Hvordan overføre fra Coinbase til Bittrex [2021 ENKEL GUIDE]

Coinbase og Bittrex er begge i stor grad benyttet USA-baserte børser. Coinbase har flere fiat-par, der klienter kan bytte fiat-valutaer som skal byttes mot kryptovalutaer. På den annen side har Bittrex flere kryptopar, hvor kryptovalutaer kan byttes ut. Som vi kan se, til tross for at de har samme funksjon, lener de seg mot forskjellige markeder.

Spørsmålet som blir besvart i denne artikkelen er, Hvordan overføre fra Coinbase til Bittrex?

En overføring fra USA-baserte børser kan være en skremmende oppgave hvis du gjør det for første gang. Heldigvis er det like komplisert som å gjøre en elektronisk pengeoverføring eller EFT fra nettbankportalen din.

Hvis det også virker skummelt, ikke vær redd da vi forklarer det trinn for trinn.

Hvordan overføre fra Coinbase til Bittrex

Hvordan sende Bitcoin fra Coinbase-appen

⦁ Hvis du ikke har gjort det, registrerer du deg først på Coinbase og Bittrex, og verifiserer kontoene dine om nødvendig.

⦁ For å få et ekstra sikkerhetslag, må du sette opp 2FA i begge kontoene.

Vi anbefaler Google Authenticator, velg hver eneste mulige boks for å bruke 2FA hackere er snike. Nå har vi alle papirene ute av veien og sikkerhetsoppsettet. Neste er å,

Started Kom i gang med prosessen med å sende den kjøpte bitcoin til Coinbase-lommeboken.

Det første du trenger er Bittrex Bitcoin lommebokadresse; hvis du tar feil og sender penger til Bitcoin Cash, Ethereum eller en hvilken som helst annen blockchain-lommebokadresse, er myntene dine borte for alltid.

Så husk alltid å trippel sjekke hva du gjør. Følg denne guiden fra Bittrex slik at du kan få mottakerens adresse, eller du kan se dette video.

⦁ I Coinbase må du navigere til bitcoin-lommeboken din;

Lim inn mottakeradressen og beløpet du vil sende

Den skumle delen av å sende pengene dine til feil adresse skal holde deg på tærne. Det er imidlertid ikke annerledes enn å gjøre en EFT eller sende et brev eller e-post til en venn.

Med unntak av Bitcoin er adressene mer kompliserte for mennesker å huske, men datamaskiner har ikke noe problem med disse dataene. Det er en fangst å sende bitcoin, og det er gebyrene.

Overføring fra Coinbase til Bittrex

Trinn 1:

Første ting er det første, logg deg på eller registrer deg på Bittrex.

Steg 2:

Du vil se Holdings i den øvre delen, klikk på den.

Trinn 3:

Nå som du kan se alle saldiene dine. Velg BTC-symbolet som består av Bitcoin-valuta, og klikk på Innskudd. For å få gode resultater, sørg for at visningen av saldo er valgt, fordi en tom konto / regning med null stabilitet nå ikke vises.

Trinn 4:

Du er nesten der, nå kan du generere en ny Bitcoin-adresse for Bittrex-børsen.

Trinn 5:

Hvis du ser dette, betyr det at du ikke kjente din klient.

Trinn 6:

Hvis alt sjekker ut, vil du se dette skjermbildet. Før du kopierer adressen, må vi gå til Coinbase.

Trinn 7:

Deretter går du over til Coinbase og logger på eller registrerer deg.

Trinn 8:

Hvis du ikke er plassert på startskjermen, velger du Hjem og Bitcoin.

Trinn 9:

Nå må du velge Lommebok og Send for å starte transaksjonsprosessen.

Trinn 10:

Nå drar vi tilbake til Bittrex og fortsetter fra trinn 6. Velg Kopier adresse.

Trinn 11:

Du vil se hilsen: Kopiert til utklippstavlen.

Trinn 12:

På dette trinnet må du plassere den kopierte adressen og lime den inn i mottakerfeltet på Coinbase-nettstedet nå, vi trenger at du stopper og får panikk-bitcoin-transaksjoner ikke er reversible.

Dobbelt så tredobbelt sjekk adressert limt samsvarer med adressen fra Bittrex. Ikke stopp panikk, men send en testtransaksjon, gitt at dette koster mer på grunn av kostnaden for transaksjonen. Ærlig talt, vil du heller miste hele beløpet på grunn av en feil?

Trinn 13:

Et depositum skal ventes. Dette kan ta et øyeblikk.

Trinn 14:

Gjør om trinn 11 for resten av midlene du vil overføre.

Trinn 15:

Vent i 10 minutter, og gratulere deg selv med vellykket overføring av Bitcoin på blockchain.

Coinbase Send Bitcoin-avgift

Bitcoin bruker kryptering, som oppnår verdibasert sikkerhet, slik at avsendere får vite at mottakere vil få det som ble sendt. Utveksling kan ikke endres eller tilintetgjøres, men ved et 51% -angrep er det ekstremt kostbart å kjøre og er derfor ikke lønnsomt.

I det bruker Bitcoin POW (Proof Of Work) for å gi kryptering og desentralisering som forventes å utføres av minearbeidere som ikke jobber gratis og blir belønnet to ganger for å håndtere denne informasjonen i blokker. Den første belønningen er blokkbelønningen, som er satt til 12,5 BTC.

Videre bør kunder som utfører på Bitcoin organisere en byttegebyr. Disse bytteutgiftene er akkurat som porto, stort sett, delt inn i 3 nivåer.

Første nivå har den høyeste avgiften som kan betraktes som frakt over natten og kan ta så lang tid som 10 minutter, hvor lang tid det tar å utvinne en blokk i gjennomsnitt. Avhengig av hvor midlene blir sendt, kan mottakeren kreve flere bekreftelser for å bekrefte transaksjonene dine.

Bittrex krever bare en bekreftelse, og midlene skal reflektere på omtrent 10 minutter. De andre to nivåene er tregere og kan sees på som 3-dagers eller 7-dagers frakt. Transaksjonstidene for lavere avgifter kan ta alt fra noen få timer til en dag. Disse er perfekte for pengeoverføringer til en lommebok du kontrollerer hvis midlene er til langsiktig sparing.

Nå kan du spørre hvorfor gruvearbeidere trenger to belønninger. Hver 210.000 blokk blir belønningen halvert. Til slutt vil dette ikke være på plass når det skjer, gruvearbeidere vil fortsette å bryte hvis det er lønnsomt på grunn av gebyrene knyttet til transaksjonene.

Gruvearbeidere må også hele tiden betale for utstyr og strøm; mange gruvearbeidere har feilet og gått konkurs.

Kan ikke sende Bitcoin fra Coinbase

Coinbase har en nyttig guide som fremhever hvorfor transaksjonen din kan mislykkes. Vi tror den viktigste årsaken er mangel på midler. Det tilsvarer “har du prøvd å slå datamaskinen av og på igjen.”

Gitt, vår tid i krypto har vist oss noen rare ting utvekslinger gjør. En løsning du kanskje vil prøve er å avbryte og sende inn transaksjonene dine på nytt når hver blokk passerer. Generelt tar dette bare omtrent tre forsøk.

Ingen utveksling til dags dato har forklart hvorfor dette skjer, vi forventer interne problemer, å kansellere og starte transaksjonen, er akkurat som å slå den av og på igjen, og det fungerer. Hver gang vi trekker oss fra en børs, lurer vi på om dette vil være når vi blir lurt.

Har utvekslingen gått i stykker? Vil jeg noen gang få min bitcoin? 98% av tiden reflekterer midlene på 10 minutter, eller vi må prøve vår omstartsløsning. Heldigvis har pengene våre aldri blitt stjålet hittil, ettersom vi aldri lagrer dem på børs, men bruker maskinvarepungene våre religiøst. Vi tror ikke at hacking og tap av penger skal være en rett til å overføre noen.

Å sende Bitcoin er midlertidig deaktivert

Kryptomarkeder jobber 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året. Handlene krever vedlikeholdsstopp. Både Coinbase og Bittrex er pålitelige handler og vil erklære støtteperioder og overhaling i god tid.

Det er ekstra støtte som kan ta put, mens stedet er oppe. Enhver handel kan gjøre backend lommebokoptimalisering for å komme videre administrasjonene de tilbyr. Lommebøker blir kontinuerlig oppdatert for å holde tritt med bitcoin-fremskritt.

Vi vil oppmuntre til årvåkenhet, ettersom det viktigste hovedproblemet handler om å bruke konvensjonell administrasjon av en konto de fortsatt vil håndtere BTC-børser mot en mens. Når du har lagt merke til et problem med å holde penger, kan du raskt trekke tilbake bitcoin. Vi har sett denne designen i mange handler Mt. Gox og QuadrigaCX.

Coinbase Pro

Mens Coinbase har en intern altcoin-utveksling Coinbase Pro, er det dyrt sammenlignet med Bittrex. Med dyrt, mener vi at transaksjonskostnadene for Coinbase pro er mye høyere enn Bittrex.

Dette er ikke den viktigste grunnen til at vi foreslår Bittrex over Coinbase Pro når du velger en altcoin-handel; det handler om valget av mynter. Både Coinbase Pro og Bittrex har fenomenal sikkerhet, og dette bør kontinuerlig være din største bekymring, kontinuerlig og til slutten av tiden, når du administrerer med kryptovalutaer.

De viktigste kriteriene altcoin valg, Coinbase, er ikke i nærheten av å gi noen utfordring for Bittrex trading match bestemmelse og har aldri vært en utfordring. På et tidspunkt kom Poloniex nær Bittrex. Poloniex har også færre KYC-nødvendigheter, som er anstendig å ha, men kontinuerlig kartlegger sikkerheten først.

Bittrex Leverage

Produktet Bittrex Leveraged Trading tilbyr 3x leverage og er sikkerhet i BTC, slik at du kan handle BTC-ETH-, BTC-XRP- og BTC-BCH-markeder. Dette muliggjør direkte markedssikring, noe som er utrolig, da dette gjør at mer kan gjøres på en børs i stedet for å bytte rundt fra børs til børs.

Dette kompromitterer myntsikkerheten ved å sette flere av myntene dine på en børs for handel. Å ha kapasitet til å danne korte og lange posisjoner i samme utstillingsvindu eller bruke posisjonen som et gjerde for å begrense reklamepresentasjonen kan være et utrolig utvekslingsverktøy.

Mens posisjoner åpnes og lukkes uavhengig av hverandre, kan stillingene fortsatt ikke vendes eller avvikles spesifikt. De utvidede lånerammene avgjøres av fremvisning av likviditet når en posisjon åpnes.

Bittrex Volum

Så mye som vi elsker Bittrex, er de en illikvid utveksling i sammenligning med Coinbase Pro. Når du analyserer dataene på FTX Volume Monitor, ser du den sterke ulikheten med Coinbase Pro som ligger på 10. plass og handler 200 millioner dollar om dagen mot Bittrex på 24. plass som handler 20 millioner dollar om dagen, noe som er lite i sammenligning.

Avhengig av handelsstil, kan dette fungere for og mot deg. Volum styrer kontrasten mellom bud og forespørsel. Hvis du er tålmodig og bruker begrensningsordrer, betyr ikke dette noe når du kjøper eller tilbyr en ordre.

Dette fungerer muligens på sjansen for at du er ivrig etter å la eiendelene dine være på handelen. Vi ber sterkt mot denne metoden av forskjellige grunner og foreslår konsekvent en maskinvarepungebok. Et av de alvorlige problemene med altcoin-utveksling er at myntevurderinger kan veke inn i dine objektive soner.

Hvis du spiller kortspillet, er det tilstrekkelig å legge igjen eiendelene dine hvis du kan vurdere faren. For alle trekkede satsinger, bør du konsekvent bruke en maskinvarepungebok med ønsket om avkastning i det betydelige gradsspekteret. Hvis du trenger å finne ut om Bittrex, har vi en annen artikkel her.

Overføring fra Coinbase til Bittrex-konklusjon

Avslutningsvis kan det være skummelt å flytte midlene fra en børs til en annen for å skape en mer variert portefølje, men trenger ikke å være umulig. Med litt øvelse kan transaksjoner i Bitcoin bli en annen natur.

Bitcoin ble designet for å brukes av folket, og det utvikles systemer for å gjøre dette enklere. Å lære å kjøre bil bygget på 1960- eller 1980-tallet vil gjøre deg til en fantastisk sjåfør når du hopper i en bil laget i 2020.

Å bruke Bitcoin for tiden er marginalt komplisert, men ordninger bygges for å gjøre det enklere. Noen få fordelleverandører vil utvise visse muligheter i tilfelle du leverer dem alternativet. Å vite hvordan du skal bytte ved hjelp av mange lommebøker og med mange handler, kan ikke bli skadet og vil som sagt gi deg valg. Fremtiden din kan være lys hvis du velger å avklare den med kunnskap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me