RAMP DEFI: Hvordan låser den opp verdien av innsatte eiendeler?

RAMP DeFi søker å åpne flere avkastningsmuligheter for brukere som allerede har satt sine tokens på ikke-ERC20-plattformer, og dermed muliggjøre dem å maksimere sine leveraged posisjoner. Staking er praksisen med å låse opp midler i enten smarte kontrakter eller ved å kjøpe tokens fra desentraliserte finansieringsplattformer (DeFi) for å tjene penger på et senere tidspunkt. Dette innebærer imidlertid også at de innsatte eiendelene ikke kunne brukes til det formål brukerne ønsker med mindre de er villige til å gi slipp på sine posisjoner. RAMP DeFi tar sikte på å endre dette og la brukerne fortsette å bruke sin likviditet på en fleksibel måte, selv når kapitalen er låst i staking..

Bakgrunn

Den eksplosive suksessen til DeFi-økosystemet, som overgår markedet i verdi på 13 milliarder dollar, har tillatt flere prosjekter å blomstre som svar på de økende kravene. Imidlertid eksisterer problemet fortsatt når det gjelder bekvemmelighet, tilgjengelighet og fleksibilitet.

Lawrence Lim, medstifter av RAMP DeFi, ledet etableringen av et økosystem som søker å løse disse problemene. Med tanke på bekymringene til DeFi-rommet, ble RAMP konseptualisert for å gi brukerne muligheten til å maksimere verdien av sine innsatte eiendeler med optimal fleksibilitet..

Per nå har RAMP potensial til å låse opp 22 milliarder dollar i eiendeler som er staked i DeFi-rommet. Imidlertid er det ydmyke målet innen utgangen av 2021 å nå minst $ 1 milliard i Total Value Unlocked (TVU). TVU refererer til de innsatte eiendelene som RAMP søker å åpne for potensielt større innflytelse.

Sjekk ut intervjuet vårt med Lawrence Lim nedenfor:

Låser opp verdien på hvert blockchain-intervju med Lawrence Lim

Hva er RAMP DeFi?

RAMP er en tverrkjedet likviditets på / av rampeplattform som er fokusert på å gi spillere av ikke-ERC20-tokens muligheten til å bruke disse eiendelene på toppen av Ethereum-blockchain. Dette gjøres gjennom RAMPs stablecoin, rUSD, som fungerer som en gateway bridge mellom ikke-ERC20 plattformer og Ethereum-kjeden. Videre kan brukerne også sette inn ERC20-tokens i RAMPs likviditetsbassenger for å lage eUSD.

Begge innehavere av rUSD og eUSD har tilgang til RAMPs finansielle tjenester som utlån, lån og utveksling mellom rUSD og eUSD. Denne av / på-rampen lar brukerne få mest mulig ut av sine innsatte eiendeler, selv om de er låst i ikke-ERC20-plattformer.

Så langt har det første private salget kunnet skaffe over 1 million dollar. Noen av sine private salgsinvestorer inkluderer Alameda Research, Blockwater Capital, IOST, ParaFi Capital, Ruby Capital, Signum Capital og Arrington XRP Capital.

RAMP Økosystem

RAMP-økosystemRAMP-økosystem

rMint og rStake

Dette er plattformen der ikke-ERC20-tokens kan settes i sikkerhet til mynt rUSD. Sivile som er utpekt til rStake er aggregerte av forskjellige noder på ikke-ERC20-blokkjeder. De tjener også innsatsbelønninger for det.

eMind og eFarm

eMint tillater innskudd av ERC20 stablecoins å lage eUSD, et token som representerer verdien av beløpet som er satt inn av brukerne. Det deponerte beløpet overføres til eFarm for å skape muligheter for avlsbruk for brukere.

rFinans

Plattformens utlån og lånetjeneste leveres av rFinance. rUSD- og eUSD-innehavere kan fritt låne og låne fra hverandre. Videre hjelper orakler med å holde renteinnstillingen på et rettferdig nivå gjennom formler som dreier seg om indikatorer for etterspørsel og tilbud og markedsrelativitet..

rSvømmebasseng

RAMP har sin egen likviditetsmass som lar brukerne bygge verdi for eiendelene sine, sikkerhetsforsikring, likvidasjonsutførelse og tverrkjedebytte. rPool får verdi av å sette belønninger, gi landbruksbelønninger og inntekter fra avgifter, som deretter blir distribuert til innehaverne av RAMP-tokens.

I tilfelle rUSD lider av et krasj, blir rPool først brukt til å støtte verdien. Hvis verdien av en brukers sikkerhetsposisjon faller under det tillatte sikkerhetsforholdet som er angitt innenfor de spesifikke parametrene, blir posisjonene avviklet til rPool.

rSwap

Brukere kan bytte ERC20 stablecoins med andre ikke-ERC20 token, forutsatt at disse tokens er en del av RAMPs blockchain-partnere. De gjør dette ved å legge til rette for utveksling av ERC20 stablecoins med kryptovalutaene som er lagret i rPool. Konverteringsfrekvensen er satt av prisorakler.

RAMP-token

RAMP er det opprinnelige verktøyet token som brukes til å drive hele økosystemverdien, samt justere trivselen til alle nettverksdeltakere. På RAMP DeFis offentlige salg vil 10 millioner RAMP-tokens bli solgt til deltakerne. Datoen for dette offentlige salget er ennå ikke kunngjort. Etter salget skal RAMP være oppført på Uniswap.

RAMP drives av et økosystem sammensatt av forskjellige DeFi-prosjekter som også muliggjør verdiproduksjon på tvers av kjeder. Deler av økosystemet er designet for å svare på enhver transaksjonsinteraksjon mellom brukerne og blockchain.

RAMP Token offentlig salg

Datoen for offentlig salg av RAMP-token er ikke kunngjort ennå. Sjekk deres offisielt telegram for de siste nyhetene.

rUSD Stablecoin: Hva er det??

rUSD er RAMPs stablecoin støttet av ikke-ERC20 tokens designet for å samhandle med ERC20 stablecoins som USDC, USDT og TUSD. Minting rUSD følger et sikkerhetsforhold som ligner på MakerDAO for å sikre at de har full støtte.

Minste sikkerhetsgrad er 200%. For eksempel kan et $ 200-verdi av ikke-ERC20-token brukes til å lage $ 100 i verdi av RUSD.

Likvidasjonsforholdet starter på 120%. Hvis avvikling utløses, selges de sikkerhetsmessige tokens til rPool. Deretter vil disse tokens brukes til å kjøpe tilbake rUSD preget av brukeren hvis posisjon blir avviklet.

Fordeler med å holde rUSD og eUSD på RAMP

For rUSD-holdere:

 • Utnytt verdien av ikke-ERC20-tokens som er satt i andre blokkjeder uten å gi opp sine eksisterende posisjoner.
 • Få tilgang til ERC20-muligheter, for eksempel avling eller handel, uten å måtte legge inn flere av eiendelene sine.
 • Motta innsatsbelønninger selv når de har preget rUSD.
 • Opprettholde potensielle inntekter fra eksisterende posisjoner og sikkerhetsporteføljer.
 • Farm RAMP-tokens etter å ha garantert kryptovalutaene sine til mynt-RUSD.

eUSD-innehavere kan ha glede av:

 • Rentegebyrer ved utlån av eiendeler.
 • Delta i flere avkastningsbassenger for å drive gård.
 • Mulighet for å gi avlinger fra andre DeFi-prosjekter i samarbeid med RAMP.
 • Går opp RAMP-tokens ved å tilby eiendeler til RAMPs likviditetsbasseng.

Fordeler med RAMP DeFi

RAMP tilbyr noen unike fordeler i forhold til andre DeFi-plattformer med flere kjeder.

rUSD har et klart formål

RAMP-teamet har erkjent at det ikke er noen enkel oppgave å initiere adopsjon av en stablecoin. For eksempel tok det betydelig lang tid for Makerdao å drive DAIs brede markedsaksept.

Av den grunn har de utstedt stablecoin rUSD med et kjerneverktøy som en verdistabilitetsbro.

rUSD krever ingen stabilitetsavgift

Å betale stabilitetsavgifter er vanlig blant DeFi-protokoller, da det hjelper med å dempe fra massive markedsstikk. Og vi har vært vitne til at avgiftene blir ultrahøye, spesielt under et bjørnemarked.

Heldigvis påløper ikke RAMP DeFI-plattformen en stabilitetsavgift når den raser. Dette gjør det mulig for brukere å få tilgang til RAMP med mindre friksjon og spare mer.

Har uforutsette tilfeller i tilfelle et flash-krasj

Et flashkrasj er en usannsynlig forekomst der verdien av eiendeler synker betydelig på veldig kort tid, noe som resulterer i under-collateralization av rUSD. I et slikt tilfelle vil RAMP bruke den universelle likviditetsmassen som sikkerhetsforsikring for stablecoin.

Rapid Scaling Integration Layer

Å være en bro til isolerte blokkjeder, øker verdien av RAMP-nettverket med hver nye kjede som legges til det. Av denne grunn har RAMP-økosystemet blitt gjort tilgjengelig for forskjellige utviklere fra forskjellige blockchain-stiftelser for å oppmuntre til adopsjon.

Dette gjør at fundamentene enkelt kan integrere sine opprinnelige stablecoins i RAMP-økosystemet, noe som vil resultere i RAMPs raske vekst.

Konklusjon

Hensikten med DeFi er å låse opp potensialet i blockchain og pengekraften til fordel for samfunnet og dets brukere. RAMP er en lovende utvikling i det aktuelle aspektet.

Funksjonen åpner muligheter for ERC20 og ikke-ERC20 tokens for å samhandle med hverandre for å gi en ny mulighet for brukere å tjene på eiendelene de legger i DeFi-protokoller. Ikke bare tiltrekker den eksisterende spillere inn på plattformen, men utvider også kanalene der kryptobrukere kan drive med jordbruk.

Decentralized Finance (DeFi) -serien: veiledninger, guider og mer

Med innhold for både nybegynnere og mer avanserte brukere, sjekk ut vår YouTube DeFi-serie som inneholder veiledninger om de essensielle verktøyene du trenger for å handle i DeFi-rommet, f.eks. MetaMask og Uniswap. I tillegg til et dypdykk i populære DeFi-emner som Reef.finance ($ REEF) og Polkadot ($ DOT)

DeFi-serien på dette nettstedet dekker også emner som ikke er utforsket på YouTube. For en introduksjon om hva som er DeFi, sjekk ut Decentralized Finance (DeFi) Oversikt: En guide til den hotteste trenden i kryptovaluta

Opplæringsveiledninger og veiledninger for de essensielle DEFI-VERKTØYENE:

 • MetaMask Guide: Hvordan oppretter du en konto? PLUS tips og hacks for avanserte brukere
 • Uniswap gjennomgang og opplæring: Nybegynnerguide og avanserte tips og triks
 • Serum DEX guide og gjennomgang
 • SushiSwap ($ SUSHI) forklart
 • 1-tommers utveksling, Mooniswap og Chi GasToken: Den ultimate gjennomgangen og guiden

For detaljert informasjon om andre spesifikke DeFi-prosjekter, sjekk ut våre DeFi token-guider. Her er noen av våre mest POPULÆRE guider:

 • AAVE ($ LÅN)
 • Ampleforth ($ AMPL) anmeldelse: Den viktige guiden til denne DeFi-protokollen
 • ChainLink ($ LINK) guide: En nøkkelkobling i DeFi-rommet
 • Cream Finance ($ CREAM): Hva er det??
 • Curve Finance ($ CRV) guide
 • DODOEx ($ DODO): En revolusjonerende leverandør av likviditet på kjeden
 • Lineær økonomi ($ LINA): Fremtiden for syntetiske utvekslingsplattformer?
 • Polkadot ($ DOT): Alt du trenger å vite om DeFi-kjære i Kina
 • RAMP DeFi: Hvordan låser det opp verdien av innsatte eiendeler?
 • Reef Finance ($ REEF): Alt-i-ett Defi-plattformen
 • Solana ($ SOL) forklart
 • Grafen ($ BRT) – Neste nivå av desentraliserte apper
 • Trustswap ($ SWAP) forklart – Neste generasjon av DeFi-transaksjoner
 • Ønsk deg å finansiere DeFi-økosystemet
 • Wing Finance ($ WING) – En kredittbasert DeFi-utlånsplattform

Flere videoer og artikler kommer snart som en del av vår DeFi-serie, så husk å abonnere på vår Youtube-kanal og (for nå) GRATIS ukentlig nyhetsbrev slik at du kan bli varslet så snart de kommer ut!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me