Topp 10 Blockchain Security og Smart Contract Audit Company

Vi rangerer de 10 beste blockchain-sikkerhetsfirmaene som tilbyr tjenester som smarte kontraktsrevisjoner, blockchain-sikkerhetsanalyser, penetrasjonstesting, formell verifisering og sikkerhetsrevisjoner. Sikkerhetsrevisjoner er ekstremt viktige – i år ser vi fremveksten av Decentralized Finance (DeFi) – en ny anvendelse av desentralisert Blockchain-teknologi som er klar til å erstatte billioner dollar Global Finance-industrien. Imidlertid har nylige hendelser som dForce-hacket vist oss at hackere kan utnytte svakheter i smarte kontrakter og stjele penger. Det er nesten som å rane en bank, bortsett fra i dette tilfellet er banken flush med krypto OG kan ikke forsvare seg. I tilfelle med dForce, er hacker stjal $ 25.000.000 USD (snakk om et godt trekk) og med kryptotransaksjoner vet vi at dette ikke er reversibelt.

Følgelig har sikkerhetsløsninger, skreddersydd til den volatile karakteren til blockchain-teknologien og dens komponenter, begynt å gjøre grep for å isolere og nøytralisere sikkerhetstrusler som er vanlige i blockchain-terrenget. I denne artikkelen vil jeg markere og utforske funksjonene til de beste selskapene i blockchain sikkerhetsnisje.

Det er derfor ekstremt viktig at sikkerhetsrevisjoner av prosjekter, utvekslinger og blokkjeder gjøres. Brukerne må også vite hvilke sikkerhetstester som er utført og hvis noen røde flagg ble hevet.

Hacken

Nettsted: https://hacken.io/

Hacken utfører et bredt spekter av sikkerhetstjenester for sine kunder. Disse tjenestepakkene inkluderer sikkerhetskonsulentering i blockchain, penetrasjonstesting på nett / mobil, koordinering av bug-bounty-programmer, krypto utveksling rangeringer, blant annet. Selv om Hacken tilbyr en lang liste over tjenester rettet mot blockchain- og kryptofirmaer, omfatter dets økosystem imidlertid sikkerhetsprodukter som er ideelle for IT-selskaper som helhet. Selskapet har opparbeidet seg et prisverdig rykte som en sikkerhetsrisikovurdering for selskaper som krever et digitalt miljø for å skape eller aktivere tjenester for sine forbrukere..

Derfor kommer det ikke som noen overraskelse at Hacken har levert sikkerhetstjenester for giganter som ikke er blockchain Air Asia. Videre har det bevist sin forpliktelse til blockchain-teknologi ved å sponse og engasjere sikkerhetseksperter over hele verden i sikkerhetsmøter.

Hacken har også opprettet HackenAI sikkerhetsplattform designet for å beskytte sluttbrukeren mot sikkerhetsrisiko og kontokompromisser. Nøkkelfunksjoner som Darknet-overvåking varsler umiddelbart brukere om kompromitterte passord og mulige darknet-angrep. HackenAI er tilgjengelig på Android- og Iphone-enheter.

Kvantstempel

Nettsted: https://quantstamp.com/

Quantstamp er en blockchain sikkerhetsoppstart avduket på YCombinator W18 Batch. Sikkerhetsteamet til Quantstamp har erfaring fra topp IT-selskaper som Google, Facebook og Apple. Og dette er tydelig i plattformens brede utvalg av blockchain-sikkerhetsverktøy og -tjenester. For det første har Quantstamp utviklet et desentralisert sikkerhetsnettverk for smart kontraktsrevisjon. Med denne løsningen kan brukerne utføre automatisert smartkontraktssikkerhetsgjennomgang på et “globalt nettverk av desentraliserte sikkerhetsnoder.”

I tillegg tilbyr plattformen ekspertsikkerhetsrevisjoner for klienter blockchain-prosjekter og et programvareverktøy for sikkerhetsovervåking 24/7.

Trail of Bits

Nettsted: https://www.trailofbits.com/

Trail of Bits er stolt av et nettverk av utviklere med mulighetene til å identifisere og fikse smutthull i programvare, enheter eller koder. Løsningen gir med andre ord en rekke programvaresikkerhetstjenester som inkluderer smarte kontraktsrevisjoner, blockchain-sikkerhetsforskning, programvareutvikling og så videre. Gjennom årene har Trail of Bits utviklet formidable sikkerhetsverktøy for smarte kontrakter. Noen av disse blockchain-fokuserte løsningene er Crytic, Slither og Echidna.

Bortsett fra det, Trail of Bits utviklet den populære AlgoVPN. I tillegg har den mange sikkerhetspublikasjoner på GitHub, inkludert offentlige rapporter for 0x Protocol, Compound, NuCypher og MakerDAO, som er noen av kundene..

OpenZeppelin

Nettsted: https://openzeppelin.com/

OpenZeppelin-teamet er mest kjent for sin utvikling av Solidity-biblioteker kjent som OpenZeppelin Contracts. Disse bibliotekene brukes i de fleste Solidity-prosjekter som en testet og standard mal for kontrakter som kan distribueres på desentraliserte applikasjoner. Utviklere kan integrere denne løsningen gjennom OpenZeppelin’s native SDK. I tillegg til utvikling har OpenZeppelin sterkt fokus på smarte kontraktssikkerhets- og revisjonstjenester.

OpenZeppelin var også et av de første lagene som gjenoppfant blockchain-sikkerhet ved å introdusere elementer av gamification for å identifisere smutthull i smarte kontrakter. Et annet av produktene sine, Ethernaut, er et krigsspill på Web3 / Solidity, som involverer spillere å hacke smarte kontrakter for å gå til neste nivå.

ConsenSys flid

Nettsted: https://diligence.consensys.net/

USA-baserte ConsenSys er en av de største og fremtredende blockchain-inkubatorene i bransjen. I motsetning til andre sikkerhetsfirmaer som er nevnt på denne listen, bruker ConsenSys sine ressurser og teknologiske kunnskaper til utvikling av Ethereum blockchain-applikasjoner og programvare, spesielt økonomisk infrastruktur. Som sådan tilbyr produktet, ConsenSys Diligence, sikkerhetsanalyse for smarte kontrakter. Dette revisjonsproduktet er i forkant av sofistikert “kryptografi, blockchain-teknologi og krypto-økonomisk insentivanalyse.”

Et annet av produktene, MythX, er en av de kraftigste automatiserte skannere for Ethereum-smarte kontrakter. Denne løsningen gir et robust API, som utviklere kan bruke for å få tilgang til sikkerhetsanalyseverktøy.

Certik

Nettsted: https://certik.io/

Certik er et sikkerhetsselskap som ønsker å bruke topnotch formell verifiseringsteknologi i samarbeid med noen av de beste cybersikkerhetsekspertene for å skape end-to-end-tjenester. På sin nettside hevder Certik at den har revidert over 188.000 linjer med koder og sikret over 6,32 milliarder dollar i eiendeler. Teamet tilbyr å matematisk validere sikkerheten til smarte kontrakter

Derfor har den utviklet Certik Chain, en offentlig blockchain som fokuserer på å utnytte Certiks formelle verifikasjonsplattform, for å sikre desentraliserte prosjekter. Certik er offisielt et partnerselskap for Binance, og støttes av fremtredende investorer, inkludert Binance Labs, Lightspeed, Matrix Partners og DHVC.

Minst autoritet

Nettsted: https://leastauthority.com/

LeastAuthority er et konsulentselskap for cybersikkerhet med hovedfokus på personvern. Det klassifiserer seg selv som en aktivator for private og forstyrrende lagringsløsninger. For øyeblikket har plattformen to store produkter tilgjengelig for brukerne. Den første, Privatestorage (tidligere S4), er et sentralisert system som gir lagringsinfrastruktur til sluttbrukere og tilbyr dem autonomi over innsamling, behandling og distribusjon av deres private data. På den annen side muliggjør det andre produktet, Tahoe LAFS, et desentralisert, distribuert og feiltolerant lagringsanlegg.

I tillegg til å tilby forskjellige lagringsarkitekturer, har LeastAuthority publisert sikkerhetsrapporter for Ethereum, Tezos og andre. Det fungerer også med utviklere gjennom hele utviklingssyklusen for å sikre at prosjektene deres ikke er utsatt for sikkerhetstrusler.

PWC Sveits (tidligere kjedesikkerhet)

Nettsted: https://www.pwc.ch/en/services/risk-assurance/smart-contract-assurance.html

Chainsecurity har sluttet seg til PWC Sveits for å utføre sikkerhetsgjennomgangsprosjekter og lage sikkerhetsløsninger for den nye blockchain-industrien. Med dette partnerskapet tilbyr PWC Sveits konsulenttjenester for blockchain-prosjekter fra letestadiet til etter-distribusjonsstadiet. Denne plattformen vurderer smarte kontraktsdesigner, tester deres levedyktighet og overvåker beregninger som viser prestasjonene etter distribusjon. Det utmerker seg i sin evne til å kombinere automatiserte analyseverktøy og ekspertisen til sikkerhetsfagfolk for å identifisere og eliminere potensielle trusler.

Som kjedesikkerhet utviklet dette blockchain-teamet flere sikkerhetsverktøy, inkludert Securify og VerX. Det er fornuftig å forvente at dette teamet fortsetter sin vellykkede løp i blockchain-sikkerhetssektoren siden det nå har tilgang til PWC Sveits enorme ressurser.

Slowmist

Nettsted: https://www.slowmist.com/en/

Slowmist er Kinas ledende blockchain-sikkerhetsselskap. De utfører omfattende blockchain sikkerhetstjenester som inkluderer smarte kontraktsrevisjoner, blockchain sikkerhetsrevisjoner, lommebok sikkerhetstesting og mye mer. Slowmist har også et trygt innsatsprosjekt for blockchain-økologier, som leverer sanntidsdata om vekst- og sikkerhetsmønstrene til EOS, Cosmos, Vechain og andre topp blockchain-prosjekter. En annen interessant detalj om denne plattformen er dens kraftige brannmurprosjekt for EOS-smarte kontrakter, kalt FireWall.X.

På samme måte sporer og publiserer Slowmist stadig data og statistikk om sikkerhetssituasjon på kryptobørs gjennom deres Blockchain Threat Intelligence (BTI) -tjeneste.

Runtime Verification

Nettsted: https://runtimeverification.com/

Runtime Verification er et forsknings- og utviklingsselskap som fokuserer på formell verifisering. I følge informasjonen på nettstedet, designer denne løsningen standardmodeller for applikasjoner med høy verdi og bruker dem som maler for å utvikle sikkerhetsfølsomme produkter. Runtime Verification har utviklet to hovedprodukter for smarte kontrakter. På den ene siden tilbyr den smarte kontrakter korrekthetsbevis ved hjelp av K-rammeverket for å bevise levedyktigheten til Ethereum og Cardanos smarte kontrakter. På den annen side er Firefly et analyseverktøy for testdekning for Ethereum-smarte kontrakter.

I tillegg har Runtime Verification samarbeidet med Ethereum Foundation om å bygge et formelt rammeverk for Ethereum 2.0-testing.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me