Hvordan kjøpe Altcoins med USD [Trinnvis kjøpsveiledning]

Så du har noen amerikanske dollar og ønsker å investere i et altcoin, i håp om å multiplisere besparelsene dine og stiller deg selv spørsmålet, “Hvordan kjøpe altcoins med USD?“. I denne spesielle kryptovalutaveiledningen bruker vi begrepet “altcoin” for å representere enhver digital valuta unntatt Bitcoin. Det er flere måter å gjøre dette på, enten ved å gå gjennom en av de største kryptovalutaene eller ved å bruke en elektronisk lommebokleverandør.

Hvor å kjøpe Altcoins

Det er mange nettsteder der du kan kjøpe altcoins. Men det er over 2000 altcoins, og ingen børs viser dem alle. Så hvor du kan kjøpe tokens, avhenger av hvilket spesifikt token du ønsker å kjøpe. For relativt kjente tokens som Ethereum, Litecoin eller EOS vil du kunne velge mellom flere børser. For mindre kjente tokens som ArepaCoin eller Revain er valget av børser mye mer begrenset.

Det er ikke et unikt, universelt svar på spørsmålet om hvor du kan kjøpe altcoins.

De fleste av de mindre kjente altcoins handles på børser som ikke godtar fiat-valutaer som amerikanske dollar, kinesisk yuan eller brasiliansk real. Noen børser som Binance og Bittrex tilbyr flere altcoins enn andre, men ingen børser lister opp hvert eneste av de 2400+ tokens der ute, og du må gjøre litt undersøkelser for å finne ut hvor ønsket token er oppført. Mer om det i trinn for trinn nedenfor.

Beste måten å kjøpe Altcoins på

Siden de fleste altcoins ikke kan kjøpes direkte med fiat-valutaer, må du først konvertere dollarene dine til tokens som kan kjøpes direkte. Det er to hovedmåter å gjøre dette på:

 1. Via kryptobørser som godtar fiat-valutaer: Børser som Coinbase eller Kraken lar deg kjøpe kryptotokener direkte med amerikanske dollar. Dette alternativet er imidlertid ikke tilgjengelig for alle kryptovalutaer som er oppført på en av børsene. Kraken lister opp 18 tokens som kan kjøpes med USD. Coinbase lister 9.
 2. Via elektroniske lommebøker med kryptovaluta-støtte: elektroniske lommebøker er tjenester som lar deg motta, sende og foreta betalinger online. Den mest kjente e-lommeboken er PayPal, men det er andre. Noen av disse, som Uphold og Skrill, tillater også utveksling mellom amerikanske dollar og kryptotoken. Skrill støtter 9 tokens. Uphold støtter 16 tokens, og tillater også fiat-til-fiat-handel.

Så det første trinnet vil være å konvertere USD til et stort kryptotoken som senere kan byttes mot tokenet du ønsker å kjøpe. Men vi vil dekke det nærmere i trinn-for-trinn-guiden nedenfor.

Beste stedet å kjøpe Altcoins

Det er hundrevis av børser tilgjengelig for kjøp av altcoins. Noen er store nettsteder som tilbyr hundrevis av tokens. Andre er mye mindre. Selvfølgelig avhenger det beste nettstedet for å kjøpe altcoins av det spesifikke token du ønsker å kjøpe.

Generelt sett er det to ting du vil ha når du velger en børs for å kjøpe altcoins: sikkerhet og alternativer. Så du vil ha et nettsted med gode sikkerhetsprotokoller og med flest mulig oppførte tokens. Noen av de beste altcoin-børsene er:

 1. Binance: viser for øyeblikket 162 tokens med et døgnåpent handelsvolum som overstiger 920 millioner USD.
 2. Bittrex: det er 243 tokens for øyeblikket tilgjengelig for handel. Deres 24-timers markedsvolum er rundt 25 millioner USD.
 3. Poloniex: handler med 56 tokens, med et daglig handelsvolum på ca 16 millioner USD.

Enhver av disse børsene tillater rask, sikker kjøp av altcoins.

Steg-for-trinn-guide for kjøp av Altcoins

Metode 1: Hvordan kjøpe altcoins med USD som går gjennom en e-lommebok-tjeneste

I denne opplæringen bruker vi Uphold som et eksempel. Andre e-lommebøker fungerer på samme måte. Bare vær sikker på at lommebok-tjenesten din støtter krypto. Uphold gir deg lommebøker for USD og kryptotokenene den støtter. Her kalles disse lommebøkene kort. Så du har et USD-kort, BTC-kort, ETH-kort osv.

 1. La oss anta at du har en konto som ikke er opprettholdt. Hvis ikke, kan du opprette en gratis innen klikke her. Det første trinnet vil være å få USD i lommeboken. Klikk på USD-kortet på dashbordet. Dette tar deg til et skjermbilde der du kan utføre forskjellige operasjoner med de amerikanske dollarene du har på Uphold. Klikk på “Legg til midler”.

  hvordan kjøpe altcoins med USD (3)

 2. Det er fire muligheter for å legge til penger på USD-kortet ditt: fra en amerikansk bankkonto, fra en euro-bankkonto via SEPA, fra et kreditt- / debetkort eller med krypto. Klikk på “fra amerikanske bankkontoer”.

  hvordan kjøpe altcoins

 3. Fyll ut nødvendig informasjon, godta vilkårene og klikk “Opprett”. Vær oppmerksom på at feltet “Gi denne kontoen navnet” er slik at du kan velge et navn som er enkelt for deg å identifisere, i tilfelle du knytter flere bankkontoer til opprettholdelseskontoen din. Navnet på selve bankkontoen samsvarer med navnet på din opprettholdende konto. Når kontoen er koblet til, kan du velge den som et alternativ når du legger til penger på USD-kortet ditt. Overføringer tar omtrent fem virkedager å fullføre.
 4. Når midlene er på kortet ditt, er det veldig enkelt å kjøpe kryptotokener og tar bare noen få sekunder. La oss anta at du ønsker å kjøpe ETH for 20 dollar. Klikk på USD-kortet ditt, som før, og du blir ført til samme skjermbilde der du koblet kontoen din fra. Men nå, i stedet for å klikke på “Legg til midler”, klikk på “Overfør mellom kortene dine”. Følgende skjermbilde vises:

  ETH-kort

 5. Skriv inn beløpet du ønsker å kjøpe (i USD). Du vil bli presentert med gjeldende sats, gebyr og endelig kreditert beløp. Hvis alt er tilfredsstillende, klikker du på “Bekreft”, og transaksjonen fullføres på få sekunder. Gratulerer! Du har nå kjøpt din første altcoin.

Metode 2: Hvordan kjøpe altcoins med USD som går gjennom en kryptobørs

For denne guiden bruker vi Kraken. Andre børser opererer på samme måte. Som før vil det første trinnet være å finansiere lommeboken din med en bankoverføring. Bare sørg for at børsen din aksepterer fiat valutahandel.

 1. Etter at du har logget på, klikker du på “Finansiering” -fanen
 2. (DETTE AVSNITTET VIL INKLUDERE TRINN OG SKJERMKAPPENE FOR Å INNSette USD i KRAKEN)

Som du kan se, er det enkelt, ganske enkelt og raskt å kjøpe dine første altcoins med USD hvis du kjøper et token som kan kjøpes direkte med fiat-valuta. Men dette gjelder bare for en liten brøkdel av alle myntene der ute. Hvordan vil du kjøpe en annen altcoin? 

La oss anta at du ønsker å kjøpe litt Monero (XMR).

Det første du bør vurdere akkurat nå er at ikke alle tokens er direkte omsettelige med hverandre. Børs organiserer tokens i det som kalles handelspar. Så, ett token kan kjøpes med bitcoins, men ikke eter, eller omvendt. Ulike børser har forskjellige handelspar.

Hvordan kjøpe Monero Eksempel

 1. Først finner vi utvekslings- og handelsparet ditt. Gå over til Crypto Market Cap og skriv inn symbolet du vil ha i søkefeltet øverst til høyre.

  krypto markedsverdi

 2. Søket vil gi informasjon om mynten, inkludert tekniske data, markedsvolum og et prisdiagram. Til venstre ser du de 10 beste børsene for tokenet ditt i henhold til markedsvolum. Du kan klikke for en full liste, inkludert handelspar.

  hvordan kjøpe monero-mynt

 3. Rullende nedover listen, Du kan se Binance-handler i Monero, og har et XMR / ETH-handelspar. Det betyr at du kan kjøpe Monero med Ether.hvor du kan kjøpe altcoins
 4. Det neste trinnet er å logge på Binance, gå over til “Wallets” og klikke “Deposit”. Du vil bli presentert for et skjermbilde der du kan velge symbolet som skal deponeres. I dette tilfellet ETH.

  beste måten å kjøpe altcoins på

 5. Til høyre ser du adressen til Ethereum-lommeboken din på Binance. Du må overføre ETH til denne lommeboken. Kopier adressen til utklippstavlen.

  binance depositum

 6. Gå tilbake til børsen eller lommeboken der du opprinnelig konverterte USD til ETH. I dette eksemplet bruker jeg Uphold. Fra dashbordet, klikk på ETH-kortet ditt, og velg deretter “Send til Cryptocurrency eller Utility Token”.

  hvordan du bruker opprettholde

 7. Rull ned til du ser “Ether (ETH)” og klikk der.
 8. Lim inn lommebokadressen du kopierte fra Binance i det første feltet, skriv inn mengden ETH du vil sende, og bekreft. Overføringen begynner og bør gjøres i løpet av få minutter.

  beste nettstedet for å kjøpe altcoins

 9. Tilbake på Binance, klikk på “Echanges” og deretter “Basic” fra toppbåndet. Du vil bli presentert med et handelsskjermbilde. Fra høyre kolonne klikker du på “ALTS” og deretter “ETH” for å se alle eterhandelparene. Rull ned til du finner handelsparet “XMR / ETH” og klikk på det. Du vil nå se en lignende handelsskjerm for monero / eter-paret. Herfra vil du både kunne kjøpe XMR med ETH eller selge XMR for ETH.

  hvordan kjøpe altcoins på binance

Konklusjon

Å kjøpe altcoins med USD kan være en enkel prosess, men det kan også være mer komplisert. Alt avhenger av det spesifikke token du ønsker å kjøpe. For de store altcoins, som Ethereum, Litecoin, BAT eller EOS, er direkte kjøp et alternativ, og det er børser (som Coinbase eller Kraken) og e-lommebøker (som Uphold eller Skrill) som lar deg gjøre det enkelt. For mindre kjente altcoins, må du gå til kun kryptobørs som Binance eller Bittrex, etter å ha gjort en første fiat-til-kryptokonvertering. Det pakker det inn for denne guiden om hvordan du kjøper altcoins med USD. 

Sørg for å legge igjen en kommentar nedenfor med spørsmål eller tilbakemeldinger!

Se også: Beste kryptovaluta under en krone

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me