Hvordan kjøpe Tezos (XTZ) – de beste børsene for handel

Så du har funnet informasjon om Tezos-plattformen for dApps og smarte kontrakter, du ønsker å investere i token og lurer på hvordan du skal kjøpe Tezos. Du vil finne at det ikke er mye annerledes enn å kjøpe andre altcoins. Fortsett å lese for informasjon og en trinnvis guide.

Hva er Tezos?

Først og fremst er Tezos en plattform som lar brukerne styre en blockchain og endre sitt sett med regler, med minimal forstyrrelse av blockchain som helhet. Denne muligheten vil tillate blockchain å oppgradere seg selv uten å måtte dele den i to separate blockchains (en prosess kjent som gaffel). Samhandling med Tezos blockchain krever at brukerne skaffer seg og holder Tezos-tokens (XTZ).

Hvor kan jeg kjøpe Tezos?

Når du skriver denne artikkelen, er det 26 forskjellige tezos-utvekslinger. De fem beste av disse børsene, sortert etter handelsvolum, er MXC, Coinbase Pro, BitMax, Kraken og Oceanex.

Kan jeg kjøpe Tezos på Binance?

I skrivende stund (10. august 2019) handler Binance ikke med Tezos XTZ-tokens. Du kan se den fulle, oppdaterte listen over tezos-børser fra Crypto Market Cap av klikke her.

Hvordan kjøpe Tezos XTZ

Det første trinnet er å ha en lommebok der du trygt kan lagre tokens når du kjøper tezos-kryptovaluta. Det er flere lommebøker for programvare og maskinvare tilgjengelig.

 1. Programvare lommebøker: For Windows- og macOS-brukere er det et valg mellom Galleon Wallet og Tezbox. Galleon Wallet er også tilgjengelig for Linux, og det finnes en Android-versjon av Tezbox. Tezbox tilbyr også en nettbasert lommebok, det samme gjør Kukai.
 2. Hardware lommebøker: For de som foretrekker hardware-lommebøker, godtar både Ledger og Trezor XTZ-tokens.

Når lommeboken din er satt opp, er det på tide å finne ut hvordan du kjøper Tezos.

Trinnvis guide om hvordan du kjøper Tezos

Trinn 1: Finne børs og handelspar:

 1. Gå over til Crypto Market Cap. På startsiden skriver du XTZ i søkefeltet øverst til høyre.

  krypto markedsverdi

 2. Skjermbildet nedenfor viser detaljert informasjon om Tezos-token, inkludert en beskrivelse, gjeldende pris (i USD) og markedsvolum. Et prisdiagram vil også vises. Til venstre finner du de ti beste børsene som viser tezos, sortert etter markedsvolum, en liste over blockchain-oppdagere for token og informasjon om sosiale medier. Derfra kan du klikke for å se en detaljert liste over alle børser som noterer XTZ.

  tezos krypto markedsverdi

 3. Når du ser på den komplette listen over børser, kan du også se alle XTZ-handelspar på hver enkelt børs. I neste tak kan du se at Kraken tillater handel mellom Tezos XTZ og Bricktox (XBT), amerikanske dollar, Euro, Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) og kanadiske dollar. Hvis du eier noen av disse kryptotokenene, er det bare å overføre dem til børsen du velger for å kjøpe tezos..

  tezos utveksling

Trinn 2: Overføre tokens til Tezos-sentralen

I dette eksemplet, la oss anta at jeg vil kjøpe tezos kryptovaluta med eter, og jeg har valgt å gjøre det ved hjelp av BitMax-børsen, som er den første på listen med et XTZ / ETH-handelspar. Du vil oppdage at alle kryptobørsene følger den samme grunnleggende prosedyren.

 1. Logg på BitMax og fra øverste bånd klikker du på “Mine eiendeler” og “Innskudd”.

  bitmax-pålogging

 2. Klikk på ETH fra rullegardinmenyen.

  hvordan kjøpe teos

 3. Du vil bli presentert din Ethereum-lommebokadresse på denne børsen. Hvis eteren din er i en mobil lommebok-app som Trust Wallet, åpner du lommeboken, velger “send” og skann deretter QR-koden for å lime inn adressen. Skriv inn mengden eter du vil sette inn, og send dem til BitMax.

  hvor kan jeg kjøpe tezoer

 4. Hvis eteren din er lagret på en annen sentral, e-lommeboktjeneste eller nettlommebok, kopier lommebokadressen til utklippstavlen. I dette eksemplet antar du at du har eter-tokens lagret i en Uphold-konto. Fremgangsmåten er veldig lik for andre e-lommebøker eller kryptobørser.

 5. Logg deg på Uphold, og velg ETH-kortet ditt. Klikk deretter på “Send to Cryptocurrency or Utility Token”.

  kjøp tezos XTZ

 6. Rull nedover i listen til du ser ETH, klikk så blir du ført til et skjermbilde der du kan lime inn lommebokadressen din og skrive inn hvor mye eter du vil sette inn i BitMax. Etter at overføringen er bekreftet, vil det ta noen minutter før overføringen er fullført. Når det gjør det, vil du ha eter-tokens klare til å kjøpe tezoer.

  kjøp tezos kryptovaluta

Trinn 3: Handel med ETH for XTZ

Nå er det på tide å kjøpe tezos kryptovaluta-tokens på din favoritt kryptobørs.

 1. Gå tilbake til BitMax og klikk på “Cash” fra det øverste båndet. Du blir ført til en handelsside. I dette eksemplet ser vi på handelssiden for BTMX / USDT-paret.

  kjøper kryptoguide

 2. Siden handelen vår vil være med eter-tokens, klikker du på “ETH” -fanen i venstre kolonne og skriver “xtz” i søkeboksen. Når XTZ vises, klikker du på den og du blir ført til riktig handelsside.

  bitmax utveksling

 3. Fra denne handelssiden, ved hjelp av knappene nederst, vil du kunne både “kjøpe XTZ” med din innskudds ETH, eller “Selg XTZ” du kanskje allerede eier for å få mer ETH.

  hvordan du bruker bitmax

  kjøp tezos xtz

Trinn 4: Overføre Tezos-tokens til din personlige lommebok

Som med andre sentraler der ute, gir BitMax deg ikke de private nøklene til lommebøkene dine. Det betyr at brukerne ikke gjør det egentlig eie dem. På grunn av dette, og av andre sikkerhetsmessige årsaker, er det et godt råd å ikke oppbevare tokens på utvekslingslommebøker i lengre perioder.

 1. For å overføre til lommeboken din fra BitMax, klikk på “Mine eiendeler” og “Trekk ut” fra hjemmesidens øverste bånd. Du vil bli presentert for uttaksskjermen.

 2. Velg XTZ fra rullegardinmenyen til venstre. På høyre side, lim inn adressen til programvaren eller maskinvaren din tezos lommebok, skriv inn mengden tezos tokens du vil overføre, lim inn eller skriv inn de riktige sikkerhetskodene og klikk “Trekk ut”. Når dette er fullført, lagres tokens i din personlige lommebok.

  bitmax crypto exchagne

Konklusjon

Å kjøpe tezos-tokens er en ganske grei prosess, som ikke er forskjellig fra å kjøpe andre altcoins. Det handler om å finne en børs med et passende handelspar, overføre dine eksisterende tokens til riktig lommebok på den børsen, gjøre handelen og til slutt overføre dine nyervervede tezos-tokens til din personlige lommebok. Det er mange børser og handelspar å velge mellom, og ved å følge trinnene som er beskrevet her, er du bare få minutter unna å eie Trezor, som lar deg samhandle med Trezor blockchain.

Legg igjen en kommentar nedenfor hvis du har spørsmål!

Se også:

 • Hvordan kjøpe Altcoins med USD
 • Hvordan kjøpe OmiseGO (OMG)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me