Hvordan selge Ethereum (ETH) for USD, EUR og CAD [Full guide]

Ethereum ble utviklet i begynnelsen av 2014, og er en globalisert plattform for kryptovaluta og andre digitale applikasjoner som er ekstremt lett å samhandle med og krever liten kunnskap om programvareutvikling eller datamaskinkoding. Selv om Bitcoin har popularisert bruken av blockchain, bruker Ethereum også blockchain for å gå utover grunnleggende monetær transaksjonsbruk og gi et medium for rask etablering av komplekse, globaliserte applikasjoner. Mulighetene for denne teknologien er ubegrensede, fra elektronisk stemmegivning til digital handelsregulering og utover. I dagens guide vil vi diskutere hvordan du kan selge Ethereum for andre valutaer.

Hvordan selge Ethereum

Ethereum-blockchain er avhengig av en kryptokurrency kjent som Ether, selv om den varierer fra Bitcoin på noen få måter. Mens Bitcoin fokuserer på muligheten til å spore handler, kjøp, eierskap og handelsdistribusjon i en peer-to-peer-innstilling, er Ethereum-nettverket tyngre konsentrert om å være vert for fleksibel kode for flere tverrfaglige applikasjoner. Ether kommer inn i bildet ved å spille en rolle ikke bare som en omsettelig kryptovaluta, men i tillegg som en metode som brukes av utviklere for å sponse transaksjonsgebyrene sine på Ethereum-plattformen. Mens andre blockchain-nettverk, som Bitcoin, har begrenset kapasitet, Ethereum ble produsert for utviklere å ha muligheten til å lage et ubegrenset antall programmer.

Ethereum Key Metrics

To viktige komponenter spiller inn i Ethereums suksess. Først og fremst er det lite rom for svindel eller tredjepartsinnblanding. Ethereum kjører datamaskinkoder kalt “smarte kontrakter”, selvoperative systemer som initierer utveksling av digitalt lovlig betalingsmiddel så lenge faste vilkår er oppfylt. For det andre gjør eksistensen av Ethereum Virtual Machine (EVM), en Turing-programvare som tillater enhver bruker å kjøre applikasjonen uansett programmeringsspråk, Etherum-nettverket langt mer operativt og tilgjengelig enn noen andre blockchain-plattformer. En grunnleggende forståelse av denne bakgrunnen er avgjørende for å vite hvordan du skal kjøpe og selge.

Ethereum BlockGeeks

Hvordan selge Ethereum: USD

Som med hvilken som helst kryptovaluta er kunnskap spesifikk for ønsket region avgjørende. Å selge Ethereum er langt enklere når det byttes mot fiat-valuta, for eksempel amerikanske dollar. Det første trinnet i enhver børs er å registrere seg med en plattform eller et program som viser ETH (Ethereum) for å handle for USD, og ​​sørg for å nøye veie de tilgjengelige alternativene basert på uavhengige behov. Coinbase er et toppvalg for nybegynnere, med en portefølje designet for å holde oversikt over alle virtuelle valutaer på ett og samme sted, en rekke valutaer som tilbys, et brukervennlig grensesnitt, en forsikringsgaranti og en mobilapp tilgjengelig for enkelhets skyld. Motsatt fokuserer en plattform som Kraken på muligheten til å tilby brukerne et bredt spekter av funksjoner og lave handelsavgifter for bruk av handelsmenn fra begynnelse til fremgang. Amerikanske handelsmenn kan også finne en plattform som Coinmama som er mer passende da den til tross for høyere avgifter enkelt lar brukere kjøpe digital valuta ved hjelp av et kredittkort.

Avhengig av den valgte plattformen, kan det hende at brukerne blir pålagt å verifisere identiteten sin før de kjøper og selger. Det anbefales også å aktivere en 2-faktor autorisasjon, da denne kontoen handles i valuta og bør beskyttes. Etter bekreftelse må brukerne eksportere sine eksterne ETH-beholdninger til nettverkskontoen. Når disse beholdningene er overført, kan de handles for USD og trekkes til en ekstern konto. De fleste plattformer gir brukerne gjeldende valutakurser og annen relevant informasjon for å hjelpe dem med å gjøre best mulig handel. Handels- og uttaksgebyrer varierer fra plattform, så husk å gjennomgå alle transaksjoner før du fullfører dem, samt metodene du kan handle, overføre og ta ut penger.

Ethereum til USD

Hvordan selge Ethereum: EUR

Coinbase, Kraken og CEX.IO er alle plattformer tilgjengelig for bruk når du også handler ETH til EUR (euro). Av de tre anbefales CEX.IO sterkt for en ETH til EUR-handel, gitt sin evne til å gi solid likviditet og behandle Euro-bankoverføringer raskt, pålitelig og direkte. CEX.IO tilbyr også direkte kortoverføringer med et bekreftet bankkort, en tilpassbar mobilapp for enkelhets skyld og muligheten til å foreta øyeblikkelige handler. Selv om nettstedet krever en kommisjon basert på valgt handelsmetode og beløp, er det gunstig for aktive handelsmenn som ønsker enkelhet, på grunn av dets klare skildringer av europeiske markedsendringer og lettleste markedskart, perfekt for individuell brukeranalyse basert på presenterte nøyaktige data og statistikk.

For de som handler i flere fiat-valutaer og lurer på hvordan man skal selge Ethereum for de forskjellige opsjonene i porteføljen, er den virkelige realiteten at handel med ETH til USD og EUR bare er veldig forskjellig. Tydelige plattformer kan være påkrevd, avhengig av hvilken plattform brukeren velger basert på deres personlige preferanser, men dette er ikke alltid tilfelle. Verdier kan også variere, men ikke avhengig av markedets nåværende tilstand. Fordi USA og europeiske markeder er så like, kan regelverk også være like. Det er viktig at brukere som ønsker å handle i begge fiat-valutaene, er klar over avvikene mellom USD og EUR, ettersom de er mye like.

Hvordan selge Ethereum: CAD

Når du er kjent med prosessen med å kjøpe og selge Ethereum, er det en like enkel prosess å lære å selge Ethereum i Canada. Brukere bør utforske kanadiske baserte kryptovalutavekslingsplattformer som Coinbase, bitbuy.ca eller Quebex, og bli kjent med fordeler og ulemper ved hver plattform, og ta i betraktning detaljer som transaksjonsgebyrer, overføringstid, aksepterte betalingsmåter, enkel bruk, kjøpsgrenser, og hvor raskt handelspriser og annen relatert markedsinformasjon oppdateres på plattformen. Brukere som er interessert i kanadisk digital sentral bør også ha en åpen konto i en bank innenfor Canadas grenser, og kunne bekrefte denne informasjonen når de åpner en konto på deres valgte plattform..

Som med hvilken som helst plattform, når brukere overfører ETH til nettverkslommeboken, kan de selge den i Canada via transaksjoner som er gjort på nettverket. Et annet levedyktig, mindre formelt alternativ innebærer bruk av et program kalt LocalEthereum, som fremmer peer-to-peer-handel som unngår transaksjonskostnader. Selv om det ikke er like avhengig av et kodesystem for å gjøre disse handlerne, har peer-to-peer-handel fått popularitet for fiat og kryptokurver for sin brukervennlighet og mangel på merkostnader for handelsmennene..

Er nå en god tid å selge Ethereum?

Siden Ethereum er en markedsverdi-kryptovaluta, kan det oppstå kontinuerlige markedsendringer som raskt kan endre dagens handelsverdi. I tillegg til dette er salgsprispoengene også noe avhengig av valutaen ETH handles mot, og om denne valutaen er fiat eller digital valuta. Selv om Bitcoin fremdeles solid leder det digitale valutamarkedet, er Ethereum et veldig nært, konsistent sekund, med sin æres tittel som det første blockchain-nettverket som muliggjør tilrettelegging av smarte kontrakter. Å være merket som sådan indikerer at Ethereum ikke bare er verdifull som en kryptovaluta, men som et aktivitetsmarkedsdrevet aktivum for flere milliarder dollar. De som søker langsiktige investeringer, velger mer og mer å støtte Ethereum.

Når dette er sagt, utfører Ethereum i gjennomsnitt litt over Bitcoin. Dette er delvis fordi Ethereum mer enn dobler Bitcoins transaksjonsbekreftelsesrate, og delvis på grunn av Ethereums status som pionerstøtter for smarte kontrakter. Når vi ser på faktorene som analyserer om det for øyeblikket er et godt tidspunkt å kjøpe inn i Ethereum, er kilder fra slutten av 2020 optimistiske. Som med alle kryptovalutaer, er ETH selvfølgelig utsatt for raske opp- og nedturer; det er imidlertid for øyeblikket økende, og eksperter spår at en rask gjenoppretting vil følge til og med et krasj. Med tålmodighet og oppmerksomhet mot markedsforutsigelser og nåværende skift, kan til og med en nybegynner bli en vellykket investor når som helst.

Er det god tid å selge ETH?

Etter en topp i 2018 er Ethereum igjen på vei oppover.

Kan jeg utbetale Ethereum til Paypal-kontoer?

Som med andre kryptokurrency-transaksjoner, må Ethereum byttes mot Paypal-kreditt ved hjelp av en online-konverteringsplattform. Fordi dette er en kryptovaluta til digitalbasert valutaoverføring, kan den sammenlignes med å selge Ethereum for Paypal-kreditt. imidlertid gjelder valutakurser fortsatt, avhengig av plattformen som brukes til konvertering. Dessuten bør de vanlige faktorene vurderes nøye når du velger en konverteringsplattform: brukervennlighet, transaksjonskostnader, kjøpstid og byttegrenser.

Alternativer for uttak av Paypal er vidt varierte. LocalCryptos tilbyr peer-to-peer-handel som kutter ut det meste av gebyrene og meglerne, mens de er helt selvstendige og dypt krypterte for brukeropprettholdt sikkerhet. Motsatt fungerer en plattform som eToro som megler og har innkvartering for 14 forskjellige kryptovalutaer, inkludert Paypal-kreditt. Exmo er en valutaveksling som handler i sanntid og tilbyr mange utbetalingsalternativer. CEX.IO og Coinbase, nevnt tidligere i artikkelen, tilbyr også blant annet Paypal-kreditt. LitBit tilbyr Paypal-utveksling for europeiske leverandører. ALFACashier er et annet alternativ for en rimelig standard utveksling.

Handel med ETH til PayPal

Konklusjon

Som den nærmeste føreren til Bitcoin, med en langt mer omfattende, innovativ brukerutviklet, blockchain-støttet plattform og et optimistisk perspektiv for fremtiden, er det ingen tid som i dag å investere i Ethereum. Anbefalingene som finnes i denne artikkelen bringer interesserte parter et skritt nærmere ytterligere kunnskap om det indre arbeidet til den kommende kryptovalutahandelen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me