15+ beste Bitcoin-kranen 2021: directe uitbetalingen – hoogste betaling

Met de hausse in de populariteit van bitcoin, begonnen veel traditionele beleggers hun fiatgeld in crypto te investeren, maar het is zeer riskant. En wat als u geen geld heeft om in te investeren? Of als u een beginner bent en uw geld niet op het spel wilt zetten.

Weet u dat u nog steeds BTC kunt verdienen zonder enige investering via bitcoin-kranen?

In deze gids ga ik je vertellen wat een bitcoin-kraan is, hoe je bitcoins verdient met een kraan, wat de best betalende bitcoin-kranen zijn, zijn crypto-kranen de moeite waard, maar laten we eerst beginnen met wat een bitcoin kraan?

Bekijk de beste ERC20-portefeuilles om Airdrop-tokens op te slaan

Bitcoin kranen?

Bitcoin-kranen zijn meestal websites of mobiele apps waarmee u gratis bitcoin of een verscheidenheid aan cryptocurrency kunt verdienen in ruil voor het uitvoeren van eenvoudige taken. Deze taken omvatten het oplossen van de captcha, het spelen van games, het bekijken van de advertentie, het invullen van een enquête, het installeren van een app, enzovoort..

In 2010 werd de eerste bitcoin-kraan gemaakt door Gavin Andresen om de bitcoin-gemeenschap te laten groeien door gratis bitcoins weg te geven. Kranen zijn een geweldige manier om gratis bitcoin (satoshi) te verdienen met slechts een paar dagelijkse klikken.

Deze methode is ook risicoloos omdat u geen geld hoeft te investeren. Het enige nadeel is dat de uitbetalingen vrij laag zijn. Lees ook: Koop Ripple (XRP) -munten in 2021 stapsgewijze handleiding

Verdien bitcoins met een kraan?

Bitcoin verdienen met een kraan is vrij eenvoudig en omvat deze eenvoudige stappen.

Stap 1:  De eerste stap is om een ​​bitcoin-portemonnee te krijgen waarin u al uw munten kunt opslaan. Voor bitcoin-kranen zou ik Coinbase- of Blockchain.com-portemonnee aanbevelen, omdat deze veel gemakkelijker te gebruiken en beginnersvriendelijk zijn, of meld je aan voor een portemonnee voor microbetalingen die speciaal is gemaakt voor kranen. U kunt CoinPot gebruiken om uw inkomsten veilig te houden.

Stap 2:  Zodra u uw portemonnee heeft, is de volgende stap het aanmaken van een account op een kraan. We moeten een account aanmaken op meerdere kranen om een ​​mooie hoeveelheid satoshi (kleinste eenheid bitcoin) te verdienen.

Stap 3:   Log nu gewoon dagelijks in op deze kranen en claim beloningen door een eenvoudige captcha te voltooien. Meestal moet u deze captcha’s na een korte tijdsperiode voltooien. Dit interval kan voor sommige websites 5 pepermuntjes, 30 pepermuntjes of zelfs 1 uur zijn.

Je kunt deze video bekijken voor meer informatie over hoe bitcoin-kranen werken.

Wat is een micro-portemonnee?

Een micro-portemonnee is een portemonnee met meerdere valuta’s waarvoor geen transactiekosten vereist zijn om munten over te dragen. Hiermee kunt u uw kleine inkomsten direct uit kranen halen, waardoor het risico op oplichting wordt geëlimineerd. Momenteel zijn er twee micro-wallets voor kranen, Muntpot. U hoeft alleen uw kraanaccount te verbinden met een ondersteunde portemonnee CoinPot. Kranen die deze portemonnees ondersteunen, bieden onmiddellijke uitbetalingen.

U kunt verschillende cryptocurrencies in deze portefeuilles opslaan, zoals crypto verdiend met de Litecoin-kraan, de Ethereum-kraan, de doge-kraan, enzovoort.

Hoewel er veel beste bitcoin-kranen zijn die niet door deze portefeuilles worden ondersteund, is het een goede gewoonte om alleen kranen te gebruiken die door deze twee portefeuilles worden ondersteund, omdat ze veiliger en betrouwbaarder zijn om uw inkomsten veilig te houden..

Hoogstbetalende Bitcoin-kranen

Nu weet je wat een bitcoin-kraan is, hoe je kunt verdienen met een kraan. Het is tijd om erachter te komen wat de best betalende bitcoin- en cryptokranen zijn. Na enkele maanden testen en lezen van gebruikersrecensies, kwam ik met een bitcoin-kranenlijst waar je je tijd in kunt investeren.

1- Coinpayu.com

Wanneer we een lijst maken met de best betalende bitcoin-kranen die vandaag werken, kunnen we niet vergeten de naam Coinpayu op te nemen, omdat het een van de beste bitcoin-kranen is die vandaag beschikbaar zijn en waarmee u gratis bitcoin kunt verdienen..

Coinpayu is in feite een gratis beloningsplatform waar u bitcoin kunt verdienen door advertenties te bekijken of aanbiedingen te doen. Door advertenties met Coinpayu te bekijken, kunt u tot 10.000 satoshis verdienen.

LEES 5 tips voor daghandel in cryptocurrencies

Deze bitcoin-kraan geeft je ook de mogelijkheid om Bitcoin te verdienen via het aangesloten programma. Door nieuwe gebruikers uit te nodigen, kunt u passieve bitcoin-inkomsten verdienen.

2- Cointiply

Omdat we het hebben over de best betalende Bitcoin-kranen, is er nog een andere beroemde naam Cointiply die als een van hen moet worden beschouwd, omdat je op het platform van de volgende generatie dagelijks tot duizenden Satoshis kunt winnen. Wat u moet doen om gratis munten te krijgen, is een aantal gegeven taken en verschillende andere interactieve activiteiten te voltooien en u zult meer gratis bitcoins in uw bezit hebben. Tot nu toe heeft het meer dan $ 450.000 aan zijn leden betaald.

Het geeft je verschillende manieren om duizenden bitcoin te verdienen, zoals het voltooien van aanbiedingen, het installeren van games, het downloaden van apps, het invullen van enquêtes, het bekijken van websites voor korte periodes, het spelen van leuke games en het spelen van de multiplier om je munten tot 61x te vermenigvuldigen..

Cointiply geeft je ook een gouden kans om 25% commissie te verdienen via het verwijzingsprogramma en ook een commissie van 10% voor je verdiende aanbiedingen. Bovendien, wanneer uw munten 35.000 bereiken, krijgt u ook 5% rente op uw muntsaldo. Via het loyaliteitsbonusprogramma kunt u uw loyaliteitsbonus tot 100% verhogen door elke dag in te loggen.

3- Bitcoin Aliens

Bitcoin Aliens is een unieke bitcoin-kraan die meer neigt naar gamen en een beetje anders werkt in vergelijking met andere Bitcoin-kranen. Het is beschikbaar in de branche sinds het jaar 2014 en sinds het jaar van oprichting hebben de Bitcoin Aliens-spellen meer dan 1090 BTC (7+ miljoen USD) weggegeven aan zijn meer dan 2,5 miljoen gebruikers..

Deze bitcoin-kraan heeft verschillende mobiele gaming-apps waarmee je gratis munten verdient. U hoeft alleen maar de games van Bitcoin Aliens te downloaden en te installeren vanuit uw Apple Store of Google Play Store en vervolgens games te spelen. Je kunt satoshis verdienen tijdens het spelen van het spel. Met Bitcoin Aliens kun je ongeveer 4300 satoshis per uur opleveren.

4- FreeBitco.in

Het zou oneerlijk zijn om de FreeBitcoin-kraan hier niet te noemen, omdat het ook een grote naam is die is opgenomen in de lijst met best betalende Bitcoin-kranen van 2020. FreeBitcoin biedt je de mogelijkheid om games te spelen en zo veel mogelijk gratis Bitcoins te verzamelen..

FreeBitcoin biedt eenvoudige spellen die je elk uur kunt spelen en elk uur tot $ 200 aan gratis bitcoins kunt verdienen. Om meer munten te krijgen, heeft het een eenvoudig HI-LO-spel gebouwd met behulp van wiskunde en cryptografie. Door dit eenvoudige spel te spelen, kunt u uw munten gemakkelijk vermenigvuldigen. U kunt elke maand tot $ 10.900 in BTC verdienen via de verwijzingswedstrijd.

Bovendien kunt u een goede jaarlijkse rente van maximaal 4,08% verdienen wanneer u uw bitcoin in uw portemonnee van FreeBitcoins stort. U kunt ook grote prijzen winnen van de wekelijkse loterij, evenals 50% verwijzingscommissies.

5- BTCClicks

BTCClicks wordt beschouwd als de meest gerenommeerde, succesvolle en legitieme bitcoin-kraan in de branche. Het bestaat al sinds 2013 in de branche en heeft het vertrouwen van mensen gewonnen. Door videoadvertenties te bekijken en verschillende andere activiteiten uit te voeren, kunt u veel satoshis verdienen.

Gratis bitcoins verdienen is op dit platform heel eenvoudig. U kunt tot 0.00028 mBTC verdienen per klik of per bekeken advertentie. Niet alleen dit, maar het biedt u ook een hoge verwijzings- / aangesloten commissie, variërend van 40% tot 80%. Als u een betrouwbare en legitieme bitcoin-kraan wilt, dan BTCClicks is de juiste keuze voor jou.

6- AdBTC.top

Als u op een gemakkelijke en snelle manier gratis bitcoins wilt verdienen en sparen, dan moet u de AdBTC-website eens proberen. Hiermee kunt u gratis bitcoins online krijgen door webpagina’s te bekijken. Elke klik die u maakt, kan u een mooi bedrag van 200 satoshis opleveren.

Net als andere bitcoin-kranen, heeft het ook een aangesloten of verwijzingsprogramma. Dit affiliate programma dat door de website wordt aangeboden, is voor u samengesteld zodat u een goede commissie kunt verdienen variërend van 5% -10%. Bij AdBTC is het mogelijk om dagelijks ongeveer 1000 satoshis te krijgen.

LEES Bexplus biedt 100x gebruik van cryptohandel & 100% stortingsbonus

Bitcoin kraan onmiddellijke uitbetaling

7- BitFun

Degenen die een grote passie hebben voor gamen en graag games spelen, dan is de BitFun Bitcoin-kraanwebsite perfect voor hen omdat het een van de beste en best betalende bitcoin-kranen is. Je kunt spelletjes spelen en plezier hebben, ondertussen kun je veel gratis bitcoins verdienen.

Je kunt gratis bitcoins claimen door games te spelen, leuke aanbiedingen te bekijken en met de dobbelstenen te gooien. U kunt veel geld verdienen door enquêtes, aanbiedingen en andere gratis promoties in te vullen. Zoals BitFun is geïntegreerd met CoinPot, daarom gaan al uw inkomsten rechtstreeks naar uw account van CoinPot. Het minimale opnamebedrag is 10.000 satoshi en het kan op elk moment worden gedaan.

Lees ook: Top 5 beste Ethereum-portefeuilles in 2021

8- Bonus Bitcoin

Bonus Bitcoin is de beste directe uitbetaling van de bitcoin-kraan die volledig gratis is en elke 15 minuten tot 5.000 satoshis uitbetaalt. De populariteit ervan is in de loop van de tijd gegroeid. Van alle bitcoin-kranen zijn de directe uitbetalingen van Bonus Bitcoin relatief hoog.

Bonus Bitcoin geeft je ook de mogelijkheid om een ​​commissie van 50% te krijgen door simpelweg je vrienden en collega’s uit te nodigen en hen te vragen zich aan te melden via je verwijzingslink. Op de Bonus Bitcoin-kraan krijgt u al uw betalingen via een CoinPot-account omdat deze ook is geïntegreerd met CoinPot.

9- Maan Bitcoin

Moon Bitcoin is de meest bekende bitcoin-kraan in de hele lijst met directe uitbetalingen voor bitcoin-kraan 2020. Het is een gratis bitcoin-kraan met een verschil en is zeer bekend in de branche vanwege zijn hoge en consistente uitbetalingen.

Waar bij andere kranen u één keer per uur of één keer per dag gratis munten kunt claimen, geeft deze unieke bitcoin-kraan u de mogelijkheid om te beslissen hoe vaak u wilt claimen. U kunt zo vaak of zo weinig als u wilt declareren. Maan Bitcoin heeft verschillende bonusprogramma’s voor u, zoals de dagelijkse loyaliteitsbonus, de aanbiedingsbonus en mysteriebonusprogramma’s waarmee u voordelen kunt krijgen en tot 500% kunt verdienen.

10- Allcoins.pw

Een andere gratis en populaire bitcoin-kraan die op de markt verkrijgbaar is, is Allcoins.pw. Het helpt je om wat crypto te verdienen tijdens het spelen van sommige cryptospellen en vele andere dingen. Deze website is erg leuk voor degenen die graag crypto gebruiken.

Allcoins.pw geeft u ook de mogelijkheid om uw crypto in te wisselen voor andere valuta’s. Afgezien hiervan krijg je de mogelijkheid van twee verschillende opnamemethoden, namelijk FaucetHub en Regular Wallet.

Populaire cryptokranen

Hier zijn enkele van de andere populaire cryptokranen van 2020 die u moet kennen.

11- Moon Dogecoin

Moon Dogecoin is een gratis dogecoin-kraan met een verschil zoals Moon Bitcoin waarmee je munten kunt verdienen en zo vaak als je wilt kunt claimen.

12- Maan Litecoin

Het is een beroemde Litecoin-kraan die helemaal gratis is en waarmee je zoveel gratis munten kunt verdienen als je wilt.

13- CoinFaucet

Het is opgericht en officieel gelanceerd in oktober 2017. Je verdient elk uur gratis Ripple door een heel eenvoudig spel te spelen en alle gratis munten die je op deze kraan verdient, worden aan je uitbetaald in Ripple (XRP).

14- Moon Cash

Een andere populaire, unieke en andere cryptokraan voor het verdienen van gratis Bitcoin-cashmunten is Moon Cash. Deze cryptokraan eert zijn gebruikers.

15- Gratis Litecoin-kraan

Het is een volledig gratis cryptokraan die elk uur Litecoin-cryptocurrency verdeelt tegen de wisselkoers op het moment van circulatie en waarmee gebruikers elke 5 minuten gratis Litecoin kunnen verdienen.

16- Moon Dash

Het stelt je in staat om binnen enkele minuten veel gratis munten te claimen en het gebruikt ook CoinPot voor onmiddellijke uitbetaling van je inkomsten.

Gevolgtrekking

Iedereen wil wat gratis satoshis of bitcoin verdienen en de Bitcoin-kraan is de beste manier om het te doen. In mijn recensie heb ik alle gerelateerde details over de Bitcoin-kraan gedeeld voor een duidelijk begrip. Ik heb ook de beroemdste, beste en best betalende bitcoin-kranen van de branche op een rijtje gezet. U kunt een van de gemarkeerde bitcoin- en cryptokranen kiezen en gratis munten verdienen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me