Nyhetsbrev 17: Bitcoin-markeder velger mellom gode og dårlige nyheter

Vil du høre de gode nyhetene … eller de dårlige nyhetene først? Dette har vært et eldgamle spørsmål som Bitcoin-markedene måtte kjempe med denne uken. Som vi vil se nedenfor, ER det et riktig svar på dette … men har Bitcoin valgt med omhu?

Alt jeg vil ha til jul er en Ledger!

Ledger lager en kryptostarterpakke! Få en USD $ 25 kupong for å kjøpe krypto med hvert Ledger Nano X-kjøp! Begrenset til 5000 kuponger og kun tilgjengelig frem til 29. desember 2020!

Gi deg selv eller familien en pakke de virkelig vil ha! Si NEI til håndkremgavesett og sokker!

Sjekk ut Ledger Nano X gjennomgang og KLIKK HER FOR Å KJØPE!

Gi bedre gaver denne julen!

Markedsstemning: går sidelengs?

Denne ukens markedsprisaksjon var ikke veldig spennende, med Bitcoin og Ethereum som for det meste gikk sidelengs. 12. desember 2020 så vi en reaksjon som fortsatt fortsetter i dag og har ført $ BTC tilbake til $ 19000-området og $ ETH nærmere $ 600.

$ BTC og $ ETH (daglige diagrammer) ved ukentlig motstand$ BTC og $ ETH (daglige diagrammer) ved ukentlig motstand

Begge myntene har fortsatt ukentlige motstander og prøver å bygge fart rundt 21 EMA (eksponentielt glidende gjennomsnitt) på det daglige diagrammet. Vi kunne forvente et nytt forsøk på å bestå ATH de neste dagene!

Viktige nyheter denne uken

Store investorer samler seg stadig

Store fond / selskaper kjøper og akkumulerer Bitcoin og Ethereum.

Massachusetts Mutual Life Insurance Company (MassMutual), har nettopp kjøpt $ 100M $ BTC gjennom NYDIG, et fondsforvaltningsselskap i New York. Dette er angivelig deres første Bitcoin-kjøp og tilsvarer mindre enn 1% av hele investeringskontoen til en verdi av USD 235 milliarder dollar.

Gråtoner har også økt beholdningen. Selv om de ikke er nye for å investere i krypto, har de bare kjøpt ytterligere 130000ETH, og når til sammen 3 millioner tokens i kontoene sine.

Microstrategy kunngjort de hadde fullført “et tilbud på $ 650 millioner på 0,75% konvertible eldre sedler på grunn av 2025” for å investere i $ BTC i samsvar med reservepolitikken. Noen dager tidligere tvitret konsernsjefen Michael Saylor at de har omtrent 40 824 Bitcoin.

MicroStrategy har kjøpt omtrent 2574 bitcoins for $ 50,0 millioner i kontanter i samsvar med Treasury Reserve Policy, til en gjennomsnittspris på ca $ 19,427 per bitcoin. Vi har nå omtrent 40 824 bitcoins.https://t.co/nwZcM9zAXZ

– Michael Saylor (@michael_saylor) 4. desember 2020

Interessen for krypto av finansielle giganter peker på økt etterspørsel fra de velstående som en form for diversifisering, og satser på prisene for å øke i fremtiden.

Mt. Goxs refusjonsfrist nærmer seg

15. desember 2020 markerer neste frist for Mt. Gox Exchanges kreditorer for forhåpentligvis å få tilbake det de mistet på plattformen. Børsen, en av de mest kjente på den tiden og ble lansert i 2010, sluttet å operere i februar 2014 etter å ha søkt konkurs. Det manglet hele 860 000 $ BTC, hvorav 200 000 har blitt “gjenopprettet” (og dette inkluderer ikke engang andre kryptovalutaer som også “manglet”). I 2015 nytt bevis av Tokyo sikkerhetsselskap WizSec viste at “de fleste eller alle de manglende bitcoins ble stjålet rett ut av Mt. Gox hot cryptocurrency-lommebok over tid, begynner i slutten av 2011. ”

Brukere av plattformen kan forvente å motta totalt 140.000 $ BTC ($ 2,6 milliarder dollar verdt) som nå er i hendene på Nobuaki Kobayashi, den japanske advokaten som har ansvaret for prosessen.

Ingenting er imidlertid sikkert, siden refusjonsfristen allerede hadde blitt utsatt flere ganger tidligere, den siste var i oktober 2020. Det er også en alvorlig bekymring i markedet for mulige konsekvenser av et stort Bitcoin-markedssalg av ofre når de mottar pengene etter 6 år. Tatt i betraktning at Bitcoin i 2014 var verdt mindre enn $ 1000, ville dette nå representere omtrent 20 ganger på deres gjenervervede midler!

Tanker om Mt. Gox refusjon

Singapores DBS for å starte digital utveksling med krypto

Etter at rykter dukket opp for noen måneder siden, er det nå offisielt: Singapores DBS vil være den første banken som lanserer en digital valutaveksling.

Plattformen vil kun være åpen for institusjonelle og akkrediterte detaljistinvestorer. Det vil være 4 store omsettelige kryptovalutaer: $ BTC, $ ETH, $ XRP og $ BCH, parret med 4 FIAT-valutaer: USD, SGD, HKD OG JPY.

Børsen vil også tilby Security Token Offerings (STO) og en plattform for tokeniserte eiendeler som obligasjoner, private equity-fond, eiendommer og så videre. DBS-administrerende direktør Piyush Gupta sa:

“Jeg tror at tiden er inne for dette”, og la til “Vi er på spissen av en massiv tokenisering, og derfor finner du tokenisering av alle slags eiendeler rundt om i verden, og jeg tror flere og flere børser vil begynne å håndtere de tokeniserte eiendelene ”.

Amerikanske kongressmedlemmer som viser tvil om nye regler for lommebøker med selvhushold

For et par uker siden nevnte vi at Coinbase-konsernsjef Brian Armstrong var bekymret for rykter om at US Treasury planla å innføre regler for selvbetjente kryptovaluta-lommebøker..

Selvstyrte lommebøker, enten online (varme) som Metamask eller offline (kalde) lommebøker som Ledger og Trezor, lar deg beholde personlig og total tilgang til pengene dine, uten noen formidlende enheter eller tredjeparter. Eieren har sine egne private nøkler og tar det fulle ansvaret for midlene. Viktigst av alt, lommebøker trenger vanligvis ikke KYC-prosedyrer for å sette opp. Lær mer om varme og kalde lommebøker og fordeler og ulemper med dem.

Armstrong uttalte sine tanker (delt av mange andre fremtredende navn i kryptorommet), blant annet muligheten for at regelverk kan resultere i å være mer skadelig enn noe annet. Dette er fordi det i det vesentlige kan ekskludere de som ikke kan få tak i dokumentene og bevisene for vanlige KYC-er, og de er vanligvis de vanskeligst stillte gruppene som kanskje allerede er ekskludert fra det økonomiske systemet. Videre kan dette forslaget være et skritt tilbake i innovasjon fra USA, og føre selskaper og brukere til å omgå dem for andre land.

For noen dager siden omfavnet Warren Davidson, amerikansk kongressmedlem som tjenestegjorde Ohio’s 8. District, sammen med noen få kolleger disse meningene ved å sende et brev til US Treasury. Brevet påpeker også at “flere rapporter har vist at digitale eiendeler ikke brukes mye av ulovlige aktører”.

Jeg er plaget av rykter om det @ StevenMnuchin1 planlegger å vedta belastende regler for digitale lommebøker. Mine kolleger @RepTomEmmer, @RepTedBudd, og @RepScottPerry har sendt et brev til @Ostreasury oppfordrer ham til å tenke over disse regsene & konsultere Kongressen på #FinTech. pic.twitter.com/p7HPtuuizn

– Warren Davidson (@WarrenDavidson) 9. desember 2020 Warren Davidsons brev til US Treasury

Hva med Europa?

I mellomtiden i Europa fortsetter utviklingen av den digitale euroen. men kilder har antydet at det franske finansdepartementet forbereder seg “for ikke bare å forherre KYC-regler (KYC) for kryptofirmaer, men også regulere krypto-til-kryptotransaksjoner, ifølge Simon Polrot, president for fransk kryptoforening ADAN.”

Dette kommer tilsynelatende som et svar på nylige terrorangrep da 29 personer ble arrestert for ulovlig finansiering av terrorisme via kryptokurver.

Andre viktige nyheter

  • Canada har blitt det første landet som har et Ethereum-basert fond notert på en større børs. Ether-fondet (TSX: QETH.U) tilbys av 3iQ Corp, en digital kapitalforvalter basert i Toronto. Ether Fund handler i dag på rundt $ 11 per aksje.
  • Den andre utdelingen av DCEP (Kinas nasjonale digitale valuta) startet i Suzhou, Kina, 12. desember 2020 for 10.000 vinnere. I forrige uke bekreftet også Hong Kong Monetary Authority (HKMA) at de samarbeider med Digital Currency Institute of the People’s Bank of China om teknisk pilotprøving av DCEP for betaling over landegrensene mellom Kina og Hong Kong. Du kan lese mer i artikkelen vår.
  • Messari, et ledende krypto-forsknings- og dataselskap, har nylig listet sitt syn på “de 10 beste å se i 2021”

Messaris topp 10 personer å se på i 2021

1. @SBF_Alameda

2. @michael_saylor

3. @BarrySilbert

4. @balajis

5. @BrianBrooksOCC

6. @Kystvakten

7. @AndreCronjeTech

8. @haydenzadams / @rleshner

9. Anonym

10. @dannyryan pic.twitter.com/U3gmvQ1xMF

– Messari (@MessariCrypto) 8. desember 2020

$ YETI-indeks: The Yearn økosystem i ett token

Etter alle de nylig annonserte samarbeidene mellom Yearn Finance-teamet og mange andre store Defi-prosjekter, som Cover Protocol ($ COVER) eller Sushiswap ($ SUSHI), har Yearn Ecosystem Token Index, $ YETI, vært opprettet av Powerpool ($ CVP).

Indeksen består av 8 tokens: $ YFI, $ SUSHI, $ CREAM, $ AKRO, $ COVER, $ K3PR, $ CVP, $ PICKLE med en foreslått vektet fordeling på 35% for $ YFI, 17% for $ SUSHI og 8% hver for resten. Så investorer har nå sjansen til å investere i hele Yearn-økosystemet i ett token, motta “kontantstrømmer fra Vault-strategier som brukes på sammensatte tokens, og stemme på forslag i Yearn-økosystemstyringen ved hjelp av PowerPools meta-governance-tilnærming.” Det vil også gjøre det mulig for innehavere å spare på gassgebyrer som normalt vil være påkrevd for å satse flere tokens.

Apropos $ YFI, denne uken har vi også vært vitne til det første gassløse innskuddet (for brukerne) Lyst etter økonomi.

Første enkelt innskudd for transaksjonshvelv laget av nytt https://t.co/FhXmB2Fz4f UI.

Gassfrie transaksjoner? &# 128064;https://t.co/dYJh3MGstc pic.twitter.com/B2hIgZMhkI

– x48 (@ x48_crypto) 7. desember 2020

Ukens røde flagg

DeTrade Fund, første tilfelle av deep-fake i krypto?

DeTrade Fund, et antatt kommende arbitraging og front-running Defi-prosjekt har forsvunnet med 1450ETH noen timer før oppføring.

Teamet så ut til å være ikke-anonymt, med offentlige Linkedin-profiler, et offentlig registrert selskap, en Twitch-profil og en video der “administrerende direktør” Mark Jensen, snakket med samfunnet. Videoen har raskt blitt kjent på krypto Twitter med samfunnet mistenker at det var en dyp-falsk brukt av kryptohackere. En annen teori som sirkulerer rundt i samfunnet er at hackerne hyret en skuespiller for å utgi seg for administrerende direktør.

Dessverre .. Kinesere vil ELSKE dette. Kjekk vestlig med godt utseende og en sterk bekreftende stemme. https://t.co/mdj3mRfglb

– Boxmining (@boxmining) 12. desember 2020 Video fra DeTrade “konsernsjef” Mark Jensen

Gjennom to runder med forhåndssalg, klarte DeTrade-fondsteamet å skaffe et bemerkelsesverdig beløp på 1450 $ ETH på få timer. Kontraktene deres ble revidert av Solidity Finance, som umiddelbart ga noen bekymringer i revisjonen rapportere, vurderer at teamet hadde ansvaret for for mye makt over brukernes midler. Det er sannsynlig at teamet benyttet seg av dette og stjal forsalgsmidlene en gang mellom den andre forhåndssalget og den offisielle listen som burde ha funnet sted noen timer etter.

RE: DeTrade $ DTF stjele forvarselfondene

For det første beklager vi at dette skjedde.

Som med en hvilken som helst forhåndssalg, gir du pengene dine direkte til teamet.

Dette er grunnen til at vi alltid prøver å understreke hvor viktig tillit til teamet er; spesielt i en forhåndsfase. https://t.co/tUOrLZSMB8

– Solidity.finance – Audit Services (@SolidityFinance) 11. desember 2020

Flere timer senere, og sannsynligvis fordi noen var i stand til å spore de misbrukte midlene, ble 70% av den stjålne $ ETH sendt tilbake til investorer via interne transaksjoner.

Denne “delvise retur blir mer og mer vanlig i DeFi-angrep. For eksempel sendte Eminences hacker tilbake 50% mens Harvest Finance-brukere bare mottok 10% av beløpet.

12 millioner dollar er stjålet av Compounder Finance

1. desember 2020 har Compounder.Finance ($ CP3R), en klone av Harvest and Yearn Finance, “trukket teppet”. Det ser ut som det anonyme teamet bak prosjektet er det som er skylden.

Compounder hadde blitt revidert av Solidity Finance. I chattelogger mellom de to selskapene kan vi se at Solidity Finance påpekte at prosjektets statskontrakt og oppdatering av strategipuljer kontrolleres av teamet deres. Solidity Finance påpekte også at de mente dette faktum burde avsløres i revisjonsrapporten. Utnyttelsen var akkurat som påpekt av Solidity Finance. Etter tilsynet ble uttaksfunksjonen byttet ut med en ondsinnet funksjon som senere ble brukt til å tømme alle pengene i kontrakten til distribusjonsadressen. Ingen anerkjente svindelen i tide, så brukerne klarte ikke å ta ut pengene sine.

Angrepet er sammensatt av fire trinn og er forklart i detaljer i denne etterfølgende mortem av utvikler Vasa og Soliditetsfinansiering.

Det er ikke første gang et revidert prosjekt fikk et hack, og vi vet alle ganske godt nå at Audits ikke kan garantere 100% sikkerhet. Dette skal alltid minnes.

En kjent utvikler av Defi-plassen og eier av Defiyield.info var også et offer for angrepet. Han etterforsker også saken og jobber mot å inngi sak hos de aktuelle håndhevelsesmyndighetene.

Melding til svindleren fra https://t.co/kZv6MWkB3E nettopp lurt omtrent $ 10 800 000

Jeg har personlig mistet ca. 1m $ og resten av kryptosamfunnet tapte ca. 10m $ fra teppetrekket ditt.

– DefiYield.info &# 128104; ‍&# 127806;&# 128668; (@defiyield_info) 1. desember 2020

Falske Deriswap-tokens

Ondsinnede skuespillere har nylig laget forskjellige falske Deriswap-tokens for å dra nytte av hypen rundt dette siste eksperimentet fra Andre Cronje. De ondsinnede skuespillerne ville lage tokens med lignende navn som Deriswap og godkjenne det for handel på Uniswap for å lokke folk til å kjøpe.

La oss huske at Deriswap ikke har noe offisielt token for øyeblikket!

Boxmining hendelser

  • Vekten er nå Diem! Alt du trenger å vite på Facebooks kryptovaluta!

Diem ($ DIEM) – Facebooks Libra 2.0

  • I tilfelle du savnet det, sjekk ut vår podcastintervju med Geralt fra CyberFi hvor vi diskuterte automatisert handel, Ethereum-interaksjoner som unstaking og mer.
  • Velo Protocol bygger ut det største betalingsnettverket i Sørøst-Asia med sitt partnerskap med Lightnet og Visa. Målet er å skape betalingsløsninger for det underutnyttede utlånsmarkedet for små og mellomstore bedrifter i Asia.

Neste XRP-drapsmann? Velo Protocol gjør ENORME trekk

Klikk her for å komme tilbake på nyhetsbrev!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me