Nyhetsbrev 4

Uke i gjennomgang

Curve Finance $ CRVs kontroversielle lansering

14. august 2020 ble Curve Finance ($ CRV) plutselig lansert av en anonym utvikler kjent som “OxChad”. Til og med Curve Finance-teamet ble helt overrasket og begynte med å stenge andre som la ut innlegg om lanseringen på Twitter. De skyndte seg også for å verifisere at kontrakten som ble utviklet av utvikleren hadde samme kode og ikke hadde noe ondsinnet i kontraktene.

Til slutt hadde Curve “ikke noe annet valg enn å adoptere det” og erklære det som deres offisielle tokenlansering. Dette passet ikke godt med kryptovaluta-samfunnet, spesielt siden det i timene mellom at utvikleren lanserte $ CRV og Curve-teamet som erklærte lanseringen, allerede 80.000 CRV-tokens ble utvunnet av noen dristige bønder. Dette fikk mange til å klage på at disse gruvearbeiderne fikk en urettferdig fordel siden Curve-teamet tidligere hadde kunngjort at det ville gå 24 timer mellom kontrakten ble utplassert og det første token ble utstedt.

Selv om lanseringen var svært problematisk og skadelig for Curve Finance omdømme, er det lite sannsynlig at det vil påvirke selskapet på lang sikt. Faktisk, etter lanseringen, kjørte andre bønder for å sette likviditet i protokollen, og for øyeblikket er over $ 1 milliard låst i Curve Finance. Det er det tredje DeFi-prosjektet noensinne som oppnår dette, etter Maker og Aave. Prisene på Curve Finance steg til over $ 50 de første timene av lanseringen, men krasjet til under $ 4 da avkastningsbønder umiddelbart solgte $ CRV-tokens for å maksimere avkastningen. Og det er usannsynlig at bønder vil fortsette å selge avlingene sine så snart de høstes, så de som kjøper $ CRV på markedet, må være ekstremt forsiktige.

SKALE-auksjonen er forsinket

SKALE Network ble grunnlagt i 2018 som en skalerbarhetsplattform for blockchain som gir høyhastighets konsensus og gir dApps muligheten til å kjøre smarte kontrakter. Dette vil hjelpe Ethereum Dapp-utviklere ved å tilby en Layer 2-plattform med høye hastigheter, rask finalitet og viktigst av alt, til lave kostnader.

SKALE Networks SKALE-token ($ SKL) skulle være tilgjengelig for kjøp gjennom en 3-dagers nederlandsk auksjon fra 17. august 2020. Imidlertid kun få timer før auksjonsstart SKALE kunngjorde auksjonen ville bli forsinket på grunn av “overveldende beløp av trafikken ”. Dette er sannsynligvis fra bølgene av folk som skynder seg å fullføre KYC-prosessen for å være kvalifisert til å delta i auksjonen. Fra 19. august 2020 har det ikke kommet noen kunngjøring om dato og tidspunkt for utsatt auksjon. Selv om det foreløpig ikke ser ut til å være så skuffet (sannsynligvis fordi de også ventet på å få bestått KYC-prosessen) og venter spent på ytterligere oppdateringer. Så hvis du er interessert i å bli med på auksjonen, kan det være lurt å fullføre KYC-prosessen ASAP.

Yam Finance gir seg ikke!

Yam Finance ($ YAM) vakte en enorm oppstandelse i forrige uke da de samlet andre bønder for å “redde yam”. Selv om det var nok støtte fra bønder, ble det funnet at feilen ville samhandle med styringsmodulen og forhindre at styringsforslaget lykkes. Så $ YAM kan ikke lenger endres av styring og på et teknisk nivå, det vil oppføre seg på en måte som ligner på andre tilbakestillingsmidler som Ampleforth ($ AMPL).

Men YAM gir seg ikke! Den gamle $ YAM vil bli overført til en ny versjon av $ YAM, som vil være en fullstendig revidert versjon av YAM-protokollen. For tiden har Peckshield Inc revidert migrasjonsavtalen og rapporterte det skal lykkes, og eventuelle “lave” eller “informative” problemer er løst. Yam Finance har distribuert migrasjonskontrakten som gjør det mulig for $ YAM-holdere å migrere til den nye versjonen. Men $ YAM-holdere vil bare ha 72 timer på seg til å fullføre migreringsprosessen, dvs. til 22. august 2020 kl. 16:20 (UTC). Etter denne tiden vil YAM v1-tokens ikke lenger være kvalifisert for migrering. Så pakk opp $ YAM-posene dine, og GÅ FLYTTING!

Detaljer om hvordan du migrerer finner du her.

Polkadot $ DOT lansering og redenominering

Polkadot ($ DOT) tillater kommunikasjon på tvers av kjeder og interoperabilitet, slik at blockchain-nettverk kan fungere sømløst sammen som et økosystem. Prosjektet er kjent fordi det ble grunnlagt av Gavin Wood – en av medskaperne av Ethereum. Polkadot er også et av de mest hypede prosjektene i det kinesiske kryptovaluta-samfunnet. Vi byttet nylig notater med en kinesisk fondsforvalter som er svært aktiv i det kinesiske kryptosamfunnet. Her er hva hun sier om de hotteste blockchain-prosjektene i Kina nå.

Polkadot ble endelig lansert 18. august 2020, så den kan nå overføres, men det er en ventende redenominering på $ DOT som vil skje 21. august 2020. Det er to versjoner av $ DOT tilgjengelig på markedet, den nye versjonen av $ DOT er 100 ganger mindre enn den gamle $ DOT. De fleste børser som Binance eller Kraken vil automatisk multiplisere brukernes DOT-innskudd etter redenominering, dvs. hvis du satte inn 10 gamle $ DOT før redenominering, vil du automatisk bli kreditert 1000 nye $ DOT etter redenominasjonen. Og for å beskytte brukere i påvente av dette, vil ikke brukerne kunne trekke ut ny $ DOT før etter redenominering.

I mellomtiden må du huske at noen børser f.eks. OKEx, MXC osv. Tilbyr handelspar i OLD $ DOT, mens andre f.eks. Binance og Kraken tilbyr handelspar i NEW $ DOT. Så ikke vær den fyren vi har sett på Twitter som betalte $ 50 for nye $ DOT, som bare skulle være verdt $ 3. $ DOT-holdere og handelsmenn bør sjekke med børsen de handler for å se hva deres policy er for $ DOT.

Kommende arrangementer

“Slutten av denne uken”: SKALE Labs vil kunngjøre utsatt auksjonstid og dato.

21. august 2020 kl. 13:15 (UTC): $ DOT-redenominasjonsdag. Polkadot vil endre pålydende på $ DOT-token slik at den gamle $ DOT blir delt inn i 100 nye $ DOT.

21. august 2020 kl. 16:00 (UTC): VIMworld offentlig tilgang til offentlig lansering. VIMworld vil også ha salg på sine VIM-er.

22. august 2020 kl. 16:20 (UTC): Frist for migrering til YAM 2.0.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me