Ønsker å finansiere sammenslåing av DeFi-økosystemet

Det desentraliserte finansområdet (DeFi) har vokst til å omfatte plattformer i forskjellige sektorer som spothandel, derivater og futures. Interessant, noen nettverk som Yearn Finance-støtte gir bønder og likviditetsleverandører gjennom en aggregeringstjeneste.

I stedet for å tilby spot trading, utlån eller lånefunksjonalitet, tillater det brukere å sette inn midler, og deretter distribuere det basert på forventet avkastning og risikoen involvert..

Dette er imidlertid ikke nok til å drive meningsfull DeFi-adopsjon. Derfor fulgte Yearn partnerskapsruten for å utvide økosystemet og forbedre interoperabilitet mellom DeFi-systemer.

I denne artikkelen ser vi på de mest effektive partnerskapene i Yearn-økosystemet:

Yearn + SushiSwap

Lyst x SushiSwapLyst x SushiSwap (kilde: Lyst etter x Sushi 行 っ て き ま す middels artikkel)

3. november 2020 tok Yearns skaper, Andre Cronje, til Medium for å kunngjøre at plattformen og Sushiswap kom sammen. Forbindelsen mellom de to plattformene møtes når Sushi forbedrer sine automatiserte markedsutviklingsutsikter (AMM) mens Yearn graver dypere i aggregerende formler. Disse egenskapene førte til et behov for samarbeid mellom dem, noe som førte til:

 • En kombinasjon av utviklingsressurser.
 • En økning i totalverdien låst (TVL) på hver plattform.
 • Samarbeider for å utvikle og lansere Deriswap, en plattform som samler spothandel, derivater og futures trading.
 • Vi presenterer Keep3r Network, et prisorakel i kjeden på den andre iterasjonen av Sushswap.
 • I tillegg stiller likviditetsleverandører på Sushi sikkerhet for pengemarkedet i Sushi.

Partnerskap med Cream Protocol

DeFi-aggregatorplattformen samarbeidet med Cream, et utlånsnettverk som ligner på Aave, for å utvikle systemets andre versjon. Med partnerskapet opprettet Yearn and Cream-teamet Cream V2, som introduserte eller forbedret funksjoner for innflytelse og utlån. Spesielt muliggjør den nye plattformen avkastningsbruk ved hjelp av innflytelse.

Lyst x CreamProtocolYearn x Cream Protocol (kilde: Lengte & Cream v2 fusjon middels artikkel)

I tillegg fungerer Cream V2 som et springbrett for å sikre stabil kreditt og fremdeles å bygge utlånsfunksjonalitet. Bortsett fra å slå sammen ressurser tildelt utvikling og se en økning i individuell TVL, så partnerskapet aksjer i Yearn Vaults kvalifisere for å stille sikkerhet i Cream.

En funksjon lagt til Creams nye versjon inkluderer roterende flersignaturnøkler for å forbedre distribusjon, iterasjon og testing. Uendrede funksjoner inkluderer de som berører styring og native tokens.

Akropolis og Yearn

Lyst etter AkropolisYearn x Akropolis (kilde: μα τον Δια! Lyst etter Akropolis middels artikkel)

Partnerskapet er ganske unikt. Hvorfor? Det tar sikte på å få frem det beste i hver plattforms team. Derfor fortsetter hvert lag med sin forrige reise, men lener seg på det andre hvis de trenger hjelp.

Videre kan Akropolis-brukere få tilgang til Yearn og en rekke andre nettverk som Cream og Pickle. Til gjengjeld drar Yearn-investorer fordel av Akropolis investeringsstrategier og en pool av institusjonelle nettverk. Partnerskapet mellom de to plattformene førte til forbedringer på Akropolis.

For eksempel var det en utvikling av nye hvelv, en institusjonell applikasjon, noen strategier og en rotasjon av flersignatur. I tillegg ble Akropolis opprinnelige token oppgradert for å kunne spore tap.

PowerPool-partnerskapet

PowerPool er en desentralisert protokoll som akkumulerer styringsstyrker i systemer bygget på Ethereum blockchain. Kort sagt, det samler styringstokener fra et bredt spekter av DeFi-protokoller, som Compound og Balancer.

Lyst etter PowerpoolYearn x Powerpool (kilde: Yearn Finance Newsletter # 13)

Partnerskapet med Yearn Finance koblet YFI, styringstokenet på Yearn, med PowerPool’s PowerIndex. PowerIndex gir en DeFi-indeks inspirert av distribuerte børshandlede fond (ETF). Indeksen utstråler metafunksjonelle funksjoner og inneholder åtte tokens, inkludert YFI.

Merk at meta-governance-aspektet går på å konsentrere brukertegn fra forskjellige DeFi-plattformer i en enkelt kontrakt. Deretter delegeres tokenes stemmevekt til konsensus. Spesielt genererer kontrakten et token som innehaverne kan bruke til å avgjøre de andre tokens skjebne i bassenget.

Så hva bringer partnerskapet til Yearn?

 • Å ha en andel av indeksen gir DeFi-elskere en andel i Yearn.
 • Det øker deltakelsen i YFI-styringsspørsmål.
 • PowerIndex støtter bytte. Dermed kan alle bytte ut en annen plattforms token med YFI og omvendt.
 • Til gjengjeld drar Yearn fordel av mer likviditet. I tillegg hjelper pooling av YFI til å stabilisere prisen.

Cover-fusjonen

Selv om Cronje formelt kunngjorde partnerskapet 28. november 2020, har de to plattformene samarbeidet siden Covers lansering. Ekteskapet mellom de to åpner dører til avanserte funksjoner som er rettet mot optimalisering, blant annet.

Partnerskapet gjør det mulig for Curve å gi backstop-dekning til produkter bygget på Yearn. Når de kommer sammen, kan Cronjes nettverk nyte Covers utvalg av dekning som er kjent for å støtte flere sikkerheter. Yearn kan redusere risikoen for brukere gjennom hvelvdekning. Det er ikke alt. Tegningsdekning på Yearn blir mer lønnsom.

Yearn x Cover (kilde: Lengte & Dekksammenslåing middels artikkel)

Heldigvis er ikke fordelene en vei. For Cover er det heist for å utvide vingene til ukjente pengemarkeder. I tillegg er det bemyndiget til å søke en større andel av evigvarende dekning og andre produkter i markedet. Komponenter som den opprinnelige COVER-valutaen forblir imidlertid intakte.

Pickle and Yearn

Yearn x Pickle (kilde: Pickle & Ønsk gjæresamarbeidsdill middels artikkel)

Dette er et annet viktig partnerskap i Yearn-økosystemet. Dens unike karakter stammer fra det faktum at den skal utrydde dupliserte arbeider blant de to lagene. Ved å gjøre det kan hvert team og enkeltpersoner i et team jobbe med det de er ekstremt gode på.

Som et resultat vil Pickle lansere nye funksjoner som belønningsmålere. Styrende medlemmer på Pickle-økosystemet mottar DILL-tokens når de låser tokens for styringsrelaterte formål. DILL-innehavere deler måleytelse, uttak og depositum.

På den annen side blir Yearn-brukere, spesielt Vault-innskytere, stimulert til å kommunisere med målere gjennom Vault-aksjer. Innskyterne får også flere belønninger ved å sette av Pickle-tokens for å motta DILL.

Andre fordeler som stammer fra partnerskapet inkluderer:

 • En sammenslåing av plattformenes TVL.
 • Pickle finner veien inn i Yearn-økosystemet.
 • Pickle nyter Yearns sikkerhet, blant andre funksjoner.
 • Pickles belønningsmålere innhenter insentiver fra Yearn-innskytere.
 • De to protokollens team jobber sammen om å lage strategi og dele fortjeneste fra strategiene.
 • Det er en samlet økning i belønningene for brukere i begge kretser.

Konklusjon

Ved å utvide Yearn-økosystemet, søker Cronje og teamet hans å bygge en sammenkoblet DeFi-verden. Med alt som er koblet til alt, starter DeFi-adopsjonen naturlig.

Bortsett fra samtrafikk og adopsjon, fokuserer partnerskapene på for eksempel å redusere duplisering av roller i team som jobber med DeFi-prosjekter. Dette oppmuntrer til fødselen av nye produkter og funksjoner for å bidra til vekst i rommet.

I prosessen drar DeFi-entusiaster fordel av forbedrede produkter og avkastning, noe som ytterligere oppmuntrer til interaksjon med DeFi-fokuserte systemer.

Decentralized Finance (DeFi) -serien: veiledninger, guider og mer

Med innhold for både nybegynnere og mer avanserte brukere, sjekk ut vår YouTube DeFi-serie som inneholder opplæringsprogrammer om de essensielle verktøyene du trenger for å handle i DeFi-rommet, f.eks. MetaMask og Uniswap. I tillegg til et dypdykk i populære DeFi-emner som Reef.finance ($ REEF) og Polkadot ($ DOT)

DeFi-serien på dette nettstedet dekker også emner som ikke er utforsket på YouTube. For en introduksjon om hva som er DeFi, sjekk ut Decentralized Finance (DeFi) Oversikt: En guide til den hotteste trenden i kryptovaluta

Opplæringsveiledninger og veiledninger for de essensielle DEFI-VERKTØYENE:

 • MetaMask Guide: Hvordan oppretter du en konto? PLUS tips og hacks for avanserte brukere
 • Uniswap gjennomgang og opplæring: Nybegynnerveiledning og avanserte tips og triks
 • Serum DEX guide og gjennomgang
 • SushiSwap ($ SUSHI) forklart
 • 1-tommers utveksling, Mooniswap og Chi GasToken: Den ultimate gjennomgangen og guiden

For detaljert informasjon om andre spesifikke DeFi-prosjekter, sjekk ut våre DeFi token-guider. Her er noen av våre mest POPULÆRE guider:

 • AAVE ($ LÅN)
 • Ampleforth ($ AMPL) anmeldelse: Den viktige guiden til denne DeFi-protokollen
 • ChainLink ($ LINK) guide: En nøkkelkobling i DeFi-rommet
 • Cream Finance ($ CREAM): Hva er det??
 • Curve Finance ($ CRV) guide
 • DODOEx ($ DODO): En revolusjonerende leverandør av likviditet på kjeden
 • Lineær økonomi ($ LINA): Fremtiden for syntetiske utvekslingsplattformer?
 • Polkadot ($ DOT): Alt du trenger å vite om DeFi-kjære i Kina
 • RAMP DeFi: Hvordan låser det opp verdien av innsatte eiendeler?
 • Reef Finance ($ REEF): Alt-i-ett Defi-plattformen
 • Solana ($ SOL) forklarte
 • Grafen ($ BRT) – Neste nivå av desentraliserte apper
 • Trustswap ($ SWAP) forklart – Neste generasjon av DeFi-transaksjoner
 • Ønsker å finansiere sammenslåing av DeFi-økosystemet
 • Wing Finance ($ WING) – En kredittbasert DeFi-utlånsplattform

Flere videoer og artikler kommer snart som en del av vår DeFi-serie, så husk å abonnere på vår Youtube-kanal og (for nå) GRATIS ukentlig nyhetsbrev slik at du kan bli varslet så snart de kommer ut!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me