Nyhetsbrev # 6

Uke i gjennomgang

Snakker DCEP om “Tiger Talk”

Forrige uke dukket jeg opp i Kinas Phoenix TV-show “Tiger Talk” (一 虎 一席談). Tiger Talk er et av Phoenix TVs lengste serier, hver uke med et stort samfunnsproblem eller et arrangement som eksperter, akademikere og gjester vil diskutere om. Ukens tema var “DC / EP: Kinas utgivelse av digital valuta, vil det ryste den amerikanske dollarens hegemoni?”. Du kan se episoden nedenfor eller sjekke ut vår DCEP-oversikt:

YouTube-plakat Tiger Talk

Det jeg syntes var interessant var at showet ga en generell oversikt over blockchain-teknologi, Bitcoin, Libra osv. Dette er sannsynligvis fordi showets mål er å utdanne allmennheten om disse konseptene i påvente av DCEPs utgivelse. Showet fremhevet også fordelene med DCEP og dets overlegenhet over Bitcoin på grunn av sentraliseringen.

På samme tid, fra showets diskusjoner, tror jeg DCEP kan introdusere publikum for å utforske kryptovalutaer fordi: (1) publikum blir mer utdannet om konsepter rundt Bitcoin og kryptokurver; (2) det ser ut til å være en reell bekymring for at Kina kan bli sparket ut av SWIFT-systemet. Videre snakket showet også om muligheten til fritt å sende USDT / Tether, noe som bekrefter fortellingen om at USDT blir mye brukt i Kina.

Jordbruk er den nye 2020-trenden

Surdeigsbrød og mircrogreen er SÅ 2. kvartal 2020. Akkurat nå driver alle med avlsdrift. Her er oppdrettslisten min for denne uken.

Fra vår forskning på Twitter, Telegram osv., Fant vi det $ YFV og $ SUSHI er de mest omtalte gårdene.

YF-verdi ($ YFV)

YFV (YFValue) er i utgangspunktet avledet fra andre tokens fra det vi kaller “Y-familien”. Forvirret? Her er et diagram vi opprettet med Kryptonauter for å hjelpe deg med å navigere i dette feltet:

Som med andre medlemmer av Y-familien, symboliserer YFV-styring, slik at du kan bruke den til å stemme på spørsmål som gjelder plattformdriften. Selv om mange også bare handler token og spekulerer i verdien. YFVs søster DFI.money ($ YFII) ble nylig notert på Binance Exchange, noe som resulterte i prisene dobling på en dag. I mellomtiden er $ YFV notert på OKEx Exchange, og fra å se på kartene bidro denne oppføringen også til å presse $ YFV opp for å doble prisen..

Sjekk ut vår YFV landbruksguide. Hvis du er interessert, registrer deg for YFV og komme i gang!

Sushiswap ($ SUSHI)

Sushiswap ($ SUSHI) er en gaffel med Uniswap og ble grunnlagt for mindre enn en uke siden av en anonym utvikler kjent som “Chef Nomi”. Det er ord på gaten at Sushiswap ble opprettet av teamet bak FTX Exchange. Og dette er ikke helt umulig, med tanke på at FTX-teamet er en av de største $ SUSHI-bøndene og var rask til å liste opp og tilby $ SUSHI-handelsprodukter. $ SUSHI-token er også oppført på Binance- og OKEx-børser.

For øyeblikket er det over USD 1,2 milliarder dollar låst i Sushiswap, sinnssy med tanke på at det bare er fem dager siden den ble lansert første gang! Sushi oppdrett vurderer å være veldig risikabelt, men kan potensielt være veldig givende, siden det kan ha en avkastning på rundt 1-7% per dag, avhengig av bassenget. Viktige statistikker som Total Value Locked (TVL), beløp som er satt og avkastning finner du på SushiBoard.

Faktisk er Sushiswap også enormt populært i Kina, der det blir kalt “Uniswap’s største rival” og populære kryptovaluta-nyhetsnettsted 8btc har en hel Sushiswap-seksjon dedikert til nyheter og veiledninger.

Avkastningsoppdrett risikerer

Avling oppdrett har risikoen. En av de viktigste risikoene er at avlsdrift alt drives på smarte kontrakter. Hvis smarte kontrakter er mangelfulle eller opprettet med smutthull i det, kan det bety at midler vil gå tapt. Dette er spesielt siden smarte kontrakter er selvutførende, så det er ingen måte å “avbryte” en smart kontrakt når den har blitt distribuert. Derfor er smart kontraktsrevisjon avgjørende for avlsdrift eller DeFi-prosjekter generelt. Disse revisorene er tredjepartsselskaper som går gjennom koden og ser etter eventuelle sårbarheter og feil. Sjekk ut denne videoen fra Cryptonauts som forklarer hvordan smart kontraktsrevisjon fungerer :

YouTube-plakat Smart kontraktsrevisjon i desentralisert økonomi

Som referanse har YFV allerede blitt revidert av The Arcadia Group, og ifølge YFV-teamet ble det ikke funnet noen problemer med høy eller kritisk alvorlighetsgrad. I mellomtiden vil Quantstamp gjøre en “sikkerhetsanmeldelse”, IKKE en revisjon for Sushiswap. Quantstamp har avklart at tjenestene deres vil være lik det de gjorde for Yearn Finance ($ YFI), som var en uformell kodegjennomgang begrenset til de mest fremtredende avtalene – de som har eller kan distribuere midler.

En annen risiko er å kjøpe og spekulere i $ SUSHI ved å handle tokenet. Hvis det faktisk er sårbarheter og verre, å finne “minter-nøkler” i koden som i hovedsak lar utviklere massivt lage nye tokens, vil verdien av $ SUSHI bli utvannet til det punktet hvor det egentlig er verdt mindre enn en faktisk sushi-rulle..

DeFi driver opp transaksjonsgebyrer

Ethereum-transaksjonsgebyrer har skutt opp til heltidshøyder for andre gang på 3 uker. 2. september 2020 er de gjennomsnittlige transaksjonsgebyrene rundt USD 15,13.

transaksjonsgebyrerSann historie

Disse høye transaksjonsgebyrene og de skyhøye prisene på Ethereum (ETH) er en direkte konsekvens av det økende antall DeFi-prosjekter og avkastningsoppdrett, siden bønder trenger å betale ETH for hver transaksjon, dvs. å flytte midler inn / ut av bassenger etc. Spesielt økningen i Gjennomsnittlige transaksjonsgebyrer 1. september 2020 antas å tilskrives lanseringen av Sushiswap.

Gjennomsnittlig transaksjonsgebyr (Bildekreditt: Blockchair)

Mens denne økningen i avgifter er gode nyheter for Ether-gruvearbeidere hvis inntekter øker med høyere avgifter og flere transaksjoner, er det økende bekymring for bærekraften til Ethereum. Mange sier at de høye transaksjonsgebyrene betyr at de blir “priset ut” av aktiviteter på DeFi-plattformer. Dessuten betyr flere transaksjoner at det er mer overbelastning i nettverket, noe som resulterer i høyere antall ubekreftede transaksjoner og ventetider. Videre tatt kan det til og med bety at noen smarte kontrakter blir praktisk talt ubrukelige, og derved setter spørsmålstegn ved Ethereum som en smart kontraktplattform..

Et svar på dette kan være Ethereum 2.0, men lanseringen av mainnet er måneder unna.

Kommende arrangementer

3. september 2020 16:00: Skale Network token lansering. Kvalifiserte kjøpere kan kjøpe SKL-tokens opp til USD $ 1 153 for USD $ 0,03 / token. Detaljer her.

4. september 2020 12:00: Animoca Brands, utvikleren og utgiveren bak spill som The Sandbox og Crazy Kings etc, vil lansere sitt REVV-token på Uniswap. Detaljer her.

5. september 2020 11:00: Lineær økonomi AMA. Sjekk deres Telegram-side for detaljer.

* Alle tider er oppført i UTC med mindre annet er oppgitt.

Se her for utgaver av vårt nyhetsbrev.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me