kreativ bruk av søkemotorer for å finne et lignende problem tidligere. Hvis ikke, har BitcoinTalk nesten alltid en løsning for nesten alle problemer. Hvis de ikke gjør det, kan det være at noen brainstormer problemet med deg.

Invester aldri mer enn du er villig til å tape direkte. Enhver gruvedrift maskin kan bli skadet utover skattemessig ansvarlig økonomisk reparasjon av en kraftoverspenning eller en kopp morgenkaffe.

Til tross for disse risikoene, må blokkjeder utvinnes, ellers vil alle desentraliserte bevis på arbeidskjeder opphøre å eksistere. Bevis på stavmynter er ikke desentralisert nok til å motstå myndighetsregulerende inngrep med en fiat airdrop i disse prosjektene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me