Enjincraft Review: Legge til Blockchain i Minecraft

EnjinCraft-logoEnjinCraft – Enjin bringer Blockchain-økonomi til Minecraft

EnjinCraft blåser nytt liv i Minecraft ved å bringe det beste fra digitale økonomier og samleobjekter (Non-fungible Token (NFT)). Mens Minecraft er det største sandkassespillet i verden, har det alltid manglet en ekte økonomi. Enjins nye Minecraft-integrering og SDK lar spillerne virkelig eie varer og flytte dem over servere. Med lanseringen av Minecraft-plugin 28. mai 2020 kan servereiere bruke et enkelt plugin for å tillate at blockchain-gjenstander brukes i Minecraft-verdenene..

Med Enjincraft kan spillere utstyre ERC-1155 eiendeler direkte som Minecraft-gjenstander. Dette muliggjør også handel med varer utenfor spillet og inn i Enjin Wallet. Enjins nye integrasjon gir direkte handel med ERC-1155 eiendeler, Ethereum og Enjincoin direkte i Minecraft.

Spillere vil kunne delta i “Enjincraft”Og finn skatter som sverd, rustning og verktøy i spillet. Etter å ha funnet disse elementene, kan spillerne ha ekte vareeierskap ettersom de er ikke-svampbare eiendeler (ERC-1155 tokens). Varer kan lagres direkte i Enjin Wallet, noe som gjør det enkelt å bytte eller smelte.

First Enjincraft World

Enjincrafts første verden er fylt med oppdrag, historier og mange utforskbare byer. For de som våger å utforske, er verden full av skattekister og mysterier som kan løses. Skattekister i spillet gir ut ekte ERC-1155 gjenstander som har verdi basert på Enjin Coin.

Kart over Enjincraft

For nybegynnere er verdenskartet veldig nyttig, da det markerer alle de viktigste stedene i spillet. Dette kartet kan oppdages i Witeks hus i den første byen (følg hovedveien inn til byen).

Bindende Enjin lommebok

Spillere kan beholde verdifulle gjenstander Enjincraft via Enjin Wallet. Innbyggingsprosessen er veldig enkel:

  1. Logg på enjincraft.com
  2. Spillet gir deg en bindende kode på 5 tegn.
  3. Åpne Enjin Wallet på mobiltelefonen
  4. Naviger til “Tilknyttede apper”
  5. Velg lommeboken og skriv inn bindingskoden

Enjincraft med koblet lommebok

Denne prosessen skal ta rundt 1 minutt, og deretter vil kontoen være bundet og klar til å spilles. Lommebokstatusen vises som koblet, og Enjin Coin-panelet viser lommeboken ENJ og ETH. Dette gjør Minecraft veldig lik Massively Multiplayer-spill som World of Warcraft.

Enjincraft ERC-1155 gjenstander

Enjincraft Items er kryssserver og kan bevege seg mellom verdener. For øyeblikket kan eiere av varene utforskes ved hjelp av Enjinx blockchain explorer.

Ta en titt på Enjin-guiden vår for å lære mer.

Hva er EnjinCraft?

YouTube-plakat Enjincraft diskusjon og intervju med Enjin CTO Witek Radomski

EnjinCraft er Enjins nyeste plugin for Minecraft servere. EnjinCraft-pluginet vil gjøre det mulig for servereiere å integrere en blockchain-økonomi fullt ut i Minecraft.

Dette betyr at eiere av Minecraft-servere vil kunne gi spillerne et konkret eierskap av eiendeler og valutaer i spillet. Spillets eiendeler kan brukes i servereiernes chatterom, nettsteder og Enjin Multiverse.

Stormwall er et eksempel på Enjins multiverse-eiendeler er Stormwall. Det er en spillbar gjenstand opprettet av Enjin som kan brukes i 32 av Enjins spill.

DonationCraft var Enjins første Minecraft-plugin. Det tillot MineCraft-servere å akseptere Paypal og kredittkortbetalinger. I følge Enjin, DonationCraft har over 5 millioner nedlastinger og tillatt servereiere å tjene millioner av dollar.

Som først rapportert av Asia Crypto i dag, for å introdusere folk for Enjins MineCraft-plugin, Enjin har lansert den lukkede betaversjonen av EnjinCraft Server One, en Minecraft-server bygget med Enjins plugin.

EnjinCraft Server One har blockchain-baserte Minecraft-våpen, rustninger og tilbehør som spillere kan finne og vinne.

Søk og samle blockchain-eiendeler i Minecrafts ekspansive universSøk og samle blockchain-eiendeler i Minecrafts ekspansive univers

Varene i spillet er støttet med Enjin Coin (ENJ). Spillere kan få Enjin Coin ved å smelte dem via Enjin Wallet. Etter å ha smeltet Enjin Coin, kan den overføres til andre kryptovalutaer. Enjin Coin kan også brukes til å kjøpe gavekort fra vanlige forhandlere. For eksempel Amazon, Apple og Uber.

Enjin Blockchain SDK for Java

SDK for Java lar Java-utviklere lage og integrere blockchain-eiendeler på plattformen.

Til Enjins Java SDK, selskapet har vedtatt en åpen kildekode-kode. Derfor kan Java SDK-brukere endre og bygge videre på SDK-en slik de vil. Enjin nevner at de oppmuntrer samarbeidsånden og håper brukere kan bruke SDK til å bygge ting de aldri kunne ha forestilt seg.

Spillere kan konvertere eiendelene i spillet til virkelig verdi.Spillere kan konvertere eiendelene i spillet til virkelig verdi.

Brukere vil kunne bruke Enjins plattform for å integrere en blockchain-økonomi på sine servere. Dette vil bety at brukere kan integrere blockchain-økonomier i spill, webapplikasjoner og til og med andriod-apper.

Du kan begynne å bygge med Blockchain SDK ved å opprette en Enjin-konto her.

Ved å registrere seg for Enjin Spark-programmet for tidlig adopter, vil brukerne få forskjellige fordeler med tidlig adopter. Dette vil hjelpe dem med å markedsføre, finansiere og tjene penger på prosjektene sine.

Du kan registrere deg for Enjin Spark-programmet her.

Konklusjon

YouTube-plakat Vi presenterer EnjinCraft: Verdens første Blockchain-drevne Minecraft-server

Å se elementer i spillet som bare piksler hører fortiden til. Enjin tillater utviklere å integrere blockchain-økonomier i den elektroniske verdenen gjennom Enjins Java SDK.

Og med MineCraft Server One viser Enjin hvordan disse økonomiene kan fungere i vanlig spill. Vi vil forhåpentligvis endelig se en vinn-vinn-situasjon for utviklere og spillere. Utviklere er i stand til å generere mer overskudd. Mens du lar spillerne tjene verdi i virkeligheten gjennom varer i spillet.

For å lære mer om sjekk ut Enjin-gjennomgangen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me