Swag Finance Token Launch guide

Swag.live er en populær voksenunderholdningsplattform med over 10 millioner brukere over hele verden med over $ 12.000.000 USD årlig inntekt (kilde). SWAG var pioner i den asiatiske voksenunderholdningsindustrien, og tilbyr både streaming og betal per visning-videoer for over 10.000 innholdsprodusenter. Teamet ledes av Sam Liu og hadde opprinnelse i Taiwan. For tiden har SWAG opprettet kontorer i Montreal med ansvar for å utvide virksomheten til Nord-Amerika og over hele verden. SWAG har registrert seg verdens største talenter som Eva Elfie for å produsere innhold til plattformen.

Swag tilbyr et desentralisert samfunnstyre-token – SWAG – for å fortsette utvidelsen og flytte til et Desentralisert autonom organisasjon (DAO). Totalt utsteder SWAG totalt 540 millioner tokens for å oppnå desentralisert styring.

Swag Governance Tokens

SWAG Live-plattform

SWAG har bestemt at i stedet for å vokse samfunnet på en sentralisert måte med få deltakere, velger de å omfavne samfunnsledelse. Nøkkelen er å tillate flere deltakere i deres økosystem, noe som gir raskere produkt iterasjon og bedre produktdesign ved å inkludere tilbakemeldinger fra samfunnet og utforming. Nøkkelen er å utnytte samfunnets kraft og desentralisering for å skyve SWAGs vekst til neste nivå. På mange måter er SWAGs token-tilbud et eksperiment, som voksenindustrien tradisjonelt har værthemmeligholdt – med store aktører som tar de fleste avgjørelsene og tar mesteparten av fortjenesten.

Hvert SWAG-token har rett til én stemme i samfunnsledelse. Velgere til styresett vil bli belønnet via “Squirt pool” som har verdifulle belønninger (se nedenfor).

Token informasjon:

Opprinnelig tilbudspris: $ 0,10 per SWAG

SWAG Total forsyning: 625.000.000 SWAG-tokens.

For å garantere styring av SWAG-samfunnet, har teamet uttalt følgende

  • Teamet vil ikke koordinere noen avgjørelser privat
  • Teamet vil ikke delta aktivt i DAO-styring
  • Teamet betaler ikke for DAO-vedlikehold, og DAO-ledelse ansettes ikke av teamet.

SWAG-token-tilbud – First Swap Event

Swag vil tilby tokens via en “Første byttehendelse”(FSE) holdt på Krem. Økonomi (du kan les vår oppfatning av CREAM her). FSE-arrangementet finner sted 14. oktober 2020 klokka 14:00 (UTC), med en innledende pris på $ 0,10 per SWAG. Cream tilbyr muligheten til å bytte tokens via sin desentraliserte utvekslingskomponent. FSE starter med hvert SWAG-token gjennom to 50/50 bassenger:

SWAG / USDC (500 000/50000)

SWAG / CREAM (500 000/50 000 USDC ekv.)

For å bytte for SWAG i FSE, må deltakerne ha både $ USDC og $ CREAM, sammen med $ ETH (for gassgebyrer). Teamet minner folk om at det etter å ha sendt en transaksjon kan ta 1-2 minutter for bekreftelse. CreamSwap kjører også på en Automated Market Maker (AMM) -mekanisme. Derfor er det mulig at prisene på SWAG kan endres mens transaksjonen venter på bekreftelse. Men hvis dette skjer, vil transaksjonen ganske enkelt mislykkes, men tokens vil ikke gå tapt.

Etter FSE vil deltakerne også kunne tjene ekstra SWAG-tokens via en avkastningsoppdrett på CREAM. Brukerne vil kunne tilby likviditet til SWAG-handelspar, og dermed øke størrelsen på likviditetsbassengene for SWAG. Kremlikviditetsbassenger fungerer som Balancer, så jo mer likviditet som tilføres, jo mer stabil vil et handelspar være. For å finne ut mer om likviditetsbassenger og hvordan de fungerer, kan du sjekke ut artikkelen vår om balanser- og likviditetsbassenger.

For å belønne samfunnets likviditetsleverandører, kan de som gir likviditet til SWAG / USDC og SWAG / CREAM-paret satse likviditetstokenene (CRPT) for ytterligere SWAG-belønninger. Totalt 1015 000 SWAG er bevilget til avlsdrift. Denne hendelsen er designet slik at samfunnet kan tilby handel med likviditetstokener.

Hvordan delta i First Swap Event ved å bytte SWAG

For å delta, må du fortsette Cream Finance. Der kan du velge ERC-20-tokens (enten $ CREAM eller $ USDC) du vil bytte mot SWAG, husk å velge $ SWAG i nederste rad. Lås deretter opp og bytt ERC 20-tokens ved å klikke på “Lås opp” og deretter “Bytt”.

SWAG Reward Pools

SWAG vil ha avkastningsoppdrett. Det vil være 2 bonuspoeng: $ SWAG / $ CREAM og $ SWAG / $ USDC. SWAG-holdere som ønsker å bli med i disse bonuspoengene, må oppgi tokens, kjent som likviditet. Hensikten med dette er å øke dybden av handelspar, redusere sannsynligheten for prisglidning og beholde stabiliteten til SWAG-tokens. Til gjengjeld kan SWAG-hoteller dra nytte av å tjene passiv retur ved å bytte avgifter.

Hvordan legge til likviditet i SWAG Reward Pools

Gå til Cream Finance Pools og velg handelsparet (dvs. enten $ SWAG / $ CREAM og $ SWAG / $ USDC). Lås opp tillatelsen til å overføre ERC-20-tokens ved å klikke på låsikonet for begge tokens. Klikk på “legg til likviditet” – etter å ha gjort dette får du CRPT-tokens.

Gå deretter til Cream Finance-belønninger side. Der velger du belønningsbassenget (dvs. enten $ SWAG / $ CREAM og $ SWAG / $ USDC). Klikk “Aktiver” for å låse opp CRPT-overføringstillatelse. Klikk deretter på “Stake” for å sette dine tokens.

Det er enkelt å gjøre krav på belønningene dine, bare klikk på “Krev belønning” på Belønningssiden på sidelinjen.

SQUIRT og belønning for DAO-deltakere

SWAG-samfunnet blir belønnet i form av “SQUIRTS” (ja, dette er hva de faktisk kaller det). SQUIRTS er en belønning for SWAG-tokenholdere som deltar i samfunnsledelse ved å bidra med tiden sin til å diskutere viktige spørsmål, undersøke og diskutere viktige forretningssaker for å bidra til å utvide plattformen. For å bli med i SQUIRTS, kan SWAG-holdere debattere om et bestemt styringsforslag, og deretter sette SWAG-tokens for å stemme.

Squirts kan være belønninger i form av en stablecoin, SWAG-token eller andre tokens, og er designet for å bli belønnet pro-rata til alle velgere på SWAG DAO. Belønningen deles i henhold til innlagte stemmer – med 1 token som 1 stemme. Dette vil drastisk forbedre SWAG-styring og deltakelse i samfunnet, ettersom brukere blir belønnet for å delta i DAO.

SQUIRT 2 pågår og avsluttes kl.10.59 den 30. oktober 2020 (UTC) og merk at tokens blir låst i 7 dager fra det tidspunktet du stemte. Det blir totalt 4 SQUIRTS i november 2020, med totalt 1 million USDC som skal fordeles som følger:

November 2020 SQUIRTS

SQUIRT 3: 30. oktober – 6. november: 300 000 USDC

SQUIRT 4: 6. nov – 13. nov: 200 000 USDC

SQUIRT 5: 13. november – 20. november 300.000 USDC

SQUIRT 6: 20. nov – 27. nov 200 000 USDC

Hvordan stake SWAG for å bli med SQUIRTS

Gå inn på stemmesiden. Der setter du SWAG-tokens ved å klikke “Stake Token”. Registrer deg for å stemme på et forslag ved å klikke “Registrer deg for å stemme” og “For” eller “Mot” avhengig av tilbøyeligheten din. Du kan deretter samle inn SQUIRT-belønninger ved å klikke på “Samle inn”.

SWAG-utvekslingsbasseng på Uniswap

SWAG-tokenholdere kan bytte ut tokens gjennom SWAG / USDC Pool for å få Uniswap LP-tokens (UNI-V2). Teamet har også opprettet en ny belønningsbasseng for Uniswap-likviditetsleverandører som kan satse sine LP-tokens i belønningsbassenget.

Mellom 22. og 28. oktober 2020 vil det være et første insentiv for likviditetsleverandører LP Token-fordelingsdistribusjon. Belønninger vil bli gitt ved hver blokk med 25 000 SWAG tilgjengelig daglig, til sammen 175 000 SWAG for å sette SWAG / USDC Uniswap LP-tokens. Vær imidlertid oppmerksom på at det vil være en 3-dagers lås for alle LP-tokens som er staked.

Som en sideanmerkning har samfunnet vårt funnet at det er en prisavvik mellom CREAM og Uniswap. Så brukere som ønsker å selge SWAG, vil kanskje sjekke og sammenligne prisene på disse to plattformene!

Prosjekt: Henvisningsbelønninger – Henvis en venn og få SWAG

Fra 12:00 14. oktober 2020 til 12:00 14. november (UTC + 8) SWAG vil ha sitt henvisningsprogram. Totalt 50.000 SWAG vil bli gitt ut som belønning for de som er med på å fremme og utvide SWAG-samfunnet.

For å delta, gå til nettsiden til arrangementet: https://referrals.swag.finance/ og fullfør sjekklisten for henvisningsbelønninger. Denne sjekklisten innebærer oppgaver som å følge Twitter, Discord og Telegram og deretter fylle ut skjemaet på nettstedet. Da vil du kunne få en invitasjonskode som du kan sende til vennene dine.

Når du fullfører sjekklisten for henvisningsbelønninger, får du 1 oppføring. Så hvis du henviser en venn, får både du og vennene hver en oppføring. Så som et eksempel, hvis du henviser til 5 venner, vil du få totalt 6 poster. På 18:00 14. november 2020 (UTC + 8), laget trekker 1000 vinnere som vil motta 50 SWAG i belønning. Det er ingen begrensninger på flere bidrag, så du kan henvise flere venner for å øke sjansene dine for å vinne mer SWAG!

SWAG NFT-er

SWAG vil gjøre ikke-soppbare tokens (NFT), det var bare et spørsmål om tid. NFT-markedet er en enorm mulighet for spirende artister, og tilsynelatende nå også titusenvis av SWAGGER-er (dvs. SWAG-innholdsskapere).

SWAG NFT-er vil snart være tilgjengelig den Åpent hav– en NFT-markedsplass og har de beste SWAGGER-ene på SWAGs plattform. De vil være NFT-er i begrenset utgave som også vil bli knyttet til forskjellige SWAG-arrangementer og belønninger.

SWAG-veikart: Hva kommer videre?

Belønningsbassenger

SWAG-teamet observerte at mange SWAG-tokenholdere som deltok i belønningsbassengene ikke var i stand til å delta i SQUIRTS-stemmegivningene. Derfor vil SWAG i fremtiden være vert for mindre belønningsbassenghendelser som vil resultere i redusert deltakelse i SQUIRTS.

SWAG diamant drypp

SWAG.Live er en av de ledende premiumplattformene for vokseninnhold i Asia, og mange $ SWAG-holdere har også kontoer på SWAG.Live. For å belønne disse eierne, fra og med november 2020, vil SWAG finance bygge et system som vil oppdage beløpet på $ SWAG i lommebøkene til registrerte SWAG.Live-medlemmer. SWAG-finansiering vil da dryppe SWAG Diamonds som kan samles inn og brukes på SWAG.Live-appen for live chat, tilgang til historier, live streams og gaver til innholdsskapere.

Distribusjonstid for diamanter: 16:00 hver mandag (UTC +8).

Diamantforhold: 1 SWAG. Lev diamant for hver 50 $ SWAG i lommeboken din (dette inkluderer alle tokens som er stukket i SQUIRT-bassengene)

Distribusjonsmetode: SWAG.Live-diamanter vil bli sendt direkte til SWAG.Live-kontoen din.

Begrensninger: Bare en Ethereum-adresse kan være bundet til en SWAG.Live-konto.

Hvordan registrere deg for SWAG diamantdrypp

Bind lommeboken og SWAG.Live-ID:

  1. Gå til diamanter.swag.finance og koble Ethereum-lommeboken din.
  2. Skriv inn SWAG.Live ID-en din og klikk “Sign and bind”. SWAG.Live-ID-en din finner du på SWAG.Live-nettstedet under “Meg”.
  3. Etter at bindingsprosessen er fullført, vil SWAG.Live-diamanter sendes til SWAG.Live-kontoen din hver uke.

VIP-gruppe

Holdere med over 200 $ SWAG kan bli med i en VIP Discord-gruppe. I tillegg til å ha tilgang til denne mer eksklusive diskusjonskanalen med andre SWAG-holdere, har SWAG.Live-teamet også blitt enige om å gi en rekke fordeler som bak kulissene tilgang til SWAG.Live-innholdsopprettingsprosessen, begrenset tilgang til SWAG kort filmer og SWAG-diamantgaver.

Bytt oppføringer for $ SWAG

SWAG er for øyeblikket oppført på Uniswap og Hotbit. Handelen begynner på Bitmart fra klokken 20.00 den 6. november 2020 (HKT) og utover.

Teamet nevnt i sin siste artikkel at deres midtveisstrategi er å maksimere antall potensielle SWAG-kjøpere og er i diskusjoner med følgende børser for å liste opp token: Binance, Upbit, Bitflyer, Bitthumb, Huobi, Bitkub, Probit, Kucoin og ZG.

Se her for våre valg for de beste kryptovalutautvekslingene.

Konklusjon

SWAG omfavner sterkt desentralisering, og desentralisert styring tillater deltakelse i fremtidig retning av deres voksne industriplattform. SWAG er en allerede lønnsom virksomhet med over $ 12.000.000 USD årlig inntekt (kilde) og et voksende publikum på over 10 millioner brukere. Denne desentraliserte autonome organisasjonen (DAO) er designet for å ta SWAG til neste nivå, og fremmer fremtidig utvikling og global ekspansjon.

Ressurser:

Swag Live (kun 18+): https://app.swag.live/

Swag Finance Medium: https://medium.com/@swag.finance

Asia Crypto Today-dekning: https://www.asiacryptotoday.com/swagfinance/

Blokkering av tempodekning: https://www.blocktempo.com/adult-streaming-platform-swag-finance-will-issue-swag/

SQUIRTS, Rewards Pool & Gjennomgang av FSE-deltakelse: https://medium.com/@swag.finance/squirt-voting-rewards-pool-fse-participation-walkthrough-1dad83cb4348

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me