Reef Finance ($ REEF): Alt-i-ett Defi-plattformen

De siste månedene har vi sett at kryptorommet og blockchain-industrien går utover normen. Med mer desentraliserte økonomiprosjekter (DeFi) enn noensinne, er det klart at neste mål bør være større adopsjon. Kompleksiteten ved å håndtere flere (d) Apps-grensesnitt for å få tilgang til et bredt utvalg av tjenester, begrenser imidlertid uunngåelig antall deltakere. Reef Finance er bygget for å endre det.

Måten Reef Finance fungerer på er å gjenforene alle blockchain-tjenester sammen i et enkelt, enhetlig grensesnitt. Dette gjør hele DeFi-brukeropplevelsen sømløs og praktisk. I bare en enkelt dApp kan alle kjøpe krypto, utføre handler, investere eiendeler, ta lån, bedrift, administrere porteføljen og mer uten noe oppstyr.

Å takle Defis fragmentering

Hva Denko Mancheski, Administrerende direktør i Reef Finance, og teamet hans hadde i tankene da de begynte å jobbe med prosjektet, skulle løse en iboende kompleksitet. Mancheski mener at mens det allerede har vært mange nyttige innovasjoner innen krypto nylig, er det fortsatt vanskelig å oppnå masseadopsjon. Årsaken til at han påpeker er den psykologiske barrieren som demper DeFi-samfunnenees vekst. Riktignok virker DeFi-rommet i dag veldig fragmentert. Det finnes funksjoner i et bestemt program som ikke er tilgjengelige i et annet, og det er kontraktfunksjoner som vil utfylle hverandre, men som bare finnes på separate plattformer.

Plassen tilbyr lovende produkter, men de er for overveldende til å anspore adopsjon, spesielt for nybegynnere. Dette er grunnen til at Reef Finance har, ifølge Mancheski, vært å “abstrakte vekk kompleksiteter” og prøve å “ombord en enkel ikke-teknologisk kunnskapsrik bruker.”

Hva er Reef Finance?

Reef Finance (“Reef”) er en ikke-varetekt multi-chain smart yield motor og likviditetsaggregat. Drevet av Polkadot, muliggjør det integrering på tvers av kjeder på tvers av forskjellige DeFi-protokoller.

I hovedsak gjør det Decentralized Finance mye lettere å få tilgang til, med muligheten til å diversifisere en portefølje med et enkelt klikk. Det fungerer som en one-stop-shop for DeFi-prosjekter som brukere kan få tilgang til uten å måtte bytte fra forskjellige applikasjoner, den ene etter den andre. Innenfor grensesnittet kan brukere få tilgang til forskjellige børser, og ved hjelp av smarte kontrakter kombinerer Reef likviditeten i disse markedene. Videre kan det enkelt gjøres handel på plattformen.

Reef Finance er det første Polkadot-prosjektet som noensinne er lansert på Binance Launchpool. Oppdrett startet 23. desember og vil fortsette i 30 dager. Plattformen vil være nybegynnervennlig og vil lanseres i Q1 2021, mens protokollen nylig har vært revidert av Halborn.

Hvorfor Polkadot?

Reefs distribusjon på Polkadot-økosystemet vil være til nytte for brukere når det gjelder transaksjonskostnader og hastighet. Som det er kjent for mange, har ‘trafikken’ på Ethereums nettverk ofte resultert i skyhøye avgifter og lange transaksjonstider. Dette vil fortsette i det minste til Ethereum 2.0 er fullt utplassert, noe som sannsynligvis ikke vil skje på en stund.

Polkadot lider derimot ikke av de samme problemene. Parachains uavhengighet i nettverket forhindrer overbelastning i nettverket. Det driver også Reefs kryss-kjedefunksjonalitet gjennom ‘Bridge’ -protokollen. Ved å implementere denne blockchain-innovasjonen, kan Reef stole på produkter og tjenester fra forskjellige nettverk i et enkelt grensesnitt.

Reef-plattformen er laget av tre hovedkomponenter som utfyller hverandre.

Global likviditetsaggregator

Reef tilbyr en simil-exchange-tjeneste knyttet til noen av verdens største handelsplattformer. Det unike her er at den aggregerte likviditeten går gjennom CEX og DEX. På denne måten kan brukere sikre ulemper ved de to typene likviditetskilder, blant annet handelsavgifter og høy glidning.

Reef har tilgang til all likviditet kombinert av CEX og DEXReef har tilgang til all likviditet kombinert av CEX og DEX

Den sentraliserte børslikviditeten vil bli tilgjengelig gjennom bruk av meglingstjenester, som Tagomi, Caspian eller Quantreq. Omvendt vil desentralisert likviditet komme fra kilder som ordrebøker (0x) og AMM (Uniswap, Balancer, Bancor …). Reefs likviditetsaggregering vil også bidra til å beskytte brukere mot markedsmanipulasjon og frontangrep.

Alt dette vil gjøre handel på Reef ikke bare enkel og rimelig, men også mangfoldig.

Smart Yield Farming Aggregator

Reef Yield Engine muliggjør innsetting i flere aktivakurver som kan automatiseres ved hjelp av en AI som brukerne kan konfigurere basert på deres økonomiske behov. Brukere kan bestemme hvor mye som skal tildeles til hver kurv, og operativsystemet vil balansere dynamisk og justere dem, og flytte deler av tildelingen til andre mer praktiske eiendeler / bassenger.

Hensikten med ‘Reef Intelligence Engine’ er å gjøre det mulig for AI å administrere eiendeler på brukerens vegne. Dette hjelper med å automatisere handlingen og innsatsen for Reefs nykommere. Å planlegge en lønnsom fordeling av eiendeler i henhold til hver næringsdrivendes risikonivå har aldri vært mye enklere i Defi. Motoren er maskinlæringsdrevet, noe som muliggjør vekst over tid.

Siden AI er datadrevet, blir informasjonen den har matet av et off-chain-orakel (de har også et partnerskap med Chainlink). Oracle leverer data til proxy-smarte kontrakter som fungerer som AIs ryggrad. Den overvåker all relevant informasjon angående tjenester som tilbys på plattformen, enten det er data fra sosiale medier, siste nyheter eller kjededata.

Reef integreres også med noen Defi-forsikringsprotokoller for å dekke brukerne.

Smart kapitalforvaltning

Det tredje grunnleggende elementet på plattformen er alternativet for kapitalforvaltning. Brukere kan sømløst balansere fordelingen mellom kurvene sine gjennom et enkelt brukergrensesnitt som er tilgjengelig fra mobile enheter eller datamaskiner. AI-motoren vil også gi intelligente anbefalinger for å hjelpe til med å ta beslutninger.

$REEF-token

$ REEF er det opprinnelige verktøyet token til Reef-plattformen. Den brukes hovedsakelig til å betale for transaksjonsgebyrer, samt støtte protokollbelønningsstrukturen.

En viktig rolle for plattformen er Network Collators. De forsikrer at nettverket er sunt ved å oppbevare en kopi av Parachains fullstendige tilstand på et gitt tidspunkt. De ligner gruvearbeidere som produserer blokker, og støtter Polkadot-blokkjeden. Collators mottar $ REEF-tokens som en belønning for alle grunnleggende operasjoner som behandling av transaksjoner, distribusjon av smarte kontrakter, innlevering av et forslag og mer.

Staking og styresett

Reef Protocol bruker Polkadots konsensusmekanisme for bevis på innsats og styres gjennom en DAO-struktur. Ved å holde og sette $ REEF-tokens, kan brukere ta del i viktige protokollbeslutninger om strukturen til aktivakurvene, reservegrenser, avkastningsbelønninger, likviditetsbassenger og andre.

Stakers har frihet til å velge hvordan de vil motta belønningene sine, enten i ETH / USDC eller $ REEF. Å velge det opprinnelige tokenet vil føre til bedre priser.

Nye partnerskap og veikart

Selv om Reef Finance ble lansert i slutten av september, har utviklingen pågått lenge. Prosjektet sikret over 20 partnerskap i 2020 og flere kommer i år. Blant dem var viktige de med Matic, Kava, Covalent, Bluzelle og Chainlink. Reefs integrasjon med Binance Access Api vil også tillate en FIAT-rampe for kjøp av kryptovaluta sammen med en desentralisert handelsmulighet innenfor deres plattform.

I januar sikret de seg et nytt partnerskap med OpenDefi, en plattform som tillater tokenisering av forsikrede og fysisk støttede virkelige eiendeler, som eies av forvaltere. Brukere kan satse for å motta øyeblikkelige lån mot eiendelene og nyte avkastningsmuligheter. Mer om partnerskap og OpenDefi finner du her og her.

Et annet bemerkelsesverdig samarbeid er det med Manta Network, en tverrkjedet personvern viet Defi-plattform og prisstabil Dex. Reef-brukere vil kunne få tilgang til likviditeten som tilbys av Manta Network Dex, og forsterke kjerneaspektet ved Reef Finance: likviditetsaggregasjon.

Den 20. januar startet et to-ukers initiativ for “null gassavgift” OpenOcean, en handelsplattform, som har gitt handelsmenn muligheten til å få refusjon for alle gebyrene som ble brukt mens de handlet $ REEF. Tilbudet var begrenset til totalt 40 000 $ REEF.

Den offisielle Veikart oppdateres kontinuerlig, og mer informasjon om fremtidige nyheter finner du på Reef Finance Medium side. Dette prosjektet er definitivt et av de mest etterlengtede og ryktene i 2021!

Konklusjon

DeFi-innovasjon må tiltrekke seg mange flere mennesker for å fortsette å skape et levende og støttende samfunn. Tross alt er det adopsjon som bidrar til å opprettholde all denne blockchain-utviklingen i det lange løp. Å forenkle tilgangen til flere DeFi-produkter og skape en enhetlig plattform er akkurat det plassen trenger i dag.

Reef Finance sitt mål om å abstrakte (?) DeFi ser lovende ut. Ikke bare gjør de det enklere for brukere å benytte seg av andre børser, men plattformen introduserte også AI-teknologi for å gjøre det praktisk for handelsmenn å administrere eiendelene sine. Prosjektet kan være ungt, men det har verktøyene brukerne trenger for effektivt og lønnsomt å ta kontroll over midlene sine.

Intervjuet vårt med Denko Mancheski, administrerende direktør i Reef Finance

Decentralized Finance (DeFi) -serien: veiledninger, guider og mer

Med innhold for både nybegynnere og mer avanserte brukere, sjekk ut vår YouTube DeFi-serie som inneholder veiledninger om de essensielle verktøyene du trenger for å handle i DeFi-rommet, f.eks. MetaMask og Uniswap. I tillegg til et dypdykk i populære DeFi-emner som Reef.finance ($ REEF) og Polkadot ($ DOT)

DeFi-serien på dette nettstedet dekker også emner som ikke er utforsket på YouTube. For en introduksjon om hva som er DeFi, sjekk ut Decentralized Finance (DeFi) Oversikt: En guide til den hotteste trenden i kryptovaluta

Veiledninger og veiledninger for de essensielle DEFI-VERKTØYENE:

 • MetaMask Guide: Hvordan oppretter du en konto? PLUS tips og hacks for avanserte brukere
 • Uniswap gjennomgang og opplæring: Nybegynnerguide og avanserte tips og triks
 • Serum DEX guide og gjennomgang
 • SushiSwap ($ SUSHI) forklart
 • 1-tommers utveksling, Mooniswap og Chi GasToken: Den ultimate gjennomgangen og guiden

For detaljert informasjon om andre spesifikke DeFi-prosjekter, sjekk ut våre DeFi token-guider. Her er noen av våre mest POPULÆRE guider:

 • AAVE ($ LÅN)
 • Ampleforth ($ AMPL) anmeldelse: Den viktige guiden til denne DeFi-protokollen
 • ChainLink ($ LINK) guide: En nøkkelkobling i DeFi-rommet
 • Cream Finance ($ CREAM): Hva er det??
 • Curve Finance ($ CRV) guide
 • DODOEx ($ DODO): En revolusjonerende leverandør av likviditet på kjeden
 • Lineær økonomi ($ LINA): Fremtiden for syntetiske utvekslingsplattformer?
 • Polkadot ($ DOT): Alt du trenger å vite om DeFi-kjære i Kina
 • RAMP DeFi: Hvordan låser det opp verdien av innsatte eiendeler?
 • Reef Finance ($ REEF): Alt-i-ett Defi-plattformen
 • Solana ($ SOL) forklart
 • Grafen ($ BRT) – Neste nivå av desentraliserte apper
 • Trustswap ($ SWAP) forklart – Neste generasjon av DeFi-transaksjoner
 • Ønsk deg å finansiere DeFi-økosystemet
 • Wing Finance ($ WING) – En kredittbasert DeFi-utlånsplattform

Flere videoer og artikler kommer snart som en del av vår DeFi-serie, så husk å abonnere på vår Youtube-kanal og (for nå) GRATIS ukentlig nyhetsbrev slik at du kan bli varslet så snart de kommer ut!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me