KingsCrown: Crypto Legend snakker ut

KingsCrown er legendarisk i kryptovalutaområdet – starter i 2010 og bidrar kontinuerlig til plassen siden. Nylig lanserte han nettstedet Financial Underground Kingdom (https://fuk.io/) med eksklusive intervjuer og meningsfylte artikler. I dag får vi stille ham noen provoserende spørsmål og lære om hans synspunkter på kryptovaluta-scenen.

Hvordan lærte du om kryptovalutaer?

I 2010 kom en venn fra Australia til meg og sa: “Dude lar kjøpe og min Bitcoin vi blir rike!” Han ga meg litt BTC, satte opp en gruvearbeider og ba meg bruke kran av Gavin Andresen. Kranen ga da 1 BTC eller 1,5 BTC per gmail-konto. Men vet du hva? Det var ingenting verdt, så noen ganger var jeg for lei til å til og med klikke på den. Men jeg fikk litt BTC fra det.

Jeg har også gruvet med GPUer osv. Vi hadde noen biljard- og pokerspill med BTC. Pokerrom ble pwned av hackere, bassenget var ikke suveren, men jeg betalte. Vi fikk dvs. BTC for 1 USD og solgte for 20 da. Super fortjeneste ikke sant? Ikke mange av dem bodde hos meg til 2013 da jeg sluttet å se på prosjektet i over 1,5 år. Og min venn, er han rik? Han brukte alt på Silkroad i 2013 &# 128521;

Så ja, vi kunne lytte til ham i 2010/2011 og kjøpe masse .. men ingen av oss gjorde det, og vi solgte på 1000% topp av alle mektige 20 USD.

Jeg hadde senere aksjer i en av kjente altcoin-bassenger som lukket, men sier i ToS at den deler data med min kryptovaluta-blogg og noen mennesker ble overrasket over at de fikk e-post fra den nye bloggen som kalte det spam. Les ToS-gutta og nyt gratis info på nyhetsbrevet mitt. Allikevel gamle dager .. 2013/2014. Jeg har verifisert e-postmedlemmer siden da for døde mange ganger. Ingen trenger en adresseliste med folk som ikke leser den.

Var du noen gang mistenksom mot krypto – i så fall hva som fikk det til å innse det sanne

Ikke egentlig. Men tilbake i 2011 forstod jeg ikke hvorfor BTC og folk lager andre kryptoer. Som – wtf, vanskelig å få brukerne til å begynne med hvorfor kloner du. Første altcoins jeg kjøpte i 2013 – LTC og NMC. På BTC-E. Elsket denne utvekslingen da den reddet meg fra MTGox og andre svindel. Dessverre lurte det meg til slutt da Wex døde. Jeg kunne ta ut penger fra det, men etter at de hadde baller til å stå mot SEC / FBI, ønsket jeg å gi dem penger og ikke uttak, for å gi dem et spark. Dessverre døde de, og jeg tviler på at jeg noen gang har sett dem.

Har du noen gang prøvd å overtale familien til å komme i krypto?

Ikke i det hele tatt. Jeg prøver ikke å få nye mennesker til å komme til krypto, da jeg ikke vil ha skylden. Jeg hjelper bare folk som allerede er i krypto med å tjene mer penger med min gratis informasjon. Det er nok penger for alle, så jeg prøver å holde det gratis og offentlig, så svindlere med betalte kurs og grupper ikke kan tjene penger til nybegynnere. Alle er en nybegynner på et eller annet tidspunkt i alt.

Hva er dine favorittkryptovalutaer (Topp 5) & Hvorfor

Verdt å først nevne at jeg sannsynligvis har over 300 mynter / tokens, men store posisjoner og mine favoritter .. Selvfølgelig har jeg det. Noen mynter har jeg så lite som 0,001BTC til en verdi så knapt teller – vel med mindre de pumper x10000.

Litecoin er den første kjærligheten. Den første mynten jeg kjøpte, og den har vært bra for meg. Jeg er også ganske nær teamet. Jeg elsker også hvor gjennomsiktige de er med å svare på alt hat osv. Morsomt faktum før Segwit gikk på LTC, lagde jeg en offentlig innsats om datoen med Xinxii, en av hovedutviklerne til kjernen. Han tapte og betalte meg. Også et av de første intervjuene på kryptobloggen min var med TheMage of LTC.

EXCL som er det eldste beviset for innsatsgaffel fra DASH. Det har nå en kjedebytte og handler på topplasser som Bittrex siden 2014. 5 år i spillet med devs som skyver kode og endringer, dette er å se på. Kan ikke vente på at den nye kjeden skal kjøre, avhengig av når denne artikkelen kommer til å være live, kjeden er bare live eller vil være et sekund da det er omtrent en uke som skal gjøres fra nå.

BNB, ja mynten til Binance. Du kan si hva du vil om sentralisering, men denne mynten gir store gevinster, har mange bruksområder og ser ikke ut til å stoppe spesielt med at DEX blir live. Jeg tror BNB og deres kjede er en ting å følge for gale pumper.

IOTA, internett på ting er ting. Vi vet ikke hvem som blir vinneren, men denne har en stor fordel i forhold til orthers, hyggelig samfunn, utveksling og gode gevinster. Teknologisk er det ikke det beste for IoT, men jeg føler med noen oppdateringer at de kommer dit.

Den femte ville være ETH. Ikke at jeg elsker det, men hvordan det er. Det tjener penger og har mange produkter og tokens på seg. Kanskje EOS eller TRX overtar stedet, men foreløpig IMHO må du ha ETH hvis du er interessert i krypto.

Hva er du mest hatte prosjekter

Jeg er ikke en type hater, for jeg tror alle kan finne et sted i kryptosfæren. Jeg liker sikkert ikke mynter og prosjekter som skylder penger til meg og andre – ORMEUS, Cobinhood, ANON, HitBTC, Cryptopia. ANON / ORMEUS byttet kjeder på svindelmåter å ta penger fra mennesker, Cobinhood og Cryptopia lar ikke uttak og egne tokens dumpes med en gang. HitBTC er den minst skissete siden de har høye uttaksgebyrer og tok for seg alle tilknyttede utbetalinger og låste mengder lommebøker. Uansett er disse 5 på toppen av hatlisten min hvis vi kan si. Ikke at noen av dem betyr noe, bare HitBTC har noe volum og penger igjen.

Hvor bruker du kryptovalutaer

Handler mest, men jeg kjøper VPN-er med dem. For meg er kryptoer lagring av verdi, men ikke selve betalingsalternativet. Å, og selvfølgelig bruker jeg dem til å tipse andre. Jeg elsker dette om krypto at du enkelt kan tipse noen for deres arbeid.

Jeg tar alltid litt BTC når jeg reiser, du vet aldri om det er anledning til å handle et kult sted.

Det er året 2025 – hvordan ser du oss ved hjelp av kryptovaluta / blockchain-teknologi

Det er for mye fremover for meg, jeg lager ikke denne typen langsiktige spådommer eller planer. Jeg er daytrader stort sett. Men hvis det kommer til å fortsette slik det er, vil mange mennesker bruke blockchain og ikke engang vite om det. Vi trenger fortsatt å skille de to. Du kan bruke blockchain med tootokryptovalutaer. Dette er grunnen til at jeg synes det er morsomt når folk tror å legge til blockchain i dvs. lovgivning ting vil hjelpe BTC. Det vil ikke, det er en annen bruk. Jeg tror innen 2025 kan BTC være verdt over 100 000 USD. Husk likevel hvordan disse morsomme profetiene “kan være”. Det betyr ingenting. Som jeg ikke vet noe også. Jeg skulle bare ønske det var!

Hver spådom som sier “kan være” med en dato eller “vil være” uten dato, gir ingen mening.

Bitcoin vil være verdt 1 million USD er min spådom. Jeg gir ingen dato. Innsjekking 2222. Er det verdt det? Nei. Vel, jeg sa at det vil være, sa ikke når.

Hva gjorde deg interessert i Steemit

Jeg kjente Dan, skaperen av Steemit fra Bitshares. Han fortalte meg at han laget noe nytt. Jeg var den første bloggeren som skrev om STEEM hvor som helst på bloggen min https://fuk.io og jeg ble med på budskapet. Det var friskt, du kunne tjene penger bare ved å gjøre de samme innleggene som på Facebook osv. I lang tid var jeg til og med sjenert til å poste og tjene penger, men da så jeg alle innleggene hver dag, tjene penger og det gjorde ikke vondt for noen så jeg ble med. Siden jeg allerede hadde tilhengere av fora da jeg mer eller mindre fulgte en person, var min egen blogg .. å bli lagt merke til på Steemit naturlig. Jeg har blitt en av de beste forfatterne.

Hva bygger du for øyeblikket

Jeg skyver min egen blogg og gratis eBok som ofte blir oppdatert om passiv inntekt fra krypto så mye jeg kan. Jeg prøver ganske mye å få flere til å kjenne meg og ikke bli lurt av kopikatter. Jeg hjelper prosjekter med å markedsføre sine ting med min følelse og muntlige.

Jeg ble spurt noen ganger om å være eksklusiv for et prosjekt, men jeg foretrekker å bare velge det jeg liker og la verden få vite om det. Å være uavhengig er den beste IMHO.

Hvor ser du Steem gå – protokoll eller skaperplattform.

Jeg tror Steem kommer til å bli mest delt inn i protokollplattform. Det er flere og flere som lager ting i kjeden, og den første basen til bare bloggplattform vil skygge ut. Vi har nå spill på det, videoportaler. Det vil ende som en stor kjede med masse dApps og poletter som Ethereum eller Bitshares, men med forskjellige funksjoner. Husk – transaksjoner på Steem er gratis. Uansett hvor det går, vil jeg være der, til tross for at jeg har blogg og følgere før Steem bringer meg til et nytt nivå. Jeg er nå nær 30 000 mennesker som leser tingene mine.

Hvorfor bygger du FUK.io

Egentlig gjør jeg det siden for lenge siden, akkurat startet det i det siste. Jeg hadde dette morsomme domenet https://fuk.io at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre med. Så laget jeg et navn Financial Undgerground Kingdom, og jeg la til månedlige spådommer om hvilke altcoins som vil spille. Tro det eller ei, men jeg hadde 70-90% suksessrate, så folk begynte å følge. Jeg postet maks 2 ganger i måneden, så jeg har lagt til adresseliste slik at folk kan få informasjon når jeg gjør det. Jeg snakker her fra 2013-2014.

Så bloggen økte. Da kjedet jeg meg og stoppet innlegg, ikke helt, men de kom 1-2 ganger hver 2-3 måned. Senere bestemte jeg meg for at jeg skulle fortsette å blogge, så jeg gjorde det og gjorde adresselisten på bloggen eksklusiv. Du abonnerer der og får gratis eBok med fine informasjon og fine månedlige tips og triks. Så kom Steemit som ga meg enda mer følge. Nå https://fuk.io handler om intervjuer, oppdatert eBok om passiv inntekt fra krypto og månedlig privat utsendelse med tips og spådommer. Så selv om du følger meg overalt, får du ikke alt jeg deler Hvis du ikke er på nyhetsbrevet til FUK.IO. Jeg har over 10 000 e-postfølgere der, og jeg pleide å ha 22 000 på topp, men etter å ha ryddet og sjekket gjennom årene, krympet den i størrelse.

Hva er det rareste du alle kjøpte med krypto

Jeg gjør ikke narkotika im en øl fyr. Så stort sett ingenting. På dette punktet bruker jeg ikke krypto som betalingsprosessor, heller verdipapir eller handelsmiddel. I løpet av alle årene kjøpte jeg bitcoin-gruvearbeidere fra sommerfugllaboratorier, deretter for KNC og deretter noen VPN eller domener. Aldri kjøpt noen andre ting. Btw disse sommerfuglearbeiderne kom forsinket osv., Men tjente likevel penger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me