Hvordan sette Tron Coin (TRX) i 2021

Mange enkeltpersoner grubler over hva en TRON-mynt er. TRON-prosjektet kjører av en kryptovaluta kalt TRX (Tronix), og denne kryptovalutaen har tjent en pakke med fans, ofte kalt ‘TRX-hæren.’ Denne kryptovalutaen har hatt noen oppturer og nedturer i sin historie, men i denne artikkelen har vi vil dele hvordan du skal satse TRON og hvordan du kan bli dets superrepresentanter.

Hvordan sette Tron

RASKGUIDE: Slik satser du TRON (TRX)

1. Forbered dine TRON-mynter (TRX) til innsats.

2. Last ned og installer en TrustWallet. Flytt TRX til denne lommeboken.

3. Finn utsettingsmenyen og sett din TRX.

4. Velg en validator (superrepresentant) for å stemme.

5. Stem på validatoren og bekreft transaksjonen

Gå til TRONs nettsted

Sammenligningstabell mellom Tron Mining og Tron Staking

Gruvedrift TRONStaking TRON
Gruvedrift TRON Setter TRON
Ikke naturlig støttet. Krever tredjeparts gruvedrift for å bryte en annen mynt og deretter konvertere til TRON Nativt støttet av TRON.
Krever dyrt gruveutstyr. Det er ingen nødvendig ekstra maskinvare.
Bruker enorme beregningskraft og energiressurser. Krever ikke datakraft og for mye energi.
Vanskelig å sette opp og tidkrevende å finne optimale innstillinger. Ingen tidligere erfaring kreves. Ingen kompliserte oppsett.

Hva er Tron Coin?

Tron (TRX) er en blokkjedebasert desentralisert scene som peker på å konstruere et gratis, verdensomspennende avansert stoffunderholdningsrammeverk med formidlet kapasitetsinnovasjon og tillater enkel og kostnadseffektiv deling av avansert innhold. Den drives basert på en kryptovaluta som er hjemmehørende i systemet, kjent som TRX; innholdsskapere kan betale for ulike tjenester på nettverket.

Det ble etablert i september 2017 og drevet i juni 2018 av en Singapore-basert ideell organisasjon kalt Tron Foundation, ledet av Konsernsjef Justin Sun. Konkurrer med sammenlignbare stadier som Ethereum, Tezos, Cardano og EOS. Blockchain er sikret gjennom et utnevnt rammeverk for bevis på innsats som muliggjør noen få desentralisering av hastighet og effektivitet.

Siden den gang har organisasjonen vært plaget av påstander om plagiering. Hvitboken (et tonedokument som forklarer teknologien og investeringsinformasjonen bak mynten) fra TRON ble allment beskyldt for plagiering. Og det ble funnet å være påfallende lik den engelske versjonen av alternativ valuta Filecoin.

Men grunnleggeren Justine Sun gjorde lys over disse beskyldningene ved å si at disse beskyldningene dukket opp på grunn av off-base-tolkninger av Tron fordi den først ble komponert på kinesisk.

Hvor skal du oppbevare Tron??

Hvis du planlegger å kjøpe Tron eller allerede har TRX-mynter, bør du vurdere å lagre dem i en sikker Tron-støttet lommebok. Men gi oss først beskjed om hva Tron-lommeboken er. Tron Wallet kan være et sikkert alt-i-ett-p2p-arrangement for alle datastyrte kryptovaluta-utvekslinger, noe som gjør det enkelt for klienter å overvåke deres krypto-eiendeler.

Den bruker utviklede sikkerhetsinstrumenter som fullstendig sikrer brukerens private nøkler og gjør private nøkler og berørt informasjon tilgjengelig på brukerens spesifikke enhet. For å lagre dine Tron-mynter på en sikker måte, er det noen lister over Tron-lommebøker som du kan banke på:

Lommebøker for oppbevaring av Tron TRX

Typer lommebøkerWallets-leverandører
Hardware lommebøker

Android & iOS Wallet-apper 

Desktop Wallet
Bytt lommebøker

Hvordan sette Tron (TRX) på Trust Wallet?

Ved å sette mynter eller tokens kan du øke eiendelene dine bare ved å låse eller fryse noe. Denne mekanismen tillater tokenholdere å tjene noe overskudd uten å bruke noen gruvedrift som “Proof of Work” -konsensus for å sikre nettverket, validere blokker og tjene blokkbelønninger.

Å sette Tron-mynter kan være en vanskelig oppgave for nybegynneren og ikke en “teknisk”. Men med denne trinnvise veiledningen vil du bli veiledet i hvordan du setter dine Tron-mynter i en Trust lommebok-app og tjener TRX daglig.

Trinn 1 Forbered TRX-mynter

 • Åpne Trust Wallet-appen din.
 • Gå til kategorien Økonomi for å se alle tilgjengelige tokens som kan plasseres på Trust Wallet fra hovedlommebokskjermen.
 • Du vil se TRON (TRX) her, trykk på den for å gå direkte dit. Sørg for å bekrefte at saldoen din vises nøyaktig.
 • Hvis du ikke ser TRX på lommeboken, trykker du på “+” -tegnet øverst til høyre og søker etter TRX, og deretter bruker du bryteren for å legge til token.

Trinn 2 – Få tilgang til innsatsmenyen

 • Klikk på Mer for å få tilgang til innsatsmenyen.
 • Hvis du vil se mer informasjon om innsats av TRON og din nåværende innsatsstatus, trykker du på Innsatsdetaljer
 • Klikk på innsats hvis du vil gå til den første innsatsskjermen.
 • Hvis du ønsket å fjerne tokens og slutte å få belønninger, gå til Unstake.
 • Gjør krav på genererte belønninger via staking.

Trinn 3 – Velge en validator

 • Angi beløpet du vil satse, eller trykk på Max for å velge alle tokens.
 • Vær oppmerksom på at minimumsbeløpet du skal satse er 1 TRX.
 • Du må ha noen tilgjengelige tokens for å betale for gebyrene, som er minst 1 TRX. Velg ønsket validator, og trykk deretter på Neste.

Før du fortsetter, ønsket vi at du skulle vite følgende:

 • TRX blir holdt i tre dager.
 • Du kan ikke flytte / overføre hold TRX-tokens.
 • Etter 3 dager, kan du fjerne tokens. Du kan også la dem være staked for å fortsette å få belønninger.
 • Hvis du har flere tokens, tilbakestilles 3-dagers ventetid.

Trinn 4 – Send transaksjon til nettverket

 • Gjennomgå transaksjonsdetaljene.
 • Trykk på Send når du er klar til å fortsette.
 • Skjermen går automatisk tilbake til TRX lommeboken.
 • En ventende melding vises mens nettverket bekrefter transaksjonen.

Trinn 5 – Bekrefte transaksjonen

Når innsatsprosessen er fullført, viser TRON-lommeboken automatisk tokens som er staked og frossen. Du kan bekrefte dette ytterligere ved å trykke på Mer og deretter trykke på Innsatsdetaljer. Gratulerer, du satser nå TRX-tokens.

Superrepresentant

For å være en superrepresentant er kandidater forpliktet til å generere blokker og pakke transaksjoner, sammen med stemmegevinster og blokkeringsbelønninger. Å bli en av dem;

• Bli en av de 27 beste kandidatene som har flest stemmer, og;

• Den 28. til 127. er superpartnere som kan tildeles i henhold til deres stemmerett.

I TRON-nettverket kan enhver konto søke om å bli en superrepresentant kandidat. Hver konto kan stemme på superrepresentantkandidater.

Dette gjør konsensusmekanismen i Tron mer demokratisk ettersom alle kan stemme på superrepresentanter som kan påvirke styring i TRON-økosystemet..

Avstemming

Hver konto i TRONs nettverk kan stemme på de superrepresentantene de støtter. Avstemming krever TRON Power (TP), som bestemmes av brukernes frosne saldo. Frysing (staking) TRX-tokens resulterer i energi og båndbredde som kreves for å samhandle jevnt med nettverket, samt økningen i stemmekraft for å stemme på superrepresentanter.

Beregningen av en (1) TRON-effekt er lik en (1) frossen TRX. Hvis du vil stemme på superrepresentantene, er det bare å gå til lenken her.

How to Stake Tron – Konklusjon

Når du lagrer Tron (TRX), bør du vurdere å lagre dem i en sikret Tron-lommebok. Det er opp til deg hvor du skal velge fra de gitte valgene ovenfor. Når du satser Tron og for å være en superrepresentant, må du være en av de 27 beste som har flest stemmer, og du vil være forpliktet til å generere blokker og pakketransaksjoner, sammen med stemmebelønninger og blokkeringsbelønninger.

Avstemming krever TRON Power (TP), som bestemmes av brukernes frosne saldo. Staking Tron lar deg tjene noe daglig overskudd ved å fryse TRX uten å bruke maskinvare for å validere transaksjoner og sikre nettverket. Takk til “Proof of Stake” -konsensus for å få dette til.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me