Hvordan kjøpe Siacoin (SC) i 2021 [Steg-for-trinn-kjøpeguide]

Sikkerhetskopiering av filer og data i skyen kan være en livredder. Uansett om det er fordi du kanskje trenger tilgang på farten til en bestemt fil eller gjenoppretter data etter at datamaskinen din tåler deg, kan det være en velsignelse å ha eksterne kopier av informasjonen din.

Dette er grunnen til at online lagringstjenester som blant annet Google Drive, Dropbox og Box blomstrer. Og akkurat som blockchain-teknologi former framtiden i mange aspekter av vårt daglige liv som utdanning, økonomi, verdipapirer, handel, lov og andre områder, satser utviklere også på å lage blockchain-tjenester for online lagring.

Det er her Sia kommer inn i bildet; en blockchain-basert skylagringstjeneste drevet av Siacoin (SC) token. Hvis du allerede har hørt om det og lurer på hvordan du kjøper Siacoin, kan du lese om det hele trinn for trinn.

RASKGUIDE: Hvordan kjøpe Siacoin

 1. Opprett og logg inn på Binance-kontoen din
 2. Gå til Wallets – Spot Wallets for å få din Binance BTC-adresse
 3. Overfør midler til Binance
 4. Gå til Binance Markets-siden
 5. Finn markedssiden for SC / BTC-handelsparet
 6. Skriv inn hvor mye BTC du vil bruke, og klikk på “Kjøp SC”

Gå til Binance

Hvor å kjøpe Siacoin – Topp 5-børser

Å være et relativt lite altcoin (det er for tiden rangert som nr. 66 av alle kryptovalutaer i henhold til markedsverdi), det er ikke massevis av børser der du kan kjøpe Siacoin, men det er oppført på noen av de beste. Her er en rask oversikt over de 5 beste Siacoin-børsene:

NameDeposit MethodKjøp
Binance

binance utveksling

 • Bankoverføring (ACH)
 • bankoverføring
 • Kryptovaluta
 • Debetkort
 • Bankoverføring
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Kraken

 • Elektronisk pengeoverføring
 • Bankoverføring (SEPA)
 • Bankoverføring
 • Ethana varetekt
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Bittrex

 • Kredittkort
 • Bankoverføring
 • Kryptovaluta
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

OKEx

 • Kredittkort
 • Bankoverføring
 • Kryptovaluta
 • Alipay
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Poloniex

 • Kryptovaluta
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Alle børsene ovenfor er gode steder å kjøpe Siacoin. Valget blant dem kan avhenge av noen spesifikke funksjoner du vil ha. Hvis du for eksempel skal kjøpe Siacoin med USD eller konvertere Siacoin til USD, kan du bare se handelsparene Siacoin Bittrex og Siacoin Kraken inkluderer USD.

Selvfølgelig er det andre børser der du kan få SC-tokens. For en komplett liste over børser og handelspar, kan du sjekke oppføringen fra coinmarketcap.com ved å klikke her.

Steg-for-trinn-guide om hvordan du kjøper Siacoin

La oss anta at du vil kjøpe Siacoin på Binance. Selv om Binance godtar kredittkortinnskudd, inkluderer ikke Siacoin Binance-handelsparene USD.

Du må enten først bruke USD til å kjøpe et av tokens som kobles sammen med Siacoin (BTC, ETH, USDT og BNB) eller bruke noe kryptovaluta du allerede eier for å gjøre ditt kjøp.

Vi antar at du har litt Bitcoin i en personlig lommebok og vil bruke noen av dem til å kjøpe SC.

Trinn 1: Opprett en konto på Binance

Hvis du allerede har en Binance-konto, kan du gå videre til neste trinn. Hvis ikke, les videre.

Gå til www.binance.com og klikk på den gule “Registrer” -knappen i det øverste banneret.

hvordan kjøpe siacoin

Fyll ut e-postadressen din, skriv inn et sikkert passord, klikk deretter på “Opprett konto” og følg alle trinnene for å bekrefte og aktivere kontoen din. Ikke glem å konfigurere tofaktorautentisering (2FA) for ekstra sikkerhet.

Trinn 2: Sett inn midler

Nå som du har konfigurert Binance-kontoen din, må du sette inn pengene du vil bruke til å kjøpe Siacoin. For å gjøre det, må du overføre Bitcoin fra din personlige lommebok til Binance BTC-lommeboken.

Logg deg først på Binance-kontoen din, og klikk på “Lommebok” og deretter på “Spot Lommebok” fra toppbåndet.

Denne siden viser din generelle saldo. Med andre ord den samlede verdien av tokens i alle lommebøkene dine. Klikk på “Innskudd” fra menyen til venstre.

På denne siden velger du tokenet du vil sette inn fra rullegardinmenyen. I dette tilfellet Bitcoin. Binance BTC-lommebokadressen din vises til høyre. Her kan du kopiere adressen til utklippstavlen eller vise en QR-kode du kan skanne.

Gå nå til lommeboken din der du har lagret Bitcoin og overfør ønsket beløp til lommebokadressen du fikk over. I løpet av få minutter, etter at alle nettverksbekreftelsene er fullført, vil tokenene dine være i Binance klare for innkjøp.

Trinn 3: Kjøpe Siacoin

Nå som BTC er på Binance, må du gå over til kryptovalutamarkedet. Klikk på “Markets” i det øverste båndet.

Siden vi kjøper med Bitcoin, klikker du på “BTC Markets” -fanen og skriver deretter SC i søkeboksen til høyre.

SC / BTC-handelsparet vises i vinduet. Klikk på den for å gå til handelssiden.

Dette er markedssiden for handelsparet Siacoin / Bitcoin. Den første delen vil vise litt prisinformasjon. Delen du trenger for å kjøpe, er nederst, så bla nedover.

Høyre kolonne er for å kjøpe BTC med SC, så vi må se på venstre kolonne. I boksen “Totalt” fyller du ut hvor mye BTC du vil bruke. I dette eksemplet 0,0003 BTC. Vi kan se her at vi får 882 SC. Når alt er fylt ut, klikker du på “Kjøp SC” -knappen for å fullføre prosessen. Om noen få minutter kommer Siacoin-tokens i lommeboken din.

Beste lommebøker å holde Siacoin

Hvis du skal investere i Siacoin, trenger du en lommebok for å lagre tokens. Husk at det ikke er en god ide å la kryptovalutaen din (Siacoin eller andre) være på en bytteboks i lange perioder. Her er de fem beste Siacoin lommebøkene:

NameTypeBuy
Sia UI

Desktop-klient Vurdering: 5

Få lommebok

Sia fryselager

Desktop-klient Vurdering: 5

Få lommebok

Ledger Nano S

Maskinvare Vurdering: 5

Få lommebok

Sia Android Wallet

Mobil (Android) Vurdering: 5

Få lommebok

Sia sentral lommebok

Desktop-klient Vurdering: 5

Få lommebok

Ledger Nano S er en maskinvarelommebok som ikke bare kan inneholde Siacoin, men over 1300 forskjellige kryptotokener. Det er et utmerket alternativ for å holde kryptovalutaene dine trygge.

Hvis du vurderer å investere tungt i krypto, bør du definitivt vurdere å få en maskinvarebok. Sia UI er den offisielle lommeboken som er utviklet av Sia-teamet.

Sia Cold Storage er et grensesnitt som genererer lommebokadresser som lar deg holde Siacoins offline. Du trenger en faktisk lommebok (som Ledger eller Sia UI) for å få tilgang til tokens.

Sia Android-lommebok er ikke utviklet av Sia-teamet, men er et godt alternativ for å holde og handle i Siacoins.

Mer informasjon om Siacoin [FAQs]

Hva er Siacoin?

I et nøtteskall er Siacoin den opprinnelige kryptovalutaen som driver Sia blockchain, en desentralisert, blockchain-basert plattform for online informasjonslagring..

Hvordan fungerer Sia-plattformen?

Sia lar brukerne kjøpe og selge datalagringsplass. Tradisjonelle, sentraliserte lagringstjenester som Dropbox lar deg lagre filer på deres servere, og du kan alltid kjøpe ekstra plass etter behov.

Men disse serverne tilhører Dropbox, og hvis de noen gang går oppover, kan du ende opp med å miste verdifulle data. Men kjenner du Bob? Den fyren fra jobben som kjøpte en datamaskin med en 1 TB harddisk og bare bruker PC-en sin til å sende e-post og se på kattevideoer? Han har massevis av ubrukt diskplass.

Sia lot ham leie ut denne plassen til brukere som trenger det. Filer vil bli delt mellom flere datamaskiner og kodet kryptografisk, slik at Bob aldri kan vite akkurat hva som lagres på sin leide diskplass, langt mindre tilgang til disse filene.

Filer er beskyttet av kryptografiske nøkler som bare du har, så filene dine er alltid trygge. Og siden plattformen er desentralisert, er det ingen server som i tilfelle feil skulle få deg til å miste dataene dine.

Å kjøpe diskplass på Sia er mye billigere enn å gjøre det på de tradisjonelle plattformene … opptil 90% billigere!

Er Siacoin en god investering?

Dette er det store spørsmålet, ikke sant? Bør du investere penger i Siacoin? Som med alle ting relatert til krypto, er svaret noen ganger ikke lett. Når alt kommer til alt, hvem ville ha sett på Bitcoin selv som en god investering tilbake i 2009?

Den langsiktige suksessen til ethvert altcoin avhenger av hvor vellykket den blockchain-baserte plattformen er. Siacoin er ikke noe unntak, så la oss se på hva blockchain i seg selv tilbyr: et sikkert, effektivt, desentralisert, billig alternativ til tradisjonelle skylagringsplattformer.

Det ser ut til at Sia tilbyr en tjeneste som kan være av stor verdi for mange mennesker. Ting ser bra ut for Siacoin fra denne vinkelen.

Siacoin-prisforutsigelser er ofte enige. 1 SC har for tiden en verdi på 0,003261 USD. Denne prisen forventes å øke til 0.006061 USD innen utgangen av 2020 eller tidlig i 2021, en økning på nesten 86% i verdi.

Ved slutten av 2021 er den forventede prisen 0,007023 USD; 115% opp fra gjeldende pris. Og etter det forventes ting å bli enda bedre. Den femårige prisforutsigelsen er 0,069064 USD, en imponerende verdiøkning på 2000% fra gjeldende pris. Så ja. Siacoin ser ut som en god investering på lang sikt.

For å konkludere

Sia blockchain tilbyr en spennende tjeneste. Dataskylagring er et viktig verktøy, enten det er tilgjengelighet på farten eller gjenoppretting etter datamaskinsvikt.

Folk over hele verden bruker millioner av dollar på skylagringstjenester hvert år, og Sia tilbyr en sikrere tjeneste til bare en brøkdel av kostnaden.

Sia ser ut til å ha en lys fremtid, og det betyr at Siacoin også gjør det. Vi har vist deg hvordan du kjøper Siacoin. Du vet nå hvordan du kjøper Siacoin og har lest prisforutsigelsene.

Alt som gjenstår er at du fortsetter og foretar ditt første SC-kjøp og kanskje vurderer å leie ut den ubrukte diskplassen du har. Kanskje en dag snart vil noen av filene mine bli lagret på PC-en din, selv om verken du eller jeg noen gang vil vite det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me