VeChain ToolChain: Blockchain sikret forfalskning for alle

VeChain ToolChain kan bringe blockchain-teknologi til massene. Toolchain lar alle bruke kraften i blockchain uten komplisert programmering eller engineering. Vi hører alltid mye om blockchain-prosjekter, inkludert VeChain som samarbeider med store navn. Eksempler er DNVGL, BMW, PwC og andre (Klikk her for å finne ut mer om Vechain og dets partnerskap).

I følge statistikk fra forente nasjoner, over 90% av bedriftene over hele verden er mikro-, små og mellomstore bedrifter (MSME).

VeChains ToolChain ser ut til å anerkjenne deres betydning og bringer blockchain-teknologien til dem.

Hva er VeChain?

VeChain er en blockchain-plattform som støtter opprettelsen av smarte kontrakter. Dette er selvutførende kontakter som har et garantert resultat uten tillit fra tredjepart. Dette muliggjør oppretting av desentraliserte applikasjoner som er ment å løse bedriftsproblemer som forfalskning og kaldkjedelogistikk. For å lære mer, sjekk ut vår artikkel VeChain Explained eller vår VeChain i en nøtteskallvideo nedenfor.

VeChain i et nøtteskall

For flere nøtteskallvideoer, hvorfor ikke sjekke ut våre Kryptovaluta i en nøtteskall-spilleliste for å lære mer om andre prosjekter?

Hva er ToolChain?

ToolChain er VeChains siste produkt. Det ble kunngjort på VeChain Summit 2019 (Klikk her for et sammendrag).

ToolChain hardware kit vises på VeChain Summit 2019

ToolChain er et sett som inneholder all nødvendig maskinvare, programvare og serviceprotokoller for å gå ombord på en virksomhet på VeChainThor blockchain.

ToolChain-settet har tre versjoner: Standard, Developer og Channel Partner. Dette er slik at bedrifter med teknisk nivå kan bruke VeChains teknologi.

Standard versjon

Standardversjonen tilbyr standardiserte applikasjonsmoduler, verktøy og Internet of Things (IoT) -enheter. Den ble designet for MSMEs uten mulighet til å utvikle sin egen blockchain-baserte livssyklusadministrasjonsløsning. Bedrifter kan ombord på VeChainThor blockchain innen 30 minutter.

Utviklerversjon

Utviklerversjonen er designet for bedriftskunder med sterkere tekniske evner. Det vil gjøre det mulig for bedrifter å utvikle forskjellige applikasjoner basert på VeChainThor-blockchain skreddersydd for deres behov.

Kanalpartnerversjon

Channel Partners vil kunne ha uavhengig distribusjon og flerdimensjonal tilpasning av ToolChain.

VeChain ToolChain på et øyeblikk

ToolChain maskinvaresett inneholder:

  • QR-kode skriver og applikasjonsprogramvare for å skrive ut QR-koder.
  • NFC-skribent og programvare for å lage digitale etiketter på NFC-koder.
  • IoT-enheter, RFID-brikker og sensorenheter
  • Håndholdte terminalenheter som gjør det mulig for ToolChain-apper å binde og aktivere NFC-brikker og overføre dataene på dem.

Når det gjelder programvare:

  • ToolChain Admin Center: denne appen er et kommandosenter. En av funksjonene er at bedriftseiere kan bruke denne programvaren til å konfigurere NFC og / eller RFID-brikker. Selskapet kan sende disse NFC- og / eller RFID-brikkene direkte til bedrifter.
  • VeChain Work App: denne appen lar bedriftseiere eller tredjepartsprodusenter “binde” det fysiske produktet til NFC / RFID-brikken. For å lære mer om denne appen, sjekk Bsc44s artikkel her.
  • VeChain Pro-appen: denne appen er allerede tilgjengelig for nedlasting. Den blir forhåndslastet på NFC-skanneren. Det lar alle se hele historien om produktet, inkludert bevis på ekthet og opprinnelse.

Beskrivelse av ToolChain kit-komponentene

Eksempler på VeChain ToolChain i bruk

En av ToolChains bemerkelsesverdige brukere er SBTG Surplus & Co., en tilpasset joggeskoartist. SBTG bruker NFC-brikker innebygd i sine limited edition sneakers. Kunder kan verifisere joggeskoens ekthet, opprinnelse og annen informasjon ved å skanne dem med VeChain Pro-appen.

SBTG har nylig inngått et samarbeid med Adidas og HBO Asia for å produsere Limited Edition Game of Thrones joggesko. Disse joggeskoene er drevet med VeChain Technology.

SBTG x Game of Thrones-joggesko med VeChain RFID-sjetonger

Problemer med ekthet og kvalitetssikring

MSME-er mangler vanligvis tekniske eller økonomiske ressurser. Derfor har de problemer med å sikre produktene deres ekthet og kvalitet. De er også sårbare overfor forfalskere og dårlige aktører i forsyningskjeden. Dette kan igjen skade deres omdømme alvorlig.

Selv for produkter fra større selskaper er produktets ekthet og kvalitetssikring ikke gjennomsiktig. Vi som forbrukere har ikke lett tilgang til informasjon om forsyningskjeden til produktene våre.

Forbrukerne stoler fortsatt på utdaterte autentiseringsmetoder. Dette gjelder selv for dyre luksusartikler. For eksempel, for luksuriøse klokker, sammenligner vi utseendet til en vare eller sjekker serienummeret. I mellomtiden er det offisielle databaser med serienumre. Tallene er bare etset på klokken, og forfalskere kan enkelt kopiere dette.

Dermed krever autentisering av en luksusklokke betydelig ekspertise og erfaring. Mens forfalskere alltid prøver å få klokkene til å se mer autentiske ut.

Kan VeChain ToolChain bringe masseadopsjon gjennom MSME?

ToolChain kan være en enkel og kostnadseffektiv løsning for styring av supply chain for MSME. ToolChain kunne endelig gi MSMEs samme evne som store selskaper for å sikre produktkvalitet.

Som nevnt ovenfor er de fleste av verdens virksomheter MSME-er. ToolChain kunne endelig bringe blockchain til en betydelig, men oversett gruppe

Videre vil kundene kunne skanne NFC / RFID-brikken som er innebygd i produktet og se informasjon om deres eksakte vare..

Hvis du vil lære mer om VeChain, kan du sjekke ut guiden vår, forklarte VeChain.

Vil du finne ut mer interessante hendelser på VeChain Summit? Sjekk ut disse videoene nedenfor!

Ta en titt på vår livestream med VeChain’s med Sunny Lu (CEO) og Kevin (COO), og Patrick fra Plair YouTube-plakat Og ikke glem å sjekke ut innleggsvideoen vår fra VeChain Summit!

Masseadopsjon begynner gjennom … melk?

18. mai 2019, VeChain kunngjort at selskapspartneren, Bright Food (Group) Co., Ltd (“Bright Food”) har satt sin “Cupids Farm” melk på deres BrightCode Commodity Confidence Index Platform (“BrightCode Platform”).

Cupids Farm melk

BrightCode-plattformen er et blockchain-basert kommersielt økosystem bygget på partnerversjonen av VeChain ToolChain. For å lære mer om plattformen, sjekk ut Olivers artikkel her.

Bright Food ble grunnlagt i 2006 og produserer hovedsakelig melkeprodukter, sukker, vin, snacks og hermetikkvarer. Bright Foods produkter finnes i over 4000 nettbutikker i Kina. Selskapet ble oppført som et av de ti kinesiske selskapene som ble sett på den internasjonale arenaen av Forbes Magazine i 2015.

Når kunder kan skanne QR-koden på flasker med “Cupids Farm” -melk, blir de sendt til BrightCode-plattformen. Der vil nøkkelinformasjon om flasken med melkes livssyklus være tilgjengelig. For eksempel informasjon om hvor den ble produsert, videoer av dagbokbruket, produksjonsteknikker osv.

VeChains andre partner, DNVGL, vil være ansvarlig for å verifisere kildedata og manipulasjonssikker teknologi. Så kunder kan være sikre på at informasjonen som presenteres er autentisk.

Informasjon som vises til kunder når de skanner QR-koden

GRATIS prøveversjon nå tilgjengelig!

Du kan nå registrere deg for en GRATIS prøvekonto for ToolChain ved å registrere deg hos dem! Link Her!

Tweet fra Kevin Feng, COO i VeChain

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me