Konsensus 2019 – Viktige kunngjøringer

Kryptovalutaområdet har den største konferanseuken i år med langsiktige stifter som Konsensus, Ethereal og nybegynner Magic Crypto Conference. Siden alle konferanser har store kunngjøringer, vil denne artikkelen oppsummere hva som er kunngjort så langt, og hvordan det kan påvirke fremtiden for Bitcoin og andre kryptovalutaer.

eBay for å godta kryptovalutaer

Oppdater: eBay har nektet for at de godtar kryptovalutaer på nettstedet deres. Offisielle kommentarer oppgitt at det er en misforståelse og eBay ikke godtar kryptokurver, og heller ikke kryptokurver er en del av deres strategi. Faktisk er “virtuelle valutaer og kryptovalutaer” forbudt i henhold til eBays oppføringsregler. På spørsmål om konsensusbildene hevder eBay at dette er en “misforståelse” ettersom gruveutstyr selges på eBay..

“Kryptovaluta godtas ikke som betalingsmåte på eBay-plattformen, og det er heller ikke en del av betalingsstrategien vår,”

eBays offisielle svar på Cryptonews.com

Annonseplass fra konsensusstedet viser at eBay bringer kryptovalutaer til 179 millioner aktive kjøpere. Vi venter på å høre den offisielle bekreftelsesinformasjonen om hvordan og hvilke kryptovalutaer som skal brukes på eBay. Adopsjon på eBay-fronten vil bety stor fordel for selgere som må betale opp til 4,4% + et fast gebyr ved aksept med PayPal.

@boxmining Jeg fikk tilsendt dette fra Consensus. Kan være et interessant teaterstykke pic.twitter.com/00ivTy9tTl

– Sugartits McCrypto (@SugartitsCrypto) 13. mai 2019

Hele matvarer og andre store forhandlere godtar nå Bitcoin

Forbrukerhandlere som godtar krypto er endelig her!

Store forhandlere – Whole Foods (eid av Amazon), Nordstrom og Gamestop aksepterer nå Bitcoin og tre andre typer digitale penger. Denne integrasjonen gjøres via Flexa Network med hjelp fra Gemini.

BAKKT setter juli-dato for Bitcoin Futures Contracts

BAKKT forbereder seg på brukertestetesting

BAKKT-futureskontrakter for Bitcoin forventes å lanseres i juli. Nye oppdateringer fra BAKKT beskriver brukertestfasen for Bitcoin-futures som involverer deres egne depotløsninger. BAKKT har vært sterkt forventet siden den ble kunngjort av ICE (Interkontinental Exchange), og sett på som en av de viktigste metodene for institusjonelle investorer å anskaffe kryptovalutaer.

Microsoft bruker Bitcoin for Identity

Microsoft lanserer det første desentraliserte identitetsverktøyet direkte på bitcoin blockchain. Dette verktøyet, for øyeblikket kalt Ion, lar forskjellige selskaper akseptere universelle pålogginger uten å kompromittere brukerdata. Dette markerer Microsofts første store utvikling i dette rommet (tidligere utvikling hovedsakelig fokusert på å markedsføre Microsofts skytjeneste Azure).

Det er systemer vi har hos Microsoft som gir deg tillatelser i bedriftskontekst, et produkt som heter Active Directory, som vi tror også må kunne gjenkjenne disse DIDene.

Rhodos, Digital Identity Foundation

Binance Maintenance (handel, innskudd og uttak suspensjon)

Binance vil gjennomgå et planlagt systemvedlikehold 15. mai for å forbedre systemsikkerheten (noe som ble drastisk forbedret etter Binance Hack). Mange forventer at dette vil påvirke prisen på varierer altcoins på grunn av størrelsen og innflytelse fra Binance Exchange.

Binance vil utføre en planlagt systemoppgradering fra 2019/05/15 03:00 (UTC). Oppgraderingen vil ta omtrent 6-8 timer.

Binance kunngjøring

Samsung lanserer kryptofunksjoner på budsjettgalaxy-telefoner

Tidligere i år la Samsung til hardware-wallet-sikkerhet på sine Flagship S10-telefoner (sammen med Enjin Wallet-støtte) som kostet i det dyre $ 1000 USD-området. Samsung er nå bruker dette til budsjettelefoner, og utsetter Samsung Blockchain Keystore for flere budsjettbevisste brukere.

“Vi vil senke barrierer for nye opplevelser ved gradvis å utvide antall Galaxy-modeller som støtter blockchain-funksjoner. Vi vil også utvide tjenestemålene våre etter Korea, USA og Canada. ”

Chae Won-cheol, administrerende direktør

SEC ser på innledende byttetilbud

Dette burde ikke komme som noen overraskelse for noen – SEC ser nå på lovligheten av Initial Exchange Offerings (IEOs). Token salg har blitt underlagt et mikroskop i fjor, da det kan være sikkerhetselementer som krever registrering hos SEC. IEO er essensielle tokensalg som selges på en sentralisert sentral, med tilgang til tusenvis av potensielle kjøpere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me